Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Kép
prüntyi

Megann,

Pruntyi jol leirta, semmilyen karos hatasa nincs az uh-nak? Ne aggodj emiatt.
Meg ket tipust tudok ajanlani auto szempontjabol: FORD FOCUS, vagy nekem most erkezik meg az uj kocsim, egy TOYOTA COROLLA.
Mindketto tagas, eleg jo csomagteru.
Bar nekem nem igazan kell nagy kocsi, mivel ferjemnek van egy TOYOTA LAND CRUISER-je, igy ha utazunk ezt visszuk, nem az enyemet.
Igazad van, de nem hiszem, hogy megkockaztatnek egy harmadik fiutKép

Pruntyi,
A dokim azt mondta, mint fentebb irtam, hogy no a baba, azert feszit.
Figyelni kell azonban a kemenyedesre. Nem szabad kemenyednie!!
En most is durranok, pedig nem is ettem semmit del ota.Kép

Aniko
22+5

KépKép
KépKép
aniko47

Lányok!

Köszönöm a megnyugtató szavakat uh ügyben!
Én is így tudtam!
Csak ebben a témában kivételesen mindkét anya(anyós és édesanyám) elég "régifelfogásúak".
Azaz nincsenek eléggé a birtokában az uj infoknak, tudományos dolgoknak és "inkább ne menjek sokszor nehogy baj legyen" állásponton vannak mindketten!
De végülis én döntök, úgyhogy be is jelentkezek 4D-re 20-21. hétre!

Anikó!
Köszi az autótippeket, mindenképp valami egyterűben gondolkodom, mert a kis lakásunk már idegbajossá tett, hogy örökös helyszűkében vagyunk!
Lassan már oda jutottunk hogy a téli cuccokat nyáron a nyaralóba költöztettükKép, valahogy "szűkhelyhelyfóbiám" lettKép

Kép

Kép
megann

Megann,
Jól tetted! Kép Az mikor is lesz? Képet feltétlen kérj, és tedd fel ide!
Én majd a 22-23 körül akarok menni megint, az pont a 18. és 28. heti kötelező közt van, így bizti megnyugszom!

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi,
kösz az infót. Bár itt is azt írják, hogy a 26. héten ajánlott menni (a 18. hetit ugye már lekéstem), azért lehet, hogy nem várok addig!!!!

Megann,
merrefelé építkeztek? Olyan jó Neked, hogy ilyen kellemes dolgokkal törödhetsz (lásd konyha, autó), így tényleg új életet kezdtek mind.
Nekem Ford Fiestam van. Egyenlőre elég, még 2 gyerkőcnek is, aztán ha nagyobbak lesznek én is gondolkodom egy ilyen egyterűben, az olyan praktikus. Csak amig kisautóból meg tudtam venni az újat, abból biztos csak használtat tudnékKép...

Aniko,
keményedés nálam is van pocaktájon, sőt néha azt is érezni vélem, ahogy helyet, pozíciót vált...

Veletek is van olyan, hogy sex után teljesen bekeményedik a hasatok???? Még múltkoriban kérdeztem a dokimat, és azt mondta, csináljuk nyugodtan... de tegnap este annnyira kemény lett, szinte láttam, hogyan fekszik (féloldalasan egy hengerszerű dudor volt a hasam helyén), és hát kicsit fájt is, úgyhogy azt hiszem hanyagolni fogom ezt... Nem volt utána jó érzésem, sőt lelkiismeret furim volt, hogy nem ártott-e a babának? Biztos mindent érzettKép!
Ki hogy áll ehhez a kérdéshez? Tudom, régebben már volt napirenden, de azóta sok víz lement a Dunán....
Kati
20+5
Vendég

Falina,
én is a májust pártolnám, addigra tuti jó idő lesz, és a liget is jól hangzikKép. Többiek????
Idejekorán el kell kezdeni, hogy minél többen el tudjunk menni...

Edina,
akkor már ketten leszünk gyerkőccel a talinKép!!!
Vendég

Mi szerencsére nagyon jól...
bár keményedés ügyben nem vagyok 100%-os nem tudom ti mit neveztek annak. Én a feszülést érzem néha, amit fentebb tárgyaltunk, meg inkább olyat érzek, de nem tudom eseményhez kötni...-kb 1 nap 1x 2x, főleg este-, hogy valamely része a hasamnak/méhemnek jobban kigömbölyödik, mintha egy pukli lenne ott (nem nagy, és nem is fáj), és amikor odarakom a kezem akkor érzem, hogy az a pukli rész kicsit keményebb a többi résznél.
Ezt nem tudom, hogy minek nevezzem, de szerintem olyankor a picurka nyomódik ott ki nem?

Mert ha meg lefekszem/felkelek az ágyból, és ugya olyankor automatikussan befeszül a hasad, hasizmod, az feszülés, és egyenletes... de az lefekvés/felkelés után rögtön elmúlik...

Szóval nem tudom igazából nálatok mi az a KEMÉNYEDÉS?

Kép

Kép
prüntyi

Ja még valami... mivel nekem a váladék minőségem nem engedi meg a "méretesebb hüvelyi" együttlétet, egyébb megoldásokra korlátozódtunk, de azokkal szerencsére semmi bajunk nincs! Kép

Kép

Kép
prüntyi

Nekem is jó a május!!!

Kép

Kép
prüntyi

Megann
az autó csak anyagiak kérdése. Mindent lehet, ha van rá keret...Kép
Barátnőmnek is Picassoja van, imádja, középre is be lehet kötni a kölköt, így ha oldalról belemennek, jobban védve van.
A férjemé Renault Scenic, ugyanaz, csak más a márka, meg a design, de ugyanúgy 3 teljes értékű ülés, egyterű stb.
Nekem Skoda Fabia kombim van, városba szuper, kicsi (1,2) motorral, de hát én úgyse száguldozok a gyerekkel. Ha utazunk, apáéval megyünk. És nevetséges, de nagyobb a csomitartója, mint a Scenicé, azaz valahogy jobb az alakja, befér akár 2 babakocsi plusz kismotor, minden. Én is nagyon imádom, kényelmes nekem is, a csomitartó meg mindent elnyel.A minap álmodoztunk a férjemmel, amikor feladtuk a lottót, és azt mondtam ugyanilyet vennék, max egy újat. Mondjuk ez is épphogy 2 éves.

Olyat vegyél, amit majd nem sajnálsz, a gyerek miatt legalábbis az enyém nagyon gázul néz ki mindig. Morzsa, kekszdarabok, homok, beszorult kisállatok, nem is tudom, mi minden van még hátul, ahol ül.Kép
üdv
p
(16-1)
penna

Sziasztok!

Jó volt a kismamajóga, elég jól feltöltődtem, főleg, hogy hazaérve ettem epret (tejszínhabbal)meg körtét Kép. Mindenkinek ajánlom a jógát, tök jó megnyugodva kijönni - bár én egyébként se vagyok egy ideges típus.

Prüntyi! Én is szívesen megyek az Istvános kismamatornára is, bár most hogy járok jógára, meg péntekenként szülésfelkészítőre az OGYEI-be, ahol szintén van kismamatorna, nem tudom, hogy lenne-e kitartásom még erre is. De júniustól mindenképp járok majd oda is rendszeresen - addig legfeljebb egyszer-kétszer mennék el. Így jó? Tudod a pontos időpontokat? Ha jól tudom, van intim torna is ott, nem?

Sisotris-on kívül nem reagált senki a pocakomra.
Kép Nem túl kicsi? Fejlődik így rendesen ez a bébi?
Remélem majd megnő.

Pusszancs

Bodza 17+1

Kép

Kép

Kép
bodza

Bodza,

Persze, hogy tud rendesen fejlődniKép Meglátog, hamarosan jól megnő, és a lábad sem fogod majd látniKép A poci méret nem függ össze a baba méretévelKép De tudom, hogy ilyenkor annak örülünk a legjobban, ha minnél nagyobb, és kerekebb, de hol van még a vége??? Kép Meglátod, visszasírod maj még ezt a képetKép

Talival kapcsolatban nekem is ok a május. Próbáljunk minnél hamarabb időpontot nézni.

Edina

nedinabp

Jiihííííí, csodagyerekem lesz!

Most jöttünk meg dokibácsitól, egyébként mindent rendben talált, és mondtam neki, hogy pár napja a kezemmel mintha érezném nyugisabb pillanatokban, hogy mocorog valaki a pocakomban. Mosolygott egy jót, és azt mondta, hogy még a 17 hetesekre is rá szokta hagyni, hogy "igen, biztos az volt", de rekordot döntenénk, ha tényleg így lenne. Mikor megvizsgált, egyszer csak látom, ledöbben az arca, és megjegyzi: Hmm.. tényleg rúg KépKépKépKép Úgyhogy nem is hallucináltam, ahogy kedves apuci mondta volt Kép

Keményedés!

Azt mondta doki, hogy teljesen természetes, és ha nem jár fájással, és vérzéssel, semmi baj nincs, és később fog az még többször is. Mondtam neki a magnéziumot, erre azt mondta, inkább nem javasolja, mert ha esetleg a 20. hét után fertőzésből eredő koraszülés fenyegetne, nem fog úgy reagálni a szervezetem rá, lévén hozzászokott, rádásul a 20. hét előtt nem is hat igazán. És a kalcium beépülését is gátolja, ami pedig ebben az időszakban nagyon fontos.

Sisotris
14+3

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Nekem is jó a májusKép

Edina!Kép

Mi ez a BHCG MOM????
Mert annak értéke normális nálam, csak az AFP MOM 2,6.

Mea
mea

Hali midenkinek!

A május tényleg jó lenne, persze ha Falina is jöhet ágy nélkül akkor márKép Bár ha csak ezen múlik, viszünk ágyastól!

Legtöbbször áldom a Jóistent, hogy rátaláltam erre az oldalra, aztán néha (nagyon néha) jön egy olyan beírás valakitől, hogy bánom, hogy elolvastam, mert teljesen bezavarodokKép
A múltkor a masszázs téma miatt nem tudtam aludni, most meg Sis jön itt a magnéziummal. Eddig mindig azt mondta mindenki, hogy a MagneB6-ot kell szedni, ha keményedünk, vagy ha fáj a pocak. Most végre mondta a dokim is, hogy szedjem, mert még mindig eléggé fájdogálok, el is kezdtem, és erre tessék, Sis ilyeneket ír. Most akkor szedje az ember vagy ne szedje? Persze nehogy véletlenül félre értsd Sis, nem a Te hibád, csak olyan rossz, hogy az egyik orvos ezt mondja, a másik meg azt, és a végén nekünk kéne eldönteni, hogy melyik véleményt válasszuk. Ilyenkor érzem azt, hogy jobb lenne tudatlannak lenni, és csak egy véleményt ismerni. De persze akkor meg az lenne a bajom.

Sis, amúgy Neked szokott fájni néha a pocakod? Azért Téged kérdezlek, mert Te vagy hasonló korú 1 nap eltéréssel. Engem ez még mindig nyugtalanít, és mindig megnyugszom, ha más is tapasztal ilyet, mert akkor azt hiszem hogy így normális.

Hari 14+2

Kép
Kép
hari

Hari

Nagyon ritkán szokott fájni, és akkor pont sosem keményedik, szóval nálam nem azzal függ össze a szurkapiszka. Ezért is írtam, hogy nehogy megijesszek bárkit, hogy ha fájdalommal jár a keményedés, akkor szokták, tehát ez más tészta. Szerintem az én dokim csak annyit akart ezzel mondani, hogy mindenki hallgasson a sajátjára, ne más tanácsára, hiszen ők ismerik elég alaposan az előzményeinket, az aktuális állapotunkat ahhoz, hogy bármely módon eljárjanak.

Masszázst meg azt mondta, hogy csak azt kell kerülni, ami alhasi-deréktáji vérbőséget okoz, tehát hát, kar, láb(nem talp!!!) simán mehet.

Remélem, sikerrel jártam, és most már fogsz tudni alukálni! KépKépKép

Többiek!
Május tökéletes talira!

Pusztok!

Sisotris
a rekorder

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sisotris! Gratula a kis örökmozgóhoz! Kép

Én is próbálok nem szervezni más programot gyereknapra. Kép

Mea! A HCG (human choriogonadotropin) az anya által a terhesség hatására termelt hormon, ezt mutatja ki a terhességi teszt is. A béta HCG állítólag az AFP szűrést teszi érzkenyebbé, vagyis jó esélyed van rá, hogy ha az normális, akkor nincs baj.

Bodza 17+1

Kép

Kép

Kép
bodza

Mea,
A kérdés jóKép

Holnap szorítok! Kép Ne izgulj!!!!!!!! Kiváncsi vagyok, hogy neked látszik-e majd, hogy ki lakik a pocibanKép Utána gyorsan írj, hogy tudjuk mi van! Ne felejts el rákérdezni arra, hogy kinél fogsz szülni, mert már lassan a felénél tartunk, és már szerintem ideje lenne tudnod, nem? Kép

Edina

nedinabp

Sis, kösziKép
A masszázs miatt már kezdek megnyugodni, holnap reggel megyek is. A hasfájás nekem sem jár keményedéssel, nekem egyáltalán nem keményedik, vagy legalább is nem tudok róla. Inkább úgy fáj, mintha néha odaszúrnának egy kötőtűvel talán.
Irigyellek a rekordod miatt, főleg hogy a doki alátámasztotta. Néha ha háton fekszem én is azt gondolom, hogy érzem ahogy bent mozog, de nálam ez simán haluciciKép

Hari

Kép
Kép
hari

Mea, szorítunk neked holnap és tényleg jelentkezz, ha már hazaértél!! De biztos rendben lesz mindenKép

Kép
Kép
hari

Bodza, köszönöm!

Mea, szerintem rendben leszel, nyugi, és egy, sőt, vagy tíz nagy kalappal holnapra!

Prüntyi!
Nekem is úgy keményedik, egy kis, kb. 5cm átmérőjű lasztit érzek a pocimban, és mindig máshol, szinte sosem középen Kép

Sisotris
a rekorder

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Hari!

Nem a hasammal érzem, hanem a kezemmel. Olyan érzés kicsit, mint amikor "a csontodat hallod", vagyis, az ízületeid mozgását érzékeled ilyen "belső hallással". Remélem, valamennyire érthető :D:D

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ok holnap jelentkezem!Kép
Köszi Nektek a drukkokatKép

Szép estét és jó éjszakátKép

Puszi

Mea(18+1)

Mea
mea

Ja és én még nem érzem a babát, és a méhlepény mellső falon tapad.
ez lehet összefüggés, hogy azért érzem meg később???
És normális még, hogy nem érzem 18+1 naposan első babánál???

Mea
mea

Mea!

Van, aki 20-21 hetesen érzi először! Mondom, nekem azt mondta doki, hogy még a 17 hetesekre is csak ráhagyja, hogy "biztosan" Kép És lehet, hogy a mellső méhlepény miatt nem érzed, hiszen akkor azon a részen vastagabb a szövet, ha jól tudom.

Szóval nyugi, biztosan eljön a ti időtök is Kép

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Szia Penna és Megann!

Köszönöm szépen a hozzászólásokat, örülök, hogy tetszünk nektek!

Majd ha lesznek esküvői képek, mindenképpen rakok fel magunkról!

De addig is jó babavárást!

Puszi Nektek!
Zsuzska

Kép
pgsuska

SisKép Aranyosan leírtad, remélem hamarosan én is érezni fogom, addig meg irigyellek nagyon! Remélem a kis soványkák érzik meg hamar, bár most már nem mondanám magam soványnak, de azért vékonydongájú vagyok, vagy minek nevezik. A lényeg, hogy figyelgetem, aztán előbb-utóbb hátha megérzem én is.

Zsuzska, a kép tényleg tök jó, és az esküvői képekből is kérünk egy egész rakattal!!Kép

Hari

Kép
Kép
hari

Szia Sis !

Gratulálok! Szívből örülök, hogy leírtad ezt, hogy ilyen korán érzed a mozgást. Nálunk uez volt márc. elején. Nekem is mondta adoki, hogy hamarosan fogom érezni, mert ő már a vizsg. alkalmával érzékelte. Ha visszaolvasod az akkori írásom, megtalálod.

Mea!

Ne izgulj, mert nem lesz semmi probléma, sokszor előfordul, hogy olyan eredményt kapunk ami 100% nem az előírt értékek között van. Attól függetlenül minden ok!

Bodza!

Szuper a kép, csini vagy!

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Bodza,
Szerdánként: 17-18-ig
Péntekenként 15-16-ig
Én igazából nem akarok sok helyre járni, mert szeretném a korháziakat megismerni (szülésznők, nővérke...) A felkészítőre is oda szeretnék járni, de azt még nem néztem mikor van.

Sis,
gratula szintén! Kép

Mea,
Igen szerintem összefügg a kettő, nálam is ez lehet, mert ahogy én gondolom, úgy egy lepény méretű "boxzsák" felfogja a mocorgás erősségét kifelé, így én ha érzek is "buborékot, az is oldal tájt van,vagy egészen az alhasnál...
Én is csak reménykedem, hogy nemsokára jobban fogom érezni...

Jó éjt lányok!

Kép

Kép
prüntyi

Kep
Kép

Kép

Kép
megann

Kép

Kép

Kép
megann

Hát lányok, itt van a régen ígért pocim, megpróbáltam a legelőnyösebb pozícióból fényképezniKép, ha szemből fényképeztem volna, láthattátok volna, a derakamon hullámzó úszógumi nyomaitKép bár szerintem így is láthatjátok!
Sajnos nem vagyok olyan feszes szikár alkat mint MeaKépKép

Bodza!
Na most mondd, hogy kicsi a hasadKépKép
Elnémultál mi??? Nagyon is szép, nagy hasad vanKép
Nagyobb mint az enyém!Ez tuti!
Nézd meg jobban a képemet, vedd le a derekmból azt az 5cm zsírpárnát, ami a bugyim fölött kitüremkeditKép és már jó régóta ott tanyázik, hogy a bánatos ménykű vitte vóna el valahová jó messzireKépKépKépKépKép
Ja és ez ugye 18+1 kori képKép

Penna, Anikó!
Köszönöm a további infót kocsi témában!
Engem az új kocsi hidegen hagy, ugyanis amint kigurulsz vele a szalonból 10%-ot bukik az emberKép
Ezért én mindenképpen 1-2 éves használtat akarok. Meg hát építkezünk is, a páromét is le akrjuk cserélni, úgyhogy megtámadjuk valamelyik bankot a jövő hétenKépA Senicet ismerem, a férjemnek volt, nekem az is jó, igazából az Opel Zafira ami bejön(férjemnek az is volt), de műszakilag elég régi konstrukció, sok a bibi vele, mindenki szabadulni akar tőle, 2 oldal hirdetés van belőle a képes autóban.
Azért akarok egyből egyterűt, mert nem akarok 3-4 évig autóval foglalkozni, és addigra talán jön a kistesó isKépKép

Mea!
Én is nagyon szorítok holnapra!
A mozgás miatt meg ne izgulj, az én Johnsonos babakönyvem szerint az első babánál gyakran csak a 20. hét környékén érzik a mamák a babát!

Egyébként én is valami csoda lehetek, mert kb 1 hete én olyan határozottan érzem, hogy semmivel se tudnám összekeverni,sem hasonlítani, csak úgy hogy valami mozog bennem!
Úgyhogy a dokik néha félrebeszélnek!
Ma pl tuti hogy a lábával is rugdald a bal oldalon a kezével meg dörömbölt a jobb oldalonKépKépKép
Na most mondja valaki, hogy nem őt éreztemKép

Nemesek!
Csömörön építkezünk, és teljesen bele vagyok izgulva a témába.....most kezdem igazán élvezni, eddig olyan nyűgnek éreztem a statikai munkálatokat, most viszont jön az én időm, az én feladatom ugyanis a belső terek kialakítása, bútorozás, stílus a színek stb...szerencsére van segítségem is egy 50 éves jó fej stylelist- belsőépítész nőci aki mindenféle jótanáccsal ellát és fogja a kezemKép

Prüntyi!
Az Istvánban 13-án indul egy 6 foglalkozásos szülés felkészítő!
Ha minden jól megy és eljutok oda, akkor én is akarok menni!Kép

na eldugultamKép
Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
megann

Sziasztok!
Sajnos megint kimaradtamKép
Annyit kell visszaolvasnom.
Szerintem csak holnap fogok reagálni a sok mindenre.
A képek tetszenekKép
Ma hívtam a dokimat az AFP eredményről.
Azt mondta, hogy jó 1,3. De mást nem mondott.
Holnap megyek hozzá a rendelőbe. Remélem lesz a héten UH. is. Már nagyon szeretnénk tudni, hogy lány-e vagy fiú.
Most dióhéjban ennyi. Majd holnap megint egy regényt írokKép

Lányok!
Tud valaki olyan helyet ahol készítenek videofelvételt UH-gal? Nem 4D-s, mert sajna arra nem telikKép
Mert a férjem dolgozik és nem tud eljönni velem, de nagyon szeretné látni a picit.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Angelani
18+0 Kép

Kép
angelani

Hari,
ari vagy. Jót nevettem! Kép

Mea,
no para! nekem is mellső fali a lepény, a 20. héten éreztem először a babát mozogni. ugyan előtte is volt vmi, de arra ráfogtam, h. bélmozgás, mivel nekem van bajom a beleimmel, mióta babás vagyok. Kép nekem orvos mondta asszem, h. a mellső fali lepény miatt valszeg később fogom érezni, mint az átlag. Én be is lőttem magamnak emiatt a 20. hetet és láss csodát, így lett. Bár ma nem éreztem semmit. Gondolom az első időkben még nem muszáj minden nap érezni...

Pocis képek:
milyen szép picik, fogjátok még visszasírni. Nekem mintha mára nagyot nőtt volna és nagyon feszül. Kellemetlen érzés, olyan, mintha teleettem volna magam, pedig még fogytam is reggelről estére 1 kilót! :D (Gondolom a sok pisiléstől lement némi fölös folyadék.) Ma úgy nézek ki, mint egy 6 hónapos terhes, mindez a 21. héten.

Nekem nincs a papíromon BHCG!? Pedig az összes AFP-t a Söfiben elemzik...

Lányok,
Annyi minden más dologra is reagálnék, de még mindig nehezemre esik sajnos az irogatás...
falina

Jó reggelt!

Ma vagyok 20 hetes... minden oké, csak feszüüül a köldököm, és szerintem nemsokára találkozni fogok az aljával, amit még ÉLETEMBEN soha nem láttam. Viszolygok az egész köldöktémától, hogy ki fog fordulni vagy sérvem lesz vagy mittomén. Tegnap éjjel is azt álmodtam, hogy kicsúcsosodott.

Brrr.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Falina! Kép

Nekem is mellső falon tapadt meg a méhlepény, és én is csak az elmúlt héten mondanám biztonsággal, hogy a babát érzem és nem bélmozgást. De most már biztos vagyok benne, hogy ő az.

rokica
20+0

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Humi,
csak ekkorában hagyja feltenniKép
500x600-at enged, és ebben a sorrenben, tehát a szélességnek kell 500 alá menni (most 490 pixel) és így hiába stimmel a magassága 600 alatt bőven, nem engedi feltenni, míg a szélessége 500 felett vanKép
Na, ezt jól megmondtam, de ugye érted?Kép
Kép
Penna (16+00)

(Áááá, ráadásul Anikót már bekékeztem, Prüntyit meg rózsaszíneztem, de úgy látszik, nem mentettem el...? bocsika)
penna

Lányok!

Megy valaki az Istvánba előkészitőkre mostanában? Mondjuk jövő héttől? Én csak minden második héten tudnék menni, mert pont ütközik a képzéseimmel, de jó lenne összecsapódni mással, nem egyedül menni. Bár lehet hogy apukát rá tudom birni, hogy jöjjön velem, csak szegény nem biztos hogy tud olyan jól magyarul hogy élvezze is.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok,jó reggelit...

Megann,
mennék, de mikortól van? meg lehet, hogy még korai...a 24. hét végére befejezzük, és mire szülünk elfelejtünk minden hasznosat... nem? Én most szívesebben járnék tornára még.
Csömörön merre laktok? Mi ott éltünk 20 évig és onnan költöztünk VeresreKép

Angelani,
Szerintem először kérdezd meg ott ahol az AFP utáni kötelező UH-ot csinálják... ha ott nem veszik fel, akkor kérdezgesd végig a 4D-s helyeket, mert ahol van 4D gép ott sima UH-ot is tudnak csinálni, és felvenni, és bizti olcsóbb is!

Kép

Kép
prüntyi

Angelina!

Próbáld meg felhívni a SCHÖFIT, hogy simán csinálnak e UH-t. Ott 2000,-Ft, neked kell vinni a kazit. Ez csak egy tipp. 476-4443 a telcsiszám és próbáld Gabikát kérni, nagyon profi és rendes emberileg is.

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Megann!Kép
Nem semmi milyen vékony vagy még mindigKép
De jóóóóóóóóóó neked:Kép

Én feszes, mikor tiszta narancsbőr a hátsóm meg combomKép, vagy elfelejtetted már???Kép

Olyan 11 felé indulunk be Pestre.
Izgulok!

Majd utána rögtön írok.

Pusszans

Mea
mea

Megann,

Majd visszasirod meg ezt az idoszakot. En mar kb egy het honaposhoz hasonlitok es imadom, amikor megjegyzik, hogy mar nem sok van hatra, nemigaz?Kép

Nagyon megijedtem tegnap este. Annyira fajt a hasam, hogy felkeltettem a ferjem es kisirtam magam a vallan. O meg szegeny felalomban megkerdezte, hogy -Itt az ido, indulni kell??Kép
Megnyugtattam, hogy meg nincs itt az ideje, de nagyon gorcsol a hasam.
Nem kemenyedtem, csak gorcsolt.
Felhivtam a dokim, azt mondta, hogy pihennem kell es ha folytatodik, behivat.Kép
Remelem nem lesz semmi baj! Ma mar jobb egy kicsit!

Penna, koszi a tablazatot
Aniko
22+6

KépKép
KépKép
aniko47

Mea!

Nagyon durkkolok, amint tudsz gyere!Kép
Nekem akkor is furcsa, hogy ilyen kicsi a hasamKép
Remélem minden rendben, 2 hete még ok volt, és korának megfelelő méreteket produkáltKép

A feszességgel meg én se nagyon dicskedhetek, gondoltam kipróbálom azt a vichy krémetKép

Anikó!
Biztos könnyebb kis hassal mint naggyal, de azért mégis bosszantó, hogy engem még senki nem állított meg, hogy:"Csak nem baba lesz??"Kép

Prüntyi!
Úgy tudom délután 3 tól van a fejtágítás az Istvánban!Még mindig nem tudom, hogy holnap fogok e tudni menni, de azért még egy telefont megeresztek a biztonság kedvéért!
Abban meg igazad van, hogy lehet hogy még korai, de hát ki tudja, hogy nyáron hogy fogunk lerobbanni(súlyügyileg,hőmérsékletügyileg, hasügyileg, vízháztarásügyilegKép)de azért én is megfontolom!
Szerintem 2 hónap mulva biztos indul megint egy!

Torna..........hmmmm....ez jó, azóta ott figyel Rubint Réka a polconKépKépKépMég nem jutottam odáig hogy megnézzem, na jó valamelyik este mostmár tényleg ráveszem magam, mert feljövök a 2. ra és kiköpöm a tüdőm, a lábamba meg izomláz fészkeli be magátKépKépKép

Mi a Mogyóród felé lévő dombra építkezünk!Kép
Ha visszajártok még néha, biztos tudod, hogy mostanában új építkezések folynak ott!Szóval mi igazából felettük vagyunk, a dombtetőnKépKépFull panoráma, jó levegő, csönd és nyugalomKépKépKépGyakran lovasok és homokjáró-motoros csapatok vágtáznak arra felé, mennek a dombokra meg az erdőbeKép
Egy ilyen Kvad-ot én is kipróbálnék,KépKépKépPersze nem pocakkalKépKépKép
Megkérdezhetem miért mentetek tovább Veresegyházra???

Rokica!
Ez a köldöktéma engem is aggaszt egy kicsit, ráadásul nekem van piercingem, mint a képről kiderültKép, majd meginterjuholom a dokit, hogy maradhat-e bent vagy ki kell venniKép
Nem akarom ujra szuratni ha egy mód van rá!

Megann18+2

Kép

Kép
megann

Megann,
Persze... 84.ben költöztünk oda egy kis házikóba, amit folyamatossan bővítettünk és csinosítgattunk, párhuzamossan létezett Veresen egy vikkend telek, ami csak kb. 6-8 éve vált építési telekké, közben 95-ben nagyapám meghalt és örököltem egy kis óbudai garzont,így anyuékkal kitaláltuk, hogy mi lenne, ha eladnánk a garzont és abból elindítanánk egy építkezést a telken, ami olyan amilyet mi megálmodtunk, és nem olyan toldott-foldott, így is lett abból elindultunk és 3-4 évig a havi kis fizetésekból haladtunk amíg tudtunk, és egyszercsak soknak tűnt két félkész házat fenntartani, + benzinköltség, így döntöttünk, hogy az egyiket(Csömörit) eladjuk és abból befejezzük a másikat (Veresen). Hát így lett! Tavaly nyár végére fejeztük be úgy, hogy a mi felső tetőtéri szintünkre "már csak" bútorozni kell. Amiben még szerencsénk volt, hogy mi még így fel tudtuk venni párommal a szocpolt két gyerekre, és abból fejeződött be igazán.

Kép

Kép
prüntyi

Jó reggelt Kép

Köszönöm a gratulációkat! Kép

Bkriszta,
megtaláltam Kép

Penna,
ment ímél a maradék adatokkal. Két helyről is, mert bénáztam... Kép

Megann,
szép poci! És ne jajongj, az enyém már most nagyobb. Csak tudnám már bizonyítani... Kép

Anikó,
aranyos a sztorid a férjecskédel Kép Az enyém is ilyen lüke, ha alszik...

Sisotris

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

A 12. heti UH, amikor tarkóredőt is mérnek, az már hasi, vagy még hüvelyi lesz?

Uxi 11+6

KépKépKépKépKép
uxi

Úgy látom, a Babanet órája téli időszámításban maradt, most 11:58 van.Kép

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi!

Hüvelyi UH-t végeznek.

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Uxi!

Az az utolsó hüvelyi. Nekem legalábbis az volt, és azt olvastam több helyen is.

Puszapá

Sisotris
14+4

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Uxi!

Szerintem nem feltétlenül hüvelyi!
Engem mind a kettővel megnézett a doki, de a sima bizonyult jobbnak, a hüvelyihez a 13. héten már tul nagy volt a babóKép(nekem betöltött 12. héten nézték!)

Prüntyi!
Ez akkor azt jelenti, hogy szülőkkel laktok?
Ha jól emlékszem már írtad is máskor...ugye?
Végülis ha jól kijöttök, még kényelmes is lehet, én speciel nem tudnám elképzelni anyósékkal(mert ők olyan erőszakosan tapadósak), anyukám viszont egyáltalán nem tapadós, vele el tudnám képzelni!Talán én is nyugodtabb lennék, ha mellettem lenneKép

Kép

Kép
megann

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?