Sziasztok!
Mi történt itt? Nekem is újra kellett regisztrálnom.
Nálunk zajlanak az események, rohangászok hivatalokba, bankba, ezért is kerülök ritkán a gép elé.
Lefoglalóztuk az új házunkat, Biatorbágyon, a Viadukt lakóparkban. Már emeltszintű szerkezetkész állapotban van, kb. július elején tudunk beköltözni. Nagyon szép hely ez a Biatorbágy
Május végéig fogunk Veresen lakni, utána a barátnőmékhez költözünk Telkibe.
Indigo, olvastam mi történt Veled
, gyógyulj meg hamar!
Picus, gratula Andika szobatisztaságához, nagyon jól haladtok. Nálunk még mindig csak fürdés előtt van WC, de Zsombi már magától ül fel rá. Ahogy jobb idő lesz, mi is elkezdjük a teljes leszoktatást.
A többiek is remélem jól vannak, a kismamáknak pedig boldog pocaknövesztést!
Ja, a Kaáliban is voltam múlt héten UH-n és konzultáción. Sajnos stimuláció nélkül nem volt tüszőérés, így a következő ciklusban újra a clostyval próbálkozunk, illetve a megfelelő időpontban kapok tüszőrepesztő szurit is. A hormoneredményeim most elég jók lettek, még nem tökéletes, de már jobb, mint a múltkor.
Tehát, ha minden jól megy májusban bevetjük az éles tüzérséget. Csak csendben jegyzem meg, hogy Zsombi is május elején készült
Tudom, hogy csodák nincsenek, de azért hátha.....
Zsombi jól van, imádja az ovit, és nagyon sajnálom, hogy ki kell vennem. Már találtam egy másik hasonló családi napközit Biatorbágyon is, így minden bizonnyal szeptembertől oda fog járni. A normál oviba meg sem próbálom beiratni, mert egyrészt májusban még csak a veresibe tudnám, de sajnos a biatorbágyiban is hasonló a helyzet, mint itt. Ha kisbaba van, vagy anyuka otthon van GYES-en nem veszik be, vagy ha beveszik, délben haza kell hozni. Sajnos ez minden dinamikusan fejlődő Budapest környéki településre jellemző. Nem tudnak az önkormányzatok lépést tartani az ütemmel. És én nagyon remélem, hogy mire Zsombi 3 éves lesz januárban, már lesz kistesó is, de legalább a pocakban.
Na, legyetek jók!
Puszi: Pirus