Sziasztok!
Jubi! Köszi a mailt, elolvastam majd referálok
Aztán utasítalak, hogy hozzad bátran az Ági felíratú zacsit is, mert az is hozzám tartozik! Tudod itt a miskolci részen én vagyok az illetékes elvtárs
És előre is nagyon-nagyon köszi, hogy ismét elhozod , és Mininek is itt köszönném meg a fáradozását!
Stuci! A babás képekért megkapod a csillagos ötösödet, akutyisért most nem, ugye bírod a kritikát?!
Viszont a rózsaszín kislányos babásat nagyon nagyon elirigyeltem ám! Hiába nem az esetem de annyira bájos, hogy csak na! Komolyan nagyon tetszik! Gratula!
Minikém! Megnéztem a sorozatodat, hát tudod azt mondom amit szoktam, utálással mindennel 1ütt!
Mind gyönyörűséges, de a virágos kulcstartó-nem szekrényke- valami álom szép!
A repesztések is a szokásosak, szóval veled is baromira meg vagyok elégedve!
Visszacsatolném még Stucingerovához-ahogy haladok az anyaggal
Nos...Mit műveltél már megen?! Mit kentél a dobozokra, hogy ilyenek lettek? Mármint ilyen jók?! Tudod, hogy utállllakkk ugye?!
De azért egy kv-ra még jó vagyok nálatok?!
MIan! Cső ide vagy oda nagyon jó lett az a kis láda a virágoknak! Olyan ötleteid vannak, hogy csak lesek mindig mint Szergej a matinéban! kegytárgy nagyker szerintem nincs is
De a az alkotások baromi jók! Az a hegedűs kép ezzel a megoldással-hogy stílusos legyek: isteni!
Anykó! Engem anno ebben a barbie őrületben Koda barátnénk mentett meg...hozott is pár ilyen szalit amiből gőzerővel alkotgattam és sajna osztottam is. Megnézem neked, hogy mennyi van még vagy van e 1általán belőle. mennyi a minimum amire szükséged van? akár fél is elég?
Koda! nagyon sajnálom, hogy betegek voltatok...remélem már minden rendben! Puszi a Marcinak-természetesen gyógypuszi!
No asszem befogom...mert kipakoljátok a szűrömet a nagy pofám miatt! De most végre mindenkit méltón meg tudtam dicsérgetni!
További jó alkotást!
abby