Sziasztok!
Szokasos bocsanatkeressel kell kezdenem, most eppen abban a fazisban vagyok, hogy ha a pocilako szabadidoszagot erez, azonnal kicsapja az agyamban a biztositekot, es dolok is el vagy max bamban nezek... Most ugy birok irni, hogy bunoztem delutan es ittam egy kis kolat, de mar ragad le a szemem.
Urszila,
nagyon boldog szulinapot kivanok Julkanak!
es sajnalom, hogy csak utolag!
olyan sugarzoan helyesek az ossz tesok a kepen!
Maci,
Violanal is erdekes ez a bili-tema. Egy darabig imadta, aztan volt 1-2 csunya jelenet, amikor indultunk vhova es huzni akarta az idot, mindig bilizni akart a semmiert, totalis elkeses, hajam egnek allt
erre persze fuj lett a bili. Most megint kezdi erdekelni, de veletlenul se szolna, csak ha en kiszurom es rapattantom, akkor marha buszke
de nekem mindegy, vegul is nem surgos.
Gomboc,
hat ami nalatok az utobbi idoben osszejott, es amennyire te is beteg voltal, szerintem oriasi dolog, hogy meg egyaltalan szoptatsz! Persze, hogy az a jo, ami mindenkinek a legjobb es legnyugodalmasabb!
Andi,
en se latom a 15 kilot, nem a nagyszotarral a honod alatt mereckedtel te?
csak a pocidat latom, az meg szep formas
Viola becsatlakozna a rosszevo klubba... 1000 eve nem mertuk, csak az itthonin, de az bezony 11 kilo, nem tobb. Nem is csoda, mert tobbnyire katasztrofalisan eszik, csak en mar annyira meguntam a parat, hogy leginkabb rahagyom. Vegul is a tieiteknek legalabb vannak kedvenc kajai, Viola meg total rapszodikus, amit egyszer ket pofara fal, az legkozelebb fuj. A masik, h alapvetoen elutasito az evessel, legszivesebben "semmit" ker... ezert is probalom nem nyomatni nagyon, vegul is koszoni, jol van igy is...
De nagy franc tovabbra is, ma pl a (mikulasos
) Manocska babjat dugdosta az agyon levo lyukba, raszolok, h nem kene, mert beszorul, erre: "mama kimegy konyhaba fozni"
aztan mikor tenyleg kimentem, emberem szerint lenduletbol startolt a lyukra...
Ugy visszabbolvasnek, de tenyleg cseppfolyos az agyam...
Csak jokat!
Kaska