Sziasztok!
Regisztráltattam újra,
hülye ez a babanet
Baby, hihetetlen nagy már Bazsi, és jól látom, járókában ÁLL?! Bírja egyébként a járókát?
Én idén még nem kentem naptejjel, bár ő mostanság 11-ig van kint, és délután három után. De ha megjön a nagy meleg, és tűző erős nap, persze ekkor is fogom kenni. És hogy álltok a kajálással? Eszik már szépen? Hú már mindjárt 10 hónapos
Edó Petije meg már elmúlt fél éves.
Aki egyébkén egy napon született, Diane bátyjával. És Peti miket eszik már? És mit csinál, azon kívűl, hogy 2másodpercig ül?
Enyém pasi se lesz itthon holnap, hajnalban elhúz Nyíregyházára, vizsgázni. Jönnek anyumék, és ünnepeljük anyu szülinapját. És vasárnap mi is megyünk Pestre, Kikába, + telket nézni (szokásos).
Diácska, sajnos nekünk nem jó a rákövetkező hét. Próbáld már meg úgy intézni, ahogy eredetileg is volt, hogy legyen jó a 24-e. Szolnok nincs messze, max egy óra. És ha ebédre nem is tudtok jönni (bár az lenne a legjobb), ha csak kb 3-ra értek ide, még akkor is találkozhatsz mindenkivel és téged is láthatunk, JÓ????! Légyszi.
És azt beszéltük a Seriffel, hogy hazafelé menet, mindenkinek útba esik Seriffék házikója, benne Zsebiszoba, és meg lehet nézni, mert látom nagy az érdeklődés
Eszti, hétvégén csinálok képet a kilóméter kőröl, hogy eltudd képzelni, milyen is az
Én már voltam Krétán és Korfun. Szép mind a kettő. Nem tudom melyik a jobb, ha jó emlékszem Kréta szelesebb, de melegebb a tenger. De én úgy gondolom, hogy ha Tószegre mennétek is Petivel, nagyon jól éreznétek magatokat
Úgyhogy szerintem mindegy
Seriff, igaz nem engem kérdeztél, de a mi gyerekorvosunk, a pesti, pont XIII. kerületi volt, Lehel térhez közel volt a rendelő. Egy fiatal férfi, volt autója, ami azért fontos, mert ki tud menni rendelési időn kívűl, ha szükséges. Én elégedett voltam vele, persze ez csak 2 hónap volt.
Petya felsírt
Pedig még egy órája se alszik, és reggel is fél 6kor kelt. Szerintem zavarja, hogy nem kap rendesen levegőt az orrán. Nyügi napunk lesz még, úgy érzem