Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én új vagyok itt, eddig csak olvasgattam a leveleket. Két és fél hónapja hagytam abba a gyszert, a dokim szerint 1 hónap pihi után már próbálkozhatunk. Úgyhogy azóta hajrá. két-három hete hányingerem van már, de egyelőre negatív a teszt.
judit01

Sziasztok!Kép
Jányok,Valaki hozhatna már egy kis jó hírt is, nem?Kép!!!

Tündi!
Úgy sajnálom!Esetleg, ha megjön, nem akarod megint megnézetni a progiszinted?

Judyt!
Sajnálom, hogy be kell feküdnöd, de a babák érdekében, jobb lesz így!Drukkolok, hogy még bírjátok egyben pár hétig!!!Kép

Babus!
Szegény Kristóf!!!Remélem ma már nem fáj a pocija!Nagyon hQsiesen türitek a megpróbáltatásokat, le a kalappal, nagyon örülök, hogy nem lett vakbél!!!Kép

Szia Judit01!
Üdvözöllek itt, remélem nem maradsz itt sokáig, hanem átpártolsz a Babásokhoz!Kép

Én tegnap megkezdtem a futást, ma is megyünk, szupi volt, csak mivel egy réten futottunk keresztül, így elöjött az allergiám, sajnos!Rossz a jóbanKép!De ma majd a városban maradunk, hátha nem lesz baj!
Szerintetek a futás nem árthat a ciklus második felében, ha esetleg van bent valaki???

Kinga
Kinga79

Pilis
Várom a pocis képet Kép ÉS köszi!

Babus
Hát jó hogy nem kerültél a kés alá, mivel ronthattad el így a gyomrod? Na mindegy, a lényeg hogy már minden oké, és Kristófka is viszonylag jól viselte Kép

Kinga
Nem látom értelmét progiszintet nézetni, mert azzal semmi baj nem volt. Vagy teljes vizsgálat vagy semmi. Igaziból már a próbálkozásoknak sem sok értelmét látom, de legyen meg még ez a 2 hónap, aztán irány a doki.

Szia Judit01!
Üdv! Hányadik napon vagy a ciklusodban?

Tündi
Vendég

Sziasztok!
Köszönöm az üdvözlést, aranyosak vagytok.

Tündi30
Elméletileg holnap kellene menstruálnom, szóval a 27. nap van. Azt az egyet nem tudom, hogyha megjön akkor mitől van a hányingerem. A dokim annyit mondott hogy ha megjön akkor ki kell vizsgáltatnom magam.
judit01

Szia Judit01!
Remélem teljes szívemből, hogy baba van a dologbanKép.
De képzeld nekem a múlt hónapban volt így, csak én biztos tutira tudtam hogy nem lehetek terhes mert védekeztünk. Szerintem valami lappangott bennem, meg hát lehet benned is

puszi AlinaKép
Vendég

Alina
Köszi a bíztatást. A teszt ellenére azért még reménykedem. Van egy nagyon kedves barátnőm (nővéremnek tekintem), aki gyerekorvos és ő mondta hogy nála volt pozitív a teszt amikor a fiával volt terhes. Hátha...
judit01

Sziasztok,
ma rengeteg a munkám, így nem nagyon tudok írni.sajnálom a rossz híreket Kép De jön majd borúra derű!!KépKépKép Türelem, kitartás...és hinni, hinni, hinni a babában!

Judyt,
szigorúan pihenj!!üzenem a srácoknak, hogy maradjanak még pár hónapig a Mama pocakjában.

Edinka,
drukkolok, hogy minden simán menjen!Várjuk az EDINKA HIRADÓ-t!Kép

Kinga,
örülök, hogy tetszett a futás.szerintem a kocogás nem árthat a babának, sőt, sokkal jobb neki, ha sokat mozog a mamája és egészséges. De azért túlzásba vinni biztosan nem szabad. Majd ha eljutok oda Kép-remélem hamarosan,majd én azért megkérdezem a dokimat, mit lehet enni inni, és mit szabad sportolni.

Tündi,
sajnálomKép Nem akarjátok a vizsgálatokat előre hozni???Kinek jó az, hogy szegénykém minden hónapban kiborulsz? Szerintem próbáld rábeszélni a férjedet.Mondd el neki, hogy úgy gondolod, fölösleges így a próbálkozás. Hátha így megérti.... (bocs, nem akartam beleszólni, de úgy bánt, amikor mensi idején mindig kivagy Kép és nem hiszel egyáltalán a sikerben.)

A táblát szupi lenne, ha tudnád csinálni.Kép

na mennem kell dolgozni.Kép de holnap már péntek:hurrá!!

Jófi
jófi

Jófi
Köszi, aranyos vagy hogy így együttérzel! De most nem vagyok ám kiborulva! Kép Egy deka könnyem nem hullott, és már meg is beszéltük a párommal, hogy sajnos Kép, de imádjuk egymást és majd akkor ebben a hónapban csinál nekem törpét Kép Ha mégis kiborulok majd akkor azt észre fogod venni, nem fogom titkolni, de egyenlőre nem érzem ezt a veszélyt Kép Mégcsak szomorú sem vagyok Kép Tudtam, éreztem, ezért erre számítottam.
Nem akarom rábeszélni a páromat a vizsgálatra. Ezen a 2 hónapon már nem múlik semmi, max babásodhatok Kép Meg ugyanúgy lehet bennem is a hiba, mint benne, már ha van. Egyik házaspár barátainknak ráment a kapcsolatuk a babatémára, egyik akart még egy babát a másik nem. Most váláson gondolkodtak. Én egy ici-picit sem akarom megközelíteni ezt az állapotot, nem akarom túlfeszíteni a húrt, nem akarom hogy úgy érezze őt hibáztatom amiért eddig nem jött össze. Nem hiányzik egyikünknek sem a feszültségteljes időszak, a konfliktus. Ehelyett inkább szeretjük egymást boldogan és megpróbálunk türelmesen várni Kép Arról nem is beszélve, hogy mért lenne jobb ha meglenne az andrológia és vele minden oké? Akkor én pusztulnék bele a fájdalomba, hogy nekem mi a bajom. Ez az állapot sokkal rosszabb a mostani reményteljes várakozásnál.
MOst én kötöttem vele kompromisszumot, hogy nem megyünk dokihoz, ha netán 2 hónap múlva ezt elfelejtené, majd emlékeztetem rá, de remélhetőleg erre nem kerül sor Kép
A táblát cak akkor veszem át ha Judyt nem bánja és könnyebbség neki Kép

Judit01
Mért kell kivizsgáltatnod magad ha megjön a menzid? Felmerült valami gyanú hoyg esetleg nincs rendben a hormonháztartásod? Ha babás vagy és 2-3 hete van hányihgered akkor vagy nagyon a ciklusod elején volt a tüszőrepid vagy nagyon az előző végén Kép Drukkolok! Kép

Tündi
Vendég

Tündi!
Ne haragudj, biztos rosszul emlékeztem, de akkor melyik hormonod nem volt megfelelö?Tiszta hülye vagyok, keverek mindent!Kép

Jófi!
Remélem, hogy nem árt a futás, ma is megyek, tegnap volt tüszörepedésem!!!Kép

Kinga
Kinga79

Én mára búcsúzom, mindenkinek szép estét kívánok!!!Kép

Kinga
Kinga79

Kinga Kép
Jaaa, a prolaktinra gondoltál? Hát igen, lehet hogy feljebb ment, de annyira talán nem hogy aggódnom kéne miatta. A kontrollon nagyon alacsony volt a szintje, és állítólag azért nem megy az olyan gyorsan fel Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Babus!
Örülök, hogy nem lett semmi baj! Vigyázz Kristófkára, tündéri! Nem mondom, hogy irigyellek a nyugodt éjszakáid miatt, mert nekem is az volt Kép. Meg nyugodt nappalaim isKépKép.

Judyt!
Aztán vigyázni a babókra! Még sok idejük lenne növögetni bent! Szigorúúúúúúúúúúúú pihi, min. a 36. hétig!!

Edinka!
Ne izgulj! Bízz a dokiban, rosszat biztos nem akar! Nálunk is volt egy anyuka, aki a 3. babáját várta, végigparázta a terhességét, ráadásul fiút mondtak, de ők lányt szerettek volna. Megszült, azt mondta, hogy a legkönnyebb szülése volt, és rém büszke a fiára Kép!

Tündi!
Nagyon jó, hogy így fogod fel az egészet! Buksisimi jár érte, (képem nincsKép)
Az én férjemnek is kellett volna (remélem, hogy csak kellett volna) menni vizsgálatra, de nem tudtam rávenni január óta. Én is türelmes vagyok...

Tegnap voltam a házidokinál, írt beutalót, ezért ma 6 kémcsőnyi véremet szívták. Holnap lesz eredményem. A vakarózás miatt.

Puszi Kriszta

mohácska

Sziasztok!

Babus!
Olyan jó, hogy már mindketten jól vagytok. Vigyázzatok magatokra! Kép

Edinka!
Hát nem jó hír a kórház de fő a biztonság. Várom nagyon a hiradókat rólad és megy a drukk majd a szüléshez.

Judyt!
Kitartás, és hétvégeken feltétlenül várom a híreket! Kép A fiúknak üzenem maradjanak még egy kicsit bent, legalább még egy hónapot húzzanak ki.

Tündi!
Szuper lehetett a hétvégétek. Gyönyörű a fürdő! Kép
Hőd Kép

Mostanában kicsit kevesebbet tudtam jönni, de ennek szerencsére jó oldala van csak, ugyanis babáztam. Megjöttek Belgiumból a rokonok a 2 hónapos kisfiúval. Olyan tündéri, na és az illata... Nagyon klassz volt, etettem, tisztába tettem és sétáltunk is. Kép Már alig várom, hogy Vivi is megszülessen.
Voltam UH-n is kedden de nagyon pocsék orvos csinálta, még a súlyát se tudta megmondani a kicsinek, a fejét meg vagy négyszer mérte le. Kép Nagyon szomorú voltam miatta.
Tettem fel képeket a pelenkázóról!

Nicol

Kép
nicol

Jó reggelt Mindenkinek!

Nicol!
Irigykedek egy kicsit! Meddig maradnak? Legalább gyakorolhatsz egy kicsit.

Wish!
Olvastalak lejjebb. Sajnálom KépKépKépKép!
Úgy látszik valaki elzavarta innen a zebrákat! Valaki! Kérjük visszaterelni Őket!

Puszi - Kriszta

mohácska

Sziasztok Kép
Hát igen, tegnap elkezdtem pecsételni. Éjszaka nem volt semmi és ma sincs pedig már voltam bankban, könyvelőnél és boltban, szóval mászkáltam egy csomót és továbbra sincs semmi. Hívtam a dokimat, de csak fél óra múlva lesz elérhető.
Köröm lerágva, idegek kinyúlva, kedély hol fenn, hol lenn.
Ráadásul hiába beszélek a dokival, úgyis csak azt mondja majd max, hogy menjek be, szóval egy jó darabig még aggódhatok, hogy most akkor mi van. de túlzottan nem reménykedem semmi jóban.

wish

Sziasztok!

Nicol Kép
Nagyon jó a pelenkázó, és mennyi minden van már benne! Kép Ez a külön pelenkázó szekrény nagyon tetszik, mint megoldás is, ez még talán elfér a mi kisszobánkban is, és akkor nem kell pelenkázó lapot venni a kiságyra majd Kép

Kriszta
Köszi szépen! Nagyon jólesik, hogy megérted miért várakozunk! Szerintem is csak a türelemmel lehet elérni valamit a férjeinknél, nem rábeszéléssel Kép

Szép napot mindenkinek!

Tündi
Vendég

Wish
Remélem, hoyg ez nem azt jelenti hogy a kis embrióid nem akartak ott maradni Kép Kis pecsételés szerintem még nem jelenti ezt. Persze inkább erre számíts és kellemesen csalódjál. Drukkolok neked!

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Wish,
nagyon drukkolok, hogy a pecsetelest is elfelejthesd 8-9 honapra! Kép
Tudtal mar beszelni a dokival?

Tundi,
koszi a dicsereteket. Pocis kepet potoljuk, hetvegen nyelbe utjuk a fenykepezkedest, de tenyleg nincs nagy pocakom. Szerintem nekem a 30. heten kisebb a pocakom, mint Nicole a 30 hetes kepen. Pedig en joval nagyobb darab vagyok, mint o. Na mindegy, majd ti eldontitek!!!

Babus,
visszazokkentetek az amugy is mozgalamas hetkoznapokba? Remelem most kicsit nyugodtabb heteitek kovetkeznek!

Tegnap sms-eztem Gyongyivel. Kajalja a magneziumot tonna szamra, hogy bent tartsa a lanyokat. Irtam neki e-mailt is, de arra meg nm valaszolt. Ha ir, megosztom veletek, mi van vele.

Judyt,
mik a hirek feletek? Hazajohetsz a hetvegere? Van valami uj hir az allapotodrol es a fiuk szandekarol?

Vanda
vanda72

Dokim azt mondta szedjem tovább a gyógyszereket. Közben abbamaradt a barnázás is. Most merjek akkor megint reménykedni??? Kép

wish

Sziasztok!
Nagyon-nagyon sajnálom ezt a sok rossz hírt Kép

Wish Kép
Nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi gond!

Tündi Kép
Azért ez nagyon jó, hogy ilyen pozitív vagy Kép Ma hogy állsz a hővel?

Vanda Kép
Köszi az infókat Gyöngyiről. Drukkolok nekik!
Te hogy érzed magad? Sziveddel minden rendben?

Lányok!!!
Most beszéltem Judyttal!
Bennt van a kórházban, majd csak holnap dél körül engedik haza, ha minden jól megy. Kapja infúzión a magnéziumot. Drukkoljatok neki is!!! Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Wish
Én megpróbálnék reménykedni a helyedben Kép Nagyon drukkolok nektek!!!!!!! Kép

Vanda Kép
A lényeg hoyg Máté jól érzi magát a pocidban, és hogy ez mekkora helyet igényel, ezt ő pontosan tudja Kép Én már azt se bánnám ha akkora pocim lenne mint Babusnak volt (sőt kifejezetten szeretnék óriás pocitKép), csak már lenne mit simizni és lenne kihez dumcsizni, lenne kinek betenni a babazene cd-ket...... KépKépKép

Annácska Kép
Nem mértem ma már hőt Kép Most nemrég meg is jött a menzim, 1. cn.
Hát igen, ez talán az első olyan menzim amikor nem estem kétségbe és nem borultam ki Kép Ez is haladás Kép

Judytnak millió drukk!!!!!!!!!!!!!!! Kép

De fölhúztam magam most ezen az újraregisztráláson!

Tündi
tündi

Sziasztok!

Háááááááááááát meglett a BétaHcG-m: 1,18 mIU/l így egy nagy SEMMI!!!!!!!!!!! Szóval a múlt heti vérzés az marad a "rendes", bár annak nem nevezhető, így ma vagyok a 10 cn. Lecsúsztam. Várok-várok, csak egyre kevesebb türelemmel. Ennyi. De NEM SÍROK, nem buktam ki, de azért nagyon bíztam a dologban. Majd legközelebb. Hátha közben azuram is rászánja magát a vizsgálatra könyörgés nélkül.

Judyt, Gyöngyi!
Megy a drukk ezerrel! Tartsátok bent a bébiket! Nagyon kellene még az az anyapoci!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi Kriszta, aki a középhaladóból kezdő Kép lett

mohácska

Sziasztok lányok, Jura vagyok! Remélem még emlékeztek rám.Sajnos elég ritkán jutok géphez, de most végre hallhatok felőletek.
Délelőtt már írtam nektek, de nem tudtam elküldeni, mondván, hogy nem vagyok nyilvántartva.Most újraregisztráltam, s végre itt vagyok. Mi ez az egész? Tündi, te is újraregisztráltál?

Babus
Mégegyszer millió gratula a gyönyörű kisfiadhoz. Biztosan nagyon boldogok vagytok, hiszen olyan régóta vágytatok már Kristófkára. Mitől lettetek hasfájós betegek? Hát nem semmi amin keresztül mentetek. De végre már elmúlt, jön a a nyár és a napsütés, s Kristófból vasgyúró lesz.

Lányok
Tudtok valamit Stelláról? Csak belekukkantottam az elmúlt napokba, és nem láttam róla semi infót.
Remélem nincs semmi baj!

Judyt
Kedves ikerbabás társam!Olyan jó lenne gyakran beszélni veled, hisz annyira egy cipőben járunk. Nem lehetne telefonszámot cserélnünk?
Tudom, hogy nem lesz a fiaiddal semmi gond, maradnak még ők jó néhány hétig a pocidban, ugyanis szóltam a lányimnak ( merthogy lányok lesznek: Anna (olvasod Annácska?) és Eszter), hogy utasítsák rendre a fiúkat a minél későbbi születést illetően. Emlékszel, hogy szorítottuk egymás kezét? És sikerült ,hiszen szinte egyszerre lettünk babások. Most a gyerekeink fogják egymás kezét. Szerencsére én még teljesen zárva vagyok. A doki szerint szép nagyok a babák, már egy kilón felül vannak. Imádom az érzést ahogy mocorognak.
Ja, és én a Levente névre szavazok, mert ha fiam lett volna, a Levente nevet kapta volna.
Szóval nagyon szeretnék beszélni veled!

Ha valaki tud segíteni Judyt elérhetőségét illetően, kérem írja meg !

Annácska
Azt hiszem te tudod Judyt telcsiszámát, megkérdeznéd tőle, hogy megadhatod -e nekem?
E-mail címem: k.jura@freemail.hu
Előre is köszönöm a segítséged.

Ha ma már nem jelentkeznék újra, puszi mindenkinek.
Óriási drukk a babásoknak és a még nem babásoknak még több.
Tündi30
Én olyan nagyon drukkolok neked!

Jura
jura

SziasztokKép

Nekem is újra kellett regisztráltatnom magam, de átvertem ezt a lökött Babanetet, mert újraregisztráltam magam a régi nevemenKép

Olyan ritkán járok már erre, mégis mindig csak rossz hírre jövökKép

Judytnak, Gyöngyinek nagyon drukkolok, hogy a babák bent maradjanak még!!!Kép

Jura
Örülök, hogy újra jelentkeztélKép
Gratula a lánykáidhozKép

Wish
Szerintem még reménykedhetsz!Kép
A másik topikból Cateye is vérezgetett a beültetés után, és ugye azóta már fél évesek a fiaiKép
Én drukkolok!!!Kép

Tündi
Nagyon jó a hozzáállásod a dolgokhozKépCsak így tovább!!!Kép
De én azértKép

Kriszta
Neked isKépKépKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!

Nem trefalt a babanet, valoban ujra kellett regisztralni!
Na mindegy, tul vagyunk rajta!

Annacska,
hogy Te mikre emlekszel? Marmint a szivemre... Koszonom kerdesed, altalaban jol vagyok, bar a meleget nem kedvelem. Valoszinuleg egyre tobbet fogok itthon husolni, ha jonnek a melegek.

Judyt,
hazaengedtek? Mit csinalnak veled a korhazban? Vizsgalgatnak azert, vagy csak amiatt kell bent lenned, ha megindulna a szules keznel legyenek?

Mi tegnap voltunk uh-on, minden rendben van Mateval Kép Mar 1370 gr es nagyon szep mindene. 2 het mulva kell mennunk ujra, akkor tudok majd szulesznot is valasztani. Szerintetek mi alapjan kell szulesznot valasztani?

Vanda
vanda72

Vanda

Amellett, hogy neked szimpatikus legyen, fontos az is, hogy a dokid kivel szeret együtt dolgozni, általában minden szülészdokinak van 1-2 "kedvenc" szülésznője, akivel jól, összhangban tudnak együtt dolgozni. Szerintem ez nagyon fontos. Kérdezd meg a dokid, ő kit ajánl!

Babus

Kép
babus2005

sZiasztokKép

Mi ez a regisztrálás?????
Megint szaralkodik a babanet??

Csak be ugrottam jelenteni jól vagyunk, és tettem fel az albumomba uj pocis képeketKép
Kicsit bénák lettek mert én csináltam tükörbőlKép Kép
De azért a lényeget láttni!!!!
Puszika topvábbi kellmes hétvégét

Hopp nekem is ujra kellett regisztrálnom oda a hozzászólásaimKép(((

Kép

Kép
edinka

Sziasztok!
Itthon vagyunk.Kép Mielőtt valaki lecseszne, hogy feküdnöm kellene, azt teszem.Kép
Anyucikám kölcsön adta a laptopját, így fekve tudok netezni.Kép
Nagyon szépen köszönjük a drukkokat.Kép
Minden nap kaptam magnéziumot, volt szívhang vizsgálat, uh, kenetvétel és vérvétel.
A fiúk az uh-n most mind a ketten fejvégüek voltak.Kép
Még hétfőn is kapok magnéziumot, és fekszem ezerrel amíg kell.Remélem minél tovább sikerül.Kép

Tündi!
Szívesen csináltam, de jobb lesz ha átadom.Köszike, hogy átveszed a táblát.KépElküldöm emailben.Kép

Edinka!
Szép pocid van.Kép
Már fél lábon is kibírod ezt a kis időt, mire Vikit a karodban tarthatod.Kép

Babus!
Örülök, hogy már otthon vagytok.Kép
Kristófka nagyon szép kis legényke.Kép

Vanda!
Nagyon szép pár vagytok.Csak úgy ragyogsz.Kép
Tetszik a Máté szobácskája.Biztos Ő is így lesz veleKép

Nicol!
Szupi a pelenkázó.Kép

Kinga!
Szeritem nem árthat a futás.Én még 2 röpi meccset játszottam úgy, hogy nem is tudtam a fiúkról.Kép

Wish!
Nagyon drukkolok!!!!!Kép

Jura!
Máris megírom emilben.Kép

Annácska!
Köszike a tudósítást rólunk.Kép

Kriszta!
Remélem a próféta szól belőled, és kihúzzuk a 36. hétig.Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Judyt
Örülök, hogy otthon vagytok és hogy minden rendbenKép
Pihizzél sokat!!!Kép

Edina
Óriási a pocidKép

Babus

Kép
babus2005

Vanda
Én nem tudom megnézni a képeidetKép
Azt írja, hogy az oldal nem jeleníthető megKép

Kép
babus2005

Jó reggeltKép

Judyt: Örülök hogy már itthon vagyKép
Pihizz nagyon sokat, nagyon drukkolok hogy minden rendben legyen!!!!
Köszi a poci dicséretetKép

Vanda: Nagyon szép lett a szobaKép
És te is nagyon szép vagyKép Kép

Babus: neked is köszi a poci dicséretetKép
Tudod mit szertnék kérdezni?
Hogy te hogyan fertőtlenítetted a cumisüveget, és a cumikat???
Elég ha forró vízben kifőzöm őket?????

A másik: A cumisüveg cumiját forró tűvel kell átszúrni????
Lehet hogy hülyeség de én valakitől így hallttam ,de azért téged is megkérdezlekKép Kép

Kristófka jobban van már????
Fáj még a pocija?
Örülj neki hogy még nem volt 1 áttvirrasztott éjszakátok semKép

Kíváncsi leszek az én picikém milyen lesz!!!

Kép

Kép
edinka

Nem sikerul elkuldenem az uzenetemet Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok!

Na itt vagyunk. Probaltam visszaolvasni. Mindenkinek koszonom a jokivansagokat, es a vizsgak miatti gratulaciokat. Olvasom, hogy megint szorakozik a net, ezert rogton wordbe irom. Egy csomo uzenetem nem ment el, mert regisztralni kellett.

A kis Atti jol van, en kevesbe. Kemenyedik a pocakom, es most mar felul is egy parszor. Ami nagyon fura, hogy a koldokom felett egeto, fajo erzes van, nem kivulrol, hanem belulrol. Ilyen meg nem volt. Sokat fekszem, pihenek. Apuci megcsinalta a babasarkot. Meg is tudjatok nezni, de egy masik helyen nem a babaneten, ezt idegileg nem birom, mert mindig atrendezi. Szoval akit erdekel: www.zsamboky.sytes.net ezen belul fotoalbumot nyissatok meg. Van a lagzirol, a pocakomrol, es a babasarokrol, akit erdekel. Pelenkazo es matracunk meg nincs.

Gyongyinek nagyon drukkolok!

Babus!
Megkaptad az emailemet? Par napja irtam. Lattam Kristof kepet, hat a masodikba beleszerettem, olyan kis huncut arcot vag. Ezt megmutattam a paromnak, ha nem baj, mert annyira tetszett. Tetszett nekik is. Csodalkozott, hogy mennyire megvaltozott, mintha ket kisbabarol lenne szo. Jol ismer mar Titeket a tudositasok alkalmaval mindig nyugtat, hogy minden rendben lesz, stb. Szoval mar jol ismer mindenkit a babanetrol.

Tundi!
Lehet, hogy irtam mar neked, de megirom megegyszer, nagyon boldog vagyok, hogy jol erezted magad a hetvegen!!! Sokat gondoltam am rad. Ugy sajnalom, hogy megjott, pedig nagyon drukkoltam.

Kinga!
Kitartas a futashoz, nekem sosem volt. Ez most meg is latszik

Annacska!
Pici lanyod, hogy van? Nem megy ki a fejembol az a farsangi kepe, amin ugy szorongatja malackat. Olyan edes volt.

Kivi!
Koszi a biztatast. Most lesz ket konyv is amit olvasnom kell, ezek tankonyvek. Nagyon drukkolok, a jelek nagyon biztatoak!

Pilis!
Szia! Reg hallottam feloled! Nem semmi, hogy mar a 23.hetet taposod. Hogy mulik az ido.

Jura!
Orulok neked. Reg hallottam feloled. Gratula a csajokhoz. En nagyon Esztert szerettem volna, csak ugye kisfiu lesz

Vanda!
Kerdezted, hogy mivel huztam meg magam. Hat egy kocsog Tescos penztaros miatt. Egyedul mentem vasarolni, es beszolt a no, hogy jo lenne, ha mennek zacskozni, pedig a kosarambol meg ki sem pakoltam. Igy futkostam az eleje, es a vege kozott. Tudom, hogy en vagyok a hulye, de akkor valahogy annyira szegyeltem magam, hogy mogottem meg all a sor. Szoval nem is reszletezem, mert megint felhuzom magam. Azutan lettem este rosszul.
Lattam a kepeket, nagyon szep a szoba! Szep par vagytok!

Wish!
Drukkolok en is, habar ez mostanaban nem nagy segitseg.

Stella!
Remelem kipihented magad, mar nagyon hianyoztal!

Nicol!
Nagyon tetszik a pelenkazo. Ugyes Apucid van!

Edinka!
Hatalmas a pocakod. Te mar felfogtad kulonben, hogy nemsokara egy pici babat hozol a vilagra? Olyan hihetetlen! Szerintem meg sokaig nem fogjuk fel. Drukkolok, hogy konnyu szulesed legyen. Sajnalom, hogy nem fordult meg Babuska.

Judyt!
Irtam emailt! Azert ide is megirom, hogy nagyon orulok, hogy otthon vagy!

Mohacska!
Mit jelent a verveteled eredmenye? Nem akarlak am ilyenekkel zaklatni, bocsi

Mea!
Drukkolok, hogy latszon a babad neme. Ha jol emlekszem nekunk a 18.heti uh derult ki

Timika77!
Koszi a gratulaciot! Megprobalok vigyazni magunkra

Evi!
Nagyon sajnalom, pedig nagyon drukkoltam! Koszonom, hogy meg ilyenkor is gondoltal ram!

Lamika!
Sajnalom, hogy megjott!

Mindenkitol elnezest, amiert ilyen hosszu lett a levelem! Azoktol is elnezest kerek, akihez nem irtam, de nem azert mert barmi bajom lenne vele, csak …

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok Kép

Judyt Kép
Nagyon vigyázz magatokra, szorítok, hogy minden renben legyen, bár gondolom, nem könnyű kibirni a fekvést. Én legalábbis nem szoktam bírni, de a babákért én is megtenném Kép

Vanda Kép
Nagyon jó lett a szoba. Nekem tetszik én szívesen beköltöznék, ha baba lennék Kép
Máté szépen növöget Kép

Edinka Kép
Én megmondom, milyen lesz a picikéd: GYÖNYÖRŰ Kép
És nem sokára meg is látod Kép

BabusKép
Hasfájás teljesen elmúlt?

Lányok Kép
Van egy olyan halvány zebrám, hogy majdnem átlátszó. Háromszor kell megnézni, hogy egyszer meglássa az ember. És mivel még mindig szivárog a vér, nem nagyon merek reménykedni. Majd holnap reggel csinálok még egy tesztet.

Puszi: Wish

wish

Sziasztok lányok!

Én is eltűntem pár napja, úgyhogy most egy hosszú beírással jövök Kép

Babus, nálatok minden rendben van, mióta haza mentetek a kórházból? Kristófka hogy van? Van elég tejcsid? A múltkor írtam neked e-mailt, megkaptad?

Évi, mikor kell visszamenned a dokihoz?

Edinka, neked miért kell 18-án befeküdnöd a kórházba? Tudom, hogy nem könnyű, de próbálj meg nem izgulni azon, hogy Viki nem fordult meg. Hidd el, egy faros babát ugyanúgy meg lehet szülni természetes úton is, mint a fejvégű babákat. Annyi különbség lesz, hogy sokkal jobban odafigyelnek majd rátok és a gátmetszést biztosan nem fogod tudni elkerülni, de ez legyen a legnagyobb baj, nem? És neked is és a babának is sokkal jobb a természetes szülés, mint a császár.

Judyt, örülök, hogy jól vannak a fiúk! Mikor engednek haza véglegesen a kórházból?

Judit01, üdv itt! Teszteltél már csütörtök óta? Miért kell kivizsgáltatni magad, ha mégis megjön a menzid?

Jura, olyan jó volt újra olvasni rólatok! Gratulálok a kislányokhoz! Kép

Vanda, neked pedig a "nagyfiúhoz" gratulálok! Kép Én is azt tudnám javasolni, amit Babus írt: kérdezd meg a dokidat, hogy ő kivel szeret / tud a legjobban együtt dolgozni. De szoktak szülésre felkészítő tanfolyamot is szervezni a kórházakban, ahol a szülésznőkkel is megismerkedhetsz és kiválaszthatod a számodra legszimpatikusabbat Kép

Wish Kép Nagyon-nagyon-nagyon gratulálok Kép Kép Kép Tudod, a halvány csík is csík Kép Kép Kép És lesz ez még sokkal erősebb csík is Kép Te mikor mész legközelebb dokihoz?

Ezvicc-Judit, rólatok is jó volt újra olvasni Kép Örülök, hogy a kis Attival minden rendben van Kép Nektek esedékes újabb UH mostanában? Kérdezted már a dokikat, hogy mitől lehet az a kellemetlen égető, fájó érzés?

Nekem megvolt a 21. napi vérvételem, jövő héten megyek mégegyszer a 28-29. napon (ha addig nem jön meg), utána pedig a 3. ciklusnapon.

Puszi mindenkinek: Timi

KépKép

KépKép
timika

Ezvicc!
Szerettem volna megnézni a képeket, de nekem nem jön be semmi azon az oldalon...

Kép
szdorka

Dorka!
Bocs, elirtam Kép

www.zsamboki.sytes.net sosem szoktam y irni a zsambokit, nem tudom, miert irtam igy

Timi!
Majd csak ket het mulva megyek dokihoz. Megint erzem ezt a csipos, fajos erzest. Pedig csak ebedet melegitettem. Aranyos vagy, hogy igy erdeklodsz!

Kivancsi vagyok, hogy most megtudjatok-e nezni
Azon belul foto album, es utana 3albumnak kell megjelennie, egy az eskuvonkrol (kb 150kep), pocakosok (4album, ezeken belul is tobb kep), es a babasarok (itt is kb 20kep) Mindig a kepre kell lepni, igy lehet belso albumba jutni. Fent pedig van egy nagy fekete nyil, ezzel lehet a masik oldalra lepni, a tobbi kephez.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Lányok, a "sikerszéria" folytatódik: du. nekem is megjött Kép
Akkor szerdán megyek a 3. napi vérvételre.

Puszi

KépKép

KépKép
timika

Sajnalom Timi! Ne add fel!

Mindenkinek irom: a baratnom 12eve hazas. Nagyon regota szerettek volna babat. Gimis szerelem. Konkretan 6eve probalkoztak, es semmi. Szegenyeknel semmit nem talaltak. Mindketten egeszsegesek. Tul voltak 4inszeminacion. Kihagytak az 5.et elmentek helyette pihenni. Hazajottek, es mikor dokihoz keszulodtek pozitiv tesztet csinalt.Azota eltelt 9honap, es most hivott, hogy a szuloszoban vannak, elment a magzatviz, es egy ora mulva inditjak a szulest. Tegnapra volt kiirva. El sem hiszem. Szegenyek olyan regota probalkoztak. En meg ugy izgulok, hogy hasmenest kaptam.
Szoval mindenkinek kitartast kivanok. Isten utjai kifurkeszhetetlenek.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Judit, de aranyos vagy Kép Kép Kép
Nagyon drukkolok a barátnődnek, hogy minden rendben legyen! Kisfiuk vagy kislányuk lesz? Isten útjai tényleg kifürkészhetetlenek... nekik is nagyon nehéz lehetett Kép Kép

Nem adom fel, csak hát tudod, mindig reménykedik az ember, hogy hátha most sikerült, és rossz volt, hogy mégsem Kép De mi még nem régóta próbálkozunk és szerintem a hormon vizsgálatból ki fog derülni, hogy mi a bibi nálam Kép

KépKép

KépKép
timika

Az biztos, hogy nehez volt, es most meg nehezebb Kép Kislanyuk lesz, Petra. Meg nem irt, nekem meg meg mindig megy a hasam Kép Legszivesebben felhivnam, hogy hol tartanak, de meg jo, hogy ures a kartyam Kép
Drukkolok, hogy kideruljon a bibi. Akkor legalabb tudjak orvosolni.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Na, ma a tegnapinál is halványabb csíkom van. Inkább csak oda lehet sejteni, ha nagyon akarja az ember.
Persze nem kaptunk tegnap ugyanolyan tesztet, mint a tegnapi, úgyhogy a fene se tudja, hogy ez ugyanolyan érzékeny-e.
Közben tovább szivárog a vér. Azt hiszem én már csak annak hiszek majd, amit a doki mond.

wish

Sziasztok Jányok!
Timika!
Nagyon sajnálom!Nem értem, mi van itt a topicunkban, már soha nem kezdQdik meg a "sikerszéria"?Legalább Valakinek sikerülhetne már, ugye?Remélem Wish már tud valamit!Kép!

Judit!
Sajnálom, hogy lehet valaki ilyen bunkó, hogy egy kismaminak dirigál?Az emberek már nem ismerik a toleranciát!Kép
Nagyon reménytébresztö volt, amit a barátnödröl írtál, köszönömKép!

Judyt!
Hogy vagy?Drukkolok, hogy minél tovább egyben maradj!!!

Wish!
Nagyon drukkolok Neked!Mikor mész a dokihoz?

Tündi!
Hogy vagy?Nagyon örülök, hogy a történtek ellenére ennyi mosolygó arcocska van a leveledben!!!Példát fogok venni Rólad, ha itt az ideje!

Jányok!
Nem tudjátok, az mitöl lehet, hogy ha ide írok, akkor a hosszú ö és ü betük helyett ezt írja: Q és q?Nem értem!!!
Ezért írom ezeket rövid ékezetekkel, bocs!Kép

Mindenkinek szép hetet kívánok!!!Remélem elmúlik ez a csúnya esö!!!

Kinga
Kinga79

Jó reggelt Lányok,

hát most már tényleg jöhetnének a zebrák!!!Itt a tavasz, jöjjön már a sok babásodás!Na, én továbbra is azt mondom, nyárra sokan babások leszünk!Kép (fő az optimizmus Kép

Tündi,Timika,
nagyon sajnálom!Kép De örülök, hogy nincs nagy szomorkodás!KépKép

Judyt,
hogy telt a hétvége?Ugye sokat pihentél?Mikor kell visszamenned?(lehet, hogy írtad, de most nincs időm visszaolvasni)

WISH!
Drukkok mennek,hogy egyre csak erősödjön az a két csík!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stella,
milyen volt a szabi?

Én csütörtöktől leszek szabin.Addig még remélem lesz legalább egy zebránk!!!Kép

szép hetet!

Jófi
jófi

Sziasztok Kép
Jura Kép
Remélem megkaptad a telcsiszámost Judyttól.
Örülök, hogy lányaid lesznek és tetszik a nevük is Kép

Wish Kép
Nagyon-nagyon drukkolok!!!!

Tündi Kép
Örülök neki, hogy nem borultál ki, azért ez már nagy haladás Kép

Edinka Kép
Nagyon édi a pocid! Kitartás mindjárt itt az idő és végre Te is a kezedben tarthatod a babádat Kép

Judit Kép
Remekül van a lánykám köszi a kérdésed Kép Várja már nagyon az iskolát, na meg persze a kistesót, mert hogy azt igértük neki, hogy ha majd iskolás lesz akkor lesz kistesó is Kép
Te hogy érzed magad?

Timka Kép
Nagyon sajnálom Kép Kép Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Jura! Jó, hogy jelentkeztél, gratula a csajokhoz Kép Judyt fiai hajrá Kép

Judyt! Remélem, hogy jól vagytok, pihenj nagyon sokat, szorítunk, h minden rendben legyen.

Judit! Te is pihengessél, örülök, hogy a kis Attila jól érzi magát odabent.

Wish! Nagyon drukkolok Nektek. Mikor mész dokihoz?

Mohácska! Veled mi van?

Nálam annyi a helyzet h voltam most reggel uh-n, ami szerint 5,2mm-es szabályos méhnyálahártyám van. Az uh-s doki szerint minden rendben. Még tüszőt is látott, ami persze kicsi még meg nem is szabad most, de legalább van, a closty meg csak rásegít valamennyire. Délután megyek az orvoshoz, ő is megvizsgál és remélem ő sem talál semmit, és akkor a következő menzitől megint megy a hajrá Kép De jó lenne!!! Remélem most időben meg fog jönni, nagyon sűrgetném most a napokat.

Mindenkinek szép napot és tényleg várjuk már a jó híreket!!!

Éva
évi79

Jaj csajok, tegnap du hattol semmi hir a baratosnemrol. Remelem mar megvan a picurka, es csak alszik. De akkor a ferje miert nem ir? Hat ha meg mindig szul, akkor nagyon megszenvednek ezert a gyerekert. Valtozatlanul megy a hasam az idegeskedestol. Azert hivni megsem akarom oket, meg tenyleg szerencse, hogy nem is tudom a kartyam miatt. Hat en nem szeretnek ilyen hosszu szulest. Ja, es a korhazaban nincs EDA. Tehat jol kilehet. Tenyleg csak remelni tudom, hogy mar pihen a kicsivel a kezeben. Majd meg irok, ha erdekel valakit, mi lett a vege.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Judit Kép
Ne idegesked ennyit, mi lesz akkor mikor majd Te szülsz? Kép

Éva Kép
Na ezek nagyon jó hírek! Én is ma megyek a dokihoz Kép Remélem találkozunk!

Annácska

annácska

Kepzeljetek, felhivtam a csaladjat, hat meg mindig nincs baba, es allitolag csak most 9kor inditjak csak be a szulest. Hat ezt nem nagyon ertem. Mar szerintem 15oraja bent vannak. Akkor mar elment a magzatvize is. Annyira felek, de jo orvosa van, az tuti. Na hat annyira uzgulok, hogy mindjart en is megszulok Kép Bocsassatok meg, hogy Titeket traktallak ezekkel, de nem tudom magamban lerendezni, muszaj valakivel megbeszelni.

Osszegzes: hat nehez ut vezet a babaig az is biztos!Irigylem az olyan embereket, akik eldontik babat akarnak, es terhesek lesznek, szinte kipottyantjak a bebit. Csak talan ok nem ertekelik majd ugy, mint mi. Azt nem mondom, hogy nem szeretik annyira a babajukat.

Bocsanat, megyek es lehutom magam. Beken hagylak Titeket.

MINDENKINEK KITARTAS! En nagyon drukkolok mindenkinek, csak majd Ti is nekem, ha eljon az ido.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

próba
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?