Sziasztok!
Na itt vagyunk. Probaltam visszaolvasni. Mindenkinek koszonom a jokivansagokat, es a vizsgak miatti gratulaciokat. Olvasom, hogy megint szorakozik a net, ezert rogton wordbe irom. Egy csomo uzenetem nem ment el, mert regisztralni kellett.
A kis Atti jol van, en kevesbe. Kemenyedik a pocakom, es most mar felul is egy parszor. Ami nagyon fura, hogy a koldokom felett egeto, fajo erzes van, nem kivulrol, hanem belulrol. Ilyen meg nem volt. Sokat fekszem, pihenek. Apuci megcsinalta a babasarkot. Meg is tudjatok nezni, de egy masik helyen nem a babaneten, ezt idegileg nem birom, mert mindig atrendezi. Szoval akit erdekel:
www.zsamboky.sytes.net ezen belul fotoalbumot nyissatok meg. Van a lagzirol, a pocakomrol, es a babasarokrol, akit erdekel. Pelenkazo es matracunk meg nincs.
Gyongyinek nagyon drukkolok!
Babus!
Megkaptad az emailemet? Par napja irtam. Lattam Kristof kepet, hat a masodikba beleszerettem, olyan kis huncut arcot vag. Ezt megmutattam a paromnak, ha nem baj, mert annyira tetszett. Tetszett nekik is. Csodalkozott, hogy mennyire megvaltozott, mintha ket kisbabarol lenne szo. Jol ismer mar Titeket a tudositasok alkalmaval mindig nyugtat, hogy minden rendben lesz, stb. Szoval mar jol ismer mindenkit a babanetrol.
Tundi!
Lehet, hogy irtam mar neked, de megirom megegyszer, nagyon boldog vagyok, hogy jol erezted magad a hetvegen!!! Sokat gondoltam am rad. Ugy sajnalom, hogy megjott, pedig nagyon drukkoltam.
Kinga!
Kitartas a futashoz, nekem sosem volt. Ez most meg is latszik
Annacska!
Pici lanyod, hogy van? Nem megy ki a fejembol az a farsangi kepe, amin ugy szorongatja malackat. Olyan edes volt.
Kivi!
Koszi a biztatast. Most lesz ket konyv is amit olvasnom kell, ezek tankonyvek. Nagyon drukkolok, a jelek nagyon biztatoak!
Pilis!
Szia! Reg hallottam feloled! Nem semmi, hogy mar a 23.hetet taposod. Hogy mulik az ido.
Jura!
Orulok neked. Reg hallottam feloled. Gratula a csajokhoz. En nagyon Esztert szerettem volna, csak ugye kisfiu lesz
Vanda!
Kerdezted, hogy mivel huztam meg magam. Hat egy kocsog Tescos penztaros miatt. Egyedul mentem vasarolni, es beszolt a no, hogy jo lenne, ha mennek zacskozni, pedig a kosarambol meg ki sem pakoltam. Igy futkostam az eleje, es a vege kozott. Tudom, hogy en vagyok a hulye, de akkor valahogy annyira szegyeltem magam, hogy mogottem meg all a sor. Szoval nem is reszletezem, mert megint felhuzom magam. Azutan lettem este rosszul.
Lattam a kepeket, nagyon szep a szoba! Szep par vagytok!
Wish!
Drukkolok en is, habar ez mostanaban nem nagy segitseg.
Stella!
Remelem kipihented magad, mar nagyon hianyoztal!
Nicol!
Nagyon tetszik a pelenkazo. Ugyes Apucid van!
Edinka!
Hatalmas a pocakod. Te mar felfogtad kulonben, hogy nemsokara egy pici babat hozol a vilagra? Olyan hihetetlen! Szerintem meg sokaig nem fogjuk fel. Drukkolok, hogy konnyu szulesed legyen. Sajnalom, hogy nem fordult meg Babuska.
Judyt!
Irtam emailt! Azert ide is megirom, hogy nagyon orulok, hogy otthon vagy!
Mohacska!
Mit jelent a verveteled eredmenye? Nem akarlak am ilyenekkel zaklatni, bocsi
Mea!
Drukkolok, hogy latszon a babad neme. Ha jol emlekszem nekunk a 18.heti uh derult ki
Timika77!
Koszi a gratulaciot! Megprobalok vigyazni magunkra
Evi!
Nagyon sajnalom, pedig nagyon drukkoltam! Koszonom, hogy meg ilyenkor is gondoltal ram!
Lamika!
Sajnalom, hogy megjott!
Mindenkitol elnezest, amiert ilyen hosszu lett a levelem! Azoktol is elnezest kerek, akihez nem irtam, de nem azert mert barmi bajom lenne vele, csak …