Sziasztok!
Kriszta, ááá, dehogy aludtam el előbb
Bár minden okom meglenne rá. Délután egyébként írtam egy jó hosszút nektek, de amikor el akartam küldeni, foglalt volt a rendszer, aszonta 5 mp után próbáljam újra, de hát mit próbáljak? Elrepült, mert a vissza gomb az nem működik ebben az esetben. Pedig időnként szoktam egy ctrl C-t nyomni, de most nem. Nomindegy. Miksa már alszik, leírom a részleteket, csak előbb reagálgatok
Ildi, óriási gratula!
Baromira irigy vagyok ám
Én is nagyon szeretném már, de az ember most nem áll kötélnek. Bár most van nagy programunk, ez az esküvő nem semmi szervezésileg meg pénzben sem.
Nyuszi! Szurkolok, hogy rendben legyen a szuri! Mikor Miksa még pici volt, feltettem egy képet a borogatásáról, merem ajánlani! Hálószerű kötésrögzítő alá érdemes a borogatást tenni, nagyon jól megtartja. Miksa különben picit mindig belázasodott, de azért elég jól átvészeltük a dolgokat. Ha megtalálom a képet, ideteszem... szóval itt van:
Külföld: mi is terveztük, de végül ne mentünk el, mert biztonságosabbnak tartottuk, hogy ha Mo.-on maradunk oylan szempontból, hogy ha ne adj isten doki kell vagy ilyesmi. Végül Balcsin kivettünk egy vízparti házat, baromira jó lett volna, ha nincs atomhideg azon a héten. De legaláb a párom kihorgászta magát
Hanzika! Jobbulást továbbra is Marcusnak! És tudósíts majd, hogy ment Ádámnak a dolog!
Ja, és meg vagyok lepve, mennyire otthon vagy a színdarabokban!
No, majd mi is
Manó! Miksa újabban vizet iszik, van is még egy bontatlan teám. De este tápi kapott.
No, jöjjenek a részletek
:
Szóval délután még a könnyebb utat választottam, mert éjjel fél 4-ig melóztam, 8-kor keltünk, délelőtt pedig udvarprojekt volt. Szóval 5 perc alatt bealtattam, írtam nektek, közben megkajáltam, majd én is beájultam
Este fölhúztuk neki a kedvenc ágyneműjét, először adtam rá egy új pizsit, fürcsi után megcsináltuk a tápiját, és eléggé meg volt lepve, de fölhajtotta. Aztán magyarázgatott, úgyhogy ott is hagytam, hátha. De ennyire azért nem ment könnyen, mert rájött, hogy egyedül van, sírdogált, mammamázott, úgyogy fölmentem, az ágy amellé feküdtem (ahogy szoktuk, amikor nem alszik bele a szopiba), és elég gyorsan belaudt. Annyira bogárka volt, simiztem a kezét, ő meg közben mondogatta, hogy mamma
Szóval 10 óra 7-perckor aludt, és ez nálunk elég jó. Remélem, így is marad
A felszerelés témához még annyi, hogy anyuéknál megvan a tesóm kislányának minden cucca, kiságy, kiskád (de már inkább a nagyban fürdik), etetőszék (nem szeretem, mert nincs benne öv, és bár Annának eszébe se jutott kiugrani belőle, Miksának már többször is. Már azt se nagyon használjuk). Van szobacipőcske, mert ott kell (itthon nem, mert padlófűtés van, máshol bordás szőnyeg és a doki szerint a mezítlábazás a legjobb, ha nem tök sima a talaj). De húsvétkor voltunk a keresztanyámnál, ott az ágyunkhoz tolt kanapén aludt, felnőtt széken kajált, szóval nem nagyon kellett semmi. De amíg kisebb volt, én szerettem vinni az etetőszéket például.
szirom