Új privát üzeneted érkezett!

Évi79
Kívánom neked, hogy gyorsan elteljen ez az "üres" hónap! Drukkolok, hogy ne legyen szükség a műtétre sem! Szerintem abból nem lesz baj ha mindjárt összejön a baba újra, és reméljük sikerülni is fog Kép

Judit
Gratulálok a vizsgáidhoz!!!!!! Ügyes vagy! Kép Nagyon sajnálom, hogy megint fekvésre vagy ítélve, de tudom, hogy akármilyen nehéz is, mindent megteszel a kis Atti egészségéért Kép Minden rendben lesz!!!!!! Kép
Jó pihenést!

Tündi
Vendég

Sziasztok Jányok!

Tündi!
Annyit gondoltam Rád hétvégén, úgy irígyeltelekKép!!!Örülök, hogy nagyon jól sikerült a wellness, várom a fényképeket!!!Kép
Remélem azért vigyáztál magadra és nem szaunáztál sokat...Kép!

Babus!
Jaj, remélem jobban vagy és mégsem vakbélgyulladás!!!Jobbulást kívánok!!!!!!

Majcsi!
Nagyon sajnálom!!Kép

Évi!
Sajnálom, de azt mondják, ilyenkor ez a természetes, hogy ahogy írtad, "horror volt".A szervezeted így "tisztítja ki önmagát".Drukkolok Neked, hogy a closty meghozza Annácska gólyáit!!!!Kép

Annácska!
Ezek a nagy gólyák tényleg hozzánk jöttek a topicba?Nem semmi!KépRemélem majd jönnek a többiek is és nem csak ketten lesznek!Kép

Judit!
Kérlek vigyázz magadra!Pihenj sokat!Gratulálok a vizsgáidhoz, én drukkoltam, majd gondolok rád április végén is!Kép
Kinga79

Kinga Kép
Aranyos vagy Kép Egyáltalán nem szaunáztunk, csak a gőz kamrába töltöttünk el néhány percet, de tényleg csak annyit, hogy milyen Kép Vigyázni pedig nem vigyáztam magamra, tettem ami jól esett Kép Végre el tudtam magam engedni, és mivel ennyire jóóóóóóó volt, ezután is el akarom magam engedni, bár ez ebben a formában nem fog összejönni, de megoldjuk máshogy mindenképpen Kép

Tündi
Vendég

Kinga Kép
Nem csak kettő gólya volt, összesen hatot számoltunk meg Kép Nagyon bízom én is abban, hogy jön a többi is Kép

Tündi Kép
Nagyon élvezte Annamari az állatkertet. Etetett csikót, kecskét, meg bárányokat Kép Eleinte aggódtam, hogy nem fogja merni, de bátran kiállta a próbát Kép
Örülök, hogy ilyen jól sikerült a hétvégétek. Lehet, hogy ezt havonta egyszer meg kellene tenni? Kép

Babus Kép
Nagyon drukkolok neked!!!

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

SziasztokKép

BabusKép
Nem is "panaszkodtál" hogy fáj a hasad vagyis az oldalad??!!!!!!
Nekem sérvműtétem volt, jó tudom most ez nem vigasztalKép
Nagyon drukkolok hogy minnél hamarabb kigyere a kórházból!!!!!

Judit: Ok neked is megírhatom ha beindultak a dolgokKép Kép
Tudom hogy már a finisben vagyok csak már egyre nehezebben megy mindenKép

Annácska: Nekem is tetszik a gólyás képKép Kép
Biztos jól éreztétek magatokat!!!!!
Kívánom hogy mindenki jházikójára rárepüljön a GólyaKép Kép

Tündi: Én is elmennék egy ilyen hétvégéreKép
Írígyelek egy picit

Majcsi: Nagyon sajnálomKép

Puszi mindenkinek
Edina és Viki
37-38

Kép

Kép
edinka

Jófi!
Még szenvedünk a nevekkel.Az egyik már eldőltKép, csak a másikat kell eldönteni.
Ezek a párosítások vannak:
Kósa Ákos - Kósa Dániel
Kósa Ákos - Kósa Marcell
Kósa Ákos - Kósa Balázs
Kósa Ákos - Kósa Gergő
Kósa Ákos - Kósa Levente

Szerinted?

Tündi!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat.Kép
Én kíváncsi vagyok a képekre.Kép

Annácska!
Biztos jó lehetett az állatkertben.Kép
Én is szívesen elmennék még szülés előtt egyszer.KépRemélem lesz még rá lehetőségünk.Kép

Babus!
Nagyon drukkolok!!!!!!Kép

Edinka!
Mizujs?
Tényleg jó lenne, ha elmentenéd a Judit számát, vagy valaki másét.Kép

Judit!
Gratulálok a vizsgádhoz.Kép
Jajj, annyira sajnálom, hogy meghúztad magad.Kép
Hogy történt?
Pihizz sokat, majd ha jobban leszel visszatérünk a szobácskához.Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

JudytKép
Bocsi hogy beleszólok, de szerintem az Ákos és Levente nagyon jól hangzik. Két nagyon szép név, két jó hapsikáhozKépKépKép
Vendég

Sziasztok!

Ma mar irtam egyet, de elszallt, ugyhogy most csak egy probat kuldok, mielott meg egyszer feleslegesen gepelek itt orakig!

Vanda
vanda72

Ugy tunik, sikerult...

Babus,
remelem nem igazak a hirek es megsem kerult sor erre a mutetre! Drukkolok nagyon Kép

Judit,
mivel rantottad meg a pocakod? Pihenj sokat tenyleg!

Edinka,
jo lenne meg kicsit kitartani, bar tudom, hogy ilyenkor mar minden perc szornyu. Biztosan irtad mar, de elfelejtettem, hogy hol is fogsz szulni?

Tundi,
orulok, hogy jol sikerult a hetvegetek, csodas idot fogtatok ki. Bar ha ki sem mozdultatok a szallodabol... Kép
Mi tavaly Valentin napkor voltunk ott, oriasi hoesesben. Csodas volt akkor is!

Judyt,
nekem minden parositas nagyon tetszik, remelem tudtok majd konnyen donteni! Azert nekem a Balazs tetszik a legjobban...

Evi,
most mar gondolom tul vagy a nehezen. Azert kell menned dokihoz, ha elmult a mensid?

Mi egesz hetvegen vasaroltunk, pakolasztunk, robotoltunk, stb. Tegnap estere mar annyira elfaradtam, hogy szinte mozdulni sem birtam.

De megerte, mert gyonyoru lett minden! Ha sikerul, krealok egy albumot es teszek fel kepeket is, csak a szombati kiserletem kudarcba fulladt, nem tudta vegig feltolteni a kepet a rendszer. Gondolom tul nagy volt, vagy csak bena voltam!

Gyongyirol van valakinek hire?

Vanda
vanda72

Sziasztok!

Babus!
Jobbulást Kívánok!

Judit!
Gratulálok a vizsgáidhoz, és pihizzél sokat, még sok időd van!!

Judyt!
Nekem a Gergő és Levente tetszik. Nekem az Ákos nagyon kemény a Kósa vezetéknévhez. Bocsi...

Évi!
Remélem nem kell a műtét! Hogyan történt mindez? Leírod?

Majcsi!
Sajnálom, hogy nem sikerült!

Múltkor azt írta Babus, hogy nagylány lett, és valakiét biztos átvette, mert annyira.... Most már kíváncsi vagyok kiét...

Felhívtam a dokimat, azt mondta pihenjek (jó fejKép! - 24 gyerek, nagytakarítás és vizsgázó tanuló mellett, bár ő ezt nem tudja.), és teszteljek újra pénteken. Szerencsére ma nem barnáztam. Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz. Időnként még émelygek, és a hasam is érzékenyebb.

Puszi - Kriszta

mohácska

BABUS HIRADO!
Egyenlore nincs semmi, bent maradt megfigyelesen. Kristofka vele van, de nagyon nyugos. Ha holnap is jol lesz, akkor hazamehetnek.

Megirtam, hogy mindenki drukkol, es jobbulast kivan.

En meg mindenkinek koszonom az aggodast, es jo kivansagot. Szigoruan betartom a pihenest. Ha jobban leszek, valaszolok mindenkinek.

Edinka!
Akkor maradjon az eredeti felallas, hogy Babusnak uzensz. Szivesen megirom en is, de ugye igy beszeltetek meg. En legyek a vesztartalek Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok!Kép

Babus!Kép
Remélem minél hamarabb haza mehettek.
Jobbulást!

Judyt!Kép

Az én fiam Levente lesz(ha lesz fiamKép)
Úgy hogy én Levire szavazok és Balázsra, mert a férjem azKép

Mi jól vagyunk és már a 18. hétbe lépünk hamarosanKép

Timi!Kép

4D-re szeretnénk menni mostanában valamikor, talán 2 hét múlva,
Jövő hétre biztos meglesz az AFP eredményünk és akkor utána lesz UH is.
Lehet, hogy meg kellene várni, hátha a rendes UH-n is fog már látszódni, hogy fiú vagy leányKép

TündiKép

Mi is voltunk ilyen wellnes hétvégén 2 hónapja Siófokon a Hotel Azúrban.
Szuper volt!
Elég közel voltatok hozzánk, mert mi a túloldalon lakunkKép

Mindenkit puszilokKép

Mea
mea

wellness -javítás

Mea
mea

Sziasztok lányok!

Babus, mielőbbi gyógyulást kívánok, remélem holnap már haza tudtok menni a kórházból!!!

Judit, vigyázz magadra és a kis Attira! Kép Gratulálok a sikeres vizsgákhoz is! Kép

Wish, a dokimat Tündinek köszönhetem Kép Mikor elmentem a régi dokimhoz, annyival elintézte a dolgot, hogy felírta a Closty-t minden egyéb vizsgálat nélkül Kép Mikor kérdeztem, hogy ok, de UH-ra mikor menjek, azt mondta, hogy akkor, ha a hónap végén nem jön meg a menzim Kép A Closty-t ki sem váltottam. Aztán Tündi megkérdezte egy szegedi barátnőjét, hogy tudna-e valakit ajánlani és ő 2 nevet mondott. Az egyik a jelenlegi dokim Kép
Te mikor fogsz tesztelni? Van valamilyen tüneted?

Jófi, neked is köszönöm, hogy leírtad, milyen volt a vizsgálat Kép A párom is el fog menni megnézetni magát, csak arra gondoltunk, hogy megvárjuk a ciklus utolsó napjait, vagy azt, hogy megjöjjön a menzim (mert előtte ki kell hagyni pár napot, ha jól tudom).
Olyan jó, hogy ilyen kiegyensúlyozott vagy KépSzerintem így nagyon hamar meg fog látogatni a gólya Kép Kép Kép

Annácska, nagyon édik a gólyák Kép Remélem nemsokára tényleg elárasztják a topikot Kép Kép

Évi79, mikor kell visszamenned a dokihoz? Úgy drukkolok, hogy pár hónapon belül megint zebrás legyél Kép

Judyt, nem tudom, lehet-e véleményt nyilvánítani a nevekkel kapcsolatban, de nekem a Kósa Marcell tetszik a legjobban Kép Kép Kép

Mea, drukkolok az AFP eredményhez, biztos minden rendben lesz! Kép Ha kislányod lesz, hogy fogják hívni?

Puszi: Timi
Timika77

Babus irta meg, hogy nem ehet semmit szegeny tegnap ota, es mar farkas ehes szegeny. Ugy sajnalom! Remeljuk holnap azert mar hazaengedik.

Jo ejszakat mindenkinek!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Judyt! Ha szabad, nekem a Balázs tetszik a legjobban, a mi fiúnknak is az lesz ha ....

Vanda!Uh-ra kell mennem, ha elmúlt a vérzés, de nem igazán akar beindulni se. Csak vasárnap este volt nagyon gáz, azóta szinte semmi Kép Az UH-n ellenőriznék (?), hogy kitisztult-e a méhem, vékony-e a nyálkahártya.

Mohácska! Először is mennek az extra drukkok, hátha! Kép A történet annyi, hogy 5 hét 5 naposan látták már a petezsákot, akkor volt 5,4 mm-es, utána 10 nap múlva alig nőt vmit, akkor vártunk-vártunk, végül múlt kedden mondta a doki, h ennyi. Nagyon pici volt a baba és nem fejlődött tovább... Doki szerit hormonprobléma (utrot mikor kijöttem a kórházból egyből elkezdtem szedni) vagy esetleg genetikai. Vasárnap kezdtem el vérezni, este nagyon borzasztó volt (nem csak vér jött... bocsKép ) de azóta szinte semmi. Majd meglássuk...

Timi! Köszi a drukkot, aranyos vagy. Tényleg jó lenne mihamarabb.

Judit! Pihenjél sokat! Szigorúan Kép

Edinka! Kitartás!!!

Babus! Remélem elkerülöd a műtétet!!! Drukkolok nagyon.

Lányok! Mindenkinek köszi a bíztatást, aranyosak vagytok! Sajna még mindíg sokszor sírom el magam, nem könnyű, ráadásul félek, hogy még be kell mennem műtétre is, mert ez a vérzés nagyon gyenge, pedig a doki szerint jó erősnek kéne lennie. Nincs valami tippetek, hogy lehetne beindítani?

Éva
évi79

Jó reggelt Lányok,

Judyt Kép,
Nekem a Levente tetszik a legjobban.Kép És az Ákos is Kép

MeaKép
Mi is így szeretnénk majd elnevezni a fiunkat.Kép

Évi,
drukkolok, hogy minden rendben menjen Nálad!!!!

Babus,
drukkolok, hogy ne legyen műtét és minél hamarabb hazamehessetek!

Edinka,
hidd el most már midnjárt a kezedben tarthatod a pici babádat!Kép

Timi,
én mensi után voltam rögtön az átjárhatóságin. És tényleg akkor lenne célszerű a férjednek is, mert bizony 5 nap önmegtartóztatás szükséges a vizsgálathoz.Kép

Tündi,
klassz lehetett ez a hétvége!!És szuper hogy ki tudtál kapcsolni!!És egyébként hogy vagy?Nagyon kúszol felfelé!!!Kép

Wish!
drukk-drukk-drukk-drukk-drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bocsi, akiket kihagytam, most (sajnos)dolgoznom kell.de még később visszatérek!Kép

Jófi
jófi

Sziasztok!

Köszönöm szépen a drukkolást, de sajna szombaton megjött. Valószínűleg Dorkának van igaza és ciklus eltolódás lehet… Eléggé magam alatt voltam, még jó, hogy a párom egész nap kint az udvaron „tartott és dolgoztatott” (kerítés építés, veteményezés….), estére meg jól elfáradtam és megnyugodtam.
Dorka
amúgy tök jó, hogy felvetetted a hőmérőzést, mert én is pont ebben a hónapban fogom kipróbálni és nagyon jól jöttek most ezek a hasznos tanácsok. Mondjuk én digitálissal fogok mérni és a számba…
Jófi
a beollózott cikk nagyon tetszett és tényleg így kellene felfogni ezt a babára várós időszakot! (már amúgy rajta vagyok az ügyön)
Tündi
a wellness hétvége tényleg nagyon szuper lehetett, én még soha nem voltam, de olyan szívesen kipróbálnám….
Babus
Kristófka tündéri egy kissrác és nagyon szorítok neked!!!!!!!!!
Annácska a gólyák jópofák, felénk is küldj párat

Kép
Kép
lamika

Timi!Kép

Ha lány akkor Lívia lesz.Kép

Jófi!Kép

Örülök, hogy neked is tetszik a LeviKép

Mea
mea

Judyt,
Kósa Ákos-Kósa Levire voksolok!! Nekem mindkét név nagyon tetszik sőt a Balázs is mert az én féjemet is így hívják, ahogy Meaéknál :o)

Edinka,
lassan meg lesz a kis csöppség!! Úgy látom vagy olvasom hogy még egy picurkát azért gyötri a mamit!!

Timi,
én még nem voltam átjárhatóságin, de hallottam ezt is azt is, reméljük neked nem fog fájni, és mindkét petevezetéked átjárható!!

Babus,
szomorúan olvasom, de remélem nem kell műteni!!Annyira imádni való a kisfiad!!!

Wish,
mikor tesztelsz? küldöm a csíkokat!!!

Majcsi,
sajnálom hogy megjött de örülök neki hogy ilyen törhetetlen a jó kedved!!

Jófi,
mi is éljük a kis életünket, így is kell!! Voltunk bringázni, múzeumban stb. Megnéztük a Egyiptomi Kopt kiállítást, meg a Mezőgazdasági M.-ben a orchidea kiállítást annyira gyönyörű volt!!! és a bringáinak sem lopták el!! aminek külön örültönk :o))

Mohácska,
drukkolok hogy a pénteki teszten 2 függőleges csík legyen!!

Tündi,
de jó lehetett irígy kutya vagyok, én is olyan szívesen elmennék egy ilyen wellnesses, lazulos, jókat evős, hétvégére. Biztos eszméletlen jó hatással van az ember idegeire!! Örülök hogy jól érezted magad és nem hagytad hogy bármi befolyásolja a hangulatodat. Hanyadik ciklusnapon vagy most?

Évi,
remélem hamarosan megjön rendesen és kezdődhet a closyt hónap!!

Lamika,
fel a fejjel, ebben a hónapban már lesznek gólyák, Annácska elhozta nekünk!!

Annácska,
szép az Állatkert,sok állat van kint (idő miatt) mi is kacérkodtunk vele hétvégén.Biztos nagyon élvezte a kis lányod.

Judit,
kitartás, biztos nagyon nyomasztó feküdni egész nap de ha ez használ akkor tessék szépen pihenkézni, jó könyveket olvasgatni.

Anyukáméknál nagy dolog történt, megszülettek a kis kutyák!! Annyira cukor falatok, bár elég nagyok de van közöttük egy pöttöm, de az a legfürgébb, szopizásnál egyszerre négy cicin csüng!! Amúgy kis Rotweilerek, még tök feketék csak késöbb jönnek ki a foltok, annyira de annyira szépek és folyton nyüszörögnek, mozgolódnak.

Nálunk meg most kezdődtek a nagy akciók, vagy folytatódtak :o))tegnap voltam UHn 13.napon bal petefészekben egy 25 mm tüsző, méhnyálkahártya 7 mm amit még egy kicsit növeszteni kéne.Ja PG/53 megint kicsit el van maradva, sehol páfrányok, de most életemben először tapasztaltam a hüvelyváladékban a "tojásfehérje" effektust. :o))

Bocsánat hogy ennyit írtam és ilyen sűrűt de csak ritkán tudok jönni és ha ezt felosztjuk 3 levélre pont arányos. :o))
Kivi
kivi2

Sziasztok!
Huh! Kicsit szégyenlem magamat, mert nagyon-nagyon régen nem írtam Nektek! Pedig hát itt én is annyi bíztatást és jó tanácsot kaptam, hogy igazán nem ezért érdemlitek...
Mi a 23. hétben vagyunk és eddig teljesen problémamentesen. Esetleg ha a táblázatot frissítitek, beletennétek, hogy augusztus 4-re várható a baba? Nagyon szépen köszönöm!
És vigyázzatok magatokra, mindannyiótoknak nagyon-nagyon szorítok!
pilis

Sziasztok!

Reggel már írtam egyszer, de elszállt és berágtam Kép

Szóval van pár kép az albumomban a hétvégéről, meg lehet tekinteni akit érdekel Kép

Vanda
Kipihented már a tegnapi pakolászást? Kép

Mea Kép
Feledhetetlenek ezek a hétvégék, igaz? Kép

Edinka
Kitartás, nem tudok mást írni!

Évi
Szorítok, hogy elkerüld a műtétet! Ne sírjál, rendbejössz hamarosan!

Mohácska
Drukk a pénteki teszthez, elég érdekesen alakul a ciklusod Kép

Jófi Kép
Köszönöm jól vagyok Kép Ma reggel elkezdtem hőt mérni, 36,85 volt, lehetett volna több is. Kíváncsi vagyok mi lesz hétvégén, bár nem érzek semmit, így nem is tudom elhinni hogy babás lennék Kép Addig is gyűjtöm az erőt, hogy ne boruljak ki nagyon Kép

Lamika Kép
Ha alkalmad adódik kipróbálni, ne is gondolkodj rajta, azonnal indulj Kép

Kivi
Fel lehet töltődni, csak nagoyn rövid a hétvége egy wellnessre Kép
Ma 25. napon vagyok...

Pilis
Örülök, hoyg jelentkeztél, annak meg különösen, hoyg jól vagytok! Mesélj már picit magatokról bővebben is!

Lányok
Hol vagytok, hogy vagytok?

Vali eredményei jók lettek, de nem tudja a dokija miért nem esik teherbe. Most szed norcolutot, és ha megjön a menzije, 3. naptól elkezdi a clostyt. Közben UH. Szegény tiszta depis, semmihez sincs kedve Kép Meg tudom érteni Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Évi!
Nem kellene felhívni a dokid? Nehogy benned maradjon valami!! Szerintem forró fürdő, apuci szeretgetése segíthet. Sok lányon segített már. Igaz, nem teljesen ugyanebben a helyzetben KépKépKép.

Lamika!
KépKép

Babus!
Hogy vagy? Merre vagy? Itthon, vagy bent? Apa miért nem ad hírt felőled, felőletek?

Pilis!
Repül az idő.... További problémamentes pocakosodást kívánok!

Képzeljétek, tegnap voltam bőrgyogyinál. Teljesen el volt hűlve, milyen száraz a bőröm mindenhol. Pedig, tőlem szokatlan módon, kenegetem. Felírt egy csomó kencét, és azt mondta, nem ártana egy vérkép sem.
Holnap megyek a körzetihez beutalóért. Most is vakcivakci, pedig bekentem magam. Bele fogok őrülni. Tiszta ciki. Voltam kozmetikusnál is, ő pedig azt mondta, hogy az Elevittől vagyok ragyás. Na erre kössetek csomót.

Puszi - Kriszta

mohácska

Sziasztok!

Képzeljétek, meghülyült a rendszer, nem fogadta el a jelszavamat, így újból regisztráltatni kellett magam. Úgyhogy Timika77 helyett már csak Timika vagyok Kép

Babusról nincs újabb híretek?

Évi79, nagyon drukkolok, hogy megjöjjön rendesen! Esetleg ha el tudnál menni kicsit futni, vagy csinálnál hasizom gyakorlatokat, lehet, hogy valamennyit segítene... de ez csak egy ötlet. Miért kell Closty-t szedned jövő hónaptól?

Jófi, nekem a 7-9. cn. között csinálnák az átjárhatóságit.

Lamika Kép((

Puszi: Timi

KépKép

KépKép
timika

SziasztokKép

Itthon vagyunkKép
Úgy néz ki, hogy ezt megúsztamKép, pedig minden tünetem a vakbélgyulladásra utalt(hőemelkedés, hasi fájdalom egy bizonyos ponton, magas fehérvérsejtszám). A dokik se tudták, mi van velem, ezért tartottak bent. Megvizsgáltak már mindenhogy, volt UH, nőgyógyászati vizsgálat, vérvétel, de semmi nem mutatott ki biztosat. Azt mondták, a gyomorrontástól a vakbélgyulladásig bármi lehet.
De ma déltől már végre ehettem (48 óra éhezés után), de még kicsit émelyegtem a kajálás után, hiába na, elszoktam tőleKép
A lényeg, hogy itthon vagyunkKép, köszönjük a drukkokatKép
Olvasni most nem volt időm, írni is majd holnap írok részletesen, de 2 képet feltétlenül fel kell tennem Kristófról:

Kép

Kép

Babus

Kép
babus2005

Jó reggelt Mindenkinek Kép
Babus Kép
Örülök, hogy megúsztad! Kristófka nagyon huncutka Kép

Kriszta Kép
Hát ehhez tényleg nem nagyon tudok mit szólni. Ragyás is vagy meg túl száraz is a bőröd. Szerintem ültesd össze a kozmetikust a bőrgyógyásszal hát ha ketten együtt okosabbak Kép
Drukkolok nagyon-nagyon!!!

Tündi Kép
Most már értem miért olyan feledhetetlenek ezek a hétvégék Kép Ekkora medencében el is vesznék!
Valit nagyon sajnálom, de kitartás! Neki is lesz nemsokára minimanó a pocijában.
Hogy érzed magad?

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Babus
Örülök hogy otthon vagytok! Végül mégsem találtak semmit? Mi lett a magas fehérvérsejt számmal? És a 2 nap éhezéstől maradt még tejed?
Kristóf de édesen nevet Kép

Annácska Kép
Nem volt ám olyan nagy a medence KépValival jövő héten pénteken beszélek telefonon, akkor megint itthon lesznek, és átadom neki az üzidet Kép
Én jól vagyok köszi, ma reggel 36,9 volt a hőm, nem érzek semmit, szerintem nincs is mit érezni Kép
ÉS te hogy vagy?

Tündi
Vendég

Jó reggelt Lányok!

Babus,
de jó, hogy már otthon vagytok!Kristófkát meg kell zabálni!Egy nagy csibész ahogy nevet!Kép

Évi,
ugye megjött rendesen?Nagyon drukkolok.++++++++

Kivi
kellemes akciózást Kép és sikeres méhnyálkahártyanövesztést!Kép A tüsződ szép nagy!

Tündi,
lehet, hogy még nem érzel semmit, de én azért drukkolok Neked.És tudod :HINNI HOGY SIKERÜLNI FOG!!!!Kép

Tudtok valamit Zsófiról, Móniról?Vagy ők teljesen eltűntek?

És Stella visszajött már a szabiról?

Én tegnap is voltam futni.Olyan jó! És úgy örülök, hogy már szerda van!KépHétvégén remélem mégsem fog esni az eső, és akkor lehet nagyokat kirándulni.KépKép

Jófi
jófi

Tündi!
Nagyon örülök, hogy végre itt vagyok. Sajnos sok a munka és a tanulnivaló. De talán következő hónaptól jobb lesz Kép De nagyon jól vagyunk: semmi problémázás, súlyom is rendben.

Egy jótanácsot, ha megengedtek: mindig csak olyanok legyetek, mint előtte, csak talán még egészségesebben (pl. sok séta). Én mindent csinálok: dolgozom, tanulok, buszozok és persze jöhet a kertészkedés, a kutyanevelés, a főzés... Szóval semmi magunkat elhagyás! Én két hétig voltam otthon (pihenni), akkor aztán ki sem keltem az ágyból, úgy elkényelmesedtem.... Szóval inkább jövök dolgozni és így aktív kismama vagyok Kép Persze azért óvatosan a jótanáccsal is! Kép

Találtam valami érdekeset a mai Egypercesben:

Mindent a terhességért 1
Aki azt hiszi, hogy a védekezés abbahagyása után azonnal teherbe esik, téved. Ha sietteted az eseményeket, alighanem meglepetés ér: lehet, hogy még hónapok múlva sem kerülsz másállapotba. Ne add fel, van megoldás!

A termékenységet a környezet, az életmód, a szerelmi szokások egyaránt befolyásolják, a termékeny időszak pedig tovább tart, mint gondolnád.
- Fontos az egészségi állapot, a stresszleküzdő képesség és a megfelelő táplálkozás.
- Ha egészségesen élsz, a korod alig-alig nyom a latban. A nők mintegy négyszázezer petesejttel jönnek világra, mit számít öt-tíz év ide vagy oda? A teherbe eséshez úgyis csak egyetlen egyre van szükség közülük.
- A férfiak termékenységébe vetett hitét nemigen lehet megingatni. Pedig a nemzőképes spermiummennyiség csökken az évek folyamán.
- A nők ezzel szemben nem ennyire öntudatosak, az orvosok szabvány
figyelmeztetései elvehetik a termékenységébe vetett hitüket.
- Bár az életkor előrehaladtával nő a vetélés veszélye a terhesség első
harmadában, a koraszüléssel kapcsolatban nincs ilyen összefüggés.
- Egyetlen veszély: idősebb korban nagyobb az esély a Down-kórra. Ezt a kromoszóma-rendellenességet azonban speciális vizsgálattal a terhesség korai szakaszában meg lehet állapítani.

Rossz az időzítés
A legelterjedtebb tévhit: a peteérés mindig a ciklus közepén következik be. Valójában előtte és utána is megtörténhet. Van, aki az ébredési hőmérsékletét méri minden reggel, és azt figyeli, miként változik, mikor emelkedik. (A fogamzás szempontjából fontos peteérés a hőmérséklet emelkedésekor már megtörtént.) Ha minden rendben van, ciklusonként akkor is csak 8–36 százalék a teherbe esés valószínűsége, s az életkor emelkedésével növekedésével egyre kevesebb. A számok azt jelentik, hogy ciklusonként tízből körülbelül három nő marad terhes. A húszévesek átlagosan öt hónapot, a negyvenévesek tízet várnak - feltéve, hogy rendszeresen élnek nemi életet.

Terméketlenség
Elavultnak minősíthető már a szabály, miszerint egy nő/férfi akkor számít meddőnek, ha a rendszeres szexuális együttlétek dacára egy évig sem következik be a terhesség. Egy európai kutatás értelmében ugyanis minden harmadik pár több mint egy esztendőt várt a gyermekáldásra, és mindössze 2,2 százalékuk maradt egész életében terméketlen.

Póz és fogamzás
A nemi öröm kedvezően befolyásolja a termékenységet, mert endorfin termeléséhez vezet. Ez a hormonhoz hasonló vegyület elősegíti az orgazmust. A csúcsponton, az izomösszehúzódások következtében, a spermiumok egyre mélyebbre hatolhatnak a méhben, s onnan már nincs messze a petesejt. Persze nemcsak az átélés intenzitása, hanem a szeretkezés közbeni testhelyzet is befolyásolja a megtermékenyülést.
- A misszionárius pózban a sperma nagy része az aktus után visszafolyik. Ha a nő felhúzza térdeit, és ezáltal megemeli a medencéjét, valamelyest javul a megtermékenyülés esélye.
- Ha a pár állva szeretkezik, szinte esélytelenek a spermiumok, mert a hüvely majdnem függőleges.
- Ugyanez érvényes a lovaglópózra is (a nő a férfin ül). A spermiumok ugyanis szinte el sem jutnak a méhig.
- Az egyik leghatásosabb testhelyzet, amikor a férfi hátulról hatol a nőbe: a hímvessző egészen közel kerül a méhszájhoz.
Mindegy, hogy ki melyik pozíciót részesíti előnyben a párjával. Csak arra
kell figyelni, hogy a hímivarsejtek számára megfelelő körülményeket biztosítsanak a célba éréshez. Hatásos az is, ha aktus után a nő egy ideig még fekve marad, és párnát helyez a medencéje alá.

A spermiumok útja
Vannak olyan szokások, amelyek bizonyos körülmények között csökkenthetik a megtermékenyülés valószínűségét.
- A női nemi szerv orális kényeztetése változtat a hüvelykörnyezet kémiai jellemzőin, így később a spermiumok nehezebben tudják a petesejtet megtermékenyíteni.
- A szeretkezés előtti zuhanyozás megváltoztathatja a hüvely pH-értékét (normális esetben 4,5 és 5 között van). A szappan vagy a tusfürdő miatt magasabb vagy alacsonyabb lesz, tehát kevesebb hímivarsejt jut el a petesejtig.
- Az aktus utáni zuhanyozás sem ajánlott, mert a spermiumok kimosódhatnak a hüvelyből.
- Gyakori kérdés: a szeretkezések gyakorisága. Tíznapos önmegtartóztatás után van a legtöbb spermium az ejakulátumban. A mennyiség minden egyes nappal tovább csökken. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy tíznapokat kell sokáig várni, mert akkor elszalaszthatják a megfelelő alkalmat (peteérést). Orvosok a heti kétszeri szeretkezést javasolják, ha nemzés az elsődleges cél.

Babázzon a nana.hu-val! Kattintson ide: http://www.nana.hu
pilis

Sziasztok Kép
Tegnap végül is teszteltem egyet. Negatív Kép Ez volt a transzfer utáni 13. nap. Egy nagyon-nagyon-pici-apró halvány reménysugaracska még van a szívemben, hogy korai volt, de azt hiszem, sajnos nem sikerült. Kép
Most nyalogatom a sebeimet... Kép. Azért úgy döntöttem kivárom itthon a jövő hét szerdát, amikor el kell menni a dokihoz, addig legalább összeszedem magam.

A pozitív oldala a dolognak, hogy mostmár teljes erőbedobással tudom küldeni drukkokat mindenki másnak Kép

wish

Sziaztok!

Wish! Lehet, h korai volt még!!! Drukkolok nagyon!

Babus! Szerencse, hogy nem lett semmi baj! Kép

Mohácska! Mennem kell majd uh-ra ha elállt a vérzés, h tiszta vagyok-e. Csak nem úgy vérzek, ahogy a doki szerint kellene Kép még ez se jön összeKép

Timi! A clostyt azért kell majd szednem, mert nem volt peteérésem, ami persze nem igazKép mert mégiscsak összejött. De így rásegítünk és a ciklusom is valamivel rövidebb lesz.

Jófi! Köszi a drukkot, de látod mi a helyzet Kép

Nem is tudom, olyan rossz ez az egész. Félek, h nehogy vmi bajom legyen. Ugye ha gond lenne belül, azt azért érezném? Az a baj, h ha be is kellene feküdnöm a kórházba, még nem is tudnék, mert két hét múlva le kell adni a szakdogámat és van még mit csinálni rajtaKép
Szóval teljes káoszKép

Éva
évi79

Éva Kép
Ne aggódj a vérzés miatt. Azt írtad, hogy sok minden kijött belőled az elején. Simán lehet, hogy akkor kitisztultál.
Szerintem, ha nem tud kitisztulni,akkor biztos görcsölne, meg ilyesmi. Legalábbis nekem, amikor mensikor leszakadozik a nyálkahértya mindig görcsöl és általában addig tartanak a görcsök, amig jön a nyálkahártya. Ez általában az első két nap, de volt már hogy tovább tartott.
Reméljük nem kell kórházba menned.
Próbálj meg a szakdolgozatodra koncentrálni, hátha elvonja a figyelmedet Kép és akkor még az is lehet, hogy hamarabb készen leszel vele Kép

Babus Kép
Örülök, hogy nem kellett megoperálni. Teljesen el is múlt a fájdalom? Jegeletek, vagy kaptál valami gyógyit?

Judyt Kép
Nekem mindegyik név tetszik. A Balázs és a Levente nálunk is favorit Kép Az "r" betűt tartalmazó nevek nálam kiesnek, mert raccsolok. Kép
A párom most beleolvasott és meglepődött a Balázson Kép De jobb ha felkészül Kép

Tündi Kép
Jók nagyon a képek a fürdőről. A barátnőmék is voltak két hete és nagyon tesztett nekik is. Úgyhogy betervezetem, hogy mi is elmegyünk valamikor.

wish

SziasztokKép!
Pilis!
Nagyon érdekes volt amit bemásoltál nekünk, köszi a többiek nevében is!!!Kép
Bevallom, volt olyan, amit eddig nem tudtamKép!
Örülök, hogy jól vagy, azért csak óvatosan a sok tennivalóddal!Fényképet nem raksz fel?

Babus!
Jaj, de jó, úgy örülök, hogy hazaengedtek, mondtam én, hogy lehet, hogy nem vakbél, megéreztem!Kép
Kristóf gyönyörü!!!!

Tündi!
Szupi helyen voltatok!!!
Kérlek ne legyél olyan pesszimista, én nagyon bízom benned!!!KépMár nincs sok hátra, nemsokára kiderülKép!

Jófi!
Ma mi is elkezdjük a barátnömmel a futást!Biztos 10 perc után már lihegni fogok!Te mennyit futsz egyszerre?

Annácska!
Veled mi újság?Hogy érzed magad?Hol tartotok a Családtervezöben?

Kriszta!
Nekem is csúnya a böröm és még száraz is ráadásképpen, Régen a háziorvosom azt mondta, hogy A- vitamin hiányom van, de csak úgy ránézésre állapította meg.

Évi!
Drukkolok,hogy minden rendben legyen és ne is kelljen befeküdnöd és hogy hamar eltünjenek ezek a csúnya szomorú arcocskák a leveleidböl!!!Kép

Kinga
Kinga79

Beszéltem a dokival és elmondtam neki, hogy mi a helyzet. Azt mondta, h ez még belefér. Kicsit feszül a hasam meg szurkál, de semmi komoly fájdalom és lightos vérzés. Azt mondta csak akkor kell bemennem ha túlságosan véreznék. Pénteken kell felhívnom és azt mondta, lehet megnéz hétfőn. Mindenesetre icipicit megnyugodtam....

Futni nekem is lenne kedvem, csak lusta vagyok! Egyébként ha még nem futottál eddig Kinga, akkor javaslom, h úgy kezd, hogy 5 perc kocogás, 5 perc séta felválltva, nehogy túlterheld magad. Ja és gondolj a visszaútra is Kép

Éva
évi79

nekem meg már 2 üzim nem ment el Kép tiszta pipa vagyok Kép na, lássuk csak...
Vendég

ez bezzeg elment, hoyg az a .......... Kép

szóval Kép

Jófi
Köszi a drukkot! Kép

Wish
Kép Én azért még bízom a vizsgálatban!

Pilis
Jó az egyperces, köszi Kép Bírod a munkát még rendesen? nincs pocis képed? Kép

Évi
Örülök hogy megnyugodtál, jobb ha megnéz a doki,addig is nyugi, csináld a szakdogádat, legalább lefoglal és előbb elkészülsz vele Kép

Én is csatlakoznék a száraz-bőrűekhez Kép Elképesztően sok testápolót használok, de ez van Kép

Stella még szabin van a héten, és nagyon hiányzunk neki Kép

Tündi
Vendég

De jó Stella-nak!KépJó pihenést neki!Kép

Évi,
örülök, h valamennyire megnyugodtál.Biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz!!!

Wish,
én továbbra is küldöm a babatapasztókat!!!!!!!!!!Kis reménysugár is remény, igaz?Kép

Kinga,
én amikor rendszeresen futottam, akkor kb heti 4-5x, 40 perceket futottam(megállás nélkül).Most kimaradt a tél, így én is fokozatosan kezdem újra: egyelőre kb 15-20 percet futok, utána kis séta. Egyetértek Évivel, ha még nem futottál, akkor fokozatosan kell csinálni.De közben akkor sem szabad megállni, hanem futás-séta-futás-séta....és ha rendszeresen csinálod, meglátod egyre kevesebb lesz benne a séta.Kép Én nagyon szeretem, teljesen kikapcsol és feltöltődök energiával tőle.fontos, ha tudtok, akkor ne betonon fussatok!

na, most úgy tűnik, mintha nagy futásszakértő lennék Kép

Judyt,
pihengetsz?Minden rendben?

Babások!
Ugye élvezitek ezt a gyönyörű időt?Tudtok nagyokat sétálni..Biztosan Kristófka is élvezi már a napsugarak melegét Kép

A bőröm nekem is elég érzékeny, télen "kikészül" a hidegtől, fűtéstől.De amint elkezd sütni a Nap,megszépül.KépÉs persze a sok ásványvíz is biztosan segít, meg a zöldségek, gyümölcsök.Én hiszem, hogy a bőrünk minősége elsősorban attól függ miket eszünk....

na, már megint túlzásba vittem az írást....Kép

Jófi
jófi

Jófi,Évi!
Köszi szépen a jó tanácsokat!KépMegfogadom mindet!40 percet futni megállás nélkül?Nem semmi Kép!Remélem egyszer én is eljutok idáig!!!

Kinga
Kinga79

Jófi,Évi!
Én is rendszeresen futok(most még csak 30 percnél járok). Szerintetek,ha ezt csinálom már évek óta nyaranként,akkor ha babás leszek abbahagyjam?
Még 2-3 hetet kell várni és indul a babaprojekt!A gyógyszer után...
zita
ebba

Sziasztok!

Babus,
remeltem, hogy meguszod vagas nelkul! Orulok neki! Tejedre milyen hatassal volt a 2 napos bojt?

Tundi,
koszi, kipihentem magam, mostantol kicsit tobbet szeretnek rohangalas helyett nyugalomban tolteni.
Nagyon erdekes, hogy en, aki vilag eletemben meg akartam fagyni 25 fokban is, ma ujjatlanban szaladgalva szakadt rolam a viz. Erdekes dolgokat muvel a terhesseg az emberrel. Szoval ezzel csak azt akartam mondani, hogy szerintem egyre tobbet leszek itthon, pihizve.

Evi,
szerintem nem lesz semmi gond! En egy babat elvesztettem kb 7-8 hetesen, alig nehany orat vereztem, es amikor csinaltak egy "biztonsagi" tisztitast, mar semmi nem volt bennem, pedig az egy rendesen fejlodo baba volt, csak mehenkivuli terhesseg mutet utan voltam 3 hettel es mondtak, hogy valoszinuleg el fog menni, mert a szervezetet megviselte a nagyobb mutet. Ugyhogy nyugi, ha 1 napot vereztel rendesen, az remelhetoleg eleg volt Kép

Tegnap elkezdtuk az album gyartasat, meg nem tettem be a profilomba az elerhetoseget, de az albumok kozott "Vanda72 albuma Materol" nev alatt talalhato.

Judyt,
Gyongyirol nem tudsz semmit? Annyira nem jelentkezik!
Te pihengetsz? Mikor mesz ujra a doki bacsihoz?

Edinka,
Ti ma voltatok / vagytok ctg-n es uh-on, ugye? Szamolj be legyszi, hogy mi volt!

Vanda
vanda72

Vanda Kép
De jó, van albumod Kép Meg is néztem ám Kép Milyen kis elegáns menyasszonyka voltál Kép Máté szobája nagyon aranyos, nem is olyan kisbabás, hanem picit komolyabb kisbabás Kép De nagyon szép, tetszik Kép Nem is láttam még ilyen babaútort KépMeg a fal színei is jók, hangulatos Kép Az a csík középen milyen mintájú? Jól látom hogy tevés sivatagos? Kép Vagy nagyon vaksi vagyok? Kép
Pocis kép nem is lesz? Kép

Tündi
Vendég

Tundi,
az a csik olyan tengeres: van benne tengeri csillag, tengeri csiko, halacskak, polipok. Apukaja nagy vizimado, surf-os meg kite-os, ugyhogy jol jott, hogy talaltunk ilyen tapetacsikot. A fal sargajat pedig azert valasztottuk, hogy ha Mate megis kislany lenne, akkor csak a csikot kelljen lecserelnunk. Na nem mintha az egesz ruhatara nem vilagoskek lenne... Kép

Tulajdonkeppen azon az eskuvoi kepen is pocakos vagyok, csak nem nagyon latszik, pedig ott mar 27 hetes Mate.
Nem igazan csinaltunk eddig pocakos kepet, de ha igeny van ra, csinalhatunk Kép

Vanda
vanda72

Vanda
Nagyon szép pár vagytok. Tök jó a szoba. Kép Nekem is nagyon tetszik. Ha Máté mégis lány lenne szerintem akkor is jó lenne. Egy lánynak miért ne lehetne tengeri herkentyűs, kék színű tapétája?

Tündi
Szuper lehetett a fürdő. Én is voltam már hasonlóban.

Évi
Minden rendben lesz. Pár hónapon belül megint összejön a baba. Ha egyszer sikerült, akkor megint fog. Kép

Babus
Örülök, hogy minden OK. A fiad, pedig egyre komolyabb férfi.

Wish
Azért hátha.... Cat-nek sem mutatta ki a teszt a fiúkat.

Igyekszem néha jönni, de most kicsit húzós időszakunk lesz a munkahelyemen. És ami a legjobb, hogy a legtutibb napokon, pedig elutazom, de sajna a férjem nélkül. Kép Így nehezen lesz ebből baba. Bár ha Szűz Máriának sikerült...Kép

Sziasztok

Majcsi

Majcsi
majcsi

Most nézem, ha elérem a 100. üzenetet akkor "felhasználó" leszek. Hajrá!

Majcsi
majcsi

SziasztokKép

Igen ma voltunk dokinál, volt Uh meg Ctg is!!!!!
Ultrahangon minden rendben volt, sajnos faros még mindig a baba, az is maradKép Kép
A ROSSZ HÍR: Április 18-tól be kell feküdnöm a kórházbaKép Kép Kép Kép Kép
Annyira elszomorodtam!!!
Még mindig a dokim nem akarja a császárt, azt mondja hogy meg tudom így is szűlni!!!!
Jó pofa, hisz nem ő fog szenvedni ,hanem én és a kicsiKép
Annyira izgulok hogy mi lesz!!
Nem tudom erőttesem -e a császárt vagy bízzam a dokira?????
De az sem jó ha a szülés közben jönnek rá hogy hoppá tényleg császár kellett volna, mert akkor csak kapkodás van!!!
Annyisok minden jár azóta a fejemben, eszenbe jutott hogy mért pont nekem faros a babám , hisz 100 nőből kb 4 nek van "CSAK" FAROS BABÁJAKép
de az a érdekes higy mind két sógornőm farosan szűltKép Kép Kép
Én hogy maradhatnák ki??!!!!

Babus: Örülök hogy itthon vagy,
Megtudnád mondani hogy milyen az a endoszkóp vizsgálat?????
Milyen vizsgálatokat végeznek majd ah befekszem a kórházba????
Gondolom minden napos lesz a ctg???
De még mi lesz????

Lányok nagyon sok drukkot kérünk ránk fér!!!
Félek bevallom..
féltem a kis babámat nehogy valami baja legyen
Nem szívesen de befekszem a kórházba nem magamért hanem a pici miatt!!!!!

Majd jelentkezem...
Sziasztok

Kép

Kép
edinka

EdinkaKép
Én is farosan születtemKép Anyu mesélte, hogy "különleges" szülése miatt egy egész diák csoportot odarendelték, hogy tanuljanak az esetébőlKép
Természetes úton születtem és itt vagyok Kép Picit kerek voltak a lábaim, mert rajtuk ültem a pociban, de 1 hónap masszázs után minden ok lett! ( A lábaim a férjem gyenge pontja Kép )
Hidd el, minden rendben lesz! Erősen hinned kell!!!
Olik
Vendég

Sziszatok!
Sajnos visszaolvasni nincs időm.Kép
Ma voltunk a dokinál.A fiúk jól vannak, 1000 és 900 grammosak.Kép
Csak sajnos holnap be kell feküdnöm, mert kinyílt a méhszájam.KépTalán hétvégére hazajöhetek, de hétfőn újra be kell mennem, hogy legalább a 28. hétig ne legyen semmi gond.
Légyszi szorítsatok értünk egy kicsikét.Kép

Remélem hétvégén tudok írni pár sort.Kép

Puszi mindenkinek.Kép

Judyt
26+3

Judyt
KépKép
judyt

Sziasztok!

Mennyi rossz hír már megint....... és én sem hoztam jót Kép

Edinka
NAgyon drukkolok neked hogy minden rendben legyen! Elhiszem hogy aggódsz, nem tudom mi lenne jó, ez a faros-szülés elég ilyesztő nekem Kép Viki kedvéért jól teszed hogy befekszel, de talán addigra már magától is ki akar jönni Kép Szóval szorítok nektek nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Judyt
Nagyon sajnálom hoyg mégis be kell feküdnöd! Drukkolok ezerrel, hogy minden oké legyen, biztos van megoldás, ne aggódj! Ez hülyeség, ne aggódj...... Kép Veled vagyok, drukkolok, kitartás!
Szivesen átveszem a táblát tőled, gondolom neked már sok azzal is foglalkozni, én meg úgyis itt leszek még jó darabig a jelek szerint Kép

Vanda Kép
Tényleg nem látszik a képen Máté, mármint az esküvőin Kép A tengeri csík is nagyon szép lehet, szerintem sem kell kicserélni ha mégis kislány lenne, de biztosan nem fog visszanőni a kukija Kép Hát pocis képre lenne igény, jelentkezem Kép

Lányok
Nekem ma reggel leesett a hőm 36,6-ra, úgyhoyg ma vagy holnap meg fog jönni Kép Emésztem a dolgot........... remélem nem nagyon rágós a falat Kép

Tündi
Vendég

Tündi!
Nagyon szorítok neked, minden rendben lesz! Tudom, hogy hamarosan Neked is nőni fog a pocakod!

Közkívánatra hétvégén készítünk pocis képet.

Mindenkinek nagyon szép tavaszi napot kívánok!
pilis

SziasztokKép

Most olvasom csak, csupa rossz hírKép, Éva, Majcsi, nagyon sajnálomKép

Judyt
Nagyon szorítok nektek én isKép Biztos nem lesz semmi gond! Csak pihenj rengeteget!!!Kép

Wish, neked pedig nagyon drukkolok! Biztos korai volt még az a teszt! Egyébként elképesztő az optimizmusodKépEnnek tutira meglesz még a jutalmaKép

Edina
Bizonyára sokkal nehezebb egy faros szülés, kórháza válogatja, hogy császározzák-e az ilyen anyukákat, vagy hagyják megszülni. A mi kórházunkban is levezetik a faros szülést, persze csak ha minden rendben. És a babák is tök jól szoktak lenni a szülés utánraKép Aranyos felcsapott lábuk szokott lenni, akár a nyakukba is teszik a lábukat és úgy szopizzák a lábujjukatKép nagyon tündériekKép, de pár nap alatt visszaállKép

Az endoszkóp az maga tükrözést jelent. rengeteg fajtája van. Melyik endoszkópos vizsgálatról kérdeztél?

Nem tudom pontosan, milyen vizsgálatok lesznek majd, CTG biztos, max. egy UH, más nemigenKép
És ne félj!!! ha a dokid úgy ítéli meg, úgyis időben meg fog császározni! Bízz a dokidban!
Amikor én Kristófkát szültem, és ugye előtte ő ejtette a szívhangot, engem is hagytak vajúdni, csak jobban odafigyeltek, nem vajúdhattam pl. kádban, pedig szerettem volna, fél óránként CTG-ztek a szülés közben, végül már 2 fájás között is, és abba a szülőszobába vittek, ami a császárműtőbe nyílik, hogyha bármi gond van, akkor csak áttolnak és már vágnak isKép

Tündi
Örülök, hogy ilyen szupi hétvégétek voltKép
Annak viszont nem, hogy ejtegeted a hődet! Hát szabad ilyet csinálni!!! Irgum-burgum! Küldök neked hőemelő energiákat, hátha menthető még a dolog!!!

És igen, eleinte sokat csökkent tejcsi. Az éhezéstől is, meg attól is, hogy 1 napig nem szoptathattam a gyógyszerek miatt, így csak fejtem, dehát az ugye nem ugyanazKép

Egyébként úgy kezdődött, hogy vasárnap délben megfájdult a pocim,de ekkor még nem volt vészes. Estére már fokozódott, hányingerem is lett. éjszakára tetőzött. Pokolian görcsölt a hasam, hánytam. Csak a forró vízben ülve volt elviselhető a fájdalom. Olyan voltam, mint egy vajúdó nő. Forró fürdő, séta, forró fürdő séta, közben nyögés ezerrel. hajnalban már azt hittem elájulok, olyan gyenge voltam. Ekkor felhívtam a kórházat, a szülészetet, hogy egy szoptatós anyuka milyen görcsoldót vehet be. akkora mázlim volt, hogy pont a dokim ügyelt, így vele is beszélhettem. Bevettem 1 No-Spa-t és egy Algopiryn-t, de max. fél óráig hatott. Közben felébredt Kristóf is. Nekiálltunk szopizni, közben rohangáltam ki a WC-re hányni, illetve már semmi sem jött belőlem.
Reggelre azt mondtam, nem bírom tovább. Elvánszorogtam a háziorvoshoz, ő megvizsgált, adott szurit, hogy elviselhető legyen a fájdalom, és azt mondta, szerinte vakbélgyulladás, írt beutalót a kórházba. Ide, a gyöngyösibe. Na én megmondtam, oda kizárt, hogy én betegyem a lábam, műteni meg pláne nem fognak ott. Így intézkedtem, és némi protekcióval elintéztem, hogy felmehessünk Pestre, mégiscsak a saját munkahelyemen jobb kezekben vagyok, mint ezeknél a gyöngyösi sintéreknél.
Úgyhogy irány Pest. Kristófkát felvették a (volt)gyerekosztályra, anyukám vele maradhatott, én meg apucival mentem a sebészetre, ott agyba-főbe megvizsgáltak.
Végül semmi nem derült ki, azt mondták, a gyomorrontástól a vakbélgyulladásig bármi lehet, így bent tartottak megfigyelésen, de szerencsére sikerült elintéznem, hogy ne a sebészeten feküdjek, hanem a gyerekosztályon Kristófkával, és így oda jártak át hozzám a sebészetes nővérkék vérvételre, infúzióra, stb.
Mindenki iszonyú rendes voltKép, a körülményekhez képest még jól is éreztük magunkatKép, a pocifájásom teljesen megszűnt, Kristófkát nappal mindenki csak kényeztette, nem tudtak betelni a gyömyörűségévelKép, éjszaka pedig ugyanúgy durmolt, mint itthon szokott.
Csak az volt a rossz, hogy hétfőn du. 4-től éjfélig ment az infúzió, így semmit se tudtam csinálni, Kristófkámat is az újszülöttes nővérek tették tisztába, meg etették meg.
és persze még az volt nagyon rossz, hogy a gyógyszerek miatt nem szoptathattam, így folyton fejtem. Persze a mellszívót itthon hagytam, így állandóan jártam le az újszölött osztályra az elektromos mellszívóhoz.
De kedden végül hazajöhettünk, a 14ooo-es fehérvérsejtszámom a felére csökkent, én is jól voltam, úgyhogy szabadultukKép
Tegnapra viszont még rosszabb történtKép, Kristófka következett. Reggel 6-tól, estig ordított, de hihetetlen erőel. Vettem neki Infacolt, dehát rögtön az se hat. Az a múltkori 3 napos pocakfájás semmi nem volt ehhez képest. Potyogtak a könnyei, vörösödött a buksija, már izzadt szegény a bömböléstől, végül már hőemelkedése is volt. Este elvittem a gyerekdokihoz, ő írt fel neki görcsöldő kúpot, azt 2 órás kalandos út során sikerült apucinak kiváltania egy ügyeletes gyógyszertárban, beadtuk neki, és este 9-től reggel 6-ig egyhuzamban horkoltKép, akkor szopizott 160gr-ot, ami szép teljesítmény tőlemKép, és még azóta is horkozikKép
Úgy sajnáltam szegénykét, iszonyúan szenvedett. A gyerekdoki szerint az én pocakfájásom ment át bele az anyatejjel. Szegénykém, miattam szenvedett.
Egyébként már 100%-ra vettem, hogy ma éjszaka meglesz az első átvirrasztott éjszakánk, de megint megúsztukKép, sőt, iszonyú jót aludtunkKép 2 és fél hónap és még egyetlen ébrentöltött éjszakánk se voltKép Meglesz ennek még a böjtjeKép

Ezt a levelet egyébként szerda reggel óta írom. Akkor elkezdtem, de Kristófka miatt nem tudtam folytatni. Ma reggel folytattam, de nem működött a Babanet, így megint megírtam Word-ben, most pedig elküdtemKép

Babus

Kép
babus2005

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?