Sziasztok
Most olvasom csak, csupa rossz hír
, Éva, Majcsi, nagyon sajnálom
Judyt
Nagyon szorítok nektek én is
Biztos nem lesz semmi gond! Csak pihenj rengeteget!!!
Wish, neked pedig nagyon drukkolok! Biztos korai volt még az a teszt! Egyébként elképesztő az optimizmusod
Ennek tutira meglesz még a jutalma
Edina
Bizonyára sokkal nehezebb egy faros szülés, kórháza válogatja, hogy császározzák-e az ilyen anyukákat, vagy hagyják megszülni. A mi kórházunkban is levezetik a faros szülést, persze csak ha minden rendben. És a babák is tök jól szoktak lenni a szülés utánra
Aranyos felcsapott lábuk szokott lenni, akár a nyakukba is teszik a lábukat és úgy szopizzák a lábujjukat
nagyon tündériek
, de pár nap alatt visszaáll
Az endoszkóp az maga tükrözést jelent. rengeteg fajtája van. Melyik endoszkópos vizsgálatról kérdeztél?
Nem tudom pontosan, milyen vizsgálatok lesznek majd, CTG biztos, max. egy UH, más nemigen
És ne félj!!! ha a dokid úgy ítéli meg, úgyis időben meg fog császározni! Bízz a dokidban!
Amikor én Kristófkát szültem, és ugye előtte ő ejtette a szívhangot, engem is hagytak vajúdni, csak jobban odafigyeltek, nem vajúdhattam pl. kádban, pedig szerettem volna, fél óránként CTG-ztek a szülés közben, végül már 2 fájás között is, és abba a szülőszobába vittek, ami a császárműtőbe nyílik, hogyha bármi gond van, akkor csak áttolnak és már vágnak is
Tündi
Örülök, hogy ilyen szupi hétvégétek volt
Annak viszont nem, hogy ejtegeted a hődet! Hát szabad ilyet csinálni!!! Irgum-burgum! Küldök neked hőemelő energiákat, hátha menthető még a dolog!!!
És igen, eleinte sokat csökkent tejcsi. Az éhezéstől is, meg attól is, hogy 1 napig nem szoptathattam a gyógyszerek miatt, így csak fejtem, dehát az ugye nem ugyanaz
Egyébként úgy kezdődött, hogy vasárnap délben megfájdult a pocim,de ekkor még nem volt vészes. Estére már fokozódott, hányingerem is lett. éjszakára tetőzött. Pokolian görcsölt a hasam, hánytam. Csak a forró vízben ülve volt elviselhető a fájdalom. Olyan voltam, mint egy vajúdó nő. Forró fürdő, séta, forró fürdő séta, közben nyögés ezerrel. hajnalban már azt hittem elájulok, olyan gyenge voltam. Ekkor felhívtam a kórházat, a szülészetet, hogy egy szoptatós anyuka milyen görcsoldót vehet be. akkora mázlim volt, hogy pont a dokim ügyelt, így vele is beszélhettem. Bevettem 1 No-Spa-t és egy Algopiryn-t, de max. fél óráig hatott. Közben felébredt Kristóf is. Nekiálltunk szopizni, közben rohangáltam ki a WC-re hányni, illetve már semmi sem jött belőlem.
Reggelre azt mondtam, nem bírom tovább. Elvánszorogtam a háziorvoshoz, ő megvizsgált, adott szurit, hogy elviselhető legyen a fájdalom, és azt mondta, szerinte vakbélgyulladás, írt beutalót a kórházba. Ide, a gyöngyösibe. Na én megmondtam, oda kizárt, hogy én betegyem a lábam, műteni meg pláne nem fognak ott. Így intézkedtem, és némi protekcióval elintéztem, hogy felmehessünk Pestre, mégiscsak a saját munkahelyemen jobb kezekben vagyok, mint ezeknél a gyöngyösi sintéreknél.
Úgyhogy irány Pest. Kristófkát felvették a (volt)gyerekosztályra, anyukám vele maradhatott, én meg apucival mentem a sebészetre, ott agyba-főbe megvizsgáltak.
Végül semmi nem derült ki, azt mondták, a gyomorrontástól a vakbélgyulladásig bármi lehet, így bent tartottak megfigyelésen, de szerencsére sikerült elintéznem, hogy ne a sebészeten feküdjek, hanem a gyerekosztályon Kristófkával, és így oda jártak át hozzám a sebészetes nővérkék vérvételre, infúzióra, stb.
Mindenki iszonyú rendes volt
, a körülményekhez képest még jól is éreztük magunkat
, a pocifájásom teljesen megszűnt, Kristófkát nappal mindenki csak kényeztette, nem tudtak betelni a gyömyörűségével
, éjszaka pedig ugyanúgy durmolt, mint itthon szokott.
Csak az volt a rossz, hogy hétfőn du. 4-től éjfélig ment az infúzió, így semmit se tudtam csinálni, Kristófkámat is az újszülöttes nővérek tették tisztába, meg etették meg.
és persze még az volt nagyon rossz, hogy a gyógyszerek miatt nem szoptathattam, így folyton fejtem. Persze a mellszívót itthon hagytam, így állandóan jártam le az újszölött osztályra az elektromos mellszívóhoz.
De kedden végül hazajöhettünk, a 14ooo-es fehérvérsejtszámom a felére csökkent, én is jól voltam, úgyhogy szabadultuk
Tegnapra viszont még rosszabb történt
, Kristófka következett. Reggel 6-tól, estig ordított, de hihetetlen erőel. Vettem neki Infacolt, dehát rögtön az se hat. Az a múltkori 3 napos pocakfájás semmi nem volt ehhez képest. Potyogtak a könnyei, vörösödött a buksija, már izzadt szegény a bömböléstől, végül már hőemelkedése is volt. Este elvittem a gyerekdokihoz, ő írt fel neki görcsöldő kúpot, azt 2 órás kalandos út során sikerült apucinak kiváltania egy ügyeletes gyógyszertárban, beadtuk neki, és este 9-től reggel 6-ig egyhuzamban horkolt
, akkor szopizott 160gr-ot, ami szép teljesítmény tőlem
, és még azóta is horkozik
Úgy sajnáltam szegénykét, iszonyúan szenvedett. A gyerekdoki szerint az én pocakfájásom ment át bele az anyatejjel. Szegénykém, miattam szenvedett.
Egyébként már 100%-ra vettem, hogy ma éjszaka meglesz az első átvirrasztott éjszakánk, de megint megúsztuk
, sőt, iszonyú jót aludtunk
2 és fél hónap és még egyetlen ébrentöltött éjszakánk se volt
Meglesz ennek még a böjtje
Ezt a levelet egyébként szerda reggel óta írom. Akkor elkezdtem, de Kristófka miatt nem tudtam folytatni. Ma reggel folytattam, de nem működött a Babanet, így megint megírtam Word-ben, most pedig elküdtem
Babus