Sziasztok!
Picus, kösz a dicséretet. Bár nem nagy nehézség megcsinálni egy ilyen táblázatot. Neked is biztosan menne.
Muter, na ne csináld már. Egy 30 éves még nem öreg. Most éled a legszebb éveidet. Legyél rá büszke!!!
Orsoly, nekem is volt ugyanezen a lábamon szalagszakadásom is. Szóval most azért ilyen rossz, mert ez a lábam amúgy sem jött rendbe rendesen és ez a baleset nem tett jót neki. Akkor viszont ez 99-ben volt nem kellett injekcióznom magam. Ezért nem értem most miért kell, vagy akkor miért nem kellett. És terhesen röntgeneztek?
A gyógyszer neve Clexane és sajna rá van írva, hogy terhesen ne használjuk. Annyira nem voltam észen a kórházban, hogy nem is jutott eszembe olyan gyógyszert kérni amit terhesen is lehet használni. Akkor nem kellett volna kihagyni egy hónapot. Na mindegy, a lényeg, hogy nem vagyok már elkeseredve.
Tábla javítva!!!
Kérésed számomra parancs.
Emma, köszi a bíztatást. Neked sem lehetett könnyű. De én úgy érzem nem tudnák hozzászokni az injekcióhoz. Fanni egyébként jól viseli a nagyi teljesen elkényezteti. Minden úgy történik ahogy Ő akarja. Az anya meg egy szigorú mumus lett.
Szegénykém, nehéz lesz majd neki visszaállni a régi kerékvágásba.
Aysegül37, üdv közöttünk. Nincs valami egyszerűbb neved, amin szólíthatunk. Elég nehéz volt leírnom.
Lini, köszi. Betettelek a táblába.
Akinorev, sajna a szopi témában nem tudok segíteni, nekem nagyon kevés tejem volt és mind a két cicit adtam neki szoptatáskor és utána mind az egyiket fejtem le, amelyikből először evett. A következő szoptatáskor a másikkal kezdtük a szopit és aztán megint azt fejtem le amelyikből kezdtük. Szóval felváltva kapta a cicit és felváltva fejtem. Persze a lányok majd biztosan tudnak segíteni, főleg akinek sikerélmény volt a szoptatás.
Amikor a kórházban voltam a mellettem levő anyukának is befelé forduló volt a mellbimbója. Ő bimbóvédőt használt és nagyon bejött neki. Ennek olyan alakja van mint a cuminak. A mellre kell helyezni és a pici azt kapja be. Így nincs gond. Nekem nem tűnt soknak az 5 ágyas szoba. Igaz én elég alkalmazkodó alkat vagyok és annyira nem érdekelt semmi csak a pici. Meg a lányok vigasztaltak és segítettek is ha kellett. Az apukák a szobákba nem jöhetnek be, egyébként bármikor mehetnek csak Neked ki kell menned az előtérbe hozzá. Ja a picit is kitolhatod.
Ez volt a legjobb benne. Így legalább Ő is látta.
Sero, üdv köztünk és gratula!! A szülőszoba tényleg fel van újítva és a picik éjjel nappal veled lehetnek majd, ha úgy akarod. A császárnál az apa sajna nem lehet bent, mert állítólag volt már olyan, hogy a papa elájult és nem értek rá vele foglalkozni a felnyitott mama pocakja mellett. Szóval ebből kiindulva nem lehet bent.
Egyébként az alagsor tényleg nem valami bizalomgerjesztő a klinikán.
Egyébként én már alakulok. Hétfőn voltam a gipszlevételen és a főorvos nem javasolt járógipszet csak egy bokarögzítőt kaptam. El sem tudjátok képzelni mennyivel jobb. Nem azt a dögnehéz gipszet kell emelgetnem. Ma már megtettem az első 20 lépésemet.
Persze még azért egy gurulós szék háttámlájára támaszkodtam, hogy ne terheljem teljes súlyommal a lábam. De azért elég jól ment.
Indigo