Köszönöm a gratulációkat, aranyosak vagytok, azon gondolkoztam miután feltettem a képet, hogy milyen kis butus vagyok, hisz ez csak nekem olyan édes, de látom jól tettem hogy megosztottam veletek, mert olyan jól esik hogy nektek is tetszik
Bodza, szerintem is maradj inkább otthon, főleg, hogy most már annyira szép idő van, annyi mindent csinálhatsz, amit munka mellett nem lehet idő híjján. Persze aki nem teheti meg, vagy nem igényli, hogy otthon maradjon az más, de tényleg ez a 9 hónap visszahozhatatlan.
Én úgy terveztem, hogy amíg lehet dolgozom, aztán még 8 hetes sem voltam és már kiirattam magam. Igaz akkor nem voltam jól, azért, de most már kutya bajom, viszont nagyon jól érzem magam itthon. Ráadásul a főnököm nem örült, hogy eljöttem, de azért persze megértette, bár neki nincs gyereke. Ugyanakkor azt mondta, hogy akkor viszont döntsem el, hogy dolgozom, vagy végig itthon maradok-e, mert ha 1 hónapig nem vagyok, akkor neki kell a helyemre egy ember, de nem teheti ki, ha mégis visszamennék utána. Főleg, hogy nem is biztos, hogy mikor lennék, és mikor nem. Úgyhogy úgy döntöttem itthon maradok, és vegyen fel valakit.(Követező héten már meg is volt a jelölt, illetve szerintem már rég meg volt, csak várták, hogy valahol legyen egy szabad hely
Az is hozzá tartozik, hogy én nem nagyon szeretek ott dolgozni, a kolléganőkért sem rajongok, mármint akikkel egy szobában vagyok. A legjobb barátnőm/kolléganőm meg tavaly novemberben szült, úgyhogy pont jó hogy itthon lehetek.
Képzeljétek, tegnap a doki csinált rákszűrést is, és utána teljesen meg voltam ilyedve, mert még este is barnásan pecsételgettem. De hála a Jóistennek, mára elmúlt, remélem csak a rákszűrés hatása volt. Szerintetek is ugye??
Voltam ma masszőrnél is, Édesanyám megajándékozott egy befizetéssel
Tök rendes tőle. Én amúgy is rettentő hátfájós vagyok, most meg aztán főleg, ráadásul ugye most még a medencém is feszül. Hát csajok, ennél jobbat nem is tudnék most elképzelni. Fél órán keresztül kényeztetett a masszőr, nem is nagyon akartam leszállni az ágyról. És azt mondta akkor is mehetek, ha még nagyobb lesz a pocakom, mert akkor ülve szokta a kismamákat masszírozni. Nem akartam neki mondani, hogy majd ha Édesanyám megint befizet akkor lehet róla szó
Tegnap nekem is mondta a doki, hogy szedjem a MagneB6-ot, de nekem a szúrkálásra adta, nem keményedésre. Meg a székrekedésemre azt mondta szedjem ezt a Tisasent, de a háziorvos meg azt mondta, ő nem ajánlja. Hát azért kiváltottam, bevettem, nem történt semmi
Aztán olvastam, hogy terhes nőknek nem ajánlják, úgyhogy betettem a szekrénybe, jó lesz majd még egyszer talán. Azt ajánlotta a háziorvos, hogy egyek meg reggel éhgyomorra 2 evőkanál baracklekvárt, és igyak rá egy pohár meleg vizet, de ne menjek messzire a fürdőszobától, mert hamar hat. Hát én reggel óta a fürdő közelében vagyok, de minek??? Olyan rossz érzés, hogy fent beteszem a kajákat, és aztán nem jön ki sehol semmi, már bocsánat a témáért. Én már annyi mindent kipróbáltam, de eddig nem segített semmi. Holnap veszek olyan Tamarin lekvárt vagy mit, de abból úgy emlékszem azt írtátok még nagyon régen, hogy van direkt terhes mamáknak való. Annak mi volt a neve, és a gyógyszertárakban lehet kapni?
Fú, bocsi , hogy ilyen sokat írtam, de szómenésem van. (Legalább ilyen menésem van
Ja, Sis! Tényleg jó a cikk, nekem is nagyon tetszett, sok igazság van benne, de hát változnak az idők. Néha úgy érzem ez nem jó, mert annyival jobb volt régen, sokkal nyugisabb volt az élet, de ki tudja, lehet, hogy csak én látom így. Minden esetre jó volt nosztalgiázni egy kicsit amíg olvastam