Csillám!
Sajnálom ezt a vizesedés dolgot
Nem valami jó dolog hogy ilyen korán jelentkezik ez a probléma
Próbáljatok még most utánajárni minden babadogognak szerintem, mert a nagy nyári hőség neked nem valószínű hogy jót fog tenni!
(Most irigy vagyok, neked biztos hamarabb lesz babkelengyéd mint nekem
)
Úgyhogy útra fel
(Az én kismamagatyóm sötétkék szálkoptatott de én ilyet is akartam, ja és egyenes a szára)
Úgy látom ez az anyós téma mindig felbüfög, mint egy emésztetlen falat!
Zsófy, neked külön részvétem anyóspajtás miatt
Utálom az ápolatlan embereket, teljesen megértelek
Én egy beszélgetés közben mondtam, hogyha megerősítik hogy kislány, és még nem tudunk átköltözni a házunkba, át kell festeni a szobát!Csak nem fogok egy lánygyereket kék szobába tenni!Na erre jól lehurrogott, hogy ugyan már az nem számít, és hogy miért kellene átfesteni!
Mire közöltem hogy akár én is átfestem 9 hónapos terhesen egy létrával!Nem várok támogatást senkitől!Nehogy már ő döntsön, nincs igazam???
Zsófy!
A kínai horoszkópban nem hiszek, mivel nem akkor fogant a babánk amikor a horoszkóp írta.
De azért az orvos szerint kislány
Bodza,Zsófy!
Irigylem az álom-kórotokat, egy hete minden éjjel fél 4-fél 5 tájban felébredek, nem tudom miért aztán meg nem tudok visszaaludni, csak vergődök
Gondolom a tavasz miatt van...
Mea!
Én is este vágtam be egy kis zsírosdeszkát lilahagymával!
Nyami, én is imádom
Egyébként csak ne "szerénykedj" a pociddal, megnéztem és teljesen rendben van, látnád az enyémet..
csak az úszógumi, alatta meg szinte homorú
nem domború
Nem tudom, hova bujik ez a gyerkőd
Rókica!
Gratulálok az eredményekhez!
Mindenképp írd meg hogy mit szóltak bent...nagyon izgulok érted...
Kismama2004!
Nem tudom hogy mennyire normális a haskeményedés, néha nekem is van, mintha összeugran kis labdává a hasam, igaz nekem nem fáj, és nem is túl gyakran, mondjuk egy nap egyszer, pl reggel még az ágyban.Egyébként nekem is szokott fájni a hasam.Remélem ez tán csak nem baj, de azért ma rákérdezek a dokinál....
Majd elmondom az enyém mit mondott rá, mitől van, mi számít normálisnak, de addig is tényleg pihenj...
Nemesek!
Nem lehet hogy valamelyik mérleg nem működik tökéletesen??
Az nem lehet hogy ekkora különbség legyen!
Egyébként most a zsíroskenyér után
megfogadtam, hogy jobban oda fogok figyelni, hogy este lehetőleg már csak gyümölcsöt, max főzeléket, zöldésglevest egyek, mert így akár +20-25 is lehet a vége, igaz még kb +5 nél tartok, de már ezt is soknak tartom. Szerintem itt én vezetem a sort hízásban
, fura pedig nem is érzem
Lányok!Tegnap egész nap az épülő házunknál voltunk, olyan szép lesz
Ma megyek a 2. AFP-re és uh-ra, remélem minden ok odabent!
Megann
16+4