Új privát üzeneted érkezett!

Babus Kép
Örülök, hogy a tej mennyisége nem csökkent Kép
Hatalmas már a fiad Kép Az oltás mindig megviseli őket, én még a gondolattól is rosszúl vagyok Kép

Tündi Kép
Nem tudom, hogy az eredményeim jónak mondhatóak-e, pláne azután amit most írtál a progiszintről Kép
Nekem 18. napon 6,4 ng/ml, 20. napon 14,4 ng/ml, és a 23. napon 30,5 ng/ml. Kicsit elbizonytalanodtam, hogy ez elég magas-e.
A hőm meg ebben hónapban teljsen érthetetlen Kép 12.nap 36,4; 13.nap 36,3; 14.nap 36,8; 15. nap 36,6; 16.nap 36,6. Ráadásúl sem most sem az előző hónapban nem éreztem a tüszőrepit, szerintem nincs is Kép

Lányok!
Nektek mi a véleményetek?
Bocsi, de most egy kicsit magam alatt vagyok Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Jó Reggelt,
most látom csak hogy megint lehet izgulni, remélem hogy megtörik a jég és MINDENKI bezebrásodik!!!

Szdorka,
várjál még egy picit a teszttel és reggel csináld!!!

Mohácska,Majcsi, Jófi, Tacsifül,
mi a helyzelyzet?

Tündi?
Hogy áll a hőd?

Wish,
ügyes vagy nem baj ha a kényeztetés beindul,majd a nagyszülőknek nem lesz dolgunk :o)) pihenj sokat!!!

én is hallottam a bűvös 3 hónapról, lehet benne némi igazság mert a fogigátló gátolja (évekre) a peteérést és hirtelen ez a gátlás megszűnik és a sok kis féligérett elnyomott pete megindul így az esély nőhet, mert elégé felturbózott masszív peték távoznak az első időszakban, de persze hogy a hormonok hogy rendeződnek és mennyi időalatt arra nincs ilyen tudományos magyarázatom :o)))) dr.Kivi :o)))

Azért én vártam jó fél évet a gyógyszer után, biztos ami biztos. :o))

Ismerek olyan családokat akiknél pont a 3 hónap alatt történt a csoda, gond egy szál sem, baba gyönyörű és egészséges. Ja egy fontos van egy lombikos barátnőm akinek az első nem sikerült, és most fogigátlót szedetnek vele
a köv. alakalomig. Talán ezért? Vagy hogy pihenjen minden odabben?

most húznom kell melózni!
pááá...
ezt reggel írtam csak most tudtam elküldeni
kivi2

SziasztokKép

Még egyben vagyunk, és valószínű az is
maradok mégKép
Most annyira elszomorodtam, azt gondoltam hogy talán már elkezdődött, mert sokat fájt a pocimKép
De még mindig szép zárt a méhszájKép
Felvetődött a császár is, de a dokim azt mondta hogy várjunk még 2 hetet, mert attól is függ hogy mekkora lesz kb a baba?!!!!
De gondolom ki tudná számolni ha egy hete volt
2740gramm akkor kb 2-4 hét mulva mekkora lesz!!!!!
Tényleg mennyit nőlhetnek hetenként a babák??

Ma voltunk 2* CTG, bent volt a férjem isKép Kép
Neki is nagyon tetszett!!!!!
Szépen produkálta magát a pici, de méhösszehúzódásokat, keményedést nem mutatott a gép!!!!

ÚRisten milyen türelmetlen vagyok már így a vége felé!!!!!!!!!!!!

Mivan a Babanettel ???
Mért nem működött már megint?
Kezd uncsi lenniKép

Puszi

Kép

Kép
edinka

Jó Reggelt,
most látom csak hogy megint lehet izgulni, remélem hogy megtörik a jég és MINDENKI bezebrásodik!!!

Szdorka,
várjál még egy picit a teszttel és reggel csináld!!!

Mohácska,Majcsi, Jófi, Tacsifül,
mi a helyzelyzet?

Tündi?
Hogy áll a hőd?
W
ish,
ügyes vagy nem baj ha a kényeztetés beindul,majd a nagyszülőknek nem lesz dolgunk :o)) pihenj sokat!!!

én is hallottam a bűvös 3 hónapról, lehet benne némi igazság mert a fogigátló gátolja (évekre) a peteérést és hirtelen ez a gátlás megszűnik és a sok kis féligérett elnyomott pete megindul így az esély nőhet, mert elégé felturbózott masszív peték távoznak az első időszakban, de persze hogy a hormonok hogy rendeződnek és mennyi időalatt arra nincs ilyen tudományos magyarázatom :o)))) dr.Kivi :o)))

Azért én vártam jó fél évet a gyógyszer után, biztos ami biztos. :o))

Ismerek olyan családokat akiknél pont a 3 hónap alatt történt a csoda, gond egy szál sem, baba gyönyörű és egészséges. Ja egy fontos van egy lombikos barátnőm akinek az első nem sikerült, és most fogigátlót szedetnek vele
a köv. alakalomig. Talán ezért? Vagy hogy pihenjen minden odabben?

most húznom kell melózni!
pááá...
ezt már megpróbáltam elküldeni de nem találom így küldöm megint bocs ha dupla lesz.
kivi2

Sziasztok!
Sajna a reggeli teszt negativ. Igy viszont tuti nem baba van a dologban, hiszen a 15. vagy 16. napon voltunk utoljara egyutt, ma pedig mar a 30.-on vagyok. Ha lenne ott valaki, mar ki kellene hogy mutassa a teszt.
Ma egy dokival beszeltem telefonon, o azt mondta hogy meg varjak egy hetet, ha addig semmi, akkor menjek be hozza.
Egy masik dokihoz holnap reggel megyek (o kuldott el mult heten vervetelre), kivancsi leszek o mit mond.
A vervetelem eredmenye egyebkent a kovetkezo (23. napon):
Prolaktin: 318,3 mU/L
Progresteron: 31,9 nmol/l
Nekem ez jónak tűnik, de persze én nem vagyok egy nagy tudós ilyen ügyben... Nektek mit mondanak ezek a számok?

Dorka

Kép
szdorka

taccsra tesz a rendszer, persze hogy meg van az előző, csak én nem látom, miért? Ha meg elküldöm újból a levelem akkor természetesen előkerül.
Kész vagyok mára búcsúzom megyek németezni.
Kivi
kivi2

Nem is a múlt héten volt, hanem már 3 hete....

Akinek késett már igy a mensije, az mitől volt??? Eddig úgy gondoltam, hogy nem veszem ezt annyira vérmesen, de ma miután megpróbáltam bejutni az orvoshoz, de nem sikerült, és mondta hogy menjek holnap, a sírás kerülgetett, aztán a kocsiban el is bőgtem magam. Eddig minden olyan szépen alakult, teljesen pontos volt a mensi, aztán most meg nem tudom mi van. Szörnyű ez a bizonytalanság!

Kép
szdorka

Sziasztok!

Egyszer sikerult mar reggel idevergodnom, persze feleslegesen utottem-vertem a billentyuket. Na mindegy.

Elmentem a TB-be ugyintezni, nem voltam feldobva, hogy 10.-kent allhattam be a sorba. Van melojuk boven, mi tagadas.

Voltam Brendon koruton is. Mi meg csak most kezdjuk a vasarolgatast Matenak, de teljesen bele lehet bolondulni ebbe a mufajba. Persze jo ertelemben veve, csak bosszanto volt, hogy sem a kistakaro, sem az agynemu szett, sem a melltarto es a hasamra kenheto krem eppen nem volt raktaron, csak kiallitva. Igy "csak" egy kokuszmatraccal es egy pelenkazo szivaccsal tertem haza. Vegulis ez sem keves, csak ugy mentem oda, hogy hipp-hopp elintezem a vasarolgatast, mert megerdemlem a kikapcsolodast a tobb, mint 1/2 oras sorbanallas utan a TB-ben.

Jofi,
nem semmi ez a cikk. Nagyon furcsa, hogy meg a teljesen egeszseges paroknak is csak 20% az eselyuk, hogy babajuk legyen.

Edinka,
orulok azert, hogy egyben vagytok es hogy a CTG nem mutatott ki meg fajasokat, bar gondolom te mar inkabb tul szeretnel esni rajta.

Titati,
semmifele baja nem lesz a babaonak a fogorvosnal kapott Lidocain erzestelenito injekciotol, csak jobban izgul az ember. Ez egeszen biztos, mindenhol ezt olvastam es az en fogorvosom is ezt mondta, aki szinte baratnom es nem artana nekem vagy a babamnak.

Vanda
vanda72

Vanda!
Összesen eddig 5 kg jött rám, de észre sem lehet venni. Ma le is szúrt a védőnéni, hogy egyek többet. Bár én nem érzem fontosnak, szerintem elég annyit enni, amennyit az ember kíván.

Edinka!
Nagyon türelmetlen lehetsz már de biztos jobb a babónak ha a kiiráshoz minnél közelebb születik. Remélem ez a két hét gyorsabban el fog szálni, mint gondolnád. Kép

Dorka!
Én azért egy kicsit reménykedem benne, hogy nálad baba van, azért az az első pozitív teszt bíztató.

Ma megérkezett barátom rokona Belgiumból és hozott egy halom édes babaruhát és kismamaruhát is. Nagyon tetszenek. Kép Igaz majdnem mind halványkék, de nagyon tündériek.

Nicol

Kép
nicol

Nicol,

Ugyes vagy,hogy 5kg ment csak rad. Mondjuk ram is, csak mivel en eleve 5-6kg plusz sullyal kezdtem a terhessegem, nem vagyok elajulva magamtol. Egyebkent egyet ertek, hogy nem kell eroltetni a kajalast, foleg, ha a dokid azt mondja, hogy a kislanyod tokeletesen megfelel a koranak mereteiben.

Toled is es a tobbiektol is kerdeznem, hogy kemenyedhet-e 26-28 hetes terhesen az ember pocakja? A konyvek es a dokik szerint ez normalis, de nekem nagyon fura.

Vanda
vanda72

Mondom,a doki is azt mondta,hogy még nem hallott 3hónap előtti káros hatásról.
Csak azért feszegetem ezt a témát,mert ugye a sok évi fogigátló után egy kicsit..nem ,nagyonKép furi a védekezés,és egyébként is szeretnénk babót.
Sőt! miatta hagytam abba!!
ebba

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem reagálok másra, de közelharc folyik nálunk a gépért... KépKépKép
Már 1x leírtam, de a szerver ugye... Leírom mégegyszer.
Köszi az érdeklődést és drukkokat. A helyzet az, hogy tegnap délután 4-kor halványat teszteltem. Aztán egy kicsi halványbarnázás... Ma reggel megjött, aztán délután 3-ig szünet, onnantól meg a 2. betét van bent.
Mielőtt megjönne fájni és nőni szokott a cicim, ez teljesen elmaradt. Uggyanakkor szinte egész hónapban fájdogált a derekam és a hasam valamint fel voltam puffadva (be sem tudtam rendesen húzni a hasam). Ezek rendben is lennének mensi előtt másfél héttől, mensi kezdetéig, amikor azonban megjön, rögtön leapad a hasam, elmúlik a hasfájás. Most még mindíg puffadt vagyok, és érzem a hasam is. (Vettem egy nadrágot 60 kilósan, kicsit nagy volt a feneke és a hasa is, hogyha netán összejönne a baba, tudjam még hordani, ezzel szemben most 57 kilósan kitöltöm a nadrágot. Ugye elképzelitek, hogy nézhetek ki? Szerintetek mitől van ez? Lehetek mégis babás?
Én úgy gondoltam, tesztelek pár nap múlva megint.
Szerintetek?

Köszi a válaszokat!

Puszi Kriszta

mohácska

Sziasztok!

Edinka!Kép
De izgi a dolog már!!!!
Nagyon izgulok VeledKép

Nicol!Kép
De jó, hogy csak annyit híztálKép

Judyt!Kép

Jól vagytok?KépRemélem minden ok és pihizel sokatKép

Babus!Kép
Puszillak és hihetetlen, hogy már 2 hónapos KristófkaKép

Mi 16hét+3 naposak vagyunk, még nem tudom milyen nemű és tegnap voltam AFP vérvételen.
Drukkoljatok légyszi, hogy minden ok legyen!!!

Jól vagyok teljesen, visszatért az energiám is és minden rossz elkerült eddig(se hányinger se semmi ilyesmi) kopp-kopp lekopogtam!!!Kép

A pocim nő már, de még mindig 55kg vagyok kb., a védőnő meg is dicsért.

Majd hamarosan teszek fel új pocis képetKép

Tünde!Többi babaprojectes!Kép

Nagyon drukkolok a mihamarabbi pocakosodáshoz!!!!

Puszi mindenkinek!

Ja és megvettük a babakocsit, alig használt és 26.000 volt, 2 funkciós.Nekem ez tetszett a legjobban (Ausztriából van) pedig végigjártuk Brendont, Megatoyst, Bergont.

Mellékelem a babkocsiról a képet.

Szerintetek milyen?

<!--attachment: kicsi_k_p_kocsir_l-212223.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*185.0**kicsi+k%e9p+kocsir%f3l%2e000 --><center><pre>
Kép
kicsi kép kocsiról.000 (185.0 k)</pre></center><!--/attachment-->

Mea
mea

SziasztokKép

csak az utolsó írásokra van időm reagálniKép

Edina
Elvileg hetente 200-250gr nőnek a babák így a végefeléKép

Vanda
Simán keményedhet a pocid ilyentájt. Van akinek már ennél jóval korábban keményedik, ami viszont már nem egy jó dolog.
De szerintem nálad ez már normális, persze csak ha nem rengetegszer fordul elő. Egyébként szedhetsz rá Magne b6-otKép

Kriszta
Nagyon drukkolokKép

Mea
Nekem nagyon tetszikKép

Holnap Pestre megyünk Kristófkával kontrollra. Az első nagy utunk lesz hármasban. Kíváncsi vagyok, hogy fog elsülniKép
Utána pedig bemegyünk még egy bababoltba, az Árpád hídnál állítólag van egy Prince Oliver szaküzlet, ahol nagyon olcsón, 600-700Ft-ért árulnak P.O. bodykat, megnézzükKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok lányok!

Már elég régóta olvaslak titeket, és most szeretnék hozzátok csatlakozni. Eddig csak a munkahelyemen volt Internet, de onnan nem akartam hozzászólásokat írni, viszont mától itthonról is netezhetek :-) Persze csak esténként :-( Megköszönném, ha esetleg a táblába is felvennétek: 28 éves vagyok, 2005. januárja óta próbálkozunk a babával, a ciklusom 25-37 napos, márc. 31-én leszek a 15. ciklusnapon. Ja, és Szegeden élek.

Mohácska, nagyon drukkolok, hogy baba legyen a pocidban :-)

Edinka, azért megpróbálkozol a természetes szüléssel?

Tündi, tudom, hogy csak holnap reggel fogsz olvasni, de remélem örülni fogsz a meglepetésnek :-)

Timi
Timika77

Újra itt...

Azt elfelejtettem írni, hogy nem képzelődtem a csíkról, mert a fiam is látta, de mire a párom hazajött kb.3 óra múlva, a csík szinte eltünt, csak lámpánál lehetett látni.

Majcsi, Jófi!
Csak így tovább a jókedvet! KépKépKép Meg a sportot! És a SZERELMET! Lesz itt még eredmény is Kép!

Dorka!
Nem értek a számokhoz, de ne idegeskedj!
Hány naposak a ciklusaid? Késhet a túlzott feszültségtől, várakozástól is. Egyébként nem mindíg jók a tesztek. Tesztelj még egyet.

Nicol!
5 kg, remek! Ügyi vagy! De még hátravan még egy kis idő Kép. Bocsi a gonoszkodásért Kép.

Babus!
Szegény Kristófka Kép. De örülök, hogy túl vagytok a dolgon. Azért a viszonylag kevés tejcsi ellenére, szépen hízott a fiatalúr, gratulálok!
Elég hamar megjött a nagylányságod, várhatott volna egy kicsit, nem?

Edinka!
Ne siettesd, ha kijön, majd visszasírod még a pocakodba KépKépKép. Milyen aranyos lehetett a párod, hogy bement a CTG-re.

Mea!
Nekem tetszik a a bakocsi. A színe is!

Na menek, mert apa vár magamellé.

Jó éjt mindenkinek!

Puszi Kriszta

mohácska

Sziasztok!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
azt hiszem ez mindent elmond... már nincs kisbabánk, elvesztettük. Abba kellett hagynom az utrot, várom, h megjöjjön, talán elkerülthető a műszeres befejezés és "simán" elvetélek.

Judyt, részemről nagyon nem stimmel a tábla. Lc dobjál le legalulra egy kérdőjellel. Nem tudom lesz-e erőm felkapaszkodni. Sejtettem milyen szörnyű érzés is lehet ez, de nem tudtam, hogy ennyire.

Sziasztok
Éva
évi79

Évi, annyira sajnálom Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Azt lehet esetleg tudni, hogy miért alakult így?
Timika77

Nekem úgy tűnik, hogy új ciklus indult ma, engem is lehet javítani a táblában.
Dokihoz ettől függetlenül elmegyek ma reggel, bár nem hiszem hogy tud bármit mondani.

Évi, rettentően sajnálom. De biztos volt valami oka, hogy ez a babó nem akart ott maradni. És még mindig jobb hogy ha ilyenkor dönt úgy, hogy mennie kell, mint később. Tudom ez nem nagy vígasz, és csak az tudja átérezni hogy mi történik veled, aki már átment ezen, de azért kívánom én is neked, hogy hamarosan egy új, sokkal erősebb gyerkőc legyen benned!

Kép
szdorka

Sziasztok!

Évi!
KépKépKépKép
Nagyon sajnálom, és ilyenkor tényleg nem lehet mit mondani.Olyan igazságtalan az élet!!!!Küldök sok sok energiát, hogy mihamarabb talpra állj.

Dorka,
majd írd meg mit mondott a doki!

Mohácska!
Naggggyon drukkolok!!!!!!!!!!!Olyan jó lenne egy márciusi zebra!!!!

Majcsi!
Mi a helyzet???????

Most már tényleg régen volt zebra, mi van velük, merre kószálnak????Bár én továbbra is úgy érzem, hogy nyárra bezebrásodik a táblánk!!!!KépKép

Nekem még nem jött meg, pedig 30-31 napra a gyógyszerek óta mindig megjön és ma 32.nap.Ma persze teszteltem egy negatívat.Folyamatosan mensisen fáj a hasam, most már meg kéne tényleg jönnie.(most persze ezen görcsölök.....)

Timika,
üdv közöttük!Kívánok mielőbbi babásodást Neked (is Kép )!!!!

Jófi
jófi

Sziaztok!

Évi!
Kép Kép Kép Nagyon sajnálom! Szörnyű érzés lehet. Annyira drukkoltam neked. Kép

Mohácska!
Tisztában vagyok vele, hogy a két legnehezebb hónap még előttem van és biztosan fogok hízni. Az utolsó 2 kg is egy hónap alatt jött föl. Nálam ugylátszik most kezdődött a hízós korszak. Kép Nameg megérkezik lassan az eper szezon is, annak pedig nem tudok ellenállni. Kép

Vanda! Kép
Szerintem is teljesen normális a keményedés. Nálam a 18.hét óta jelentkezik. Szerencsére csak éjszaka ha véletlenül kinyújtom a lában hanyatt fekvéskor. Hát nem egy kellemes érzés az tény.

Mea!
Nekem tetszik a babakocsi, jó állapotunak tűnik. Kép És amúgy mit érzel, fiút vagy lányt?

Timika!
Üdv itt! Kép

Jófi!
Drukkolok, hogy ne is jöjjön meg!! És legközelebb már pozitívít teszteljél. Kép

Nicol

Kép
nicol

Évi
Nagyon sajnálom. Kép Kép
De lessz erőd felkapaszkodni és a következő baba hamar összejön.

Jófi, Mohácska
Drukkolok nektek. ++++++++++++++++++++++++++++++

Mea
Tök jó a kocsi. Igazi terepjáró. Kép

Nekem eddig még nem jött meg, a 30. napon vagyok és ma reggel 37,05 volt a hőm, a hasam olyan, mint mensi előtt, a cicimet meg egyáltalán nem érzem. Ja, és volt már 30 nap hosszú ciklusom is, igaz akkor tök beteg voltam, mert átlagosan 27 nap.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok!

Jófi
Köszi a cikket!

Annácska
A hőd alapján a 13. napon lehetett tüszőrepid, mert utána elég nagy ez a 0,5 fok emelkedés. Talán neked is csak később megy fel mint nekem szokott. Ne keseredj el! Kell hoyg legyen majd nálad is valami UH-os nézés, ami méginkább megmutatja van-e tüsződ. Mi a következő vizsgálat és mikor? Progiszinthez nem tudok mit írni, nekem 20. napon volt 52,22 nmol/l, és erre 2 doki is azt mondta hogy nagyon jó. De ha neked is azt mondták a dokik hogy jó akkor biztos igazuk van, a tiéd más mértékegységben is van mint az enyém.

Kivi
Én nem mérem a hőmet ebben a hónapban még, majd jövő hét vége felé megnézem azért Kép

Dorka
Sajnálom, hoyg nem sikerült! Kép Nekem is jónak tűnik az eredményed.

Edina
Jó hoyg egyben vagytok még, 2 hetet még kibírhatna Viki Kép Kitartás! És jobbulást is Kép

Mea
Drukk az AFP-hez, minden rendben lesz! Kép Örülök hogy tuti jól vagy! Kép

Mohácska
Érdekes hogy egész máshogy alakul a ciklusod vége mint eddig. Drukkolok a teszthez!!!!!

Évi
Őszintén sajnálom, annyira hittem hogy ketten vagy! Borzasztó hogy veletek is ez történt! Annyira elkeserít ez a sok rossz hír, hogy lehet így bízni a sikerben?!?!?! Kép

Timi
Üdv itt is! Kép

Tündi
Vendég

Majcsi
Végre egy kis jó hír Kép Drukolok! Kép

Stella szabin van a héten, mindenkit puszil Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!
Jaj, de nagyon szomorú ez a reggel Kép

Éva Kép
Nagyon-nagyon sajnálom Kép Hidd el együtt érzek Veled és drukkolok, hogy mielőbb talpra tudj állni!

Kriszta Kép
Nagyon sajnálom, hogy nem jött össze a babó Kép Remélem nem vagy nagyon letörve. Lesz még a fiadnak tesója, ebben biztos vagyok Kép

Mea Kép
Nagyon tetszik a babakocsi, ügyesek vagytok.
Te jó ég! Már az AFP-n is túl vagy! Ez olyan hihetetlen, hogy rohan az idő Kép

Nikol Kép
Szerintem ne aggódj a kilók miatt. A baba megkapja azt amire szüksége van. Amúgy én 9 hónap alatt mindössze 6 és fél kilót szedtem fel és a lányom normális súllyal született Kép

Timika Kép
Üdvözöllek közöttünk Kép Mielőbbi pocakosodást!

Titati Kép
Örülök, hogy jelentkeztél nálunk Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Lányok,

na (végre) megjött.Azért nem vagyok ki, mert az alacsony hő, meg a negatív teszt után tudtam, hogy meg fog jönni. Tudjátok új ciklus, új remények!KépKépÉs most már sokkal jobban telik az idő, hogy süt a Nap és itt a tavasz!!!

iszonyúan görcsölök, nekem az első nap mindig kínszenvedés, pedig már bevettem gyógyszert.Nem tudom még hogy fogom végigcsinálni a napot....

Majcsi!
Nagyon sok drukkkkkkk megy!!!olyan jó lenne, ha Te kezdenéd a tavaszi zebrásodást!!!KépKép

Örülök, hogy Stella szabin van, már megijedtem, hogy valami baj van.jó pihenést neki!

Judyt,
hogy vagy?rugdosnak a srácok?KépKijavítanál 1. cn-re?köszi!

MÓNI!
Olyan jó lenne, ha jelentkeznél!!Tudom, hogy most nehéz, de látod, Stella is újult erővel néz előre! Az előbb olvastam egy másik topicban, hogy ha egy kisbaba elmegy, akkor valami oka volt, hogy el kellett mennie, nem volt elég erős vagy beteg volt.És mi mindannyian egészséges, erős babákat szeretnénk, igaz??Tudom ez Neked meg Évának sem vigasz, de hidd el, sokkal szomorúbb lett volna ha egy beteg kisbabát hozol a világra! A jóhír tényleg az, hogy képes vagy teherbe esni(asszem ezt Tündi is írta már Neked).Jó lenne, ha jelentkeznél!!Egy időre én is eltűntem, de amikor olvastam, hogy érdeklődtök utána, nem bírtam tovább és írtam.És újra itt vagyok.És sokkal könnyebb így, Veletek.

Jófi
(bocs a hosszúságért)
jófi

Tündi Kép
Látom mostanában ide írogatsz. Kép
A Ma megint megjött babásaiban láttam, hogy kérdeztél véleményt hormonokra.
Én azt tudom mondani, hogy a TSH, FT3, FT4 eredményei jók. Ez a pajzsmirigy "eredmény". Mivel pajzsmirigyes vagyok ezekben tudok nyilatkozni. Kép

Kép

Kép
pkagi

Évi,
annyira sajnálom, pedig úgy drukkoltam!! Gondolom hogy mennyire fájhat, de tudod hogy van tovább!! csak most nehéz !! puszillak

Kriszta,
a köv. teszten biztos ott lesz a csík!! Szorítok!!

Jófi, Majcsi,
csatlakozom a sport csapathoz, lehet hogy elkezdek bringázni, annyira jó hogy ilyen szép az idő!!!

Szdorka,
mit mondott az orvos? Nem szabad így elkenődni, olvasd csak el Jófi levelét!!!

Kivi
kivi2

Ági Kép
Nem mostanában irogatok ide, hanem ide sokkal előbb irogattam Kép
Tudom hogy ezek pajzsmirigy dolgok, csak Vali kérdezte hogy jók-e az eredményei, remélem olvasta is a határértékeket Kép Köszi a nevében!Kép

Tündi
Vendég

Mi van lányok?
Mindenki ebédel? Kép

Tegnapig úgy gondoltam, hogy úgyse sikerülhet és nem is izgultam, most bezzeg! Na jó figyelmeztetem magam: Ez már lejátszott meccs, az eredmény megvan, a szervezetem tudja is csak az eszem nem, és úgyis megtudom előbb utóbb, csak kibírok még pár napot.

Wish
Veletek mi van? Hogy vagytok?

Majcsi

Majcsi
majcsi

Majcsi Kép
Jól, vagyunk köszi. Pici görcsölgetés néha, de egyébként minden ok. Még két hét az UH-ig.

wish

Majcsi
Így van, a meccs már eldőlt, és hamarosan ki is kell derülnie az eredménynek Kép Tarts ki, benned minden bizodalmam, indítsd el a babaesőt! Kép

Wish
Jó pihenést, remélem ilyen rendben is marad minden! Kép

Tündi
Vendég

SzDorka!

Az eredményeid tökéletesek!!!
Hát még jó hogy unalmamba benézek minden hová!Mondtam neked ,hogy nyugottan kérdez tőlem hormon ügyben bár mit .Hiszen tudod hol találsz meg!!!!

A prolaktin 29.50-513-ig normális
A progeszteron a ciklus végén 6-60 nmol/l-ig normális.
berni611

Annácska !

Neked a progi szinted más mérték egységben van megadva ,mint dorkának tehát:

A ciklus második felében >15 ng/ml ez a normál érték. Ugyhogy szerintem elég magas ahhoz hogy egy babóca megtapadjon.

Terhesség esetén az első harmadban 10.8-55.8 ng/l a normális érték!!!!
berni611

Sziasztok!

Babus,
hogy sikerult a nagy csaladi utazas? Remelem Kristofka jol birta a gyurodest!
Megtalaltatok a babaruha boltot?

Nicol, Babus,
koszi a kemenyedeses megnyugtato szavakat. A konyvekben nem mindig bizom, jobb, ha tapasztalt "anyukakkal" osztozik a kerdesen az ember.

Mea,
nagyon aranyos ez a babakocsi, szerintem is jo vasart csinaltatok vele. Mikorra lesz meg az AFP-d?

Evi,
nagyon-nagyon sajnalom, hogy megsincs babod. Sird ki magad nyugodtan, probald meg lezarni magadban valahogy a dolgot, hogy utana ujult erovel kezdhessetek neki az uj honapnak.

Edinka,
ez engem is erdekelne, hogy hogyan fogtok szulni, ha esetleg nem fordul be Viki?

Majcsi,
drukkolok nagyon Kép

Vanda
vanda72

Persze kíváncsiságból csináltam egy tesztet, ami totálisan negatív lett. Mondjuk, lehet, hogy reggel kellet volna. Remélem, holnap már megjön, mondjuk a reggeli megbeszélés közben. Kép

Viszont holnap péntek és itt a hétvége! Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Annácska!

Megnézetem az én utolsó 21-dik napi véreredményem
A progim 33.90nl/ml volt 5 napi Utrogestan használata közben,mert 10 napig kell használnom,de nem vagyok terhes ,mert más eredményeim nagyon magasak voltak ahoz.
Örülj neki ,hogy ilyen magas a ptrogi szinted mert ez azt jelenti,hogy elég vastag a méhnyálkahártyád a beágyazódáshoz és ezért nem kell hormonpótlást kapnod.Nekem szombattól megint napi 2×1 utrogesztan hüvelykapszulát kell használnom 10 napig,hogy ilyen jó eredményem. legyen
berni611

Sziasztok!Kép
Köszönöm a dicséreteket babakocsi ügyben, ari TőletekKép
Nicol!Kép
Szerintem kislányka lesz(bár eleinte fiút akartunk)

Évi!Kép

NAGYON NAGYONSAJNÁLOMKépKépKépKépKépKép
Nem is tudok mit írni.
Annyira rossz..........

Mea
mea

Szép Jó reggelt mindenkinek! Kép

Majcsi
Mennyi ma a hőd?

Tündi
Vendég

Tündi !

Lehet,hogy nem fogunk eggyütt szülni a párom tegnap annyira fáradt volt ,hogy nem volt rá képes....Bőgtünk mind a ketten éjjel.Most fel hívom a dokimat ,hogy nézzen meg UH-án hogy most volt tüsző repedés vagy még nem késtük le?
Ez van csajok .Remélem tényleg a remény hal meg utoljára.
berni611

Jó reggelt Lányok!

Hurrá péntek van!KépKép

Majcsi!
mi a helyzet?teszteltél reggel egy zebrásat?Én nagyon drukkolok!!(drukk drukk drukkk!)Kép

Tündi!
Nagyon kellemes wellness-hétvégét!Azért vigyázz a mindenféle aromaterápiafürdőkkel meg egyéb finomságokkal, hátha valaki már lakozik Benned!(és reméljük IGEN!)Kép

Mindenkinek szép napot!!

Jófi
jófi

Szép reggelt Mindenkinek!

Majcsi!
Mi újság?KépDrukkolok ám nagyon!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

Jófi, Évi,Dorka,Kriszta!
Nagyon sajnálomKép, kívánom, hogy (velem együtt) minél hamarabb mi legyünk a legboldogabb emberek (kismamik) a világon!Kép

Wish!
Hogy érzed magad?Mikor lehet tesztelned?Vagy az Uh-ig nem?

Babus!
Milyen volt a nagy túra?Szép napotok volt?Ha lesz egy kis időd, gyere!KépRáférne a topicunkra egy pár jókedvre derítő Kristófka képKép!!!

Tündi!
Egyre közelebb kerülsz...Kép,már eldőlt, hogy széna vagy szalma!Hogy vagy?Milyen ez a hónapod?

Kinga
Kinga79

Berni
Szerintem ha tegnap megvolt a tüszőrepi ma még van esély Kép Egyes könyvek azt írják hogy legnagyobb esély a tüszőrepi másnapján van, úgyhogy NEM FELADNI! Kép Az UH persze megmondja a tutit, de egy kis esti eksönnel nem tesztek rosszat Kép Az én párom is nagyon fáradt tud lenni, akkor kimarad az a nap és másnap pótoljuk, tök fáradtan még az a pici jó se marad meg az élvezetben, ami megmaradt ebben a 2 naponkénti "muszály"-ban Kép Ne sírjatok ez miatt, nincs tragédia, lesz kistesó biztosan! Kép

Jófi
Aranyos vagy köszönöm szépen! Kép Vigyázok a "finomságokkal", túl forróba nem megyek, túl hidegbe se, túl strapásba se... Kép Csak a fincsi kaják csábítanak nagyon meg egy kics fincsi tokaji bor Kép

Kinga Kép
Örülök, hogy itt vagy! Te jobban vagy?
Egyre közelebb ja, de valahogy nem érzem az izgalmat amit többnyire máskor már rég szoktam Kép A hónap igaziból most tök semleges, gyorsan telnek a napok Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Dokihoz végül nem jutottam be tegnap, ugyanis odamentem fél 9-re (azt mondta, hogy addigra menjek), ezek után a recepciós kijelentette, hogy jóesetben kb. fél 10 körül be is mehetek... Nekem viszont dolgoznom is kell valamikor, és mivel már nem volt igazán aktuális a kérdés, ezért inkább eljöttem. Ma aztán fel akartam hívni reggel (mert mindig reggel lehet őt elérni), de kiment a fejemből, igy lehet hogy majd hétfőn újra próbálkozok.

Ami viszont érdekes, hogy ez a pár napos bizonytalanság sok minden kihozott belőlem, aminek én személy szerint nagyon örülök.
Sokan írtátok, hogy mennyire elkeseredtek amikor megjön a mensi, sírtok, rossz napotok van stb. Nálam eddig ez sosem okozott akkora nagy letörtséget, elfogadtam hogy ez van, és mentem tovább. Sokszor megkérdeztem azonban magamtól, hogy tényleg akarom-e én ezt a babát, ha ennyire nem fáj az, hogy nem sikerült. Ha ennyire nem érzek nagy letörtséget, akkor lehet hogy belül még nem is akarok gyereket, csak éppen a külső kényszer (férjnél vagyok, épül a ház, a korom is megfelelő stb.) hajt abba, hogy itt az ideje a gyereknek.
Most viszont ebben a pár napban sok mindenen átmentem, és 2-szer is elsírtam magam, fájt az egész tehetetlenség, hogy nem tudom mi van bennem. De ugyanakkor ez a sírás jó érzéssel is töltött el, mert innen tudom, hogy igenis fontos nekem ez a baba, igenis szeretném ha végre ott lenne a pocakomban. Lehet hogy ez a pár nap kellett nekem, igy mutatta meg a szervezetem azt, hogy fontos nekem az, hogy anya legyek.
Nem tudom, érthető-e amit írok, vagy esetleg más is hasonlóan ment át ezeken a dolgokon, de nekem ez most egy hatalmas plusszt adott az elkövetkezendő időszakra.
Teljes erővel nézek az elkövetkezendő hónap elé, és már azt várom hogy mikor lehetek végre megint együtt a párommal, mikor szeretgethetem meg már végre úgy nagyon Kép

Kép
szdorka

Sziasztok!

Mint már írtam még tegnap du. csináltam egy tesztet - amit lehet, hogy nem kellet volna - és negatív lett. Kép
Amúgy még nem jött meg és a hőm 37,05 még mindig. Az idő úgyis eldönt mindent, így nincs miért aggódni. Különben is péntek van! Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Jaj, és van egy nagy dilemmám... Még sosem hőmérőztem, és ez volt az 5. sikertelen ciklus. Érdmes lenne kipróbálni? Mindenki azt írja, hogy idegesítő állandóan méricskélni, lehet hogy nem is igazán mutat valós eredményt stb. Ettől függetlenül meg mindenki azért kipróbálja...
Mit csináljak???? Vagy elég csak az LH teszt? Azt sem birtam meg sosem vegigcsinalni normalisan egyik honapban sem...

Kép
szdorka

Sziasztok!

Jart tegnap estefele valaki az oldalon? Olyan felelmetes dolog tortent. Valakik feltortek az oldalt es ilyen ordog vagy milyen fej jelent meg az oldalon, mindenfele ijeszto angol nyelvu uzenettel. Eskuszom, hogy megijedtem.

Na mindegy.
Majcsi,
kitartas, amig nem jon meg, van remeny. Milyen tesztet csinaltal? Ugye Clearbluet?

Tundi,
nagyon jo pihenest es kajalgatast nektek a hetvegere. Azert csak ovatosan...

Tegnap beneztem a 2005 nyari babas topic-ba is, valakinek 30 hetre megszulettek az ikrei es 1570 grammos manoi szulettek, tok jol vannak allitolag. Olyan furcsa, hogy ilyen koran megszuleto babocak is mar teljesen mukodokepes pici szerkezetek. Persze apro segitseggel, de megis megnyugtato...

Judyt, Babus, Nicol,
ugye jottok meg ma?

Babus, neked is az utolso 2-3 honapban ment fel a legtobb kilo? Es az igaz,hogy az utolso harmadban mar heti 200 grammot hiznak ezek a kismanok?

Vanda
vanda72

Vanda, nekem az oldal be volt allitva a kedvencek koze, es amikor ma meg akartam nyitni, akkor jelentek meg az angol szovegek. De gyorsan inkabb ujra belinkeltem az oldalt, most igy nincs gond.
Egyebkent Irakkal volt kapcsolatos az oldal.

Kép
szdorka

Majcsi
Amig ilyen magas a hőd nem fog megjönni, már ha ez nálad magasnak számít. Reméljük, hogy mégiscsak ott a baba csak szégyenlős és később fog megmutatkozni Kép

Dorka
Én nagyon is értem hoyg miről írsz, mert én is többször megkérdeztem magamtól, hoyg vajon tényleg akarom-e. Végül mindig arra jutottam hogy persze hogy akarom, de ez egy hosszabb folyamat volt átgondolni, nem néhány nap alatt zajlott le, persze ennek nincs is jelentősége. Igen, amikor fáj a sikertelenség és sír az ember az biztos jel. És senki sem tudja hány hasonló hónap vár még rá. Ezzel szembe kell néznünk, valahoyg furcsán de mégis ettől kapunk újból és újból erőt. Drukkolok neked továbbra is, és remélem, ezután többször írsz majd Kép
Hőmérőzés: én csak javasolni tudom, én megtanultam olvasni a testem jeleiből, legalábbis azt hiszem Kép De nincs két egyforma ciklus, nicns két egyforma görbe, csak hasonló, és ez bizony néha összezavarja az embert, de ettől ne félj, mert vagyunk itt sokan akik segítünk kielemezni ha kérdéses a számodra valami. Egy dolgot azonban ne felejts el a hőmérőzéssel kapcsolatban: EZ SEM 100 %-OS biztonság! Tehát lehet tanulni belőle sokat de teljesen nem kell rá támaszkodni. És hoyg macera-e? Nekem nem volt az, nem esett nehezemre beállítani az órát hétvégén is, mert 10 perc után újra aludtam, ez nem lehet akadály.

Tündi
Vendég

Sziasztok!
BerniKép
Nagyon köszönöm a tanácsot, most már jobban vagyok és nem aggódom annyira. Az igazat megvallva nem mertem felhívni a dokimat, nehogy valami rosszat mondjon. Tudom hülyeség, de ilyen vagyok Kép
Drukkolok Nektek, hogy mielőbb jöhessen a kistesó Kép

Majcsi Kép
Fel a fejjel, drukkolok!

Tündi Kép
Nagyon irigyellek a wellness hétvégétek miatt Kép

Annácska

annácska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?