Sziasztok!
Látom, mindenki kihasználja ezt a csodálatos időt, és inkább a jó levegőn tölti a szabadidőt, és nem a gép előtt
Ja, meg itt van még a tavaszi nagytakarítás is...
Szerintetek mondjuk vasárnap délután 2 és 3 között tudok majd ablakot pucolni? Vajon jó idő lesz? Mert össz. 1 órám lesz rá, és csak ebben az időpontban
Mi amúgy nemrég értünk haza, olyan álmos vagyok, majd lecsukódik a szemem. Korán reggel már úton voltunk, el kellett menni az egyik önk.hoz, hogy beadjuk a papírokat. Míg egy másik (ahol tegnap voltunk) önk.nál nem kell a férjem aláírása, itt viszont kellett. Így végig a városon, be a belvárosba, a férjem cégéhez...aztán vissza...Dugó dugó hátán...imádooom!!!
Dorci mindig pont akkor aludt el, amikor már parkoltam is le, és ki kellett szállni.
Na, mindegy, amúgy egyáltalán nem rontották el a dugók a napomat, sőt, tök jó kedvem van.
No, megpróbálok visszaolvasgatni...
Köszi a könyvestippeket. Dorka most épp alszik, de ha felébred, akkor kiírom a mieinket. Dorka is a leporellókat szereti jobban, meg az olyan könyveket, ami fokozatosan növekszik az oldal mérete (húh, de furán fogalmaztam), szóval a kisebb képek vannak elöl, és növekszik a kép mérete. Így könnyebb lapozni. Abból ami tuti megvan, az a Foltos és barátai. Ezt imádja, mert mindenféle háziállat van benne, kutyus, boci, ló, csibe stb...És a szöveg is irtó aranyos.
Meg vannak karácsonyiak is, de azok most nem annyira népszerűek
Orsi,
Hát nem semmi a szomszédotok, hogy ennyi szívességet nem tud megtenni Nektek. Sajnos sok ilyen ember van
Póküldözés megvolt? Hányan voltak az aranyoskák?!
Nekem is feltűnt, hogy Eszter légzéstechnikája finoman szólva is hagy némi kivetnivalót...Épp ma hallgattam a rádióban, amikor vki azt mondta, hogy az a lány úgy énekel, mintha épp asztmás rohama lenne...
Boogie is tetszett nagyon, Ő egy igazi egyéniség, és nagyon érzi a zenét. És a többiek is jók.
Mondom, nekem már csak 2 ember tűnik egyáltalán nem odavalónak, a többiek között biztosan szoros lesz a verseny. Habár ahogy az ilyen versenyeket ismerem, biztosan lesz egy kis rásegítés...
Zita,
Remélem, hogy hipp- hopp el fog múlni ez a kis szívzörej! A húgomnak van egy picike, még most is, és kutya baja, tényleg teljesen jól van. Azt mondták Neki, hogy muzikális zöreje van
(amúgy Ő is nagyon szépen énekelt, de abbahagyta)
Vandálok: hú, én olyan mérges vagyok az ilyenekre! Legszívesebben felszerelnék egy kamerát, és elkapnám a vandálokat, ezek után Nekik kellene saját kezűleg megcsinálni az egész játszóteret! Ilyenkor bele szoktam gondolni, hogy ezek az emberek nem voltak gyerekek? Vagy nincs gyerekük? Vagy vajon milyen családban nőhettek fel?!
Ez a 8 perces beszélgetés nem semmi lehetett
Szívesen meghallgatnám már Matyi cuki hangját. Imádom hallgatni, ahogyan ezek a kisméretű a manók karattyolnak, olyen édesek
Zitus, ha érdekel, akkor szívesen elküldöm Neked mailben, hogy milyen házat terveztettünk. Remélem, pont ilyen is lesz. Habár ilyennek kell majd lennie, mert erre adták ki az engedélyt...
Ann,
Júúúúúúúúúj! Sajnálom, hogy ez történt, de remélem, hamar jelentkezel, ha máshol nem, akkor mailben vagy SMSben! Itt a gyönyörű idő, jó lenne talizni!
Nem tudom, Nektek mennyire tetszene ez az ötlet, de mit szólnátok, ha vmelyik hétvégén elmennénk családostól az Állatkertbe??? Persze pont én vetem fel, akinek jól be vannak táblázva a hétvégék is, de hátha találunk mindenkinek megfelelő időpontot! Nos???!!!
Nem felejtettem el az "együtt lemegyünk Dunaújvárosba" projectet sem, csak meg kéne szervezni, és találni egy mindenkinek jó időpontot!!!
No, eddig szólt a kimenőm, megyek pakolászni, aztán uzsonna (ha Dorci felébredt), és megyünk is tovább intézni a dolgokat.
Puszi, szép napot, szép tavaszt!
Vic
Ui.: Ja, azt még el akartam újságolni, hogy már 10 fogunk van! (kinőtt 2 őrlőnk is) És nőnek a többiek is, hurrá!
Ui.2.: Ugye ma lesz a csirke??? Hajrá- hajrá!!!
Ui.3.: Néztétek tegnap este a meccset? Ti szeretitek a focit? És a Forma 1- et?