Rita
A párologtatót próbáltátok? Állítólag jó, ha a lakásban párás a levegő. Mi is panelban lakunk egyébként, de eddig még nem volt szükség rá. Ráadásul én még asztmás is vagyok, és nekem is azt mondták, hogy párásítsunk. Amikor gyerek voltam, akkor ment is otthon mindig. De itt valahogy nem érzem, hogy száraz lenne a levegő.
Anyuéknak anno, 3 hetes korom körül mondta a védőnő, hogy este már nem kell szoptatni, mert jól fejlődöm (szerintem ez még kicsit korai volt), de áll. egy rossz éjszaka után (amikor már a szomszédok is kopogtattak, hogy nem hallják, hogy sír a gyerek?)
átaludtam az éjszakákat. De azért ez nagyon nehéz. Mi is gondolkoztuk még régen, hogy hogyan is fogjuk csinálni az éjszakai leszoktatást, de szerencsére magát szoktatta le.
Myra
Nálunk ue. a helyzet. A de-töt átalussza (most is alszik a drága), utána viszont 8-ig végig fönt van. Talán kis negy órákat alszik, ill. a babakocsiban séta közben.
Viszont utána 1/2 9-kor beájul, és alszik reggelig. Imádom, olyan jó kis gyerek. Szerencsére a hasfájáson is túl vagyunk, szóval nagyon happy vagyok.
Olyan aranyosakat röhigcsél, meg sikongat.
Niki
De, nagyon rossz lesz Pistóka nélkül, már nagyon neki vagyok szomorodva.
Majd, ha hazajött, utána akkor meglátogatunk benneteket.
Zsófi