Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Betegeknek gyors gyógyulást.Miannak jó utazást.Itt van a kőhatású kaspó,amit mutizni akartam.
Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kivánok.Puszi:TikitiKép
tikiti

Mian! Most akkor kell a citrongyos tál? Gyüssz érte?
szorgosstuci

Katám , rakogassál valamit arra a kaspóra, mert így nagyon pucér! Kép
szorgosstuci

Stucek! Pont ezt kérdezte! Kép

Mian, tök jó eza mijez? Mindeggy teccik! Kép

rohanok, majd jövök.
Koda! Jobbulást a családnak!

Kép
krimo

SziasztokKép

Elhagytam a pénzem, romlott élesztőt kaptam a boltan, az első kenyerem sütése nem sikerült, már a dagasztásnál szétesett a tészta..Kép Inkább nem is nyúltam a gipszekhez ma.....
Holnap remélem jobb napom lesz. És akkor gipszezni is fogokKép

Koda

Kép

Kép
koda

Krimoca! Jóvannaaaaaaaa!!!
Én meg csak mondom Kép
Ha kötözködölöcköcc velem, akkó majd jól nem kapod meg a köcsögeid! Kép
szorgosstuci

Hello Koda!
Remélem már jobban van a család!
Fel a fejjel, van mikor az embernek semmi, de semmi nem jön össze! Egyébként kitartás a kenyérsütéshez, körülöttem minden ismerősnek tuti jól megy....természetesen csak nekem nem.
Nem baj, a holnap csak jobb lesz!
Nolo
nolo

Szijasztok!

Koda!

Ilyenkor van az, hogy most olyan tré a helyzet, hogy ennél már csak jobb lehet!!!!:-))) Hidd el így lesz. Apa meggyógyul, kenyérke szépen sül, és azzal a frány pénzhiánnyal is csak lesz valami.
Gipszezzél csak bátran, meglátod az helyrehoz :-))

Abby cica!

örülök, hogy nem csalódtál a repesztő lakkban, és izgatottan várom az eredményt:-)))

Tikiti! Csatlakozom az előttem szólókhoz, valami jó kis tengeres minta tök jó lenne, erre a "sórögös" kaspócira.

No és eljött a rossz hír ideje! :-)))
Itt a mutogatós néni:-) A portlomra 03_19 alá tettem fel egy két cuccot. bár lehet hogy jobb ha belinkelem és akkor csak lapozni kell annak aki kíváncsi rá: Íme:
http://gportal.hu/picview.php?prt=36242&gid=324704&index=1
hát innen lehet lapozódni.
Na jó éccakát, rózsás álmokat mindenkinek
minimaxi
minimaxi

Húúúúúú Mini! Ez oszt igen!
Timtim! Megérkeztek a szalvik, köszke! Pussz!
Stucika! Nekem nagyon bejött az a tojástartós köcsög! A leírásod alapján nekifogok, s bizIsten megpróbálom én is, pedig már előre látom, hogy nem lesz belőle semmi! Ez nekem nem sikerülhet...
Krimo! Kenegettem ám a keretszélre, de annyira gagyi-gyagyi lett, hogy nem is pazarlok rá szalvit és festéket....Kép
Minden betegnek jobbulást, asszem én majd most kezdemKép
Na csak ennyit akartam, üdv Mindenkinek: Tünde
totne

.

Kép

KépKép
anyko

Mini!

Nem vagy semmi! Ezek csodaszépek! Főként a szőlős kancsók tetszenek, de mind nagyon csodálatos! Gratulálok! Kép

Ilyen szépségek láttán mindig megjön a kedvem az alkotáshoz, csak időm nincs.... Kép

Lányok!
Fent van a húsvéti pályázat végeredménye! Kép
Április 1-től pedig lehet majd jelentkezni a rózsásra! Kép

Szép hétvégét! Kép
Anikó

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!

Koda!
Mostmár aztán szedd össze magad! Vagy csak előnyt akarsz adni itt nekünk a rózsás pályázaton?? Kép
Stucim!
Ne merészeld bántalmazni a köcsögjeimet! Kép Na végülis ha készen hozom el tőlled akkor sem vesztek semmit! SŐT! Lehetséges hogy szebb lenne mintha én csinyálnám meg! Kép
Tündi!
Kitartás, kenegesd csak a gipszet, pucéron ez is elég furának hatott! Kép
Minikém!
Már megint minden csudiszép! Hátha még teli is lennének borocskával! Kép Van valami hír a köcsögökről? Vagy már Stucinál üdül, csak lusti voltam kérdezni?
Na az elmult napok termését idebiggyesztem én is, lapozgassatok, akár háromszor is lehet, megint le vagyok pukkanva a kreálással...
http://gportal.hu/picview.php?prt=22588&gid=325800&index=1
A doboz alját belül még kenhettem volna, de úgyis remélhetőleg telepakolja a barátném, és nem fog látszani, hogy foltoska Kép Lustaság félegészség!

Kép
krimo

Sziasztok!
GRATULÁLOK A DÍJAZOTT PROFIKNAK!
Csodaszépek lettek az alkotások!
Bárcsak nálam lennének ilyen gyönyörűségek!
Nolo
nolo

SziasztokKép

AnykoKép
Neked külön köszönet a pályázat lebonyolításáért!
A levelet megkaptam, nagyon örülök!

NoloKép
Köszönöm a gratulációtKépKép
És neked sem megy a kenyérsütés? Akkor össze kéne fognunk és megtanulni, mert jó lenne, ha sikerülne végre..Kép

KrimoKép
Ahoz képest, hogy alkotásilag le vagy pukkanva, baromi jókat műveltél! Az oroszlánosnak a színezése..hmm..és az a félbevágott forma! Arra hol tettél szert?????

Minkém!
A korsód valami csoda! De szívesen innék belőle finom vörösbortKép

TündikémKép
Ugye nem betegszel le??

Mi aránylag jól vagyunk, igaz volt egy nehéz éjszakánk marcival. Szegény végighányta az éjszakát..Gabinak megint begörcsölt a veséje, pont mikor Marci az ölében szenvedett..Szóval nem volt piskóta, de azóta már jobb a helyzet.
És 2 gipszem is szárad!!Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Koda!
Most lám csak, hogy hadd GRATULA!!!
És persze mindenkinek aki pályázott.
Ja és a szétvágott formám, az egy kajásedény amibe az ebédet hozzák Kép Már a pestieket ellátam ilyesmivel Kép

Kép
krimo

Krimo!
Nagyon klassz az oroszlános doboz!! És persze a különleges alakú kép is szuper lett!!!

Koda!
Mél megy!!! Gratula!!

Mini!
Hááááát, asszem egy kancsót én is be fogok vállalni, a tieid után kedvet kaptamKép

Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano

Szép délutánt Mindenkinek!

Koda! Fogadd gratulációmat, a fődíj mellett az én elismerésem is a Tiéd!
Nem hagyom eluralkodni magamon a kórt: facsart citrom-, narancs-, grapefruit koktélon; c-vit. pezsgőtablettán élek egy pár napja! Kóstolgat, kóstolgat, de csak nem bírt még el velem!Kép Remélem én kerülök ki győztesen! Nem is magam miatt, hanem a kislánykámat féltem! Tavaly nagyon sokat voltunk vele kórházban tüdőgyuszi miatt...

Nekem is nagyon tecc a félbevágott kép! Ha nekem ilyen formám lehetne... Bár amióta süt a nap, nem nagy kedvet érzek az alkotáshoz. Remélem a későbbiekben egyeztethető lesz a kettő!Kép

Sziasztok: Tünde
totne

Sziasztok!
KODA! Gratula!!Kép
Krimo!Kép
Minimaxi!Kép
Mian!Kép
Szépeket alkottatok!
Nem nagyon mennek a képeimKép, nincs is kedvem alkotniKép-no meg mán nem is férek-
lehet kiprószálom ezt a tojisd. módszert.
(igaz semmihez sincs kedvem -ma jól esett végre főzöcskézni)
Anna
annaa
1133

Szia Lányok!

KODA ! HATALMAS GRATULA!!!!! ÉS 5**********************************************
Kép

a TÖBBIEKNEK IS KIJÁR A GRATULÁCIÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!
Kép

Anikó! Úgyseszeretccengem , tehát, hadd kérdezzem meg , hogy miért is kellett külön zsűri?Nem arról szól a pályázat, hogy nekünk mi tetszik?
szorgosstuci

Krimuszkám! Köcsög még nincs , de nem is kapod meg, mert begyűtöm magamnak. KépA dobozt is hozzad ide Stucinéninek! Kép Jájjde nagyon tecccccccccc!!!!Kép))))

Maxi, azéugyeimáccmég! Vagy nem? Kép
szorgosstuci

Sziasztok lányok!
Koda gratulálok a fődíjhoz, remlélem, hogy a család is rendbe jön, elvégre itt a tavasz,
Minimaxi, Krimo hát ti aztán tudtok, én csak ténfergek a sok szalvéta között és próbálok valamit alkotni, de úgy látszik ez a tavaszi fáradtság....... Na összeszedem magam, oszt valamit kitanálok én is.

üdv mindenkinek Vali
váradi_vali

Stuci!

Megnéztem a neten pár pályázatot, hogy hogyan is folyik a verseny és a díjazás!
Legtöbb esetben van közönségdíj és van egy zsűri díj. Általában ott van zsűri által is választott nyertes, ahol van szponzor, vagy felajánló. És mivel én is ajánlok fel pár ajándékot, gondoltam miért ne lehetne zsűri is!
Viszont most azon agyalok, ha nem lesz szponzor, akkor a nevezésí díjat kapja a közönség alapján nyeretsnek ítélt mű alkotója és az én felajánlásomat kapja a zsűri választotja!
Remélem így már minden ok!

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Anikó, köszi a választ, így már értem.
A rózsás pályázt is ilyen lesz? Értem ez alatt, hogy dekuptól a préselt virágig mindennel lehet nevezni?
szorgosstuci

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm MINDENKINEK a kedves szavakat és a gratulációkat! Ezért jó kis banda ezKépKép
Ősziéntén szólva nekem nem az enyém tetszett a legjobban.Kép
És én is minden résztevőnek gratulálok!!
A család is jól van, most viszont az idő romlott el.....

TündeKép
Hajrá, ne hagyd magad! Gyógyulj gyorsanKép

Látom sokaknak nincs kedvük alkotni. Nekem meg most jött meg a kedvem öntögetniKépKép

Puszi mindenkinekKép
Kép

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!
Én alkotnék, de nem igazán akar összejönni. Csináltam egy képet, aminek a keretét kb. ötödször festettem át, de még mindig nem tetszik, úgyhogy azt hiszem a kukát fogja diszíteni... Tegnapi elkeseredésemben csináltam egy pzs. tartót, az meg lehet, hogy nagyon őszire sikeredett. Mindegy, ez van! Egyébként jó lenne összeszednem magamat mert a hétvégén a nyuszi is szeretne jönni, de dolgom még annyi van...
Azért iderakom a pzs. tartót, bár a Ti műveitekhez képest ezt zárójelben kellene mutatnom.
www.babanet.hu/album/main.php?album=5002&page=1&image=120130
Hajrá Mindenkinek Minden Jót!!!!!
Nolo
nolo

Nolo!
Mi a baj a pzs tartóddal? nekem kifejezetten nagyon tetszik! Szerintem a képed is jó lehet, max te nem vagy megelégedve vee! Na mutasd csak meg! Kép

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!

Nolo! Nekem is tecc a pzstartó! Amúgy asszem én még az előző bortartót sem láttam, s az meg különösen tecc! Nagyon ügyes vagy! Ne legyél pesszimista!Kép
Szép napot Mindenkinek: Tünde
totne

Sziasztok lánykák!Kép
Itt a nagy képeslap írogatás és üvegmatrica festés közben gyorsan megdicsérgetlek Titeket!
Már az archívban kellett nézelődnöm oly rég nem írtam, de gondolom nem is hiányoztam!Kép
No Mian! az a pipacsos kép ....a szokásos eset, állam le én meg teljesen paff-a házisárkány!Kép Nagyon szép lett!Kép
Minikém! Te mint boroskancsó nagy mester már bizonyítottál ezért most nem is azt dicsérem meg-mert azt úgyis tudod mennyire tecc.-hanem a szépséges képeidet! nagyon el van találva minden rajta, nagy kedvencem lett! Az a szép fűszeres szali, a szinek...minden! És persze a dupla borosdoboz is nagyon az esetem! Szóval gratula!Kép
Krimoka! nagyon jó lett az oroszlányos doboz, nekem főleg a fedele tetszett, az 1szerűbb de nekem nagyon-nagyon tetszik! És mondanom sem kell, hogy a lépcsős szalis kép tetszik még de eszméletlenül!Kép
Koda! remélem minden oké már nálatok és senkinek sincs hányatott" sorsa már végre! Örülök, hogy van kedved alkotni csak majd mutizz is hogy legyen honnan ötletet lopizni! ja és persze nagy nagy grtarulaKép
Most már elárulhatom, hogy az a mű nyert amelikre szavaztamKép Azt hittem egy tanítónéni készítette a kisdiákjainak, mert olyan aranyos volt! nagyon ötletes, nekem legalábbis nagyon tetszik!Kép
Nolo! Az a p.zs. tartó úgy jó ahogy van! Nem tudom mi a problematikád vele?!Kép Szerintem nagyon guszta, nagyon harmonizálnak a szinek is! Ügyi vagy!Kép
Stucikám! Jó az a Kata féle kaspó...tudod van ami annyira esztelen, hogy csak is meztelen jó!...meztelen jó!Kép
No én is alkottam tegnap, mint az állatKép Sok minden le volt alapozva és így gyorsan haladtam. lett megen sok kaspó...remélem du. már kevesebb lesz...vagyis vesznek belőle. Aztán csinyáztam kis dobozkát is arról lesz képem mejd akkor mutizom. És mamáméknak elkészült a kulcsos szekrényke amit Minitől rendeltem, szerintem az is nagyon jó. És a repsztőlakkal csináltam és ennek aztán minden mind1! Kentem összevissza, sokat keveset...ez meg csak reped! Úgyhogy nagyon hálás vagyok ismét Mininek, hogy ezt kitalálta nekem!Kép Tényleg tök jó!
ma ikeás képkereteket fogok szalival bevonni...
No szép napot és kellemes készülődést, alkotást mindenkinek!
Sziasztok!
abby
UI: Kodának igaza van...most kell még gipszet öntei mert hamarosan itt a jó idő és akkor már nem lesz konvektor amin gyorsan megszáradjon! Emlékeztek mennyire vártuk már a fűtés szezont ősszel?!Kép
abby

Ánizs!
Az a tujás képkeret annyira de annyira fúrja az oldalamat, gyorsan csinálj egyet és mutizd meg, JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ??????????????
Megvallom, én is megpróbáltam, de nem lett jó Kép

Koda!
Te vagy a legjobb!

Kép

Melinda
adnilem

Hali csajok!

Szerintem, ha nagyonszépen megkérem Minit akkor a köcsögszállítmánnyal esetleg eltudok valahogy juttatni hozzátok ebédesdobozt. Csak akkor bele kell húznom a kajálásba Kép A ti lelketeken szárad, ha elhízom! Kép
Mini!
Vettem az adást az MSN-en, kicsit késve, de elolvastam Kép
Nolo!
Na és ha őszi? Lessz még ősz is! Kép Teljesen rendben van a pzstartód.
Abby!
Mondassz te valamit ezzel a gipszöntéssel! Csak ne lennnék ilyen lusti.
Vali!
Ne ténferegj a szalvik közt Kép Vagy úgy csinálod mint a barátosném, feljött, hogy válasszon valami szalvit amiből az anyujának csinálok képet, és minden db-nál csak ezt hallotam -húúú de szép -húú és ez is....képzeled mire átnézte a dobozt Kép
Stucim!
Na látom már szemet vetettél a köcsögöcskéimre! Kép Jáj jáj vigyázznom kő!

Kép
krimo

Szia Lányok!

Ismét van kérdésem: a barátosném kiválasztott egy szalit, szeretne belőle képet/dupla normál/, de szeretné, ha kulcstartó is lenne egyben.
A kérdés: lehet-e kapni valamiféle akasztót, amire a kulcs kerül? Hogy rakjam azt bele a gipszbe? Festés előtt vagy után? És maga a képakasztó kibírja-e a 4 kulcsot? Vagy most valami brutál akasztókat csináljak eleve a képnek????
Köszi előre is: Tünde
totne

SziasztokKép

Az oldalamora felraktam 10 új paírdoboz készítését. Vagyis van közte levéltartó meg ilyenek isKép Akit érdekel, kukkantsa meg!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Aki gép közelében van, dobja át már nekem Stuci címét legyenszíves, mert menne a levél, de otthon van a cím! Edit
anizs007

Köszönöm, megtudtam! Edit
anizs007

Sziasztok!

Láttam korábban itt egy írást valakitől, aki ajánlotta, hogy lehetne egy újonnan nyíló hobby boltban dolgozni.
Ha lehetőség még adott, kérem keressen meg az illető a makrancs@gportal.hu e-mail címen.

Köszönöm.

Üdvi.

Évi
makrancos

Sziasztok!

Valahogy nekem nem jött be a fórum mostanában, bizti a karbantartás miatt...

Először is:
A húsvéti pályázat győzteseinek GRATULÁLOK!Kép
És persze minden résztvevőnek is!Kép

Ismételten köszi lányok a dicséreteket, meg hogy még ötleteket is tudtam adni... most itt repkedek a billentyűzet felett.Kép

Abby!
Hogy jutott eszembe ilyen kereteket csinálni? Hát, az igazat megvallva kínombamKép ezt találtam ki. Ezek a szalvik tényleg nagyon nem az eseteim, de magam is meglepődtem, hogy végül mi lett belőlük!Kép

Adnilem!
A tekis keret alapötletét Orsitól vettem, de egy kicsit megcifráztam.
Szóval 2 féle színnel lefestettem, ügyelve arra, hogy a színek találkozásánal ne "találkozzanak"Kép Ezután felfestettem a teki-mintát(ügyesebbek 00-ás ecsettel, de én fekete alkoholos filccel rajzoltam fel), majd a tekis szalvétát keretre lógó részeit lefestettem fehérrel és végül felragasztottam a szalvit.
Most nekem is ez a kép lett a kedvencem.Kép

Pussz
Sztigris
sztigris

Sziasztok!
Ronda irigy leszek, és nem mutatom meg az elrontott képemet, inkább a fantáziátokra bízom:
a kép témája konyhabelső, alapesetben kicsit barnás az egész. Erre én keretnek világos-sárgás-drappos színt kentem fel. Nem ment a keret a szali színéhez, na majd én megmutatom felkiáltással bekentem repesztőlakkal, rá valami nagyon sötétbarna. Na az eredmény: repesztés tökéletesen sikerült, de a szín az valami iszonyat, átkentem az egészet vörösesbarnával. A szín most már megfelelő lenne, de mivel alatta repesztett,ezért vmi. oltári ronda felülete lett. Még mindig nem adtam fel, találtam valamilyen fapác-szerű fafestéket a garázsban, amivel bekentem az egészet. Na most még mindig átütött egy kicsit az a rusnyaság, erre bekentem mégegyszer és most szárad lassan 3 napja.
Remélem adtam egy kis ízelítőt a szörnyűségből...
Tudom, hogy hosszan írtam, de így legalább el tudjátok képzelni, hogy mennyire sajnálnám kidobni ennyi munka után.
Na majdcsak megszárad és akkor majd meglátom
Jó éjszakát!
Nolo
nolo

Szia Koda!

Egyszerűen lenyűgözött a sok ötletes kartonból készült ketyere. Ha lesz időm, én is megpróbálom, de most sajnos azzal vagyok elfoglalva, hogy már azt kell holnaptól mondanom, hogy ööööö.......ötven, mivel betöltöm. Nem baj ha eljön a 60. évem akkor már újra mondhatom, hogy ha-,ha-,ha-,.......

puszi Vali
váradi_vali

Sziasztok!
Koda gratula a nyereményhez!
vali Boldog Szülinapot!<!--attachment: smyle-200880.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*2.1**smyle%2ebmp --><center><pre>
Kép
smyle.bmp (2.1 k)</pre></center><!--/attachment-->Kép
tikiti

ValiKép

Először is sok-sok boldogságot és mégegyszer ennyitKépKép
Ha kedved lesz majd papírketyerézni, szívesen segítek!

TikitiKép
Puszi a hasadra!

Koda

Kép

Kép
koda

Szia Lányok!

Vali! Sok boldogságot!
Végre nem én vagyok a legöregebb a csapatban. Kép
Kép
Kodácska, nagyon kedves vagy, hogy ennyit fáradsz a mi továbbképzésünkkel doboz ügyileg!
Kép

Lyányok, gyütt egy kevés varrni való, azért vagyok eltünve. Nem is tudom mikor lesz megint időm alkotni. Meló közben jár az agyam valami nagy durranáson. Kép
Minden esetre jó alkotást kívánok mindenkinek!! Addig is olvasgatok és nézelődöm esténként.
Milka puszi nektek!
szorgosstuci

Szia Vali!
Boldog Szülinapot!!!!

Szia Tünde!
Ma az egyik hobbyboltban találkoztam olyan fa képkerettel, aminek az alján kulcstartók vannak. Amit én láttam, abba fél kép fér, csak ötletnek gondoltam, mivel ha jól értettem vmi hasonlót keresel.
Nolo
nolo

Sziasztok!

Sok boldogságot kívánok Vali!

Koszi Nolo, hogy reagáltál; de én gipszbe szeretnék olyan akasztó-kütyüt tenni.... Csak nemtom, hogy lehet-e azt kapni külön, és hogy hogy tegyem bele, még az sem tiszta... De ha ez nem jön össze, akkor valszleg veszek fakeretet. Köszi az ötletet!
Puszi: Tünde
totne

Tünde!
Szerintem vegyél fából! Barkácsboltban lehet kapni olyan akasztó kütyüt, de az menetes, és ha betekered a gipszbe szerintem ki fog törni belőlle használat közben Kép
Vali!
Boldog öööö.. Kép
Stucim!
Megvárom míg kipattan az isteni szikra! És akkor jól elopkovice Kép
Nolo!
Hát te igazán kitartó vagy! Kép Én ilyen félresikerült esetben, már nyomom is a csapalá, oszt jól lemosom a 'művem' Kép De mostmár kiváncsivá tettél, hogy mi lessz ebből!
Ánizs!
Te meg pláne azzal a tujaágas menettel, no mivel tujaágam nyema, beletettem egy levendula virágot, mert hirtelen azt találtam. De miután ez száraz, fogta magát és elúszkált Kép Na valahogy lenyomtam az aljára, és láss csodát, mikor kiszedtem a formából a keretet, hát pont olyan, mintha nem is vett volna benne úszóleckét ama virágszál Kép
Magyarán nem jutottam semmire...De aztán úgy begurultam, hogy egy fagyisdoboz hátuljába nyomtam egy két levendulát, majd jól az lessz az eleje, nemlehet ám csak úgy kibabrálni velem! Kép

Szóval úgy megrémültem, hogy nem lessz fűtés lassan, hogy két napja csak öntöm a kereteket.Ma egy ötkilás gipszet ciheltem haza Kép
Dógozok, csak nem látványos Kép
pusza néktek: krimo

Kép
krimo

Krimo és Adnilem! Sorry!!! Tegnap végre én is kipróbáltam a tujás verziót - teljes csőd! Ha lesz időm ma a tavaszi nagytakarítás közben menemmi a virágüzletbe, megmondom a csajszinak, hogy mással szórakozzon! Beletettem, ráöntöttem a gipszet- nekem is elúszott- aztán lenyomtam, aztán jól láthatatlanná vált, gondolom szépen középen ott van a gipszben!!! Szóval erről ennyit!

Lányok, követem a topikot, aki szépeket csinál annak dícséret! Hála égnek most 18 db képet kellett gyorsan a megyei intézetben dolgozó két kolléganőnek készítenem, úgyhogy munka után azokat csináltam! Azért nem mutizom, mert az oldalamról választották a képeket, azokat meg már láttátok!
Kodának már gratuláltam, én is örülök a helyezésemnek! Üdv:Edit
anizs007

Sziasztok!

Nem vesztem el, csak jól a fejemre nőtt minden, mióta Csabám suliban van Pesten. Azért alkotgatok is, ki sem bírnámKép
Innen lapozva pár kép, amit még le tudtam fotózni:
http://gportal.hu/picview.php?prt=28579&gid=301373&index=8

Itt keresett vki kalapos szalvétát?? Ilyenem van koktél méretben, ha kell szívesen elküldömKép

Kép

Erika
dreri

Ánizs!
Igenis jól teremtsd le a nevemben is. Kép
Puszika:Melinda
adnilem

Sziasztok!
Én is boldog boldog Drága Vali!Kép
Isten éltessen sokáig és füled ne érjen bokádig!Kép
Stucikám csak agyalj ezerrel és akkor döbbenten nézhetjük a legszebbeket!Kép
drEri! Nagyon jók lettek a képek és a szali is mutatós..én kerestem anno a kalapos szalit, nem tudom milyenre gondolt pontosan a csajszi esetleg egy negyedet ha elteszel nekem azt megköszönném.Kép
Nekem is kellene önteni de semmi kedvem. Kaptam és rendeltem is egyrakás ikeás keretet és azt dekorálom most. Meg a dobozkák is itt vannak még teljes mezítelenségben. Közben megrendelésem is lett, nem sok de legalább kértek.
No szép napot, jó alkotást mindenkinek!
abby
Kép
abby

Sziasztok Mindenkinek!

Tudom, eltűntem, szégyen és gyalázat, de időleges hobbiváltás tört rám. Nekifogtam egy többrészes keresztes tervnek és fanatikusan bökködökKép Arról nem is beszélve, hogy Áront egy hónapig nem engedtem a járványok miatt bölcsibe, és két pici mellett max. tűt merek elővenni, festéket és ragasztót nem szívesen látnék viszont a lakás különböző pontjain.
Ma viszont húsvéti takarítás címén rendet raktam a maradék képek között és honvágyam támadt ideKép
Hát mindenki nagyon szépet csinált, lassan visszahozzátok az ihletem. Kodának már privát gratuláltamKép)
Jó pihenést húsvétra!
Paat
paat

SziasztokKép

Én is itt vagyok, de mire Marci meggyógyult, Gábor a kórházban kötött ki a veséje miatt....Úgyhogy most az alkotás kilőve..

Koda

Kép

Kép
koda

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?