Sziasztok lánykák!
Itt a nagy képeslap írogatás és üvegmatrica festés közben gyorsan megdicsérgetlek Titeket!
Már az archívban kellett nézelődnöm oly rég nem írtam, de gondolom nem is hiányoztam!
No Mian! az a pipacsos kép ....a szokásos eset, állam le én meg teljesen paff-a házisárkány!
Nagyon szép lett!
Minikém! Te mint boroskancsó nagy mester már bizonyítottál ezért most nem is azt dicsérem meg-mert azt úgyis tudod mennyire tecc.-hanem a szépséges képeidet! nagyon el van találva minden rajta, nagy kedvencem lett! Az a szép fűszeres szali, a szinek...minden! És persze a dupla borosdoboz is nagyon az esetem! Szóval gratula!
Krimoka! nagyon jó lett az oroszlányos doboz, nekem főleg a fedele tetszett, az 1szerűbb de nekem nagyon-nagyon tetszik! És mondanom sem kell, hogy a lépcsős szalis kép tetszik még de eszméletlenül!
Koda! remélem minden oké már nálatok és senkinek sincs hányatott" sorsa már végre! Örülök, hogy van kedved alkotni csak majd mutizz is hogy legyen honnan ötletet lopizni! ja és persze nagy nagy grtarula
Most már elárulhatom, hogy az a mű nyert amelikre szavaztam
Azt hittem egy tanítónéni készítette a kisdiákjainak, mert olyan aranyos volt! nagyon ötletes, nekem legalábbis nagyon tetszik!
Nolo! Az a p.zs. tartó úgy jó ahogy van! Nem tudom mi a problematikád vele?!
Szerintem nagyon guszta, nagyon harmonizálnak a szinek is! Ügyi vagy!
Stucikám! Jó az a Kata féle kaspó...tudod van ami annyira esztelen, hogy csak is meztelen jó!...meztelen jó!
No én is alkottam tegnap, mint az állat
Sok minden le volt alapozva és így gyorsan haladtam. lett megen sok kaspó...remélem du. már kevesebb lesz...vagyis vesznek belőle. Aztán csinyáztam kis dobozkát is arról lesz képem mejd akkor mutizom. És mamáméknak elkészült a kulcsos szekrényke amit Minitől rendeltem, szerintem az is nagyon jó. És a repsztőlakkal csináltam és ennek aztán minden mind1! Kentem összevissza, sokat keveset...ez meg csak reped! Úgyhogy nagyon hálás vagyok ismét Mininek, hogy ezt kitalálta nekem!
Tényleg tök jó!
ma ikeás képkereteket fogok szalival bevonni...
No szép napot és kellemes készülődést, alkotást mindenkinek!
Sziasztok!
abby
UI: Kodának igaza van...most kell még gipszet öntei mert hamarosan itt a jó idő és akkor már nem lesz konvektor amin gyorsan megszáradjon! Emlékeztek mennyire vártuk már a fűtés szezont ősszel?!