Sziasztok Lyánok/Fiúk;)
Itt a tavasz és megint eltelt 1 hét...
Vizesedés: ma vagyunk 33+3, és bizton mondhatom, hogy elefáni lábaim lettek. Sőt! Néha még az arcom is úgy bepuffad, hogy olyan, mintha akkor keltem volna ki az ágyból, pedig délután 6 óra van... Javaslat?! Hm...sószegény kaja, meg felpolcolt lábak. Az ülés a legrosszabb tapasztalataim szerint.
Én nagyon szépen köszönöm a beöntéses/katéteres infókat... Ha már ennyien túléltétek, biztos én sem "halok bele"
Kedves Évica! Sokszor a gyogyitárban kapható gyorstesztek hamarabb kimutatják, mint az SZTK-s teszt. Ha nem vagy biztos benne, akkor várj még 1 hetet és ismételd meg. Lehetőleg este ne igyál sok folyadékot, hogy a "tesztanyag"
minél sűrűbb legyen. Aztán ha -, akkor gyorsan irány a doki!
Az én dokim azt mondta a szülésznőre, hogy mindenkivel nagyon szívesen dolgozik és csaszinál szerinte nem kell választanom...Mivel a szülésznőnek főleg a normál szülésnél van sok feladata, így ami csaszinál van, azt az ügyeletesek is nagyon szépen el tudják látni. És a dokim meg abszolút azt mondta, hogy mindegyik nagyon rendi...
Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!
(Hűha, Gyuri, akkor én aztán végképp nem tudok elbújni...biztos nem lesz túl sok iker-szülés áprilisban
)