Új privát üzeneted érkezett!

Indigo Kép
Nem fertőző Kép
Az influenza az volt, de azt én kaptam el Balázstól. Ő már "védett", szerencsére Kép Csak én vagyok ilyen göthös! Kép
Babaprojektet egyelőre passzolom, nagyon szeretnénk, nagyon örülnénk egy kistesónak (Balázs is örülne KépKép), de le szeretnénk építeni az ÖSSZES hitelünket, hogy csak a lakáshitel maradjon. Ez jelen pillanatban nem kevés pénzt jelent, de ha minden jól megy, még idén túl leszünk ezen a hitel-kérdésen.

Krizsi, 2,5 évesen nem egyszerű ügy. Eddig mindig veletek aludt? Valami olyan dolog kéne, amit nagyon szeret és csak akkor kap meg, ha a saját ágyában fekszik le, pl valami baba vagy lámpa, nemdom.
Könnyen beszélek, Indigóhoz hasonlóan én is rettegtem, hogy Balázs közénk szokik, így ez a probléma még soha nem merült fel, de ha felmerülne, asszem, én ebben az irányban próbálkoznék.

Annamari
muter

Szia Indigo!
Köszi az érdeklődést!Tök jól vagyok,ma éppen babaruhákat válogattam!Nagyon élveztem!!!A barátnőmtől kaptunk egy jó párat!
Sétáltam is egy nagyot!Annyira örülök, hogy ITT A TAVASZ!KépKépKép
A pihenést nem viszem túlzásba,de nem emelgetek és nem cipelek semmit.A férjem egyre többet segít,de nem akarom elhagyni se magam, mert mondták, hogy az se jó.

Annamari!
Azért én -így ismeretlenül- szeretnélek leszidni, hogy ilyen állapotban dolgozni mész!!!!!!KépKépKép
Szerintem, ennyit egy munkahely sem ér!És a főnököd simán elnézi, hogy tüdőgyulladással dolgozol?!!!(Lehet, hogy ez egy naív kérdés volt?)Én tutira nem mennék,persze nem tudom,ez Nálatok mivel jár.

Üdv és gyógyulást!
Szilvi
szilvi8

Szilvi!

Őszintén szólva, most, hogy tudom, hogy tüdőgyulám van, semmivel sem érzem magam rosszabbul, mint pl tegnap, pedig valszeg tegnap is az volt már Kép, mégis bementem dolgozni, akkor ma miért ne mentem volna be? Meg amúgy én ha nem vagyok nagyon rosszul, akkor nem bírok feküdni úgysem.

Annamari
muter

Akinorev! mi jövő héten megyünk UH-ra, én is kíváncsi vagyok, hogy hogy fekszik, de én valahol azt olvastam, hogy sok baba az utolsó hónapban fordul meg, úgyhogy sztem ne aggódj ezen, és tényleg vannak praktikák is..Szerencsére még van időKép
Csücsök!üdv a májusiak között!KépPontosan mi a dátum? Az uh-val kapcsolatban mi is csak a kötelezőkre megyünk, nekem is vannak kétségeimKép
Szilvi8! a babaruhákkal én is úgy vagyok, hogy nem tudom,hogy ami van elég lesz-e neki, vagy még venni kellene hozzá, de sok helyről hallom, hogy 56-osokból nem kell sok, mert nem is biztos, hogy jó lesz rá, meg egyébként is azt hamar kinövi..azért lehet, hogy elmegyek a babacenterbe, ha lesz kedvemKép
Ezerjó! Mail ment!Kép
Sziasztok,Syra
kissyra

Sziasztok!

Syra: Május 28 a nagy dátum (szerintünk).

Indigó: nekem is így kezdődött, minden nap azt hittem meg fog jönni, jobban görcsölt hasam mint szokott, a melleim pedig 2-szer akkorára nőttek. Mindenesetre szurkolok! Kép
Amúgy nem volt sok az 5 ágy????!!! És a babák is ott vannak? Bár unatkozni nem fogunk!!! (A Tesóm a Nyírő Gy-ban szült,és a baba-mama szobák ott 2 ágyasak voltak, a többiben pedig nappal nem voltak ott a babák,csak etetéskor!)

Szilvi: köszi a jó tippet, majd szétnézek az ajánlott boltban. Szerencsére a nővérem ördögfiókáitól elég sok ruhát örököltünk, így kezdetben elég keveset kell vennem, és már elkezdtem kitisztítani őket Morzsi érkezésére.Attól félek egyszer csak kifutok az időből. Kép
A szüléselőkészítőnek a jövő héten utánanézek, majd megírom,ha sikerül kiderítenem valamit.Ha beszéltél a szülésznővel írd meg, milyen volt az első benyomás.
Én is sokat szoktam sétálni, és elkezdtem a terhestornát is,hogy még jobban felkészüljek a nagy napra.

Annamari: pihenj sokat és jó gyógyulást! Azért én sem mennék el betegen dolgozni!

Sziasztok, jó hétvégét!

Csücsök
csücsök

Sziasztok!

Csücsök, kösz, hogy szorítasz. Igazából néha teljesen belelkesülök, hogy terhes vagyok, aztán jön egy görcs és elkeseredek. Pedig a Fanninál is görcsöltem. Szóval ezt nem szabadna készpénznek vennem. De nehéz azt hinni, hogy terhes vagyok, mikor görcsöl a hasam. Na majd szerdán reggel meglátjuk. Akkor tesztelek. Bár már alig bírom kivárni.
Az 5 ágy nekem nem tűnt soknak, sőt így nagyobb az esélye, hogy olyan anyuka is van a kórteremben, aki már szült és pl. nekem is Ő segített az első tisztába tevéssel. A nővérek valahogy elfelejtették megmutatni. Kép
A babák ott lehetnek. Én úgy tudom, hogy már nincs 24h rooming és nem rooming szoba, hogy bárhol vagy bármelyik szobában, nálad lehet a baba, vagy ha fáradt vagy betolhatod a újszülött osztályra. Szóval Rád bízzák, hogy jó Neked. Én javasolnám az egész napos együttlétet. Sokat jelent, szinte már összeszoktunk mire hazaértünk. Persze ezt Te döntöd el, sokat jelent, hogy milyen fáradt leszel.

Na most megyek hajat mosni.
Üdv, Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo

Csücsök!
Majd jelzek a szülésznővel kapcsolatban.

Indigo!
Én is nagyon szurkolok Neked!A héten tudtam meg, hogy egy kedves ismerősöm,aki közel két éve várja,végre kismama lett!Neki a mellei feszültek és szúródott a hasa.Ő is kitűzött egy napot,amikor megcsinálja a tesztet,de persze nem bírt addig várni(én sem).Mondjuk ez attól is függ, hogy saját magához képest mennyit késik már a mesi.
Szóval szorítok és várom a híreket!

A benti dolgokkal kapcsolatban olyan kérdésem lenne, hogy a szoptatásban mennyit segítettek a nővérek?

Jó éjt(vagy jó reggelt?)!
Szilvi
szilvi8

sziasztok,
korábban páran írtatok Németh Éváról, a szülséfelkészítősről. érdemes elkérni a mobilját, mert sohasincs bent a nővérszobán. egyébként felkészítő keddenként 14:30-16 között van, kedden a légzőgyakorlatok/szülőszobalátogatás lesz a téma. csak az egyiket lehet választani..én is mennék, de pont akkor van a védőnőmnél jelenésem..Kép

ja, és szuperek a szülőszobák! tegnap találkoztunk Tóth Annával (ő Radványi dokinővel dolgozik együtt) és körbemutogatott mindent. csilli-villi az egész, bizalomgerjesztő (ahhoz képest, hogy kórházfóbiám van, itt elő sem jött..Kép)
és van vajúdó-ha tele van mind a négy, és nem fértek be, illetve, ha korábban kell ne adj' isten befeküdni, akkor fentebb helyeznek el-na, az már kevésbé szép..és persze van rooming in..Kép)
UI: van köztetek monori, vagy monor környéki? egy korábbi vetélés miatt jó ideje itthon vagyok, és olyan magányosnak érzem magam, mint a kivert kutya..(nemrégen költöztünk, senkit sem ismerek, foglalkozások sincsenek. gáz..)
ezerjó

Sziasztok!

Szilvi, én is nagyon nehezen bírom megállni, hogy ne teszteljek. De nálam van úgy, hogy egy hetet késik ezért tűztem ki a jövő szerdát. Addig mindenképpen meg kell jönnie, ha akar. De ma reggel már majdnem teszteltem. Aztán délután szurkált a hasam és akkor örültem, hogy nem teszteltem, mert azt hittem ma úgyis megjön. És még mindig semmi. Rájöttem közben miért nehezebb azt elhinni, hogy görcsölés mellett terhes az ember, mint azt, hogy megjön. Szerintem, mert az emberrel az többször fordul elő, hogy görcsöl és megjön, mint az, hogy görcsölés mellett terhes.
Szoptatással kapcsolatban én azt tudom, mondani, hogy szólni, szólni, kérdezni, kérdezni kell. Maguktól nem jönnek oda, nem ajánlkoznak fel. Legalábbis nálam ez volt. Amikor jöttek, mert a picinek csökkent a súlya, mert nem volt tejem, akkor már késő volt. Kép Lett is tejcsatorna elzáródásom mind a két mellemben. Úgyhogy nem is tudtam szoptatni. A következőnél, már kinyitom a számat. Akkor azért segítenek.
Egyébként add át gratulációmat az ismerős kismamádnak.
Most búcsúzom, Indigo

indigo

Sziasztok Lányok!

Bocsi az eltünésért, de nagyon zajlik nálunk az élet.
Képzeljétek az első érdeklődő megvette a házunkatKép pedig csak egy helyen hirdettem a neten és 1 hét múlva el is kelt. Májusban költözünk. Ma is házakat néztünk a budai oldalon, Pátyon és Érden, mert nem merünk belevágni az építkezésbe, lehet, hogy idén már nem lenne kész és most egyébként sem hiányzik az idegeskedés.
Szerdán megyünk a Kaáli Intézetbe az első konzultációra, akkor eldől merre tovább. Remélem már a gyógyszerekre jól fogok reagálni, áprilisban elvileg bele is lehet fogni a babaprojektbe, de ahhoz mindenképpen változtatni kell nálam az LH-FSH arányon és több progi is kellene, mint most. Amúgy a héten is 3x voltam a klinikán vérvételen a hormonvizsgálathoz.
Ideges vagyok, de közben nagyon bizakodó isKép

Zsombi jól van, édes és csibészKép Nagyon sok örömünket leljük benne.

Ne haragudjatok, hogy nem olvastam vissza, de a héten megteszem. Addig is üdvözlöm az újakat és sok puszi mindenkinek!

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Pirus!

Mi csak itt szurkolunk Neked a háttérben! Örülök, hogy minen jól alakul. Azért néha írjKépKép

Én is túl vagyok a vizsgákon megvan mindKépKép
Az OKJ az is 5-5 lett a fősulin meg hát görbült de nem volt sok időm arra készülni...
A lényeg hogy megvan.
Andi most aludt el és egyszerűen nem tudom mit kellene csinálni ennél azaz 11 nél hamarabb csak akkor alszik el, ha kihagyom a déli altatást pedig ma levegőn voltunk, aztán fél hat után jászóházban..
Megnéztük a héten a közeli ovit elég szimpi volt az óvinő..egy ötvenes Ica néni és azt mondta a beszéd miatt ne aggódjak majd a társaságban elkezdi a gyerek. A bilizés meg meglátom nyáron szépen fog alakulni. Andi egyből leült és kirakózött. Meg olvasott a könyvtárbanKépKép

Picus
picus

Sziasztok!

Pirus, nagyon szép házatok lehet, ha ilyen hamar megvették. Minden rendben lesz meglátod és hamarosan bekopog nálatok a gólya. Én nagyon szorítok Nektek.

Picus, gratulálok a vizsgákhoz. És egyáltalán nem az a lényeg, hogy 5-ös legyen hanem az, hogy görbüljön. Gyerek mellett az embernek nem sok ideje van a tanulásra. Úgyhogy legyél büszke magadra, hogy sikerült. Kép
Akkor Ti szeptembertől megkezditek az ovit? Én is azt tanultam, hogy a gyerkőcök az oviban hamar megtanulnak beszélni, mert ott már nincs kecmec, a gyerekek nem fogják a mutogatásokból kitalálni mire gondol, mint a szülő. Kép Szóval emiatt ne aggódj. A bilizés szerintem is nyáron már nem fog gondot jelenteni. Mi sem állunk sehol. De szerintem hozzátartozik az is, hogy beszéljünk. Na de majd meglátjuk. Én bízom benne, hogy nyáron mind a két leányzó szövegelni fog. Kép
Addig még van 2-3 hónap az rengeteg idő.

Lányok, még mindig semmi. Ma reggelre elkezdett fájni a mellem. Eddig az nem fájt. Nem tudom mire vélni, hacsak nem annak, hogy a hormonok most kezdenek dolgozni bennem. Még 2 nap és teszt. Alig bírom. Bár nem nagyon bizakodom, amilyen szerencsés vagyok biztosan megcsinálom a tesztet és utána jön meg. Kép

Puszi, Indigo

indigo

Sziasztok!

En is megvagyokKép

Pirus: szallnak a drukkok, de most mi is a baj konkretan? ilyen nagy hogy Kaaliba kell mennetek?Kép

Ezerjo: en a dokineninel szultem mar 2x is, az elsot Annaval, nyugodtan kerdezz, akar mailben isKép kaisero@citromail.hu

Mindenkinek drukk aki lassan szul, meg aki babat akarKép

Shine: itt a tavasz, lassan osszeuthetnenk egy randit, mar kivancsi vagyok AdamraKép

Nalunk Boti mostanaban kapta elso almafalatjait es izlik neki, ugy tunikKép Lacko meg folyamatosan dumal, egesz erthetoen, es nagyon edes, jo korszak ez a beszedkezdetKép

orsoly
orsoly

Orsoly,
köszi, bár egyelőre nincs kérdésem..múlt héten találkoztunk Tóth Annával, és láttuk a terepet..egész biztató volt..Kép mennyi idősek a gyerekeid?

van itt vki, aki júniusban fog szülni?
ezerjó

Ezerjo: 2 eves mult a nagyobb, a kicsi felevesKép oks, ha dokinenirol vagy Annarol akarsz sok jot hallani, irjKép
orsoly

Sziasztok!

Indigo: nagyon drukkolok neked, ahogy olvastam az irományodat mintha magamat hallanám, nekem uez volt és lett a manó!!
Voltam uh-n tök ari, pénteken megyek 4D-re, nagyon kiváncsiak vagyunk! A toxoval kapcsolatban semmi új, de már hozzászoktunk a helyzethez.
Ja! Egyáltalán nem tudtál szoptatni? Én lenyakaznám a nővérkéket, ha ez tényleg miattuk volt, mert nem segítettek, gondolhatják, hogy nem tudjuk hogy kell ha még soha nem csináltuk! Dühítő!!
Kissyra: köszi az infot, mi még mindig csücsülünk, nem tudom meg akar e egyáltalán fordulni, szerintem nem, jó neki így , néha tök látszik, hogy üldögél :-))
Sajna mennem kell tanulni, én is fősulira járok és itt vannak a negyedéves vizsgák!:-(
Puszi mindenkinek
Ja tök jó nem ?(nem az én pocakom)

Kép
Kép
akinorev

<!--attachment: pocak-200385.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*148.9**pocak%2ebmp --><center><pre>
Kép
pocak.bmp (148.9 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép
Kép
akinorev

Sziasztok!

Sajna nincs jó hírem, megjött. Pedig már annyira reménykedtem. Egy vigasztal csak, hogy nem teszteltem. Tegnap bőgtem egy sort. Ekkor előjönnek a régi fájdalmak, hogy nem tudtam megszülni, aztán a szoptatás sem ment, most meg nem tudok teherbe esni. Ez már sok. KépKépKépKépKépKép

Akinorev, majd kérünk képeket a 4D-ről ha lehet.

Kb. 2 hónapig szoptattam, de elég tejem akkor sem volt, hozzá kellett táplálni. Azt hiszem belejátszott az egészbe, hogy először 1,5 nap után tudtam mellre tenni a kicsit, akkor is magamtól, mert én csak vártam, hogy majd valaki jön segíteni, császár esetén ezt elvárnám, de csak nem jöttek. Mellette semmi tanácsadást nem kaptam, meddig szoptassam egy-egy alkalommal, milyen gyakran. Ráadásul a Fanni besárgult így aluszékony is volt és senki nem mondta, hogy keltegetnem kellene, hogy gyakrabban szopjon. Így 4-5 óránként kapott csak enni. Szóval ezek mind belejátszottak abba, hogy szép lassan elzáródjon a tejcsatorna. Aztán amikor hazajöttünk a védőnő sem tudott segíteni, szerintem nem ért hozzá. Megpróbált lefejni, persze nem sikerült neki, mert úgy el volt záródva a csatorna. A fejésének következtében a melleimen kék zöld foltok lettek, annyira nyomta, hogy kijöjjön a tej. Mindezt én végigálltam, mert azt hittem ért hozzá. Utólag tudtam meg, hogy a fejésnek nem szabadna fájni. Szóval valószínűleg a védőnő nem értett a fejési technikához. Egy kis utánképzés ráférne. Később olvastam utána a szoptatási honlapon, hogy tejcsatorna elzáródást is meg lehet szüntetni. De nekem egy szakember sem tanácsolt semmit. Vagyis ebből azt szűrtem le, hogy nem értenek hozzá. Kép
Úgyhogy annyi kudarc ért már, hogy tegnap betelt a pohár. Úgy döntöttem a következő hónaptól már nem babázunk direktbe. Persze nem védekezünk, mert minek, de nem lesz kétnaponkénti akció, "kispárna effektus" Kép. Majd jön ha akar az a baba. Nem bírom tovább ezt a várakozási feszültséget. Úgyhogy leállunk a babaprojekttel.

Na jól kipanaszkodtam magam. Bocsi
Indigo

indigo

Ja aranyos a kép.Kép

indigo

Szia Indigo!
Pedig annyira drukkoltam!De lehet, hogy ha most egy kicsit lazábban próbálkoztok,akkor simán öszejön a bébi.Legalább is sok mindenkitől ezt hallottam!Úgyhogy nem feladni, csak nyugodtan!

Puszi,
Szilvi
szilvi8

Sziasztok!

Köszi Szilvi. Bár nem nagyon hiszem, hogy nálunk így könnyebben összejönne, mert az az igazság, hogy gyerek mellett nem nagyon jut az embernek másra energiája. Kép Hahó többiek úgye nálatok is ez a helyzet. Vagy csak én nem bírom a gyűrődést? Így elég ritkán bújunk össze a párommal. Ezért bíztam a kétnaponkénti akcióban. Ami még a Fanninál működött bírtam a gyűrődést de most. Mivel ez nem jött össze nem tudom mi lesz, mert gondolhatod, hogy kb. hányszor sikerül ágyba bújnunk. Kép Na ha ezek mellett terhes leszek viszonylag hamar, akkor nagyon fogok csodálkozni. De már nem izgat. Remélem azért 5 éven belül Kép lesz egy második gyerkőcünk is, főleg, hogy 3-at szeretnénk. Jó lenne belehúzni!!!!! De a sors ellen nem tudunk tenni. Kép

Indigo

indigo

Indigo!

Nem tudom miért, de csak most kattintottam rá a profilodra(vagy hogy is nevezik), és hát gyönyörű formás a kis csajszitok!
És hát mi is három gyerkőcöt szeretnénk, s nálunk még csak most jön az első és már 29 vagyok!KépHát mit csináljak, most értek meg rá a dolgok.Azért van olyan ismerősöm (nem is egy!), aki bár nem tervezték, de a harmadik baba 42 éves korában lepte meg.És persze igazi gyöngyszeme a családnak...
Na jó, azért remélem nem kell addig várnunk, de hát kinek hogy alakul, nem?!

Nem mintha most ezzel kellene foglalkoznod, de benned(tek) felmerült valaha, hogy esetleg örökbe fogadjatok egy babócát, ha nem lehet saját?

Pusz, Szilvi
szilvi8

Szilvi, köszi, még a végén elpirulok. Kép
Igen felmerült. A párom mondta is, hogy a kettőnek meg kell lennie, ha másképp nem akkor örökbe fogadunk.
Azért remélem 42 előtt meglesz a három. KépKépKépKépKép

Puszi, Indigo

indigo

Sziasztok!

Indigo: nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. Rossz olvasni hogy ilyen szomorú vagy de majd mi felrázunk valahogy. Például gondolj a kisbabádra aki ott nyüzsög minden nap és neki a világon te vagy a legfontosabb! Van akinek még egy sincs. Az unokatesómmal egy hét különbséggel volt az esküvőnk és azóta sincs babájuk, pedig elvileg lehetne, és már eltelt három év. Szerintem is ha most nem akarod olyan görcsösen biztosan sikerülni fog. Fel a fejjel.
Majd felrakok egy fotót a lurkóról, már alig várom a pénteket.

Kép
Kép
akinorev

Sziasztok!

Mi jövő héten csütörtökön megyünk a 4D-re.Nagyon kiváncsiak vagyunk!
Akinorev, Ti hol csináltatjátok?

Hétfőn voltunk a jó fej kis dokinknál és már 3. alkalommal mondta(s mi is egyértelműen láttuk), hogy kislány növekszik a pocakban.Tök jó, mert rengeteg lányruhát örököltünk,kaptunk!(Persze nem ez a legfontosabbKép)Amúgy éppen most kezdtem el mosni az első adagot!
Egyébként a doki azt mondta, hogy hála Istennek nem vészes a méhszáj dolog,amiről korábban írtam.Végülis ammennyire biztonságos annyira zárva van,nem nyílt tovább, nincsenek görcseim és nyugodtan utazhatok vidékre is/ha nem földúton és nem kis Polski-val megyünk!KépKépKép/
A baby szépen növekszik,jó hoszú combú kiscsaj lehet belőle, mert a combcsonthossz(FL) két héttel nagyobb méretnek felel meg.Hát vannak magas, hosszú lábú egyének a rokonságban, úgy hogy nem is lenne meglepő.Kép

Csücsök!
Tegnap felhívtuk a szülésznőt, és péntek este találkozunk vele.Így telefonban már szimpi volt.Egyből megjegyezte a nevemet, végig úgy szólított.12 órás műszak után találkozunk majd vele,úgyhogy megnézem milyen állapotban van ilyenkorKépMegeshet, hogy majd mi is éppen így esünk be hozzá a nagy napon.

Mindenkinek szép napot!Élvezzétek a napsütést!!!!
Puszi mindenkinek,
Szilvi
szilvi8

Sziasztok!

Akinorev, köszi a bíztatást. Bevallom jól esik. Nem is értem miért akadtam ki annyira, mert eddig nem volt ilyen eset. Szerintem a hormonok is belejátszottak, meg hát annyira számítottam rá. De tényleg igazad van itt van mellettem ez a kis emberke, akinek én vagyok a legfontosabb. Úgy hogy előre!!!

Szilvi, tőled is várom a képeket. Hm, kislány? Az jó dolog.KépKépKépKép Igazából én lánypárti vagyok. Bár másodikra kisfiút szeretnék, főleg a párom miatt. Ő szeretne egy kisfiút is.
Örülök, hogy jól vagytok és a méhszáj is rendben. Mikorra vagy kiírva?

Indigo

U.I.: lányok a kismamákról kellene csinálni egy táblát. Úgyhogy kérem az adatokat, aztán megpróbálok megbirkózni vele.
Kellene: User név; mikorra várható a pici, hanyadik baba; baba neme (ha tudjátok); ki a doki; ki a szülésznő; kor
Azt hiszem ennyi, ha valakinek még van ötlete kell-e még valamilyen adat, akkor írjon.
Szerintem így mindenki mindig képben lesz. Szerintetek jó ötlet?

indigo

Indigo!
Szerintem tök jó az ötlet!Különösen Tőled,most, hogy nem voltak könnyű napjaid.Gratu'!!!Kép

Én akkor meg is kezdeném a sort:

-User name: Szilvi8
-Várható időpont:2005. május 29.
-Első baba
-V.színűleg kislány
-Doki:Dr. Sipos
-Szülésznő:Zsoldosné Etelka

Amúgy miért vagy lánypárti?
Az örökbefogadást mi is megbeszéltük már korábban és egyikünknek sem gond.Nekem főleg nem, mert mindkét tesóm családjában vannak nevelt(még nem örökbe fogadható) gyerkőcök, és olyanok számunkra, mint a sajátok.A szemünk előtt nőttek, nőnek fel!Nagyon szeretem őket!

Üdv: Szilvi
szilvi8

Oké Szilvi, akkor ha a leányzóm elaludt, neki is állok a tábla elkészítéséhez.
Nem tudom miért vagyok lánypárti egyszerűen mindig is úgy gondoltam, hogy kislányaim lesznek. Féltem is mikor terhes voltam, mert nem tudom miért, nem tudtam elképzelni, hogy kisfiam lesz és egy kicsit lelkiismeret furdalásom volt mi van ha kisfiú lesz. Szoktattam a gondolataimat, hogy lehet, hogy kisfiú. Aztán kislány lett. Kép Úgy érzem egy kisfiúval nem tudnék mit kezdeni. Persze azért biztosan belejönnék. Kép

indigo

Na akkor a tábla:

<pre>
NÉV SZÜLÉS IDEJE TERHESSÉGI HÉT BABA BABA NEME ORVOS SZÜLÉSZNŐ ÉLETKOR
Szilvi8 2005.05.29 30+3 Első kislány Dr. Sipos Zsoldosné Eta </pre>

Szilvi a hét stimmel?
Üdv, Indigo

indigo

Kismamák??? Kérjük a következőt KépKépKépKépKépKépKépKép
Olyan kicsi így a tábla Kép
Remélem hamarosan én is felkerülök. Kép Csak vicceltem.
Indigo

indigo

Ja, az életkorom lemaradt: 29 év.

Hajrá Többiek!

Szilvi
szilvi8

Sziasztok!
Indigo: nagyon jó ötlet! Örülök, hogy jobb a kedved!! :-)))
User name: akinorev
Várható időpont: jún.4 (de szerintünk előbb)
első baba
Valószínű boy
Doki: Dr. Gimes
Szülésznő: nincs (még)
Kor: 22 év

Szilvi8: mi a praxisban csináltatjuk, már alig várom!!

Kép
Kép
akinorev

<pre>
Szilvi8 2005.05.29 30+3 Első kislány Dr. Sipos Zsoldosné Eta 29
akinorev 2005.06.04 Első kisfiú Dr. Gimes 22</pre>

indigo

Lányok a terhességi hetet is kérném. +a napot.
Indigo

indigo

Sziasztok!
Indigo, örülök, hogy már nem vagy annyira letörve! Tényleg gondolj arra, hogy már van egy picúrod és biztos hamarosan meglesz az a tesó is! Mi 3 évig próbálkoztunk, mire kiderült, hogy spontán módon nem lehet babánk, csak lombikkal. Nem volt egyszerű, de végigcsináltuk és itt van a pocimban az eredmény Kép Szóval nem szabad feladni, csak pozitívan!!!

Szilvi, találkoztam Etelkával, nekem nagyon szimpi volt! Te már randizátl vele személyesen?

LÁnyok, tud abban valaki segíteni, hogy szülésznőnek mennyit illik adni. Etelka azt mondta, hogy ő nem vár el pénzt, de én mindenképp szeretném honorálni.

Az én adataim:
emma
2005.05.02.
34+2
első
kisfiú
Dr. Ács
Zsoldosné Kele Etelka
29

Kép
emma8

Szia Indigó!

Sajnálom... De Ügyi vagy! Remélem bővül a tábla hamarosan!

Puszi
Kriszta

mohácska

Sziasztok!

Indigo: 29+4

Kép
Kép
akinorev

<pre>
Emma8 2005.05.02 34+2 Első kisfiú Dr. Ács Zsoldosné Eta 29
Szilvi8 2005.05.29 30+3 Első kislány Dr. Sipos Zsoldosné Eta 29
Akinorev 2005.06.04 29+4 Első kisfiú Dr. Gimes 22</pre>

indigo

Sziasztok!

Elkeseredve láttam, hogy
- Indigonak nem sikerált (nem baj, majd legközelebb, fel a fejjel!!!)
- és az előző beírásom elmaradt.

Pedig annyira bátorítottalak titeket:-)
Na nem baj, majd most megteszem.

Mint írtam én is erősen azon töröm kicsiny kobakom, hogy belevágunk a második babaprojektbe.
Az első gyerkőc a maga módján spontán jött össze (bár nem ez volt sajna az első terhesség) így azért tartok attól, hogy ismét belekerülök a vetélési rátát növelők közé. :-(((

Én változatlanul szeretnék találkozni Veletek!
Ugyan FCS-től és Ágiboszitól már régen olvastunk bejegyzést, de olyan jó lenne, ismét összehozni egy talit.
Naaaaaaaaaaa, légyszi, légysz, légyszi...

Indigo gratu a pocis táblához.
Babás/mamás tábla nem lesz?
Lehetne benne: felhasználó név, gyerkőc neve, szülinapja, doki neve, szülésznő, ha volt??
(esetlegesen szülés módja, bár ez már réges régen nem lényeges)

Picus - gratula a vizsgákhoz. Ügyi vagy:-)))))
Pirus - Ti akkor hová fogtok költözni? Megvannak már az eredmények??? (hormon) Miért kell a Kaáliba mennetek?
Mutti - na, lement a beszámoló ellenőrzés, így betegen is???
Solya - új hír?
Maszat - ???
Mohácska - ha a gyerkőcöm október 16-án tölti be a 3 évét, akkor mikor kell/lehet oviba íratnom?

Na megyek Pannámhoz haza.

Puszi Mindenkinek.
Üdv: Krizsi
krizsi

Sziasztok!

Már alakul a tábla. Kép Gondoltam szülési sorrendbe raklak Titeket így mindig tudjuk majd ki van soron. Kép

Emma, ez nagyon gyönyörű történet. Azt hiszem nagyon megérdemlitek azt a pindurkát. Szülésznői tiszteletdíjjal kapcsolatban nem tudok segíteni. Nekem nem volt.

Kriszta, téged is szívesen látunk a táblában. Hajrá!

Puszi, Indigo

indigo

Krizsi én is gondoltam rá, hogy azt is össze kellene írni, kinek hány gyerkőce van, hány évesek.
Felőlem lehet.
Ebben az esetben az adatokat kérem:
User név; Életkor; Orvos; Szülésznő; Szülés módja; Gyerekek neve és kora; Babaprojekt előtt állsz-e.

Azt hiszem egyenlőre ennyi, majd ha más még eszembe jut, akkor kibővítjük a táblát.

Indigo

indigo

Bocsi a gyerekeknél a szülinapot kérném.
Indigo

indigo

Elküldöm a táblát, talán erről könnyebb leolvasni milyen adatok kellenek. Kép

<pre>
NÉV GYEREK(EK) NEVE;KORA ÉLETKOR ORVOS SZÜLÉSZNŐ SZÜLÉSI MÓD KISTESÓ PROJEKT
Indigo Fanni (2003.01.21) 28 Dr. Vermes Nem volt Császár Igen</pre>

Jó éjt, Indigo

indigo

Sziasztok!

Végre-végre, vége ennek a szarnak!!!
Akkora megkönnyebbülés ez nekem, már ettől a ténytől sokkal jobban vagyok! KépKép

Indigo!
Sajnálom Kép Nade majd legközelebb!!

Mi közben megültük Balázs szülinapját, íme az ajándék:
Kép
muter

Emma!

Mi péntek este fogunk találkozni az Etelkával.
Rákérdeztél az anyagiakra, s úgy mondta, hogy nem vár semmit, vagy hogy jött szóba?
Mert a dokim nekem úgy ajánlotta a szülésznőt, hogy ha van 15-20 ezer forintunk, akkor ő ajánlana nekünk v.kit. Így ajánlotta az Etelkát.
Arra rá se mertem kérdezni, hogy akkor ő mennyit "szeretne"?V.színüleg őt nem is fogom megkérdezni, hanem majd esetleg az aszisztensnőjét vagy majd Etelkát, ha olyan lesz a helyzet.Neked a dokid mondott árat(mármint amit neki kell adnod)?Jaj, annyira utálom ezt a részét a dolgoknakKép

Üdv:Szilvi
szilvi8

Sziasztok!

Balázsnak Boldog Születésnapot! Mekkora már Balázs is kész legényke!!
Mostmár nem kell vinnetek a Ti bicikliteken megy majd a sajátján

Újra elkezdtük a bilitanulást. Már azt élvezi, hogy reggel Ő választja ki melyik bugyikát veszi magára...az összeset előveszi és válogat..KépKép
Balesetek vanak, de 2 napja gyakoroljuk hol a bili hol a felnőttek illemhelye a nyerő.
Annyival könnyebb mint eddig, mostmár a hosszúnadrágot is le tudja tolni és nem kell félnem, hogy megfázik. Remélem így fogunk haladni mint a mostani két napban akkor nagyon jó lesz, mert élvezi, hogy nincs rajta. Ha megyünk valahova még kap pelust, de ha hazaérünk s megkérdem mit kér, a bugyit mutatja.

Adatok:
User név; Picus
Életkor; 28
Orvos; Dr. Vermes
Szülésznő; nem volt
Szülés módja; császár
Gyerekek neve és kora; Andrea ( 2002.11.14.)
Babaprojekt előtt állsz-e: NEM

Csak babaprojekt szurkoló vagyok.)KépKép

Picus
picus

Sziasztok!

Krizsi!
Most lesz májusban az előjegyzés (május első hete), nyáron valamikor a beiratkozás, ez már ovifüggő (zárások miatt), és októberben kezdhetitek az ovit. Hivatalosan: abban a hónapban, amikor a 3. életévét betölti, valamint szobatiszta a gyermek. Beszélni megtanul menet közben is. Bár általában beszélni tudnának, csak esetleg valami miatt nem szólalnak meg, de a közösségben kénytelenek Kép.
De előfordul olyan eset, hogy előbb beveszik a gyermeket, mint betöltött 3 év.

Indigó!
Én is szeretnék bekerülni a táblába.
Adataim: Dani 1994.09.12., korom: 35, orvos: dr. Ruzsvánszky (Margit kórház), nem, császár, igen.
Nem tudom, hogy beírsz-e mindent, mivel nem itt szültem az elsőt. Jó lenne mindkét táblában benne lenni!

Muter!
Klassz ajándék, gondolom nagyon örült neki. Isten éltesse sokáig!

Puszi Kriszta

mohácska

Sziasztok!

Indigó: sajnálom, hogy nem jött össze, majd legközelebb biztosan sikerül, és jócskán 42 éves korod előtt, és annyi lesz, hogy majd nem fogjátok tudni hova tenni a sok lurkót! Kép
Amúgy is jön a jó idő, hosszabbodnak a napok, jobb az emberek hangulata. Légy boldog és nagyon-nagyon vidám!!!!!!!! Kép Kép

Jó ötlet a táblázat, így tudjuk éppen ki következik! Kép

Az adataink:
Név: Csücsök
Szül idő: 2005.05.28.
Hét: 30+5
Első baba
Várhatóan kisfiú lesz
Doki: Dr. Bánhídy
Szülésznő még nincs
Kor: 30 (Még leírni is szörnyű)

Szilvi: szülésznő ügyben még nem döntöttünk,de még van időnk, és várom nektek milyen a benyomásotok róla.

Muter: Boldog Szülinapot Balázsnak! Nagyon klassz az új bicaja, és a szerelése is!

Puszi, Csücsök
csücsök

KISMAMÁK:

<pre>
Emma8 2005.05.02 34+3 Első kisfiú Dr. Ács Zsoldosné Eta 29
Csücsök 2005.05.28 30+5 Első kisfiú Dr. Bánhídy Még nincs 30
Szilvi8 2005.05.29 30+4 Első kislány Dr. Sipos Zsoldosné Eta 29
Akinorev 2005.06.04 29+5 Első kisfiú Dr. Gimes Még nincs 22</pre>

ANYUKÁK:

<pre>
NÉV GYEREK(EK) NEVE;KORA ÉLETKOR ORVOS SZÜLÉSZNŐ SZÜLÉSI MÓD KISTESÓ PROJEKT
Mohácska Dani (1994.09.12) 35 Dr. Ruzsvánszky Nem volt Császár Igen
Picus Andrea (2002.11.14) 28 Dr. Vermes Nem volt Császár Nem
Indigo Fanni (2003.01.21) 28 Dr. Vermes Nem volt Császár Igen</pre>

indigo

Sziasztok!

Indigo nagyon ügyi vagy!!
Úgy látom mindenki császárral szült, ez miért van?
Esetleg reménykedhetek abban, hogy nem kínlódunk egy napon át, hanem ha nem megy, akkor kiveszik a manót?
Pusza

Kép
Kép
akinorev

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?