Sziasztok!
Wish!
Nagyon izgi
!!!!!
Judit!
Nagyon aranyos a függöny, nekem tetszik! A sötétítő is hozzá
!
Tündi!
Bár nekünk lett volna helyünk, de én is heverőn pelenkáztam. Azzal csak egy a gáz, ha leprodukálja, vagy éppen kiöntöd véletlenül a babaolajat, ami nálunk kihozhatatlan foltot hagyott, ráadásul nem is a heverőn, hanem a mi ágyunkon történt a baleset
. Azóta ágycsere volt, azon már nem fogok tudni pelenkázni, kicsit magasan van.
Mivel nekem ugye már van egy lurkóm, aki birtokol egy heverőt, azon valószínű már nem fogok pelenkázni. Ha minden igaz és összejön a babó, akkor a fiamnak is magasított ágya lesz, így lesz pelenkázóm. Amúgy elég kényelmetlen heverőn pelenkázni
. És úgy tudom, legalábbis a kolleganőm vett ilyet, lehet kapni csak pelenkázó lapot, amit a kiságyra rátehetsz, ha szükség van rá. Így nem foglal helyet. Bár csak ott tartanánk, ugye?
Edinka!
Célegyenes...
Majcsi!
Boldog szülinapot!
Lassan itt a határnap, és ugye mindketten az MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM betűsökhöz tartozunk!
Babus!
Csak puszilgasd! Helyettünk is meg kell tenned, így szerintem, elég keveset adsz neki
!
Kellene egy tábla már! Lécci, lécci, lécci!
Még mindíg jó a kedvem, rámtört a takarítási láz, ami elég régen volt rajtam
ennyire, és el is borzadtam rendesen! De nem szegte a kedvem, sőt!! Ráadásul az oviban is most van a tavaszi nagytakarítás, ott is ugyanígy művelem mint itthon. Mitől ez a fene nagy tisztaságmánia rajtam?
Na dugulok, megyek porszívóporzsákot venni a Kékgolyó utcába. Lehetne egy kicsit közelebb is
.
Puszi
Kriszta