Ezerjó,
ugye pezsgőtablettában iszod a Mg-ot? Mert a sok hülye doki elfelejti mondani, de az szívódik fel a legjobb hatásfokkal! Keményedések nem feltétlenül okoznak más problémát is, de azért pihizz sokat!
A június tényleg jó szülésre, mert nincs kinn az a fránya hideg és süt a napocska is
...hogy én mé' nem próbáltam ki
Egyébként kedvenc uncsitesóm is júni 16-ra van kiírva, 39 évesen adta a fejét gyerekvállalásra gyakice egyedülállóként. Remélem, jól alakulnak a dolgai
Súly: hát én se vagyok piskóta, de inkább a "nemfogyásban" A 3 macával kb ugyanannyit, olyan 15 kiló körül szedtem fel, viszont eleve többletháj is volt már rajtam
Viszont én a szoptatástól nem hogy nem fogyok, de ha nem ügyelek rá kínosan, még hízok is
Perpill még 10 kiló plusz van rajtam csak az uccsó terhességből és akkor a beépültebb kilókról már ne is regéljek
Kata,
akkor tényleg ne halogasd a dokit, ez elég kiborító állapot így
Látom, neked is van egy angyali anyósod
Az enyém is összevásárolja az egész kínai bótot a kölköknek, de elvárja, hogy mi autózzunk a 3 picivel 2 órát, hogy lássa őket
Múltkor kerek perec elküldtem Kenyába napozni, amikor megkérdezte a telefonban, hogy mikor járunk már feléjük
Heppi,
neked is és pöttöm Gábornak is Nagyon Boldog Névnapot! Remélem, azért nem haragszol meg, hogy így elkéstem vele
Képek nagyon helyesek, nekem is nagyon tecc a magába roskadt kispasi
MMP nálam azért nem tett csodát, lehet, hogy neked sem ez a csodaszer
Betti,
nektek is Boldog Évfordulót! Kettesben vacsi...istenem, mi az???
Tegnap meg ma az én Mesim is kibírhatatlan, talán ugyanarra allergiás, mint Kevin
Milyen ágyikótok van? Csak nehogy túl jól sikerüljön a felavatás
Megfázásodra meg jobb híjján jobbulást kívánok
Hülye boxra én szombaton írtó pipa voltam, lassan a Megasztár az egyetlen műsor, amire egész héten készülök
Én úgy el voltam kenődve, hogy este 9-kor már szunyáltam
Tegnap tré egy napom volt
Arra ébredtem, hogy elfeküdtem a nyakam, így a bal vállam és a nyakam baromira fáj minden mozdulatra
Mesi reggel 6-kor kelt, vissza se aludt. Többieknek több se kellett, ők is felkeltek. Mesi délelőtt korán lefeküdt, erre tepertem ki a csajokkal a kertbe, mert hétágra sütött a nap. Vagy 2 órát játszottunk, amikor Legkisebb felneszelt, így a nagyokat be kellett volna terelnem a házba...persze, nem akartak ilyen szupi időben bemenni. Fél óra közelharc, ígérgetés után győzelem, mehettem be gyorsan kaját rittyenteni az ordító Mesivel a kezemben, mert nagyságáéknak nem volt jó a hozatott kaja
Ezen is átverekedtem maga, kedélyek nyugodni látszottak, én naív beiktattam Mesi következő alvásidejére egy babakocsis sétát a játszótér irányába, mondván, kicsi majd horpaszt többiek meg csúszdáznak és mindenki boldog lesz
Ehhez képest elérve a játszóhoz alig állt meg a babakocsi Mesi ordibába kezdett (eddig nem volt szokása), próbáltam még ott helyben ringatni, hátha...nem jött be, közben pedig Zsebi a csúszdára mászásnál elvétette a lépést és leesett
Na két üvöltővel és egy bánatos Timivel hazaballagtunk és itthon kezdődött előlről a nyüszi, mert a két maca kinn akart maradni, Mesinek viszont a kezemben sem volt jó, nemhogy a kocsiban
Mesefilm ígérettel becsaltam őket, leültek tévézni, én meg kergebirka módjára róttam a köröket Mesivel, akinek semmi se volt jó, lévén alvásideje alvás nélkül elúszott. Naná, hogy csak majdnem 5-kor zuhant álomba, na ekkor újból kimentem a kertbe Timiékkel fát metszeni. Én nyiszaboltam, párom meg marha lezseren felvigyázta a csajokat, minek folyományaként Timi tenyérrel amúgy hasmánt végigszántotta a betonfeljárót és végighasította valami a tenyerét. Persze egész este ordított miatta, akármivel is vígasztaltam
Természetesen már este 6-ra ki voltak purcanva a koránkeléstől és a sok levegőtől, így már a fürdetésnél alig bírtak megülni a kádban
Mesi meg ugye későn ébredt, még este 9-kor is játszani akart a kis büdös
Hát akar valaki még három gyereket?
Mellesleg Mesi táplálásával kapcsolatban a legújabb fejlemény, hogy cumisüvegből pár napja délutánonként elfogadja a lefejt tejet is, még a fagyisat is, ha más nincs
Szóval már tényleg éhezett
Ma kíváncsiságból megmértem a déli evését, amikor még érzésem szerint van is a ciciben valami, na hát akkor tankolt 80 mili körül...le vagyok taglózva
Ezek szerint rohadt kevés a tejem, naná, hisz éjjel 10-12 órás szünet van, és esze ágában nincs kelni a gyereknek. Fejni meg kinek van ideje ilyen napokon, mint amit fentebb vázoltam?
megyek, mert ma végre délutáni csendespihenőt tart mind a három és még ezer dolgom van
pá
Momo