Kinga
Nagyon sajnálom
És tudom, ez most nem vígasztal, de én is hasonlókon mentem át anno. Az én ciklusaim hol 30, hol 60 naposak voltak. Képzelheted, hogy a 40.naptól már micsoda eufórikus állapotban voltam, az 50.-en már gondolatban a gyerekszobát rendeztem be, 3-4 naponta teszteltem, persze a negatív tesztekre mindig volt jó magyarázatom, és amikor végül 2-3 hét késéssel képes volt megjönni..., akkor ugye nem kell magyaráznom, mit éltem át.
És ez nem egyszer fordult elő.
És látod, mégiscsak sikerült
Neked is fog
Judit
A semicillin anibigyó
Annácska
BEBA HA, de csak kétszer kapott belőle, nem ízlett neki, és én is jobban örülök, ha anyatejcsit kap, így olvasztottam ki régebbi tejcsit és azt kapta meg
Stella
Végül nem postáztam el a kis drágámat
Megsajnáltam
Kiderült ugyanis, hogy a másik két babának, egy fiú ikerpárnak, akik ugyanebből a tejcsiből kapnak, mint mi, (egy anyukának a tején ugyanis 3 baba osztozik, és mindig ugyanattól az anyukától kapjuk a tejcsit), nekik is egész héten fájt a pocijuk. Állítólag napokon keresztül üvöltöttek, még a gyerekdokit is kihívták hozzá. Szóval biztos az a lökött nő összezabált valamit, mi meg szívtunk egész héten. Szegény Kristófka nem tehet semmiről
Egészen tegnapig nem adtam neki abból a tejből, hanem a régről lefagyasztott tejcsiből kapott, ettől aztán helyrejött
De mi lesz majd húsvét után??? Akkor is szétzabálja majd magát?
Csak most meg olyan mintha kicsit meg lenne fázva, szörcsög a nózija, meg horkizva veszi néha a levegőt, a cicit néha kiköpi, gondolom, mert nem kap elég levegőt a nóziján.
Felhívtam a gyerekdokit, hogy rendelés után kijönne-e megnézni (itt lakunk 2 percre tőle), de azt mondta, hogy sok dolga van most, egy másik dokit is ő helyettesít, így inkább holnap vigyem el a tanácsadásra.
Jó fej! Szerintem azért ilyen, mert a legelső alkalommal, mikor itt volt nálunk, nem adtam neki pénzt. De könyörgök, a kórházból való hazajövetel másnapján jött, a védőnő is épp itt volt, a nagy sürgés-forgásban elfelejtettem. Egyébként pedig akkor kötelezően ki kell jönnie, nem én kértem.
Mindegy, ő is megszívta, mert most adni akartam neki pénzt, de ha nem jön, hát nem. Holnap legalább ingyen lesz a tanácsadáson.
Azért szörnyű, hogy a pénz ilyen nagy úr. Pedig alapjában véve egy kedves doki, ő volt az én gyerekdokim is.
Babus