sziasztok!!!
Csillam,
én is nagyon-nagyon izgultam érted!!!értetek
nagyon örülök, hogy nincs baj és szuper, hogy tudod, fiad van!!!én holnap lehet, hogy megtudom a 4D-sen!!!
MEA!!!
Jövünk a hétvégére marosra! Ugye talizunk???
Jó is, hogy új dokid lesz mostmár, én is remélem, hogy rendes lesz!Rádfér mostmár az alaposabb törődés, mert ez a főorvos kicsit linknek tűnt nekem, ahogy bánt veled.
Amit anyósodról írsz, ez tök gáz...kitartás
legalább nem egy városban laktok, mint mi...
puszi,
Lányok
örülök az anyósos storyknak, legalább érzem, hogy itt megértetek!köszi, és köszi, hogy ti is meséltek, mert így látom, hogy nem csak egyedül vagyok a problémámmal!
tegnapi storym:
az én anyósom tegnap kerülgetett, aztán szó szerint falhoz szorított, hátrálni se tudtam, letaperolta a hasamat, és miközben a kezével a pocim taperolta, kérdezgetett, hogy : na hogy van az én kisbabám, mozog már?
fúúúú...a hideg kirázott!
Elég igénytelen és a cigitől folyton budös, nem bírom a tapizását!!!
ez nem fogja fel, hogy attól, hogy az unokája odabenn van, az attól még az én hasam!!! ha a cicimben lenne, azt fogdosná...
biztos érdeklődést akart mutatni, de túlzásba vitte. Ráadásul az "én kisbabám" szövegtől menekülni támad kedvem!!!
a párom öccse, hála anyós "rengeteg" törődésének és még sokminden másnak, meghalt szegény, drogos lett és felakasztotta magát.nagyon elszomorít ez, bár én nem ismertem. Na most én tudom és átérzem, hogy szörnyű ez neki, és én nem is tudom mit tennék,ha ez velem esett volna meg, mindenesetre én úgy próbálom majd minden energiámmal nevelni a babót, hogy ez velünk ne történjen meg! szóval emiatt sajnálom anyóst,
de azt gondolom, hogy azért mert ő ezt valahol elrontotta, hogy ez történt, most úgy érzi, hogy azon a babán kell "jóvátennie," akit én a világra hozok, /szerinte/ neki!!! már mondott nekem olyat, hogy: reméli lány a baba, mert ő mindíg is vágyott lánygyerekre!hogy neki nem lett lánya.. nem igazán érdekli a terhességem, sem én, neki én egy eszköz vagyok, akin keresztül ő megkaphatja, amit akar..régebben is mindíg engem nyaggatott, hogy érjek el a páromnál neki dolgokat meg ilyenek!
folyton az az érzésem, hogy ha megszületett a babó, ő a sajátjának fogja tekinteni, csakhogy én átlátok mostmár rajta, megismertem, és nem lesz semmi beleszólása a családi dolgainkba, amíg én élek, az tuti!
ANYUKÁM nekem nagyon aranyos, nekem 3 éves koromban meghalt apukám és anyának köszönhetek mindent!Nagyon szeretem őt! Bármit megtennék érte, és ő is nagyon szeret, kiáll melettem, mindenben segít!Nagyon rendes!
ő jó fej, beleszólhatna bármibe, újabban mindenben hallgatok rá-talán mert nem mond hülyeségeket
- de nem teszi, csak ha tanácsot kérek.
talán lányom lesz és mi is mindíg jóban leszünk majd a lányommal
talán holnap megtudom
úgy izgulok!!!
Bodza,
végül is jobb, hogy inkább ilyen a férjed, mintha "anyuci kedvenc kicsi fia- anya szoknyájához nőtt" lenne
gondolom érted milyen pasikra gondolok itt!
Magika,
nagyon édes a pici babád!aki már nem is olyan kicsi!
gyere máskor is közénk!
Kismama,
az én anyum szegény végig hányta velem a hasában a 9 hónapot! sajnos van, hogy nem múlik a rosszullét
de drukkolok, hogy jobban járj!!!
Bkrisztina,
engem a családomban sokan nem tekintenek "rendes"kismamának, mert nem vagyok házas a párommal. tervezzük az esküvőt, akkorra, ha a babánk már 1,5-2éves lesz és ő is élvezni tudja majd a bulit
hú, bocs, hogy megint ennyit "anyósoztam" de annyira jólesik kiírni magamból
köszi
Csillám!!!
Vigyázz magadra! pihenj sokat!
Üdv,
Zsófi
18+5