Sziasztok!
Most pár napig nem voltam, mert holnap reggel vizsgázom és otthon voltam tanulni(ott sajna még nincs internet). Kriszti! Köszönöm a leveleket, mindent meg tudtam nyitni, tök jó, hogy ilyen aranyosak vagytok és próbáltok segíteni az ilyen gyakorlatlan kismamáknak
)))
Olvasgattam mindenféle szakirodalmat, és volt benne 1 homeopátiás készitmény(tabletta ha jól emlékszem ), amit ajánlottak szülés előtt néhány héttel szedni folyamatosan, mert állitólag sokkal gyorsabban tágul az ember és teljesen megkönnyíti a szülést.....Hallott erről valaki, esetleg volt aki próbált már ilyet?
Sajnos mostmár minden nap hányok, a legkülönfélébb időpontokban és a legmegdöbbentőbb dolgoktól tud előjönni....
((
Az otthonlétem alatt nem volt túl eredményes a tanulásom, a 33 tételből 5-öt tudok össz-vissz....ma próbálok belehúzni, de képtelen vagyok koncentrálni hosszú ideig, vagy elálmosodom, vagy a baba körül jár a gondolatom, azon kapom magam...
Szal holnap 9-től légyszi szurkoljatok nekem...
Rám fér!
Ti dolgoztok még? Ha már nem, meddig dolgoztatok? Én terveim szerint csaka 8 és 9. hónapban gondoltam otthon maradni, de majd kiderül, h hogyan is lesz.....
Hétvégén voltak a sógornőmék és panaszkodtam neki, hogy hányok, gyomorégek stb, de remélem 12. hét után elmúlik, erre a kis görcs közölte, hogy ne álmodozzam, neki is végig megvoltak ezek a tünetek mindkét gyerekével, hát pukkadjak meg ha ebben a témában bármit elmondok neki ezután.....
Később még bekukkantok, most próbálok tanulni.
Sziasztok.