Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok,

Kriszti, Eszter nagyon édes Kép punnyadást befejezed most már? mert itt vannak a dolgos hétköznapok, lehet olvasnivalót lökni ide Kép Kép

Andrea, ez egy régi film, én pl. láttam párszor, amikor az ápolónőképzőben tanítottam (eredetileg magy-tört. szakos tanár vagyok, de már nem gyakorlom). tényleg szörnyű látvány, de azért kamaszlányoknak le kéne vetíteni, hogy tudja mit csinál, amikor gumi, vagy tabletta helyett küretre megy. az már más kérdés, hogy miért kell a délelőttönként otthon tartózkodó és tévét néző nyugdíjasokat és kismamákat ezzel riogatni.

Krisz, sok sikert a fodrászhoz. nálunk nem ment. nagy hiszti volt, a fodrászcsaj rendesen kiborult, hogy szegény gyerek. kicsit hagyjátok ismerkedni. nálunk az bejött, hogy apának is akkor vágták, és attól már csendesebb lett, sőt utána itthon Kép hagyta levágni.

bébitaxi: Liza már tud menni vele, de még nem érzi biztonságosnak, ezért csak pár lökést ad, és aztán abbahagyja. de télen nem is erőltettem, majd most. kormányozni nem tudja ő sem.

Zsuzsi, bátyámék is hétfőn voltak osztrákban, megrendelést leadtam én is. bélelt mellényt kértünk Lizinek, ősszel is volt egy, de már szinte kinőtte és nagyon szerettem, jól ki lehetett használni, és a keze is szabadabb, használtam télen is kabát alá, és egy kicsit könnyítettem vele a szumószerelésen.

ivás: tea 2-3 dl reggel, illetve délelőtt, ebédnél 2 dl gyümilé, ezenkívül víz, kb. fél liter elfogy naponta.

mi is sokat sétáltunk. Lizának aztán nics gond a menőkéjével, csak győzzünk utánafutni. ma pl. voltunk kint a Dunakorzón, most volt ott először és fel-alárohangált, mint egy kergebirka. amikor már indulni akartunk, alig bírtuk visszagyömöszölni a kocsijába, pedig már hullafáradt volt, és álmos is.

megyek vásárolni, amíg alszik a gyermek

panu
panu
 
 


Enci, megvan, letöltöttem, és küldöm hamarosan

panu
panu
 
 


Na, lehiggadtam.

Lányok, köszi a szavazatokat az albumunkra, meg a bókokat is. Kép Mostanában már nem annyira fotógén a Boga, mert sokszor elszalad, mire exponálunk. Kép Valamit változtattak azóta a babaszobán, ez már a jó cím, ha valakit még érdekel. Kép
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=10073

Panu! A budafokiba járunk mi is uszni, tavaly május táján kezdtük. Mi a 3 órásira, 2-es csoport. És ti?

A szuritól jobban féltem mint kellet volna, mármint a következményeitől. Semmi nem volt. Kiscsaj kicsit hisztis, nyűgös, de a hétvégén kijött az első rágófoga. Nagyon nehezen töri át az ínyét. Mi is az a homeoscucc, amit használtok fogra, ínyre? Így 9 fogas a csajom. De szerintem a 10-ik is kijön néhány napon belül.

Nekünk is nagyon jól telt a hosszú hétvége, mindennap volt program. Hétfőn voltunk a Tropicáriumban, Boga be akart mászni a rájás medencébe, meg az akváriumokat csapkodta, ja és persze, puszilgatta. Kép

Nyaralás. Szerintem mi is biztos megyünk majd, csak általában utolsó pillanatban szoktuk kitalálni, hogy hová. valszeg belföldön. Bár nekem London az álmom, de oda majd csak inkább, ha babó nagyobb lesz.

Andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek
 
 

 
 

Csajok,
nem tudtam még visszaolvasni teljesen, de írtam az eddigiekre, majd folytatom.
Bocsesz, de sok lesz Kép.

Eszter,
elmúlt a hasmenés...? Látom, igen.
Erdély: tudod Kép. Mi járunk sűrűn, ha érdekel komolyan, ajánlok linkeket, sőt helyeket is megnézni. Tudod, a férjem erdélyi Kép.
Séta: Kép. Eszter 5 napja kavar, mint az állat! Ma babakocsi nálkül mentünk el a boltba (nem messze van), hihetetlenül élveztem. Ő is letérdelt, amikor elfáradt :D
Játék: pont ezért kérdeztem én is, hogy ki mivel játszik, mert tanácstalan vagyok én is.
Viszont. Ajánlok 1 könyvet (nekem is ajánlották, megvettem, nagyon tuti), amiben találsz kedvedre valót: Deákné B. Katalin: Anya, taníts engem! Én a Libriben vettem meg, 2000 Ft volt és nem kell semmi befektetés a játékokhoz. Napra le van bontva, h miket lehet játszani a kölkökkel - és közben persze tanítjuk is őket. Pl. 16 hónapossal mára az van írva, hogy hallgassatok zenét és doboljátok az ütemét. Ő még nem fogja tudni, ezért fogd a kezét és segítsd. Holnap: villanykapcsolgatás és mondani közben: sötét, világos. Ilyenek vannak.

panu,
laborválasztás: itt Szegeden is lehet választani, legközelebb meggondolom én is.
Liza gyönyörű! Hintalóért nyüsztetem Apát, sztem Eszter lassan kinő belőle.
Ne idegeskedj Liza miatt, írdd össze, miket csinál már, meg fogod látni, azért nincs lemaradva. Én is mindig aggódtam, aztán egy ideje nem foglalkozok senkivel (de miért csak 6 foga van ????), mindenki a saját ütemében fejlődik.

Krisz,
nagyon édes Dorka, én is kezdem veszegetni a rucikat (szoknya...) Neki. Annyira kis csinosak benne!
Autóodanőve - néha ismerős, de vita nincs,m ert csattog az ostor Apánk feje fölött Kép!
Morzsád aranyos és milyen csinike!

Andi68,
nincs kegyelem, tessék írni is Kép!

Ági,
Bogi - csúzda... Nagyon ügyik vagytok!
Nyaralás: jó lenne, de nincs személyautónk, Gergő cégese (Corsa del Van) kétszemélyes, így nem tudunk egyenlőre tervezni (busz,vonat gyerekkel köszi nem). Hacsak nem bérlünk megint autót. Szal ha Apa megkapná a cégtől a személyautót...
Ti merre mentek?

Fogsor - Eszternek még mindig csak 6 foga van.

Zsuzsi,
anyós-sztori nem semmi. Sajnálom, hogy nem jöttök ki. Enyém anyós jó messzire van, 1 évben ha 4-szer látom. Amúgy elvagyok Vele. Úgy vettem észre, tart tőlem Kép.

Dorki,
zöld fejet így tudod feltenni (szóköz nélkül, sorban írdd be):
\
clipart
{
biggrin
}
és akkor kiadja majd.

Enci,
oltás Kép, súly, magasság: Kép. Babarajzolás nálunk is menő. Az alvós képetek fantasztikus! Gyönyörű rajta Flóra!

Bori,
köszi a nyugit a 15 hós oltásról, remélem, nekünk is okés lesz. Te vagy az első, aki ezt mondod.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Krisszie,

én az ibuszban intéztem az appartman lefoglalását ha most foglalod le az utazás kiállitás alatt 10% kedvezményt adnak.Ezeket a képeket mi csináltuk tavaly én nagyon meg voltam elégedve a helyel.Ja ennek az appartmanak Al Salicil a fantázia neve.
KépKépKépKép
szuszoka
 
 


folytatom Kép,

Krisz,
ezek a jelek fogzásos jelek, egyik pofija piros és a másik sápadtabb?
Mit adsz Dorkának fogzásra?

Dorki,
bagózós nő: undorító. Ilyenkor olyan jó lenne beszólni nekik, h tudja-e, kinek az életét veszélyezteti?

Mi belevágtunk 20 éves lakáshitelbe, már csak 18 és fél év van hátra Kép Kép. Elég magas a részlet (55.000 Ft), de mivel ügyvédúr átvert bennünket a lakástulejjal együtt, így a szocpolt sem kapjuk. Szal arra még + 22.000 Ft megy havonta - ez szerencsére "csak" 4,5 évig. Mostmár csak 3 évig.
De a mienk, szuper helyen, nemrég zsákutca lett az utcánk. Egy nagyon szép lakóparkban. Csak éppen rohadt sokat nélkülözünk Kép.

Krisz,
köszike a dícséretet Kép. Én szokom vágni Kölköm haját, de tervezem mostmár (jobb az idő, nem kell annyit öltözni) a fodrászt is, hogy jó kis fazonnal nőjön.
Dorka ezek szerint nem csípi?

Andi,
sajna nem néztem (sajna????), mentünk Mama elé a buszhoz.

panu,
Neked is köszi Kép Eszter nevében.
Jelentem, itt vagyok és írok, lassan többet, mint Jókai Kép.

Bobó(bébitaxi):
most akarunk venni, mert ESzter imádja. Eddig a szomszédban játszottunk vele.

Mi hosszú 7végén a Sógornőméknél voltunk falunk, mert keresztszülők lettünk Apánkkal. Szombaton mentünk, hétfőn jöttünk, nagyon állat volt! Eszter unokatasói: Tivadar 4 éves lesz júniusban, Réka (az ő keresztelője volt) meg 2 hét múlva lesz 1 éves. Szal Lányom a nagyfiúval nagyokat játszott, nagyokat kacagtak. Imádtam, annyira édesek voltak!

Zsuzsi,
ez elég béna hely lehet Kép.
Istenem, mikor jutunk el mi ilyen helyre Kép?

Na, befejeztem, Ti jöttök!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Homeos cucc fogzásra:

Chamomilla Vulgaris 5CH

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Andi
gratula a 9 foghoz
Kriszti
{} az a biztos, ha az anyós tart tőled és nem te tőle
a bagós nőnek nem szólhattam be, mert sokan voltak hangosak voltak és büdösek voltak ....
Dorki
dorki
 
 


Sziasztok!

Hű, ma aztán írtatok csajok!

Andi! Én csak hallottam erről a filmről, nem láttam, nem is tudnám megnézni. Nehéz ez a téma, én nem vagyok elvakult abortusz-ellenes, de én nem tudnék ilyet csináltatni, az biztos. És tényleg felháborító, hogy manapság, amikor mindenhonnan felvilágosítás csöpög, még teherbe esnek lányok tizenötévesen... (Feküdtem a terhespathológián tizenhatéves lánnyal, aki nyolc hónapos terhes volt... és ez már a második terhessége volt, mert az elsőt másfél évvel korábban elvetette... Ő is olyan "sokan vannak, hangosak" féle volt - bár nagyon tiszta volt, az is igaz, de teljesen komolytalan, állandóan kiszökött éjjel a pasijához, meg lefizették az éjszakás nővért, hogy bent alhasson a fickó, amikor egy vak lánnyal ketten maradtak a szobájukban...)

Krisz! Na, Szabolcs meg azt csinálja, hogy amikor kézbe veszi a poharat - amúgy hibátlanul -, belekortyol, majd vigyorogva kiköpi, újabb korty, köpés... Amikor szomjas, akkor csak nyitja a száját, nem nyúl a pohárért, várja, hogy itassam...

Panu! Te is magyartanárnéni vagy Kép? Én még csak leszek, az igaz... A fodrász nálunk is katasztrófa volt, én a szülinapja előtt próbáltam szépfiút csináltatni belőle, de azóta itthon vágjuk, és sokkal jobban Kép.

Szabolcs másfél és két liter között iszik, de ezt már írtam, és nem is tudom pontosan, mert nem tudom, mennyit szopik.

Kriszti! Erdély témában még értekezünk Kép. A könyvet meg már meg akartam venni egy ideje. Mert valamikor találtam egy oldalt a neten, ahol ebből a könyvből származó játékokat ajánlottak, meg másokat is, nagyon kalssz volt. Csak éppen egy gépelszállásnál elveszett a Kedvencek is, és azóta az istennek se találom...

Brigi! Tessék jönni! És Andi(68) is! És Zsófi meg aztán főleg régen jelentkezett...

Ma voltunk az Orr-fül-gégészeten, mert Szabolcs a sok téli nátha óta nagyon nehezen veszi a levegőt éjjel, bár azóta javult, amióta a háziorvos azt javasolta, hogy vigyük el - pénteken voltunk ott. Nincs semmmi gond, csak nagyon száraz a nyálkahártyája. pedig ezerrel párologtatunk Sterimarozunk, de jövő télre biztosan veszünk egy hidegpárásítót... Most már el fog múlni, azt mondta a doktornő.

Aztán hatalmasat sétáltunk, elmentünk a Vároligetbe, csúszda, hinta, galambkergetés és kacsalesés Kép. Kicsit labdáztunk is a fűben, és szuper, hogy se sapka, se sál, se harisnya...

És ma a gyerek összesen 30 percet aludt a Heim Pál várójában... Csöppet feldobta a tavasz.

A tegnapi kis kirándulás is jól sikerült, de a városon kívűl biza még óriási hó és sár, és víz van... Hazafelé a vonatról leszállva egy csapat idős turistába botlottunk, akik MIÉP zászlót lengettek, és hangosan bolsevikeztek valakit. Ezekután már nem is nagyon csodálkoztam, a híreken... Na, jó, ide talán nem kellene nagyon bekeverni ezt, de azért engem felháborított a fütyülés, és bármelyik oldalról jött volna, felháborított volna... Bocs, hogy megemlítettem...

be kell szereznünk pár új ruhát a gyerekemnek, holnap shopingolni fogunk Kép.
Fulescsacsi
 


Kriszta,
hintaló erdélyi, talán anyóst rá kéne venni, hogy ott egy mesterembertől szerezzen be egyet Kép
ez egy összeszerelhető darab, nem egyben jött ide. különben hovalósi a férj?

zöldfejnél vmi nem stimmel...

Andi, délelőtt 10h, 2-es csop. ebédután nálunk alvás van, ezért inkább de.

ma kapott egy könyvet a lányom, és azt olvastam egész este, már most tudom kívülről. egyébként helyes könyv, még apának is tetszik, pedig az már valami: Marék Veronika: Boribon és Annipanni. nálunk már mennek a hosszabb mesék is. pl. simán elolvasom a Világító mesekönyvet, vagy a Franklin születésnapja című opuszokat egyhuzamban (kb.5-8 perc). sőt, ha a végére értem, akkor ő kezdi elölről, és mondja magának, a maga nyelvén.

jó éjt mindenkinek, panu
panu
 
 


Fcs, szerintem a sok sterimarozás nem túl jó a nyálkahártyának, inkább szárítja hosszútávon, de ezt csak az ujjamból szoptam, nem tudományos.
már nem vagyok magy.tan.néni, pályaelhagyó vagyok/voltam. mindössze 3 évet tanítottam, aztán jött jobb (értsd: anyagilag). ennek idestova 10 éve.

panu
panu
 
 


panu,
Kép
újra, csak szóközt ne tegyél bele:
AltGr gomb+Q betű - ecccccerrrrre, beírod, hogy clipart, majd
AltGr gomb+B betű - ecccccerrrrre, beírod, hogy biggrin, majd AltGr gomb+N betű eccerre.
Így néz ki (szóköz nélkül írjátok!):
\ clipart { biggrin }

Csináld csak!
Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Eszter,
Szabolcs mennyiszer és mikor szopákol 1 nap?
Erdély-ügyben okés, majd beszélünk még Kép.

Dorki,
bagós nő körülírása: Kép jó, tecc!

Egy kis hülyeség a nap végére:

Kép

Jó éjt,
Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Kép

ez az!!!!!!
panu
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi,
ez csudaszépKép húú teljesen kedvet kaptam hozzá, mondjuk annyira nem volt nehézKépKép
Mikor mentek?

Kriszti,
én még nem adtam soha semmit fogzásra. Az egyetlen tünet a hőemelkedés, arra is jó a chamomilla?

Szerencsére ma már csak egyszer volt éppen 37, pedig szinte óránként mérjük. Annyira élvezi a csaj, szalad a lázmérőért, bekapcsolja és próbálja a nyakán át a hónaljába dugniKép

Fcs,
klassz lehetett a városligeti sétaKép mi csak a környéken bandukoltunkKép
A sterimar csak tiszta tengervíz nem? sztem az nem szárít.

Ruha shoppingolás klassszKépKép én is most a vásárlás mániámat kiélem gyerekruhákban.)

Panu,
komolyan értékeli a lányod ha felolvasol neki?
nagyon szupiKép
Enyém lánynak csak az tetszik ha mutogatjuk a képeket, ha hosszabb szöveg jön, elunja és már lapozunk isKépKép bár ezt a kép nézegetést el bírja viselni elég sokáig, egy könyvet általában 3x oda-vissza kivesézünk, az összes fűszálra és bogárra kitérőenKép
Ja és inkább a nagyos könyveket szereti, régi Bölcs Bagolyos ismeretterjesztő könyveket szoktunk nézegetni, amik még az enyémek voltakKépKép

Krisz

Krisz
krisszie
 
 


Panu!

Nem olyan sokat Sterimarozunk. Amíg beteg volt, akkor minden orrszívás előtt, most pedig lefekvés előtt. És biztosan nem szárít, mert ma a dokinő is azt mondta, hogy azt fújkáljuk. Tengervíz, gondolom a só miatt gondolod szárítósnak, de azért ez szűrve, meg higítva van.

Mi is akarunk hintalovat!!!!
Fulescsacsi
 


Panu,
ügyes vagy Kép!

Lányok,
Kölkök hogy viselik ezt a melegfrontot?
Eszter extra hisztis! Tegnap este 1 órahosszat kínlódott az elalvással, pedig annyira álmos és fáradt volt, hogy alig látott. Nagyon rossz volt Kép.

Krisz,
igen, arra is jó.
Leírom:
Bár itt 15 CH-s Chamomilla van írva:
félóránként-óránkét 5 golyócska
<font color="0000ff">Jó hatású a dühös, szeszélyes, fájdalmat nehezen tűrő babáknak, aki egyébként kedves, jó baba, de a fogzás alkalmával ingerlékennyé válik.
Gyakran az egyik arcfele piros és meleg, a másik sápadt és hideg. A fogzás alatt előfordulhat hasmenés, hőemelkeés, láz, hörghurut. Állapota javul, ha karba veszik, ringatják, babakocsiban döcögtetik.</font>

Javaslom, hogy patikában kérjél homeós kis füzetet. 4 jelent meg:
- Homeopátia babáknak, mamáknak
l. Várandós kismamáknak
ll. Születéstől a gyermekkorig
- Homeopátia mindenkinek mindenkorra
- Homeopátia az alapoktól.
A BOIRON kiadványai.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Sziasztok!

Látom mindenki élvezte a tavaszi időjárást. Mi is jó nagyokat sétáltunk. Bogi már régóta-talán már a kezdetektől-nem engedi fogni a kezét. Ő is menne minden felé, de érdekes módon élőben nagyon fél az autóktól. Amúgy meg az ablakból, meg a könyvekben mindig az autókat kell nézegetni. Imádja , még a buszokat. Ő sem tudja még hajtani a bébitaxit, igazából nem is nagyon érdekli. Nem játszik el egyedül, ha ott ülök mellette akkor szeret elszötyögni mindennel, de ahogy fölállok, meg kiteszem a lábam a szobából rögtön jön utánam, és már nem is érdekli a játék. Bogi elég érdeklődő, talán túlságosan is, mindent megfogna, megnézne, megkóstolna..., de sokáig az Ő figyelmét sem lehet lekötni, mindig siet valahová....A játszótéren szeret más gyerekekkel játszani, akkor nem is foglalkozik velem. Enni próbálgat egyedül a levessel is próbálkozik, meg amit lehet azt kis falatokra szedem neki, és kiteszem az etetőre, onnét eszegeti meg. Öltözni annyi, hogy a fejébe húzza a pulcsit, meg fölveszi a sapit -van amikor rosszul-viszont levenni is, le tudja már a sapit, sálat. Megmutogatja, hogy melyik ruhát hová kell fölvenni. Babázni mostanában kezdett el, ringatja, babusgatja itatja....Hétvégén sétáltunk a belvárosban ,és egy kutyust akart megitatni a csőröséből.Olyan édeske volt.

Panu,
Bogim is forog körbe, szerintem Mi ezt tücskön tanultuk, mert ott van egy kis forgás körbe. Addig csinálja még a végén huppan egyet, és jót röhög magán. Bezzeg ha megüti magát.....

Eszter,
Mi a Tisza-tónál voltunk tavaly nyaralni. Nagyon jól éreztük magunkat igaz Bogit nem engedtem a vízbe, de volt saját kis medencéje abban "ázott". Lehet, hogy van abba valami amit a férjed mond.
Én már jó pár éve voltam Erdélyben, nagyon szép hely, sok szép természeti látnivaló van, de az utak azok valami borzalmasak voltak. Lehet, hogy már javult a helyzet. Mi is esténként Stérimarozunk, nekünk van hidegpárásítónk, de nem egy drága darab. Tavaly vettük Én azt javasolom, hogy valami komolyabbat vegyetek hosszú távon jobban megéri. A miénk nagyon hangosan működik, és valahogy nem az igazi. Egyébként Mi a metróban vettük.

Enci,
ígérem a héten küldöm az elmaradásom. És mint szakavatott tessék ám itt a tanácstalan kismamiknak gyermeknevelési útmutatót adni.

Krisz ,Kriszti, Dorki
Csajócák nagyon édik.

Én még nem mertem annyira nekivetkőztetni Bogit az overáll lekerült már rólunk, de harisnya meg a sapi még van rajta. Igaz vékonyabb kiadásban.

Bocs akinek még nem írtam, de ezt is tegnap óta írogatom, jó sétákat mára: Ági, Bogi
kamagi
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek van az előszobában egy nagy tükrünk és a Fancsi igazából most fedezte fel ott ugrál előtte már vagy 20perce és figyeli ,hogy a kislány azaz ő mit csinál benne tők édi.

később jövők
szuszoka
 
 


Sziasztok!

Kriszti! Mi Chamomila 9CH-t veszünk, de az adag itt is ugyanaz. Bár egyszer egy "nagyon hozzáértő" gyógyszerész közölte, hogy naponta egy adagnál többet nem szabad a homeós cucokból bevenni, mert addikciót okoz... Annyira rossz, hogy nem ismerik rendesen ezeket a cuccokat...

Ági! Mi is csak tegnap dél körül vetkőztünk neki. Délelőtt a Heim Pálba még harisnya, farmer naci, téli sapka, sál, de hazafelé, már csak a pulcsiját adtam rá vissza, aztán itthon átöltöztünk, lekerült a hari, és elővettük a tavaly őszi kabátját, amit csöppet kinőtt, de remélem, ma veszünk újat Kép. Sajna az őszi vékony sapijait is kinőtte Kép, vagyis inkábbb KépKépKép.
Fulescsacsi
 


Zsuzsi,
mi az a később Kép?

Úgy látom, Mindenki a korai "nyarat" élvezte ma! Itt Szegeden 22 fok volt. Állati jó Kép.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Sziasztok!

Na megvolt a nagy fodrászolás, a lányom egy hang nélkül csinálta végigKépKép vagyis annyi hangja volt, hogy magyarázott a babának a tükörben, amíg a fodrászcsaj nagyon klasszul megnyírtaKép
szóval ügyi volt, nézelődött és mindenkit elvarázsolt olyan tündér voltKép

Ilyen volt a fodrászolás előtti sütizés közbenKép
Kép

és ilyen lettKép
Kép

húú és nálunk is milyen nagyon-nagyon jó idő volt, ezt imádomKépKépKép nem maradhatna esetleg így???Kép

Fcs,
sikerült cuccokat venni Szabolcsnak?

Krisz

Krisz
krisszie
 
 


sziasztok,

angyal Dorka Kép és szép is Kép

jó idő megszavazva Kép

Fcs, én is kíváncsi vagyok, a részletekre is: hol, kb. mennyiért

csajok, mit vesztek húsvétra a gyerkőcöknek? ötleteket várok Kép én láttam vízimalmot, amit tapadókorongokkal lehet a kád oldalára, vagy a csempére erősíteni, fapuzzle-t, fa memory-t (párját keresni felfelé fordított lapokkal már ők is tudhatják), xilofont, amin zongorázni is lehet, lányka-barbiféle teherautót kis rápakolnivalókkal.

nálunk is tavasz. gyermekem megkergült. ha kimegyünk, olyan, mintha most engedtem volna el a pórázról, ugrál, kurjongat, rohangál. du. egy fadarabbal játszottunk: eldobtam utána futottunk, versenyeztünk, ki kaparintja meg előbb, nagy kacagások voltak.

panu
panu
 
 


Sziasztok!

Krisz! De édes lett Dorka! (Nem mintha amúgy nem lett volna az Kép)

Végül nem csaptunk akkora vásárlást, mint terveztem, mert annyira jó idő volt, hogy inkább játszótereztünk, de megnéztünk egy boltot, amit azt hiszem, itt ajánlott valaki valahol.

http://www.babaruhabolt.hu/

Szóval itt voltunk, vettünk egy tavaszi dzsekit 1500-ért, bodykat háromszázért, egy klassz gatyót, zoknikat, és sapit Kép. Összesen 3900 Ft volt, és igazából nem látszik rajtuk, hogy használtak... (A zoknik és a sapik újak). Csak amiket kinéztem a neten, nem találtam meg, de mindegy már. Lehet, hogy jövő héten Elmegyek a gyerek nélkül, mert Szabolcsnak annyira nem tetszett, hogy bent kuksolunk egy boltban, ahelyett, hogy kint lennénk a napon. Holnap cipőt veszünk, mert kicsit túlzás s bundás bakancs, úgy érzem... Csak nem tudom, milyet vegyek, nem tudtok ötleteket adni? Ti már megvettétek a tavaszi cipőt? Remélem, végre eljutunk játékboltba nyusziajándékért is...

Panu! Még nem tudom biztosan, mit kap, remélem, kapok ihletet... Szeretnék egy montesszorit, mert még nincs, csak egészen kicsike, azt viszont imádja, lehúzgálja a karikákat, és próbálja visszatenni. És egyberakhatós poharakat, nekünk kör alakúak vannak, és ezekkel kiválóan boldogul, úgyhogy veszünk egy szögletes készletet is, hogy nehezítsem a dolgát, hátha egyszer végre eljutunk a formabedobásig...

Mi is nagyon elveztük a jó időt, játszótereztünk isKép. A mi játszónkon eléggé összeszokottnak tűnő társaság van, szinte mind többgyerekesek, és idősebbek, remélem, mi is be tudunk illeszkedni. Kicsit rossz a tömeg, de a gyerekek élvezik. csak nagyon fárasztó Szabolcsot felpakolgatni a csúszdára, igazán megtanulhatna felmászni, de sajna esze ágában sincs...
Fulescsacsi
 


Fcs, mi a montessori? cipő: mi tavaly kaptunk (akkor még nagy volt egy kicsit) sportcipőket, 2 párat, adidast és nike-t, mindkettőt leárazáskor vették a bátyámék, de még így is drága volt, viszont jól bírják a strapát. azért is szeretem jó időben, mert nem magas a kérge és könnyebben mozog benne a bokája. nekünk szandi kéne, de még nem tudom, milyent vegyek.

panu
panu
 
 


Fcs, már meg is néztem, mi a montessori, köszi, de van ilyenünk... Kép buta mama Kép

panu
panu
 
 


Jó estét!

Eszter,
nálunk is tervben van a tavaszi cipő. Szeretnék neki egy edzőt, és egy "normált".. Én a dokink tanácsára, meg amiket hallok más kismamiktól, mindenki a kérges betétes cipőt ajánlja pl. sisestát. Én is átnézegettem a ruhatárát Boginak, bizony növögetünk, szerencsére, gyakorlatilag mindent kell vennünk. Csak egy a bajom, hogy kinőttük a szekrényünket is, mert a régi ruciai is ott figyelnek még. Lehet, hogy talán szekrényt is kellene vennünk?(na ez csak vicc akart lenni)

Nyuszi ajándékkal Mi is bajban vagyunk, de azt hiszem, hogy valami csajos motort fog kapni, mert most a játszón mindig azt figyeli. Ki is próbált egyet, és úgy örült magának a lelkem.

Krisz,
Bogimnak is nyírtuk már a haját, még tavaly ősszel, lassan megint esedékes lenne, de úgy sajnálnám, most olyan kis szép ezzel a frizuval. Pont ma vettem kis csatokat, de mondanom sem kell, hogy nem tűri meg a hajában. Ha ez így lesz akkor viszont kicsit vágni kell belőle, hogy ne lógjon a szemébe.
Amúgy is ma két emberke kisfiúnak hitte, ezzel anyai szívembe sebet ejtve, de azért túléltem.

Zsuzsi,
Majd, hogy most Fannid felfedezte magát a tükörbe, egyre több időt fog ott eltőlteni, és lassan elkezdi tapogatni kicsi kezeivel is. Bogi rendszeresen nyomokat hagy rajta. Ez az elején rendetlen anyjának fel sem tűnt, hanem készült róla egy fotó, éppen a pózolását fényképezve, és azon láttam meg, hogy milyen ujjlenyomatos is az a tükör. Ja meg hordogatja oda a ruhákat és ott próbálgatja.........Még, hogy az Én gyerekem fiú..
kamagi
 
 


Mi tegnap voltunk orvosnál, mert Nikcsi lábáról nem múlnak a pöttyök. Kértem beutalót a bőrgyógyászatra, holnap megyünk. Eléggé izgulok, mert nem voltunk még sosem kórházban vagy orvosnál az oltásokon kívül. Persze a gyerekorvosnak megint el kellett mondanom , hogy mit akarunk és hogy 3 hónapja semmi változás és ő megint nem emlékezett semmire. Ott van két védőnő + ő de ők csak ott ücsörögnek. Nem azért van ott az a szar számítógép, hogy bevigyék az adatokat ?? Akkor talán képben lennének, hogy miről is van szó. + még a kiskönyvet is odaadom, abba is fölírhatnák, hogy mikor milyen krémet adott, mert persze arra sem emlékezett. És mikor említettem neki a bőrgyógyászt, akkor szabályosan megsértődött. Szerinte tejallergiája van Nikinek és a bőrgy. is ezt fogja mondani. Hát azért én inkább elviszem.
Na de jó is történt ma, mert voltunk 100 folk C koncerten. Most volt az első alkalom, hogy ilyen zenés, táncos mulattságba vittem a kölköt. Egy pillanatra megijedt a sok gyerek láttán, de utána már nem félt. Nagyon hangos volt a koncert, de jó. Niki kb. a felét az előcsarnokban töltötte és kb. 10 emeletnyit lépcsőzött. A zenét figyelte, de közben sokat beszéltek, (ami a nagyobbaknak jó volt) de Niki akkor azonnal elindult kifelé. A sor szélén minden gyereket végigsimogatott. Kép
Vettem neki én is egy félcipőt, mert nekünk is bélelt van. 22-est vettem, de nagyon nagynak néz ki a lábán.
Új rucikat én is akarok venni (mindíg)
mi is jártunk úszni még tavaly, de azóta Niki pont akkor alszik, mior menni kéne. Kép Sajnálom, mert nagyon szerette.
Füles
az idős túrista Miépes zászlóval.Kép... Nagyon finoman, úriasszony módjára fogalmaztál. Látszik, hogy te nem mennél fütyülni. Kép Szerintem, bárki kifütyülhet bárkit, bárhol, de könyörgöm, ne márc. 15-én !!!!! Ez azért bunkóság. Jó, hogy nincs semmi baj Szabolcs légzésével. Nekünk is van párásítónk. Bionare és nagyon halk.
Kriszti
mi a kikában vettünk hintalovat Kép
ez a zöld fej, jó bonyolult, nekem van csomó fajta smile leírásom, de itt egyik semműködik. Kép
na az meg a másik fele, hogy abagós ,büdöst, így kell leírnom, pedig mindenki tudja miről van szó Kép csak ebben a fene nagy jogállamban kezdünk átesni a ló másik oldalára . Mert ugye jogai a büdöseknek is vannak csak kötelességei nem. Vagy csak simán szájon vágnak, ha az ember szól. Nálunk a piacon pl. a parkoló kocsik közé guggol le sza..ni a büdös, mint a kutya. És ,ha rászólsz még le is köp. Na ezt nem neked szántam, csak mérgesít.
Kamagi
mi Sarudra járunk nyáron a férjem családja nagy horgászőrült !!! Ti hova jártok ? Nagyon jó lehet, ahogy ruhátpróbál !!! Méghogy fiú ??? Niki meg puszilgatja a tükröt , ha meglátja magát. Nagyon jóban van a tükörképével.
Krisz
Nagyon csini lett a csajszi és ügyes is, hogy tűrte.

Nálatok mindíg volt húsvétra ajándékozás? Én arra emlékszem, hogy a mamáméknál kerestük a fűben a tojásokat (imádtam) meg jókat ettünk + locsolkodás, de nagy ajándékozás nálunk nem volt.

Dorki
ilyen a hintaló
Kép
dorki
 
 


most olvastam a saját írásom és láttam, hogy néhol kicsit zavaros. Bocsi,fáradt vagyok mennem kell aludni. én is örülök a melegnek csak éppen 2 napja fáj a fejem miatta. Kép
Dorki
dorki
 
 


Sziasztok!

NAgyon el voltam havazva, azert nem tudtam jelentkezni: Matenal szivzorejt talaltak es azzal mentunk kivizsgalasra, de eleg pokrocosan viselkedtek velunk, mert megvarattak minket, de addigra le KELLETT vetkoztetni a gyereket, hogy vizsgalatra kesz legyen.......es kozben meg azert kenmeny minuszok voltak 2 hete, mi meg 2 lengoajto kozott kottogtunk egy szal bodyban....de szerencsere semmi gaz, megnyugodtunk!
Mate mar feszt onalloan akar enni es altalaban sikerul is neki, de ha faradt, akkor a hata mogott landol azert a kaja, olyankor segithetek neki egy masik kanallal, amugy maga kuszkodik vele.A motorozast imadja, egy magasabbat vettunk eloszor neki, de aztan a szomszedoktol egy alacsonyabbat es keskenyebbet orokoltunk kolcsonbe es azzal nagyon szeret tekerni, nagyokat dudal es kacag kozben!Tegnap a bolcsibol hazafele elkezdett enekelgetni es kozben folyton CSi-CSI-CSi-t modott es csipkedte a kezet, mire rajottem, hogy a csipp-csipp csokat tanulhattak es azt mutatta be nekem, igy az volt a delutani programunk!Megspekelte rugozassal is otthon, kesz boogie-zas kerekedett belole, anniyt nevettunk egyutt, mert persze en is csinaltam amit o!
Amugy dobbenetes, hogy szereti az almat es banant es mandarint, ez utobbibol a gerezdekbol kiszivja a let es ugy eszi meg, nem tudom ezt hol tanulta!
Minden nap, ha vacsira hideget eszunk, akkor 2-3 szelet trapista gerezdet elnyammog es cupogtat hozza, majd zoldseget ropogtat.Ha katonakat csinalok neki, szetszedi oket es kulon megeszi az osszes kenyerkatonat, majd a felvagott darabkakat, aztan az ubit vagy paprikat, de szelektal mindent!
MOst egy hete kb. minden allat vau es csak vau, eddig mas is erdekelte, de most csak a vau!Tok sokat vagyunk delutanonkent a levegon es ez mar tenyleg olyan jo, nekem plane, hogy a pocaklakoval egyutt Matet nem kell emelgetnem, valahogy a levegon nem igenyli, mert jobban lekoti magat.
Most varom az AFP eredmenyt, ez mar a 17. het es bizony kerekedek, Mate nezeget is a polom ala, hogy mi van ott es a minap betett egy labdat a polocskaja ala, igaz, a szomszed anyuka a 8. honapban van es szerintem o volt neki gyanus....

Mindenkinek szep napot,

zsofi
sofia
 
 


Krisz,
tündéri lett Dorka sérója Kép.
Kíváncsi vagyok, Eszter mit szól majd, ha levágatjuk a haját mi is.

Panu,
mi nem veszünk húsvétra ajándékot (szoktak?).

Ági,
lányom tavaly megtűrte a csatokat, 1 ideje azonban kiszedi ő is.

Dorki,
nagyon gáz, amit írtál a farkasokról (anyukám ismerősének az unokája így hívja-ill. a szülei azt mondták, így mondja Kép). Undorító amit csinálnak. A leköpdösés itt egy ideig ment a villamoson, basszus féltem rá felszállni, hogy a 4-5-6 éves büdös kölök pofánköp.

Zsófi,
örülök, h bejeletkeztél és hogy minden okés Veletek.
Szívzörejt Eszternél is találtak, a kardiológián (ugye ott van szívvizsi?) azt mondta a drnő, hogy a babcik 90%-ánál van, amit majd kinőnek.

Egészségügy: tudjátok a véleményeményemet Kép.

Tegnap Gergő felgereblyézte a füvet a ház előtt, Eszter meg élvezte az egészet. 4kézláb ment és fogdosta a fűszálakat.
Aztán felpattan és rohangált ide-oda. Olyan aranyos volt.

Jó sokat írtatok tegnap!

Szép napsütötte napot Mindenkinek!
Melegfront ma: Eszter cseszik elaludni.

Teszek fel fürcsi képet:

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Rossz gombot nyomtam Kép.
Fürcsikép:

Kép

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi,
nagyon szupi a hely. Mit kóstál árban? Hány fős az apartman? A medence is "tartozék"? Hány kilométernyi, kis hazánktól? Nekem is felkeltette az érdeklődésem. Tavaly is medencés háznál nyaraltunk. Nagyon kényelmes vol így, mert mikor Bogi alukált a hűvös szobában Mi tudtuk magunkat áztatni, ott helyben. Most is valami ilyesmit keresnénk, ha egyáltalán nekiindulunk.

Dorki,
tavaly Poroszlón voltunk. Mi most voltunk először itt, egy baráti házaspárral, akik nagy pecások. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen gyönyörű a táj arra felé is. Meg a madárvilág is csodálatos, és ahhoz képest, hogy egy kis falu nagyon pezsgett az élet.
Hát dokitok nem semmi. Remélem, hogy egy specialista tud olyan krémet felírni nektek ami hatásos is. Bár itt nálunk a bőrgyógyászat kész katasztrófa, meg az a sok beteg öreg, vigyázz Niki ne fogdozzon meg semmit.
Nálunk most Halász Judit koncert lesz, gondolkodom, hogy elvisszük Bogit, mert szereti hallgatni a cd-jét. Csak ki tudja élőben, hogy viselné.

Enci,
Flórád is nagyon békésen szunyókál rajtad. Bogi már nem alszik el így rajtunk. Bezzeg csecsemő korában. Nagyon megy az idő&#8230;&#8230;&#8230;

Zsófi,
Örülök, hogy hírt adtál magatokról, és hogy jól vagytok.
Orvos, nem is tudom, hogy meddig lehet még fokozni Őket. Mindig azt mondom, hogy ha felnőttel kimért, meg b...ó az még ok., de egy babával is ...........
Nekünk is volt hasonlóban részünk , csak az orr-fülön, olyan érzéstelenül, és flegmán vizsgálta a három hónaposomat, hogy a végén megköszöntem a kedvességét, és Én többet oda nem viszem a gyerekem (remélem).Egyre jobban látom, hogy a gyereket is maszek dokihoz fogom hordani, ha muszáj lesz. Én még maszek rendelésen nem csalódtam, remélem ez után sem fogok.
Oltásokat megkaptátok?
Bogi is kiszívja a citrusok levét a többi a kukába landol...........
kamagi
 
 


Sziasztok!

Bocs, sok lesz.

Kriszti!
Én is azt mondom, hogy félj az oltástól. Én is nagyon féltem, de nem kellett volna. Nálunk semmi következmény nem volt. Kép
Szocpolt hhogy nem kaphatjátok?
Boga haját is én vágtam le tegnapelőtt. Csak a frufrut kellett, mert a szemébe lógott. Tök jól tűrte, nevetett, mikor megcsiklandozták az arcát a lehulló hajszálak. Kép
Tegnap nálunk is volt ilyen egyik pofi piros a másik meg nem. Attól félek, hogy valami gáz van azzal a rágófoggal, nagyon nem tudja áttörni az ínyét, és már enni is alig eszik Boga. Ma reggelire egy fél májkrémes zsömle csúszott le, egy fél pohár joghurttal, de azok is úgy hogy én adtam a szájába. Ebédre meg 40gramm!!!! rizseshusi. Pedig a husit imádja. Mondjuk attól nem félek, hogy lefogy, de azért szerintem ez így nem kóser. Csekély önállósága is abbamaradt az evésben. Ha nem tenném a szájába, szerintem nem is enne semmit. Kép Kép
Mondjátok már meg, melyik az a bébitaxi? Amibe beleül, és anyci tolja??

Zsuzsi! Szuper klassz hely, nekem is kedvet csináltál hozzá!!
De Erdély is érdekelne, aki tud megbízható linket, ajánlhatna!

Krisz! Dorkád igazi lány! Tudja, hogy a fodrászat hozzátartozik a női léthez! Kép Kép
Mesekönyv nálunk is menő, de Bogának még a felolvasáshoz nincs türelme, inkább azt mesélem el és mutogatom, amit a képeken lát. MEg már sokmindent ő is megmutat, ha kérdem, hogy hol van.

Fcs! Abortuszfilmmel kapcsolatban tök egyetértek.
Nem vagyok ellenes, de mér jut el oda a sok ökör, ha van gyógyszer, koton, stb? MEg mielőtt valaki megcsináltatja a küretet, meg kéne nézetni vele a filmet, ha utána is akarja, akkor csinálja!
A hidegpárásító nekünk is nagyon bejött. Nem is Bogán vettem észre először, hanem magamon, hogy kapar a torkom, stb, mikor elkezdtünk fűteni a tél elején. Azóta minden este megy 3-4 órát, meg van hogy nappal is bekapcsolom, mikor Boga laszik. Azért is jó nekeünk, mert csinál egy kis halk alapzajt, így Boga jobban tud aludni, még akkor is ha kint apa dolgozik valami zajosat.
Ja! Az egybe- és egymásra rakós poharak nálunk is a favoritok közé tartoznak. Eddig Boga csak egymásba rakta, hétvége óta tornyot is épít belőle. Kép

Panu!
Úszás előtt Boga is alszik - az ebédutánit- és kipihenten megyünk. NEkünk a délelőtt azért nem jó, mert 10-11-re elfárad már annyira, hogy ezt a "megterhelést" ne viselje jól. Mostanában 1/2 7 körül szokott kelni. Bár már volt olyan is, hogy 1/2 10-ig aludt -egy éjjeli nem alvás után - és mi a 11-esre mentünk el vele. Így jó volt az is.

Ági!
Én Bogám se nagyon hagyta eddig megfogni a kezét, de egyre jobban engedi, ha idegen helyen megyünk. Persze az udvarunkon inkább elszalad már előlem. Kép Amúgy akik Bogit fiúnak nézték, szerintem vakok voltak!! Kép
Halász Judit CD-d van? De jó! A Micimackósat szeretném én is megvenni, de eddig még sehol se láttam.! Koncert biztos klassz lesz! Menjetek el!

Dorki! Klassz lehetett a 100C koncert is! Én párom is nagy horgász (volt, amíg el nem nyomtuk Bogával ezt a szenvedélyét) Kép Tudtok vmi jó helyet, ahová a gyerkőccel is érdemes elmenni?

Zsófi!
Örülök, hogy Mátéval végülis minden rendben. Azért szar lehetett, de látszik hogy már túlvagy rajta. Aznap biztos nem ilyen stílusban írtál volna nekünk a bánásmódról! Kép Kép
Amúgy meg irigyellek Máté jó evéséért! Kép

Tegnap fantasztikus idő volt. Kijöttek hozzánk egyik koleganőmék. Neki ápr-ban lesz 1 éves a kislánya, jól elvoltunk. Kint szaldgáltak a manók, a kutyánkat meg a macskákat kergették. Kép
Viszont nem tudom ezért- e, hogy ittvoltak MElcsiék, vagy a meleg miatt Boga nem volt hajlandó elaludni ebéd után, csak du 3 felé, miután elmentek. Reggel 1/2 7-tól addig kibírta, és pörgött, szaladt, játszott. Nagyon édi volt, de 3-kor szinte elájult, annyira álmos volt már, mikor fölvittem aludni.

Shoppingolók! Ma elmentünk mi is cipőt venni a lánynak! Sikerélményem van, mert sikerült! 2980Ft-ért vettem. 2db-ot!!! Nem kínai, hanem brazil, de nagyon jó minőségű. Zárt mindkettő, de jövőhétre ígértek szandált is ennyiért. Sztem abból is kettőt fogok venni! Így lesz 4 cipőnk 1 áráért! Ja, és ha nem hiszitek, itt van a bizonyíték!!:

Andi

Kép

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Délelőtt bandázni voltunk a csajjal, jól elfáradt és beájult rendesen, ebéd helyettKép
Annyira jól eljátszott a két csaj, látom jót tesz neki a gyerektársaságKép

Andi,
szuperek a cipőkKép ez az Ortope egy elég jó brazil márka, nagyon tetszenek a cipőiKép
hú ez a rózsaszín gumis nagyon bejönne nekünk is, milyen méretűek voltak?

Krisz

Krisz
krisszie
 
 


Andi,
szupik a dorcik, Erdély-linket kotorászom és felteszem ide.

Eszter is beájult a séta alatt (délelőtt nyista alvás volt) és 2 órahosszat durmolt.
Most nézi a Tabikat a BBC Prime-on és kiabál, hogy baba baba!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


SZiasztok!

Annyit irtok mostanában ,hogy már jegyzetelnem kell mit és miről akkarok írniKép de nam baj így tovább szupik vagytok csajok tők jó ,hogy így pörög a topik .

Kriszti,
egy kicsit most hosszura nyult a később fogalmaKép.
Nagyon jó a fürdöző kép!
Csatt?????????????Én beteszem Fancsi hajába ő abban a percben kirántja!!!!!!!!!!!!!!

Krisszie,
csajod szupi az új frizurájával,én is levágtam Fancsi fufruját kicsi bénán sikerültKép.
Mi 07.16-23ig megyünk de hát ezt is olyan nehéz volt össze hozni mert Paliéknak ilyenkor van úgye a szezon azt alig van szabad hétvége.

Panu,
mi nálunk igazából csak csokik vanak húsvétra nem szoktunk játékot venni.

Andi,
cipők nagyon jók hol vetted őket ügyi vagy.

Eszter,
na ,hogy sikerült a mai vásárlás?

Ági,
igen nálunk is vannak már a tükrön nyomok,
mi is voltunk tavaly Poroszlón szerintem is jó kis hely .

Olaszország,
akiket érdekel egy kis infó
Budapestől kb.700-730km Velence előtt van 30-40km-re.
Caorle kis város mellett ennek az üdülő falunak a neve Caorle Altanea 2éve nyitoták meg .Én tutira 3-4személyes appartmanokat ismerem .
3személyes ára:116000ft
4személyes ára:146000ft.
Medence az épület előtt használhatod 9-21ig ha jól emlékszem.
Gonok minden nap rendbe teszi a medencét és környékét tők áppolt.
Elég sok kis ajándék üzlet van van egy tők jól felszerelt közért mint nálunk a Spar.

Dorki,
orvosokon még megtudsz lepődni én már nem ,
mondjuk én nem panaszkodhatok nekünk egy tündér a dokinénik illetve a védönénik van.

Sofia,
jó,hogy jöttél és minden rendben AFP eredményről
jelentést kérünk!
Minket is elkültek Fancsival kardiologiára a Madarászba de szerencsére minden rendben volt.

Ma mi is voltunk Fancsinak kabátot venni tők csini most éppen pihen kifáradt a vásárlásba.Ja ma ő is azt játszota az utcán ,hogy nem fogja meg a kezem helyete hisztizik hát nekem nagyon nem tetszik ez a dolog Kép.

Zsuzsi
szuszoka
 
 


<font color="0000ff">Lányok,
ezt a mélt ma kaptam, tanulságos:</font>

Kedves Eszteranyu!
Olvastam a március 11-i leveledet a Ferritin tumormarker-ről.
A nejemmel mi is belefutottunk 17-én egy ilyen laborbakiba. A kisdrágám diplomás ápoló, ezért tudta mit jelent, amit írtak. Be is pánikolt erősen, ui. ez egy vérképzési rendellenesség (rák, leukémiához hasonló). Este kaptuk meg a laboreredményt, de csak otthon néztük meg. Már nem tudtuk elérni a labort reggelig, így nem tudtuk elb..szás-e vagy mi. Ez a vizsgálat nagyon drága, a laborkérőnkön nem szerepelt, a többi eredmény alapján pedig nem volt ok az elvégzésére. Ebből arra következtettünk, hogy csak baki lehet, de azért utána jártunk.
Ha azt írják a 20 hónapos lányomról, hogy rákos, azt komolyan veszem!
Kiderült, hogy amit Ferritin tumormarkernek írtak az a Ferrittin vizsgálat eredménye volt, csak az automatájukból kifogyott a Ferritin-hez használt reagens és a tumormarkeres reagenssel csinálják a vizsgálatot. A gép pedig az adalékanyag útját követi és ahonnan jön a reagens, azt írja be vizsgálati eredményhez vizsgálatnak. Ezek a "nagyonnemnormálisak" meg elfelejtik lehúzni a tumormarkert a szövegből.
Az, hogy az orvosod nem tudta mi ez, nem csoda. Nem minden nap találkozik vele az ember. Később, mikor utána nézett biztos nem akart pánikoltatni, ezért el sem mondta mi lehetett volna, ha nem bakiról van szó.
Ezt a pár sort csak azért írom, hogy az anyukák tudják mi lehet az oka, hogy ez a vizsgálat felkerül a laborokra és ne pánikoljanak. Arra viszont mindenkit megkérek, hogy a háziorvosainkon keresztül gyakoroljunk nyomást a laborra, hogy figyeljen oda mit ad ki a kezéből. Rövid időn belül lesz még létszámleépítés az SZTK-ban és aki szórakozik velünk, az jobb ha most megy vagy hagyja abba a "bénázást".

Üdvözlettel:
Erdészapuka



Ui.: Ez olvasható a babaneten is, hogy más is okuljon belőle.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Sziasztok!
Most csak egy kérdés Andihoz: hol vetted őket? Mi tavaly Csepelen vettünk ilyen márkájúakat egy kiárúsításban, nagyon szerettük. Most is vennék tavaszra...
Fulescsacsi
 


Kriszti
Farkasok, jó ! Hát ez az, hogy nem lehet nevén nevezni a gyereket. Pedig van neki !!!! Jó a fürcsis kép. Irigylem a fűgereblyézést, tehát nektek van kertetek. Nekünk meg szép, nagy lépcsőházunk tele kutyapisivel !!! Kép Mi van azzal a szocpollal ? Ennyire átvertek titeket ? Jó, hogy írt neked ez az apuka, legalább tudod te is mi történt pontosan.
Kamagi
Sarud pont Poroszló mellett van. Sokat jártunk mi is ott. Sarud egyébként kb. 10-szer kisebb, amit én nem bánok, mert nagyon nyugis. Itt ahol meg lakunk már zúg a felem a zajtól. Engem megfertőzött apa a horgászással még jánykoromban. Kép Komolyan együtt jártunk pecázni, na azért ő a tudós nem én. De Antiguán meg voltunk tengeri horgászaton az nagyon jó volt. Fogtunk ráját is. Azt mondjuk partról. De én hal párti vagyok ,mert legtöbbször visszaengedjük a halat, ezzel jól fölidegesítve az anyósomat.
A Tisza-tó szerintem is gyönyörű és tiszta. Még sok érintetlen része van, persze komoly gondok vannak az orvhalászattal, mi magunk is rengeteg hálót szedtünk ki. ( 50-60 métert) És az direkt jó, hogy mivel mesterséges vízgyűjtő terület nem lehet építkezni a partján meggátolva ezzel a terület széttrimbolását. Lásd Balcsi ! Idén is mentek ?
Andi
a cipő engem is érdekelne. Látom sokan lecsaptak rá. Kérj százalékot aboltban, annyi vevőt viszel majd oda !!!! Kép
Az abortusz filmet én már ált. iskolában levetíteném. Bár szerintem a szülők felelőssége is, hogy mit csinál a gyerek. ( lehet, hogy ezt visszavonom, ha a lányom 15 éves lesz )
A horgásszenvedélyt ne nyomjátok el. A gyereknek szerintem nagyon jó kikapcsolódás és türelemre is tanít. Egy pár éves gyereknek már zsebpecát ( kérdezd meg a férjed mi az Kép) is lehet adni, amivel a sneciket fogdoshatja. És szabadban van, jó levegőn, stb. Konkrét helyet nem tudok, ahova ygerekkel lehet menni, mert mi is csak idén nyáron fogjuk kipróbálni. De a Balcsin (északi part) egy vízparti házban stéggel, szerintem ideális. Már akinek van ilyen.
Zsuzsi
én mindíg fölháborodok az orvosok viselkedésén, főleg ha agyerekemről van szó. Azt utálom, hogy olyan tehetetlen vagyok,mert ha tudnám megjavítanám én a kölköt, de hát nem tudom, ezért el kell vinnem. Kép
Nálunk is kezdődik a "nem fogom meg a kezed megyek ahova akarok" stílus az utcán és vérig sértődve összecsuklik mellettem, ha nem az van, amit ő akar

Én annyira kifáradok, ha játszóra megyünk, hogy csak na. Ti nem ???

Voltunk ma a Heim Pálban a bőrgyógyászaton. Du. 2-re értünk oda és ott derült ki, hogy betegfelvétel csak 1/2 2 -ig van. Hát ezt az apróságot elfelejtették közölni, mikor telefonon érdeklődtem. Legközelebb kedden próbálkozunk. Viszont Niki egyből sírva fakadt, mikor benentünk a kórházba, pedig még sosem járt ilyen helyen. Kép
Dorki
dorki
 
 


Dorki,
kórház: gáz nagyon.

Olvasom, hogy milyen saruról van szó, aztán látom, hogy Sarud mint település Kép.

Nagyon hideg lett az idő, tavaszt akarok megint!!!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


sziasztok,

csak bejelentkezem, mert nagyon fáradt vagyok. rövidek voltak az éjszakáink az elmúlt napokban Kép hajnalokban keltünk munka miatt. és most azt hiszem, beájulok az ágyba.

Dorki, magyar eü. nem kell részletezni...

én is, én is tavaszt akarok!!!!!

panu
panu
 
 


Csajok,
volt közületek csaszis valaki?

Panu,
Te dolgozol már?

Eszter ma ebédnél felkönyökölt az asztalre, belenézett az apja arcába és torkaszakadtából üvöltötte: dádudádudádudádudá.... Közben nézte Gergő szemét.
Annyira édes volt, dőltünk a röhögéstől.
Mostmár Apa tudja, hol a helye Kép.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Sziasztok!

Na, megint nem tudok aludni...

Ma jönnek az anyósomék, hozzák a legkisebb sógoromat - 15 éves, és imádom - meg a férjem unokahúgát - 8 éves, szintén imádom -, úgyhogy jó kis gyerekzsivajos napunk lesz Kép. (Én jól kijövök anyósékkal így, hogy csak párhavonta találkozunk Kép).

Kriszti! Én csaszis voltam, miért? Nem semmi a druszám-csaj! Szabolcsban is imádom, hogy már most olyan humora van, hogy csak na!

Dorki! A Heim Pál gáz... Mi itt lakunk tizenöt percre gyalog... Eddig mindig délelőtt mentük szerencsére, bár én sem tudtam ezt a kitételt. De amiatt érdemes minél korábban menni, mert rengetegen vannak mindig, és sajna csak kevés helyen van időpont-rendszer. (A szemészeten igen, de az orr-fül-gégén mi is másfél órát töltöttünk, a bőrgyogyi két óra volt egy másik anyuka szerint, készülj...)

Mi azért bóklásztunk így is egy nagyot, bár jól fel kellett öltözni... Viszont senki nem volt a játszón, és miénk volt a csúszda! (Bár nem tudom, jó ötlet-e hozzászoktatni a gyereket ahhoz, hogy én fent állok a létra tetején, az apja meg feldogatja nekem, mert amikor nagyüzem van, ez kivitelezhetelen, ugye...)
Fulescsacsi
 


sziasztok,
magunkhoz tértünk. Apa már dolgozik, mi pedig hamarosan elindulunk egy kis városi túrára (könyvesbolt, piac, mittudomén).

Kriszti, nem semmi a csaj, én is dőltem volna a röhögéstől Kép
a csaszit azért kérdezted, mert most indul ez a vizsgálat, hogy a sztáranyukák óhaj-sóhaj szerint szülnek? tegnap már kontra véleméynt is olvastam vmelyik lapban, hogy a csaszi már eléggé rutinműtét, és több a mesterséges megterm. miatti ikerbaba is, ezért nem annyira furcsa a csaszik számának növekedése. persze a 6-8%-ról a 25%-re ugrás azért durva, valljuk be, főleg, hogy ez azt jelenti: minden 4-ik kismama császárral szül. ennyi sztár meg nincs is Kép, vagy mégis??

Fcs, mi is bóklásztunk, de csak 1 órát du. (de. nagymamival szintén 1-1,5 órát), mert én fáztam, és jöttek sógorék villámlátogatásra. most legalább süt a nap, így jobb a séta.

Kriszti, igen, heti 2 hajnalban dolgozom (5.30-10h) és ugye már pénteken hajnalban keltem, aztán szombaton apa fél 5-re ment a melóhelyre először, én pedig nem sokkal utána, nagymami pedig unokázott. apa ma is ment, de csak 7-re. persze, ennyire nem szokott összejönni.
mindketten a médiában dolgozunk (úgyis kérdezitek majd Kép) ezért ez a nagy szórtság néha. apa az egyik tévében rendező, én pedig rádiózok (előtte tévéztem, ott ismerkedtem meg apával is) szóval, Liza, mint pocaklakó sokat rádiózott Kép, most is szereti.

húsvét: nálunk sem volt szokás az ajándékozás, de az anyám mindig adott ún. locsolási pénzt az unokaöcsémnek (15 éves most), ezért most mindenképpen akar Lizinek ajándékot, mi a körítéssel készülünk, és vettem neki ezt a földre tehető, kockákból összeállítható "szőnyeget"

panu
panu
 
 


panu,
Melyik rádióban dolgozol? Jöhet priviben is Kép. bodokriszti@freemail.hu
Az a szőnyeg (habszivacsból?) van Eszternek is, nagyon csipázza, néha tépkedi szét a kockákat.

Tettem fel családi képet a profilomba.
Na, kire hasonlít a Csajom Kép?

Eszter,
jó családosdit Neked, remélem, sikerül túlélni Kép.

A csaszit nem azért kérdeztem, onnan jutott eszembe. Én is csaszis voltam.
A műsort elaludtam sajna.

Szép vasárnapot!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Nagyon boldog vagyok túl éltem a tavaszi nagytakaritást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hat órakor keszdtem és most várom ,hogy az utolsó addag függönnyel leálljon a mosógép.
Ilyenkor mindig elgondolkozom rajta kell -e nekem ennél a 62négyzetméternél nagyobb lakásKép.
Fancsi most aludt el Ricsi mecset néz a tv-ben úgy,hogy most én is megyek ledölők egy kicsit.

További szép napot!

Zsuzsi
szuszoka
 
 


Kriszti, apja a csaj Kép mail ment

Zsuzsi, ügyes vagy, főleg, hogy a gyerkőcök mellett sikerült ilyen jól a takarítás Kép

mi nagyot sétáltunk délelőtt. majdnem 3 órát voltunk kint a levegőn. volt séta babakocsival, könyvesbolt látogatás (Liza csak a 3 éveseknek szóló könyveket akarta magának Kép), buszozás, játszóterezés, majd még itthon a kertben szaladgálás és homokozás. ez utóbbi annyit jelentett, hogy most megint megy a mosógép a gyerek cuccaival, mert vastagon homokos lett mindene. remélem, mindjárt elalszik

panu
panu
 
 


Sziasztok!

Csaszi volt nálam is. Akkor, már hány százaléknál tartunk?

Dorki,
hát Én nagyon kutyaimádó voltam, de mióta rendszeresen járok az ürülékükbe már haragszom szegényekre, meg természetesen a kis gazdikájukra is, akik nagyon tudják imádni őket meg a kutya mindenek elött, de azt nem tartják állatkínzásnak, hogy a panelben él a kutya. Emlékszem gyerekkoromban a falusi életnek az egyik varázsa számomra a kutyusok voltak.......
Elviekben nem tervezünk az idénre nyaralást, mert tervbe van a költözés, és ugyebár a pénz.......

Azt már nem is merem kérdezni, hogy hallottátok-e, hogy mit művelt az a barom férfi a két és fél éves kislányával? Megint lehetne kérdezni, hogy hol, merre voltak a gyermekvédelmisek, meg a védőnő. Meg, hát a körülmények ahogy éltek amit a tv mutatott, hát nem semmi, szegény gyerek, és már egypár gyerekük intézetben volt. Ezért nem is értem miért nem figyelnek jobban az illetékes szervek, mikor már amúgy is problémás család volt a család?

Kriszti,
Gyermek, szerintam aptyára hasonlít.
Nálunk is tiszta apa a gyerek. Mindig mondja, hogy magát látja kis korában a Bogicában. Én erre -bökölődésnek- szoktam mondani, hogy csak az anya biztos. Ne higgye már azt, hogy csak Ő........

Zsuzsi,
de jó, tök ügyes vagy. Az elhatározás már bennem is megszületett, de tett még nem követte. Nem is tudom, hogy mikor szánom rá magam. Az ablakokon lassan már nem látunk ki.....Főleg, ahogy süt rá a nap, akkor látszik csak igazán.

Panu,
a Te lánykád is pezseg ám ezerrel. Egy kis energiát adhatnának elnyűtt szüleiknek a csajócák.
Nekünk, még nincs homokozó készletünk, mert tavaly még nem engedtem Bogit ide a közös homokozóba. Tényleg, húsvéti ötlet lehet ez is.

Eszter,
remélem lakás egyben maradt a gyermekhad után.
Szerintem előbb utóbb a többiektől látja majd Szabolcs, és "kiköveteli" magának a csúszdát. Legalábbis nálunk valahogy így történt....
kamagi
 
 


Csajok!,
küldtem mailt, fotóink elérhetőségéről.

Panu,
a Te címedet nem találtam, ha megadod küldöm neked is.
Meg ha esetlek kihagytam valakit jelezzen......
kamagi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?