Sziasztok!
Bocs, sok lesz.
Kriszti!
Én is azt mondom, hogy félj az oltástól. Én is nagyon féltem, de nem kellett volna. Nálunk semmi következmény nem volt.
Szocpolt hhogy nem kaphatjátok?
Boga haját is én vágtam le tegnapelőtt. Csak a frufrut kellett, mert a szemébe lógott. Tök jól tűrte, nevetett, mikor megcsiklandozták az arcát a lehulló hajszálak.
Tegnap nálunk is volt ilyen egyik pofi piros a másik meg nem. Attól félek, hogy valami gáz van azzal a rágófoggal, nagyon nem tudja áttörni az ínyét, és már enni is alig eszik Boga. Ma reggelire egy fél májkrémes zsömle csúszott le, egy fél pohár joghurttal, de azok is úgy hogy én adtam a szájába. Ebédre meg 40gramm!!!! rizseshusi. Pedig a husit imádja. Mondjuk attól nem félek, hogy lefogy, de azért szerintem ez így nem kóser. Csekély önállósága is abbamaradt az evésben. Ha nem tenném a szájába, szerintem nem is enne semmit.
Mondjátok már meg, melyik az a bébitaxi? Amibe beleül, és anyci tolja??
Zsuzsi! Szuper klassz hely, nekem is kedvet csináltál hozzá!!
De Erdély is érdekelne, aki tud megbízható linket, ajánlhatna!
Krisz! Dorkád igazi lány! Tudja, hogy a fodrászat hozzátartozik a női léthez!
Mesekönyv nálunk is menő, de Bogának még a felolvasáshoz nincs türelme, inkább azt mesélem el és mutogatom, amit a képeken lát. MEg már sokmindent ő is megmutat, ha kérdem, hogy hol van.
Fcs! Abortuszfilmmel kapcsolatban tök egyetértek.
Nem vagyok ellenes, de mér jut el oda a sok ökör, ha van gyógyszer, koton, stb? MEg mielőtt valaki megcsináltatja a küretet, meg kéne nézetni vele a filmet, ha utána is akarja, akkor csinálja!
A hidegpárásító nekünk is nagyon bejött. Nem is Bogán vettem észre először, hanem magamon, hogy kapar a torkom, stb, mikor elkezdtünk fűteni a tél elején. Azóta minden este megy 3-4 órát, meg van hogy nappal is bekapcsolom, mikor Boga laszik. Azért is jó nekeünk, mert csinál egy kis halk alapzajt, így Boga jobban tud aludni, még akkor is ha kint apa dolgozik valami zajosat.
Ja! Az egybe- és egymásra rakós poharak nálunk is a favoritok közé tartoznak. Eddig Boga csak egymásba rakta, hétvége óta tornyot is épít belőle.
Panu!
Úszás előtt Boga is alszik - az ebédutánit- és kipihenten megyünk. NEkünk a délelőtt azért nem jó, mert 10-11-re elfárad már annyira, hogy ezt a "megterhelést" ne viselje jól. Mostanában 1/2 7 körül szokott kelni. Bár már volt olyan is, hogy 1/2 10-ig aludt -egy éjjeli nem alvás után - és mi a 11-esre mentünk el vele. Így jó volt az is.
Ági!
Én Bogám se nagyon hagyta eddig megfogni a kezét, de egyre jobban engedi, ha idegen helyen megyünk. Persze az udvarunkon inkább elszalad már előlem.
Amúgy akik Bogit fiúnak nézték, szerintem vakok voltak!!
Halász Judit CD-d van? De jó! A Micimackósat szeretném én is megvenni, de eddig még sehol se láttam.! Koncert biztos klassz lesz! Menjetek el!
Dorki! Klassz lehetett a 100C koncert is! Én párom is nagy horgász (volt, amíg el nem nyomtuk Bogával ezt a szenvedélyét)
Tudtok vmi jó helyet, ahová a gyerkőccel is érdemes elmenni?
Zsófi!
Örülök, hogy Mátéval végülis minden rendben. Azért szar lehetett, de látszik hogy már túlvagy rajta. Aznap biztos nem ilyen stílusban írtál volna nekünk a bánásmódról!
Amúgy meg irigyellek Máté jó evéséért!
Tegnap fantasztikus idő volt. Kijöttek hozzánk egyik koleganőmék. Neki ápr-ban lesz 1 éves a kislánya, jól elvoltunk. Kint szaldgáltak a manók, a kutyánkat meg a macskákat kergették.
Viszont nem tudom ezért- e, hogy ittvoltak MElcsiék, vagy a meleg miatt Boga nem volt hajlandó elaludni ebéd után, csak du 3 felé, miután elmentek. Reggel 1/2 7-tól addig kibírta, és pörgött, szaladt, játszott. Nagyon édi volt, de 3-kor szinte elájult, annyira álmos volt már, mikor fölvittem aludni.
Shoppingolók! Ma elmentünk mi is cipőt venni a lánynak! Sikerélményem van, mert sikerült! 2980Ft-ért vettem. 2db-ot!!! Nem kínai, hanem brazil, de nagyon jó minőségű. Zárt mindkettő, de jövőhétre ígértek szandált is ennyiért. Sztem abból is kettőt fogok venni! Így lesz 4 cipőnk 1 áráért! Ja, és ha nem hiszitek, itt van a bizonyíték!!:
Andi