Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzska!

Fantasztikus lesz az esküvőtök, teljesen elérzékenyültem amikor elolvastam.
Nagyon tetszik, hogy nálatok sem a megszokott zene lesz az esküvőn, hanem olyan ami közel áll hozzátok.
Gratulálok, legyetek nagyon boldogok!
Válljon valóra minden amit szeretnél!

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok!

Zsuzska! Nagyon jó, hogy leírtad! Olyan nosztalgiám lett, visszarepültem kicsit az időben. Annyira jó volt szervezni, tervezni! Szuper lesz! Aztán ,ha megvan az új cipőd, ne felejtsd el bejártni Kép

Penna, ez tényleg rettenetes, tilos belegondolni. A fiammal egyidős a kislány. Szerencsére én nem láttam, szigorúan kerülöm is a híradókat és hasonlókat.

Ma végre voltam dokinál, láttam a picikémet, minden OK! Valahogy annyira aggódtam, és úgy megkönnyebbültem, hogy szépen kapálódzik, ver a szíve, hogy az már nem is érdekel, hogy inkább 10 hetesnek látszik, mint 11-nek, a lényeg, hogy jól van. Szerencsére az én dokim nem a túlaggódós fajta, így engem sem idegesít halálra. Rákérdeztem, hogy tarkóredő-mérés nem is lesz? Azt mondta, legközelebb megnézzük. Egyébként ha nekem bármi rossz eredmény jönne ki, nem érdekelne, az én babám, még ha beteg is, megtartanám. Nyilván ha életképtelen, az más dolog, nincs választás, de miért lenne az?

Megyek, fáradt vagyok. Balázs hasmenése nem akar múlni, jobb már, de fáj a hasa, nincs étvágya, nyűgös,és ez már lassan egy hete tart. Kezd mindkettőnknek elege lenni.

Jó éjt!
Judit
jucc

Sziasztok!Kép

Csak egy gyors bejelentkezésKép
Már jobban vagyok, csak az orrom folyik.
Viszont itthon káosz van teljesen, festés folyik és 3 szobában(enyi van összesenKép)
Úgy hogy iszonyatos kupi vanKép már 3 napja.
És még 2 napig elhúzódikKép
Már de jó lesz túúúúúúúúúúúúúl lenni rajta!!!

14hetes és 3 napos vagyok, és nem jönnek rám a naciaimKép csak a terhes, de annak meg tök buggyos a hasrésze mégKépKépKép

Olyan rossz, nem tudok mit hordani.

Holnap is megyek színházba, mit fogok felvenni???

Úgy nézek ki mint aki jól meghízottKép
Már anyum is mondta, hogy nőtt a hátsóm.
Marha jól esettKép

Ha rend lesz elkezdem a terhes tornákat( már megvan a Kállai féle is)

Mindenkinek további szép babavárást!!!

ZsófiKép

Drukk az eredményhez, de minden ok lesz!!!

Mea
mea

javítás: "ennyi" bocsi

Mea
mea

Sziasztok!

Tőlem is csak egy gyors bejelentkezésre futja, mert megyek a háziorvosomhoz a világ másik végére!

Mea!
Együtt érzek veled!
Tegnap volt nálunk a lakberendező-segítőnk, (mivel mi most építkezünk) és elhalmozott konyhagépkatalógusokkal, könyvekkel, újságokkal és kiadta hogy miben kell döntenünk ekkorra meg akkora!Mi meg csak ültünk szegény férjemmel és cikáztak a gondolataink, jelenleg épp a tetőn ügyködnek a bádogosok meg az ács!
Hogy hogy lesz ebből augusztusra babalak????Kép

Annyi utánajárás, macera, veszekedés a szakmunkásokkal, hogy én nem is tudom, mondtam a férjemnek, hogy kizárt hogy nekem lesz ennyi energiám!
Ugyan nem viselt meg a terhesség(én vagyok az egyik tünetmenteskeKép) de az energiám a felére esett, ez biztos!!!

Pgsuska!
De jó hogy leírtad az esküvődet, tiszta nosztalgia tört rámKépKépKép!
Olyan rossz belegondolni, hogy már soha nem lesz az ember utána olyan szép, olyan csodálatos, mint akkor.
Használd és élvezd ki minden percét, mert visszahozhatatlanok!KépKépKép
Ja és fotós mindenképp legyen(műtermi), nekünk azok lettek a legszebb képeink, anyósom munkahelyén azt mondták ismeretlenül, hogy úgy nézek ki, mint valami színésznő! Bevallom, ez volt életem egyik legszebb bókjaKépKépHa összeszedem a bátorságomat majd felteszek a profilomba egyet!KépKép

Zsófy!
Nyugi, minden rendben lesz!KépKépKép
Tudom, tudom, majd nézz meg engem 2 hét múlva, amikor napjában 3szor fogom hívni a rendelőt az eredmények után érdeklődveKépKépKép

Uxi!
A folsav túladagolástól semmi bajod nem lesz, nyugi, a fel nem használt B9 vizelettel ürül.
Egyébként egy betegség(nátha stb. esetén a bacik imádják felenni a folsavat a babád elől, úgyhogy inkább több legyen mint kevésKép

Ja tegnap kizarándokoltam a kínai piacra(ne vessetek követ rámKép) és megdöbbenve tapasztaltam, hogy még ott is van ránk való ruha!
Láttam nagyon jó inget ami kb combközép alá ér, bő fazonú, sok színben van 2300-ért, és vannak kis pamut tunikák is(hasmutogatósoknak) szintén ilyen árért!
Szerintem ha elkezd nőni a hasam, egyikből is másikból is venni fogok!Kép

Na puszi lányok, majd talán este jövök!!!

Megann 14+4

Kép

Kép
megann

Te jó ég, most olvasom vissza, hogy kicsit "ego"-ra sikerült az előző hozzászólásom!
Sok az "én" meg a "nekem" benne!
Ezer bocsiKépKépKép

Kép

Kép
megann

sziasztok csajok!
a hízásról annyit,hogy én is farkas éhes voltam az elevittől.hányingeres is voltam,de akkor,ha éheztem vagy nem húst ettem.biztos fehérje hiányom volt,mert reggeltől-estig csúcsragadozó voltam,mostanra szerencsére megszűntek ezek a rossz szokások,már nem kong annyit a hasam,nem kívánom állandóan a husit és sokkal visszafogottabban és hájkímélően tudok enni,pedig az elevitet még szedem,de bizti kezd helyreállni a rend odabent.én most vagyok 11+3,162cm lehetek és 49kgról indultam és most 53-54 körül mozgok,az 4-5kiló!!!!már az elején!!!!de hozzá kell tennem,hogy én hihetelen mega-bio-reform kajákon éltem,nagyon sok zöldséggel,néha csak azt ettem és a vitamin,baba,stb.hatására nem csoda,hogy így kikerekedttem.most mintha megállna ez a hirtelen növekedés,de újra kívánom a mega-bio-reform kajákat és normálisnak érzem magam.nekem lehet,hogy eddig tartott a nagy hormon változás,majdnem pont 3hónapig.de ki tudja?!
köv.héten megyek a 12.heti uh-ra a dokimhoz és még azon a héten megyek védőnőhöz is,kicsit elfeledkeztek rólamKép,de azért már ngyon-nagyon-nagyon várom!!!
a közérzetem is sokkal jobb lett ettől a szép időtől,ma napozok egy picit az erkélyünkön és teleszívom magam energiával!!!olyan jó,hogy itt a tavasz végre!!!
remélem ti is mind sokkal,de sokkal jobban lesztek!KépKépKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Megann,
Varjuk a kepeket!
Ne idegeskedj sokat, az art a babucinak.

Pgsuska,
Hat igen, de jo is volt. Ez tenyleg eletunk legszebb napja. Hasznald ki jol es nagyon-nagyon-nagyon sok boldogsagot igy elozetesben is!

Nyulne,
Nalam uez van. n nagyon keveset eszem egyebkent, de most tomom magam zoldseggel, gyumivel, joghurttal, es kiegyensulyozottan eszem. Ram is ram jott 4 kilo az elejen, most meg a 20. heten vagyok +6 kiloval. Vagyis csokken talan?? Remelem, mert az elejen elegge el voltam keseredve a sok hizastol, annal is inkabb, hogy mar volt rajtam vagy 4-5 felesleges is.

Uxi,
Orulok, hogy minden rendben nalad.

Mea,
Orulj inkabb, most nagy a rumli, de utana annal szebb lesz!!
Ha buggyos a nadrag, vegyel fel ra uolyan szinu hasfogot. Ez leszoritja.
Egy tapados top a nadragba, felulre pedig egy bovebb ing kigombolva. Ez nem tenne meg?
Vagy egy szep tapadosabb ruha, ami nem szorit, persze csak ha szereted, ha latszodik a gombolyuseged.

Nalunk a nagyfiamnak farsangja lesz holnap es felvonulnak az utcakon. Olyan szomoru volt, amikor bejelentettem, hogy nem megyek, hogy a szivem szakadt meg. Igy hat felveszem holnap strapabiro cipellomet es en is felvonulok az ovodaval. A vonulassal meg nincs is baj, csak a vegen amikor elegetik carneval bacsit( egy hatalmas szalmababu), van egy 1 oras musor es allva kell maradni.
De majd csak kibirom. Nem?

Kellemes napsutest mindenkinek!
Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Sziasztok,

úgy irigyellek benneteket, ahogy írjátok mindenki pálcika, vagy nem hízott szinte semmit.Mi még csak 8+1 vagyunk, de -én nem is értem mi történik velem- egyik napról a másikra +2-3 kg, pedig ugyanúgy kajálok, mint eddig. Maternát szedek. Mi lesz így később? Lehet hogy a vízvisszatartás nagyobb mértékű?

Kismama, még nem tudom választok-e magándokit, most védőnőhöz kellene mennem, az ő véleményét is szeretném megkérdezni.

Mennyi gond van a terhesruhákkal, én még nem nézegettem semmit, mert a plusz kilók ellenére az összes ruhám jó.

De jó, hogy jó idő van, Nyúlné nekem is egész más a közérzetem! (csak kár, hogy egy irodában gubbasztok egész nap)

Pgsuska, szép lesz az esküvőtök, nekünk valsz. csak 4 személyes lesz.
kzsu

Kzsu,én is akkor tájt kezdtem a hízást gyors léptekben,de most mintha végre leállt volna,tuti a vitamin,hormonok,kajálás,stb.ne izgulj!és mindenki másképp csinálja.valaki a végén ad bele apai-anyait,mivel sok minden puffasztja őket,a gyümitől meg ég a hasuk,csak egyoldalú kajákat(persze hízlalókat)esznek.valaki a szoptatás alatt nő a duplájára,valaki akkor adja le fölös kilókat.amiatt meg nehogy már izguljon valaki,hogy nem hízik,pláne az elején!ugye,UxiKép!
szegény Pipacsvirág,örül,hogy végre nem hány ki mindent!!!legalábbis remélemKép!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Penna,
én is sírtam amiatt a kislány miattKépKép annyira szörnyűKépKép

Nemesek,
a toxoplasma vizsgálatot külön kérd! vagyis a védőnőnek kell írnia papírt, hogy azt is nézzék! a kutya elméletileg nem terjeszti! csak a cica kakija meg az azzal szennyezett föld és a nyers hús. moss mindíg kezet, szerintem akkor nem lesz baj!

MeaKép
én is kivoltam, emlékszel? de azt hiszem, amint jobban nőni kezd a pocakod, akkor már nem is lesz olyan feltűnő, hogy hová máshová híztál mégKép
én az itthoni mérleg szerint nem híztam, erre ma a védőnőknél úgy mértek, hogy rámjött még egy kiló...na mindegy,próbálj nem is törődni vele!egészséges vagy és kész! a testtömegindexedet nézd, amíg az okés, ne aggódj!
puszkaKép

csajok,
ma megkaptam az eredményeket!
az AFP-m elvileg jó, a MOM 1,46; tudom, a kismama újság szerint 1,4-ig normális, de a babaneten 2,5-ig írják a dokik jónak , megnyugtattak páran, hogy jó az eredmény, meg a védőnő és az ottani doki is jónak mondta, szóval nem is parázok rajta tovább, jövő héten elviszem majd a saját dokimnak is, ha megyünk sima UHra hozzá.

Jövő héten kedden megyünk a 4D-s UH rendelőbe!!!Kép
tökre izgulok!!!

a toxoplasma eredmény is megjött, védett vagyok, már átestem rajtaKép

én is gondolom, hogy az elevit hizlal! én is elevites vagyok, és a terhességem előtt már szedtem, egyből 54kilóról híztam akkor 58kilóra...aztán teherbe estem és most 18hetesen 64kilónál tartok...gáz, de nem tudok mit csinálni..

Kép

így festek...ez 16hetes kinyomott hasas kép, de azóta csak 1 kilót híztam, most ugyanígy festek nem kinyomott hassal.

most mennem kell ebédelni, mindenkinek sok jót!!!

köszi a drukkokat mindenkinek! én is viszont drukkolok!!!
sziasztokKép
Zsófy
18+1
zsófy

Sziasztok Lányok,

Megjöttem a síelésből, szuper volt. Gyönyörű idő, 3 m hó. Mindent csináltam amit nem annyira lett volna szabad (forraltbor, szauna, szágudlás a pályán, este disco), de szerencsére teljesen jól vagyok. Na, jó egy kicsit meg vagyok fázva, de már így utaztam el...

Nem híztam, talán a sok mozgástól fogytam fél kilót, pedig kajáltam rendesen. Már nagyon meglátszik a hasam lent teljesen kidudorodik. Nagyon szorított a sís alsóruházatom derékban és a nadrágom is. Majd ha tudok csinálni, teszek fel képet róla.

Puszilok mindenkit, majd este visszaolvaslak benneteket!

Zsuzska, gyönyörű esküvő lesz! Nagyon szép a hely is hozzá, már voltam ott esküvőn.

Cirmike
12+6

Kép
[KépKép
cirmike77

Csajok,kavar a védőnőm,meg a dokim össze-vissza az időpontjaimmal(már hogy kihez,mikor megyek)és a lényeg,hogy csak most tudtam meg(kicsit szétszórt vagyok én is),hogy el kellene rohanom a kerületi védőnőhöz is a terhes könyvért.én az 5.kerületbe vagyok bejelentve,azt se tudom hova kell rohanni?hova csörögjek vagy fussak?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné,
Nem tudom, remélem jön valaki gyorsan aki tudja.Kép

Zsófy,
Tök jó a pocis képed.Kép

Cirmike,
De jó neked, hogy síeltél.Kép Én nem mertem, bár kezdő vagyok és tutti elestem volna.

Megann,
Köszi a kínais infót.Kép Megyek haza április elején akkor ki megyek majd, mert itt nem hiszem, hogy találok ennyire olcsót.Kép

Azt hiszem éreztem Minit mocorogni. Olyan volt, mintha egy pici ideg rángatozna a pocimban. Ez lehetett ő?

Ha este ide jutok akkor írok még nektek, most mennem dógozni. Fúj, pedig olyan szép idő van odakint.Kép

Pussz
Mini
14+4
minimi

Nyúlné,
Amit én tudok, az a Lipótvárosi Eg.ü.szölgálat-Háziorvosi rendelő- 332-1957 Vagy a hold u.-ban vagy a Podmaniczkyben vannak, hívd fel őket.

Kép

Kép
prüntyi

Nyúlné!

A védőnő mindig a kerületileg illetékes gyermekrendelőben tanyázik!
Ezt még a háziorvosnak is tudni kell, vagy bármilyen sztk-s recepción megkérdezheted az 5. ker-ben!Muszály nekik tudni, még telszámot is tudnak!Esetleg a kerületi sztk nőgyógyászatán, terhesgondozásán is utánaérdeklődhetsz telefonon!
Hajrá!KépKép

Cirmike!
Ugyan ne aggódj annyira!
1. A szauna nem árt a babának, ugyanolyan jó, mintha nem lennél terhes!(Kismama című újság)
2. A forraltbor is csak egy borfajta(ráadásul vizezett kiadásban), amit egyesek kis mértékben még ajánlanak is az ásványi anyag tartalma miatt!(én is ittam a síelés alattKép)
3.Száguldozás!Ejnye-bejnye!!KépKépKépKép De mivel nem lett esés belőle, így egészségedre, ha jól esettKép
4.Disco! Nem ártalmasabb mint egy koncert!Kép
Biztos tetszett a babónak is a zenebonaKépKép

Zsófy!
Elképesztő a pocidKépKép
Én 14+4 vagyok, de még szinte semmi sincs, csak az úszógumiKépKépKép kezdek aggódniKép
Úgy irigykedemKépKépKép

Ugye minden rendben a babámmal???
Tegnap voltunk egyik ismerősünknél, a lány a 18. hétben van és azt mondta, hogy 3 hete még neki is lapi volt a hasa, mostmeg, mint egy kisebb görögdinnye!Kép

(Egyébként szerintem tök helyes csaj vagyKép)Nyugi férjezett hetero vagyokKépKépKépKépKép)

Kép

Kép
megann

Sziasztok, rég írtam, de azért olvasgattalak TiteketKép
Pgsuska! Nagyon szép lesz az esküvőtök, már azt hiszem írtam, hogy nekem pont aznap van a születésnapom, úgyhogy remélem mindkettőnk miatt, hogy nagyon szép nap leszKép
Nekem nem volt esküvőm és valószínűleg nem is leszKép
Bár már nem bánom, egyenlőre még azt sem tudom nem lenne-e jobb egyedül vállalni a babát. De nem akarok rossz dolgokról írni.
Annyit írtok a súlygyarapodásról, hogy már én is kezdek aggódniKép Bár vékonyka voltam, most már kezdek pocakosodni, de mivel még csak a 11. hetet kezdem szombaton, valószínűleg ez még csak a kajától nőttKép
Nekem nagyon hiányzik már, hogy érezzek valami jelzést a babámtól, olyan rossz ez, hogy csak havonta láthatom, hogy minden rendben van-e vele.
Április 4.-én megyek a dokihoz, akkor lesz a nyaki redő vizsgálat, már alig várom.
Zsófy, tényleg tök jó a pocis képedKép Aranyos, hogy írtad, hogy kinyomott hasas a kép. Ha tükör elé kerülök én is mindig kinyomom, hogy legalább úgy lássam, hogy van bent valakiKép
Jó, hogy itt a tavasz, most talán nekem is jobb lesz a kedvem kicsit.
Tudtok valahol olcsó kertészfarmert? Arra vágyom már az elejétől fogva, de csak 10.000 felett láttam. Vajon a kínain lehet kapni?
Kicsit hosszúra sikeredtem, de mentségemre legyen,hogy már rég írtam. BocsiKép
Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
hari

azóta változott a témám helyszíne,mivel a 11ben lakom,bár nem vagyok bejelentve,az ottani védőnő kell,már a fővárosi védőnő kp.ból átirányítottak az antszben csücsülő vezető védőnőhöz,aki meg tudná mondani pontoson kihez,mikor,dse ő meg épp nem csücsült ott,majd csak holnap déltől,az meg lehet késő lesz,na mindegy,most lerongyolok a szomszédhoz,két babája van,az egyik mai gyerekKép,ő bizti tud segíteni,bár így elindul a pletyi a lakóhelyemen,na mindegy,köszi mindenkinek!!!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Megann,
Lehet, hogy csak te nem látod. Én is azt hittem, hiszem, hogy nincs pocim és mindenki észreveszi rajtam.Kép
Megyek jégkrémet enni.KépKépKép
pussssssz
minimi

Sziasztok!

A kínai boltokba érdemes bekukkantani kertész naciért (külön terhes naci is szokott náluk lenni). Én 3600Ft,- ért vettem Békásmegyeren egy kertész terhesnacit, nagyon édi macis zsebbel.

GMano
16+6
gmano

Nyúlné!

Én sem ebbe a kerületbe vagyok bejelentve, mégis itt kaptam meg már Kristóffal is és most is a kiskönyvet. A lakóhely (és itt lényegtelen, hogy oda vagy-e bejelentve, lényeg, hogy ott laksz és oda viszed majd a babát haza) szerinti gyermekrendelőben tanyázik a védőnő... nálunk legalábbis. Ő adja a kiskönyvet. Utca szerint be van osztva melyik védőnőhöz tartozol. Menj le a gyerekrendelőbe és kérd meg valamelyik védőnőt, hogy adja ki neked. Ha rendesek megteszik. Én Kristóffal ugyanígy voltam és kiadta másik védőnő.

Sikeres intézkedést!Kép
Humi
humi

Sziasztok lanyok Kép

Csak nagyon roviden, mert az elobb is elszallt egy uzim... Kép
A parom magaval vitte a laptopjat igy most ezen a pici palmtopon probalok irni...

Megann Kép szeretnem en is latni az eskuvoi kepeteket Kép

Zsofi, nagyon aranyos a kep Kép

Kedden voltam orvosnal, UH most sem volt, csak meghallgatta a szivhangokat. Meg kiderult, hogy verszegeny vagyok es a vernyomasom is alacsony...
Minimi, latod ennyit az amerikai terhesgondozasrol Kép

Majd irok meg a hetvegen, addig puszi mindenkinek

Poci (15+6)
pocika

Szia Lányok!

Köszi a hozzászólásokat, nem is gondoltam volna, hogy ennyien elolvassátok, azé nem is írtam eddig róla mert azt gondoltam senkit nem érdekel.De nagyon megleptek a visszajelzések. Amit még kihagytam, hogy Párizsba megyünk nászútra július közepén szeretnénk, akkor már lehet újrapróbálkozni. Szóval már nagyon várom, hogy ott tarthassak újra ahol Ti.

Hari! Igen írtad, hogy a szülinapodon házasodunk, remélem jó omen lesz. Olyan furi dolgokat írtál, hogy talán egyedül kéne vállalni gyereket, remélem, nincs nagy gond. Ha szeretnél esetleg írni róla a profilomban megtalálod az emial címemet. Kitartás!! Néha vannak rossz napok! Fel a fejjel!

Na üdv mindenkinek
Pusz nektek
Zsuzska

Kép
pgsuska

Minimi!

Hát nem tudom, de azért már nyugodtam lennék, hogyha ha nem is egy görögdinnyéhez, de legalább egy fél sárgadinnyéhez tudnám hasonlítani a hasam:KépKép

Neked Mini akkor ezek szerint már látszik???
Legalább is a többiek szerint...ez azért már jó!

Hari!
Nagyon csüggedtek a soraid!Kép
Remélem hogy nem akkora a gond!

Pgsuska!
Irigy-birigy vagyok! Ilyen sárgaKép látod???
Párizs!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Őszintén kívánom hogy már 3-an gyertek haza Franciaországból!Kép

Gmano!
Na majd én is lecsekkolom a kínai üzletet!Kép
(Csak lenne már mire terhesnaci húzniKép, has nélkül kicsit humorosan állna rajtamKép)

Kép

Kép
megann

Zsuzska, persze, hogy érdekel minket!
Ugye majd teszel fel esküvői képet is, ha nem titkosKép?

A mi esküvőnk is pénteken volt,furcsán is néztek bejelentkezéskor az anyakönyvi hivatalban, júliusban meg kiderült, hogy aznap már harmadikok voltunkKép.

KépKépKépKépKép
uxi

Lányok!

Persze, hogy teszek fel képeket magamról, az esküvőről, hiszen Ti is ott lesztek velem fejben. Mindenképpen.
Holnap megyek Uh-ra megnézik, hogy minden rendben van-e, és már élhetjük a normális életünket. Képzeljétek el, én most híztam meg. Amikor már vége mindennek és újra magamhoz tértem. Hazatértem a kórházból és akkor picit leadtam, aztán most 5 kg híztam 2 hét fekvés, pihenés alatt. Juj, már alig várom, hogy újra mozogjak. Na majd holnap jelentkezem a hírekkel.

Üdv csajok
Zsuzska

Kép
pgsuska

Lányok, lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de mi a különbség a 3D-s és a 4 D-s ultrahang között?
Vagy a kettő ugyanaz?

Ruhák: szerintetek mikor érdemes új melltartót venni? Végig nőni fog a mell, vagy megáll valamikor? Nekem már csak 2 melltartó jó, de attól tartok, ha most vennék, azt még simán kinőném.

Ux

KépKépKépKépKép
uxi

uxi,
én úgy tudom a 4D, a valóságban nem 4D, ez csak marketing.
falina

Zsuzska,
Imádom Párizst!!! Szuper lesz, föleg nyáron... Írtó romantikus KépKép

Hari,
remélem megoldódnak a gondok, minél elöbb! Csak pozitívan, gondolj mindig a pocidra, az sok eröt ad a nem hétköznapi zürök túléléséhez is!!!
Gondolunk Rád!
Kati
Vendég

Zsuzska,
hogy még nagyobb legyen az örömöd, én csodálva téged és egyben irígykedve olvastam a leírást. hihetetlen milyen precíz munkát végeztetek az összeállításnál! nekem még nem volt esküvőm, mert én azt képzelem magamról, hogy nem tudnék összehozni hasonlót. nekem abszolút nincsenek esküvős ötleteim. emiatt is nekem most áprilisban csak egy szűk családi körből álló sima vacsis esküvő lett volna, se ruha, se zenekar. (a kórház és a szigorú fekvéses dolog még ebbe is belezavart, így én "leányanya" leszek valszeg)
F.
falina

Gmanó,
békáson laksz? melyik kínaiban vetted, a hegyfelőliben?
F.
falina

Davalla!

Nálunk is így volt, most már zöld utat kaptunk.
Az ok a köv. volt: volt egy vérömlenyem a petezsák fölött és ez vérzett, majd kiürült.Valamint a lepény elhelyezkedésétől tette függővé. Hál istennek hátsó fali a tapadása és ez jó.Miután kiderült az UH-on azt követően lehetett újra.
Kérdezd meg az orvost, válaszolnia kell, hogy miért javasolta a tilalmat.

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok, csak gyorsan a híreim:
1 fej, 2 kar, 2 láb, pumpáló szivecskeKép
CRL (ülőmag) 50 mm
BPD (fej) 19 mm
FL (combcsont) 9 mm
NT (nyakiredő) 1,5
Élénk magzatmozgás, átlagos magzatvíz, jól látható(? ezt nem tudom elolvasni) szívműködésKép
11-12 hetinek felelnek meg a méretei a dr szerint.
Végre láttam én is, kalimpált a kis ufom, nagyon édi voltKép
na, most dolgom van, hátha még du. jövökKép
üdv
p 12+3
penna

Lányok!

A mi esküvőnk péntek 13.-án volt és igazán jól sikerült Kép)

Uxi!

A 4D-t azért mondják, mert ott mozgó felvételt kapsz (videó), így az idő lenne a 4. dimenzió, ami nagy butaság, de így jobban eladható. A 3D-nél térbeli képet kapsz.

Falina!

Én Rákospalotán lakom, a szüleim laknak Békásmegyeren. A hegyfelőli oldalon, a Csobánkatéri kínaiban vettem, de nem abban ami a pékség mellett van, hanem ami az étterem mellett a Műv. Házzal szemben. Ha nagyobb a méreted, mint M-es, akkor világoskékben is van.

Üdv
GMano
17(épp ma Kép )
gmano

Jaj Penna,
de jó neked!én is remélem ilyen szép adatokat írhatok le a jövő héten,keddenKépKépKép!nagyon cuki lehet a babóka!!!
Humi,
köszi már megoldódott,az alattunk lakó anyuka segített,megadtta a védőnője tel.számát,már fel is hívtam és szombaton soron kívül fogad,tök rendes volt!a szomszéd is,nyakamba borúlt és puszilgatott örömében,hogy csak egy emeletet kell cipelni a felesleges babakelengyéitKép
Davailla,
elvileg nem árt a szex,de lehet,hogy így az elején,amíg nem fészkeli be magát a gyerkőc,vigyáznotok kell,lehet nem jól helyezkedik(meg ne rémülj nekem),nekem pl.hason kell feküdnöm,mert nagyon hátrahajló méhszájam van,vagy mi,és emiatt a baba is hátul van/volt nagyon.a doki alig találta meg-már most szórakozik velünkKép!
Uxi,
a n4Dnek a lényege:hogy térben is mozog a felvétel!
Pgsuska,
én is voltam Párizsban,teljesen oda voltam a gyönyörűségtől,remélem ti is megtaláljátok a rózsaboltot,már az utca elején érezni az isteni rózsaillatot,ajárdára rózsaszirmokat szórnak,az üzletben csak rózsa van,kelyhek rószavízzel és szirmokkal,bódító!!!

jaj,csajok nekem olyan jó a közérzetem végre,teljesen kivirultam!!!
puszi mindenkinek,szép napot(az ma pont nem lesz,de meleg igenKép)
Nyúlné,11+4

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Átigazolnék a megint megjöttből hozzátok majd lassacskán. Inszeminációval sikerült babám van, ma 5+0. Jövő héten kedden lesz az első UH, addig lehet, hogy még várok egy kicsit. Március 8-án a HCG szintem 91 volt.

Jó látni titeket itt, mindenkinek szép pocakosodást kívánok! Megann Kép ki gondolta volna, hogy egy babás topikba kerülünk. KépKépKép

Puszi
Noémi
Vendég

Sziasztok.Kép

Kicsit ritkábban tudok jönni,mert már kezdődik nálunk is az építkezés.
Tegnap a kutyáimnak kellett kenelt építeni.
Mert ha lebontják a fölösleges melléképületeket az udvaron ,akkor át tudnának menni a szomszédba.
Még szerencse ,hogy a tesómnak lakatos cége van,így nagyon olcsón-ingyenKép megoldódott ez a probléma isKép
6 ember pikk-pakk olyan kenelt rittyentett,hogy csak naKép
Bár a férjem szerint nagy,dehát hatalmas a telek-elfért volna nagyobb isKép

ZsófyKép

Nagyon aranyos a pocis képedKép

PennaKép

Az én babám is ekkora volt a 12.hétenKép
Gratula hozzá,örülök hogy minden rendben veletekKép

ZsuzskaKép

Ahogy így leírtad az esküvőt,hát: GYÖNYÖRŰ!!!!Kép
Párizs meg hab a tortánKép
Remélem én is ,hogy már hárman jöttök hazafelé a nászútrólKép
Már alig várom a képeketKépKépKép

MegannKép

Szerintem már nem kell sokáig várnod a pocakra:Kép
Egyik rokonom most szült mác.-8.-án.
Novemberbe még titkolta előlem a terhességet,nem is láttam rajtaKép
(Azért titkolta,mert én nyár óta jártam a meddőségi központba,mert babát szerettem volna.
Nekik meg tevezetlenül besikerült,és gondolta ,hogy nekem aki hónapok-évekKép
óta küzdünk ,biztos nemesett volna túl jól a hírKép
De amint dec. elején sikerült a lombik,rögtön elárulták nekem is ,hogy szintén babát várKép
Nagyon örültem neki,és hálás vagyok ,hogy nem rögtön tudtam megKép
Szóval a lényeg:Kép Neki sem volt pocakja ami "lebuktatta,, volna.
Viszont most van egy 3400dkg-55cm nagyon édi kisfiaKépKépKépKép

PocikaKép

A te "bajodra,, szokták ajánlani a napi egy pohár vörösbortKép
A fent említett anyuka is végig borozta a terhességet-hasonló okok miattKép

CirmikeKép

Örülök ,hogy épségben megérkeztélKép
Biztos nagyon jó voltKép

Most már befejezemKép
Csak még annyi: Rájöttem mitől fáj rettenetesen a lábam és a kezem.
VizeseikKépKépKépKép
Valaki -valamit tud nekem ajánlani ellene????

Csilla
csillam

Gmanó Kép Falina Kép én is békáson lakom a hegy felől Kép
Vendég

NoémiKép

GratulálokKép
Üdv közöttünkKép

Én tudtam ám ,hogy hamarosan jösszKépKép,mert szoktam olvasni a megint megjöttöt isKép

Én is onnan jöttemKép

Csilla
csillam

Noémi gratula!!!!!!!KépKépKépés üdv itt nálunk!!!
Csilla,
gyermekláncfű tea(enyhe vizelet hajtó),könyv ajánlja,persze lábtornával és sok felpolcolásos pihivel,nem szabad sokat állni,ne hordj harisnyatartót,szoros zoknit és cipőt!
én ennyit találtam,ja,és szólj azért a dokinak is mindenképpen!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné

KösziKép
Mindenképpen kipróbálom.
Zokni-cipő nekem most mind szorosKép
Járjak mezítláb???KépKépKépKép

Az orvosnak is fogom mondani .Jövőhét kedden megyek.

Csilla
csillam

Voltam pénteken UH-n minden rendben a babával, csakhát engem meg elkapott az infeluenza úgyhogy megint fekvés, semmi gyógyszer.

Az UH elég halvány lett, de ímeKép
gviki

juj,de szép!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

GvikiKép

Hiába halvány a képKép Nagyon is jól látszik a babuciKépJó nagyKépKép Mennyi idős is vagy..???

Az influenzát feküdd ki! Sajnálom ,hogy te is megkaptadKép
csillam

Csilla,
rengeteget igyál. A dokim mondta, hogy azért tartja vissza a vizet a szervezet, mert túl kevésnek tartja a bevitt mennyiséget, és tartalékot képez. (valami ilyesmi Kép) És semmi só, az is köti a vizet...
Kati
Vendég

Noémi,
detto! Kép
hát ha még a dokink is ua. lenne...!
(az enyém ua., mint Cateye-é.)

Csilla,
tőled kérdeztem anno a babád méreteit? ha nem, megírnád, h. mikor mekkorának mérték a 12. hét után (ha mérték)!
többiek is küldhetnek adatot, akinek 1 héttel kisebbnek mondták a babát anno.
én nagyon paráztatom magam emiatt... alapból nem érdekelni, de az a sok baj és gyógyszer ne lett volna...

amúgy ma voltam afp és egyéb vérvételen. megint úgy "ájultam" be a dokihoz, ismét alacsony volt a vérnyomim. nem baj, inkább alacsony legyen, mint magas! 2 hét múlva genetikai uh. már nagyon várom és félek is egyben.

Falina
17+0
(doki szerint a 16. hét...)
falina

Viki,
De jó.Kép Szépen látszik a babód.Kép

Pocika,
Terhesgondozás. Hm, mondjuk úgy itt mások az elvek. Addig amig minden jól megy nem néznek meg semmi.Kép Rábízzák a dolgokat a természetre.
Nálatok hogy megy ez?

Megann,
Itt az épületben van 6 terhes csajszi. Ebből 5-en közel egyidős babások vagyunk és nagyon eltér, hogy kinek mekkora a pocija. Az enyém olyan sejthető, de már én is alig várom, hogy egyértelmű legyen és ne csak találgassanak az emberek, hogy kövér vagyok-e vagy más?

Tegnap meghallgattam Mini szívverését és néha oda is rugott a kütyünek.Kép Jó volt hallani.Kép

Minimi
minimi

Gyerekek, fel vagyok teljesen háborodva. Állam bácsi elmehet a francba.. most voltunk a bankbanKép, lakáshitel ügyben...
Ti tudtátok, hogy a fél-szocpolra árlimit van? Bp-en 12, vidéken max. 8 milla lehet a vásárolandó ingatlan vételára. Már nem azért, de hol kapok 12-ért olyan lakást, amiben 4-en kényelmesen elférünk, és nincs gázos helyen? Mi 15 körül keresünk, és így el is esünk 1,2 milkától. Pedig állítólag a szocpol a gyermekvállalás ösztönzésére lett kitalálva, vagy nem? Annyira felhúztam magam. Kép
Nem is fárasztok tovább senkit, inkább megyek tanulni, mert 25-én vizsgázok. Rém undi!!!!

Mindenkinek jobbulást, aki betegeskedik Kép
Kati (17+2)
Vendég

Csilla,
a petrezselyem jó vízhajtó. Én az előző pocakkal el-elrágcsáltam egy csokrot...hát, nem volt a kedvenc kajám...
Nem akarlak ijesztgetni, de már most vizesedszz?Kép Mi lesz nagy pocival, nagy melegben...
Bennem annyi víz volt, hogy a gyerekkel 12 kiló ment le, a lábujjaim már tiszta virslik voltak, de ez a 8-9. hónapban volt, júniusi dögmelegben.
Ja és persze a fő gond ezzel: vizesedés+magas vérnyomi+fehérje a vizeletben= toxémia, ezek közül már 2 is elég hogy toxémiát diagnosztizáljanakKép
Remélem, csak átmeneti gond ez nálad, de azért legközelebb említsd meg a dr-nak.
Bocs, nem akarlak megijeszteni, de én is toxos voltam, és a baba sínyli meg ezt az állapototKép
üdv
p
penna

Noémi!
Isten hozott közénkKépKépKépGratulálok(itt isKépKépKép)
Nagyon örülök, hogy itt vagy! Gyere csak és kérdezz bátran, bármi aggályod támad! Rosszul nem vagy???

Csillám, Minimi!
Most már egy kicsit megnyugodtam, voltam védőnőnél egy újabb adag bautalóért, adminisztrálni stb...
Ő is azt mondta, hogy 20. hétig semmi sincs, ha nem látszik! Ha az uh rendben volt, akkor ne aggódjak!Anyukám is azt mondta, hogy mivel nekem széles a csípőm a babónak van elég hely terpeszkedniKép széltében, és nem domborodik még ki, csak később!KépKép
Úgyhogy most kicsit megnyudodtam!

Viszont a terhesgondozóba megmosták a fejem, hogy mostmár aztán tényleg kell keresnem egy orvost, mert baj leszKép ezért most őrült telefonálgatásban vagyok, már van egy jelöltem aki Istvános dokiKép

Viki!
Szerintem fotómodell a babódKépKépKép

Davallia!
Mindenképp kérdezz rá a dokira, mert egyébként a sex nem árt, sőt jótékony hatással van a babára("tornázik"), miközben neked épp nagyon jóKépKépKépKép!!!!!

Penna!
Ez a toxémia nem hangzik valami jól!Én tuti egész nyáron görögdinnyét fogok enniKépKépKép nyami-nyamiKépKép
Átírnál majd a tábliban??? Többszörös megerősítést kaptam hogy szept. 11-re vagyok kiírva!Tudom ne is mondjátok....KépKépNem lesz terrorista a babámKépKépKép Ígérem!!!

Uxi!
Tegnapi melltartóügyben: minél hamarabb érdemes lecserélni a merevítős, műszálas stb cuccot.
A merevítő nyomja a tejcsatornákat, a nem minőségi anyag kellemetlen érzést ad!
Én most jártam körbe, Anita típusú 6000Ft. Triump 4000. Mindegyik kis áttetsző könnyű anyagból van, a legtöbbjébe lehet majd betétet tenni, ha esetleg elkezd csöpögni az előtejed, és 1 számot nyúlnak kosárban!
Remélem segítettemKép

NemesekKép
Sajna mi is belefutottunk hasonlóba, azaz nekünk van egy lakásunk és építkezünk, semmi támogatást nem kaphat az, akinek akár egy koszos egérlyuka is van már! A 19-20%- os(támogatás nélküli) kamatot meg még meggondoljuk!Kép

Kép

Kép
megann

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?