Sziasztok!
Tőlem is csak egy gyors bejelentkezésre futja, mert megyek a háziorvosomhoz a világ másik végére!
Mea!
Együtt érzek veled!
Tegnap volt nálunk a lakberendező-segítőnk, (mivel mi most építkezünk) és elhalmozott konyhagépkatalógusokkal, könyvekkel, újságokkal és kiadta hogy miben kell döntenünk ekkorra meg akkora!Mi meg csak ültünk szegény férjemmel és cikáztak a gondolataink, jelenleg épp a tetőn ügyködnek a bádogosok meg az ács!
Hogy hogy lesz ebből augusztusra babalak????
Annyi utánajárás, macera, veszekedés a szakmunkásokkal, hogy én nem is tudom, mondtam a férjemnek, hogy kizárt hogy nekem lesz ennyi energiám!
Ugyan nem viselt meg a terhesség(én vagyok az egyik tünetmenteske
) de az energiám a felére esett, ez biztos!!!
Pgsuska!
De jó hogy leírtad az esküvődet, tiszta nosztalgia tört rám
!
Olyan rossz belegondolni, hogy már soha nem lesz az ember utána olyan szép, olyan csodálatos, mint akkor.
Használd és élvezd ki minden percét, mert visszahozhatatlanok!
Ja és fotós mindenképp legyen(műtermi), nekünk azok lettek a legszebb képeink, anyósom munkahelyén azt mondták ismeretlenül, hogy úgy nézek ki, mint valami színésznő! Bevallom, ez volt életem egyik legszebb bókja
Ha összeszedem a bátorságomat majd felteszek a profilomba egyet!
Zsófy!
Nyugi, minden rendben lesz!
Tudom, tudom, majd nézz meg engem 2 hét múlva, amikor napjában 3szor fogom hívni a rendelőt az eredmények után érdeklődve
Uxi!
A folsav túladagolástól semmi bajod nem lesz, nyugi, a fel nem használt B9 vizelettel ürül.
Egyébként egy betegség(nátha stb. esetén a bacik imádják felenni a folsavat a babád elől, úgyhogy inkább több legyen mint kevés
Ja tegnap kizarándokoltam a kínai piacra(ne vessetek követ rám
) és megdöbbenve tapasztaltam, hogy még ott is van ránk való ruha!
Láttam nagyon jó inget ami kb combközép alá ér, bő fazonú, sok színben van 2300-ért, és vannak kis pamut tunikák is(hasmutogatósoknak) szintén ilyen árért!
Szerintem ha elkezd nőni a hasam, egyikből is másikból is venni fogok!
Na puszi lányok, majd talán este jövök!!!
Megann 14+4