Helló !
Móni,Zsófi
nagyon-nagyon sajnálom, én már nem is tudom hogy mit írjak annyira elszomorító hogy ilyenek megtörténnek. Igen durván osztja most a pofonokat az élet!! Stella, Tündi, és most Ti!!
Na most nagyon utálom a gólyákat!!!
Mivel én beszerző vagyok már számtalanszor eszembejutott hogy egy VARÁZSPÁLCÁT kéne rendelenem és itt a topikban használnám a legsűrűbben!!
Nicol,
gratulálok a szülinapodhoz és vizsgáidhoz, nekem is hamarosan kezdődik a diliház, addig csak a melóhelyen kattanok meg.
))
Kristófka,
boldog névnapot!! Jó lenne ha már küldenél magadról képeket mert régen láttunk nagy fiú!!
Wish,
de jó akkor ezek a tűszők szép dundira beérnek időre!! Szorítok!
Kinga!
De jó hogy lesz egy kutyusotok, ha nem emeleten laknánk mi is tartanánk!! Anyukáméknak van kettő, ha egy kicsit kiborulok akkor csak át kell menni hozzájuk és játszani velük mert annyira lekötik az embert hogy megfeledkezik minden bújáról-bajáról és csak a játék meg a sok nyál!!
))
Judyt,
vigyázz magadra, és pihenjél !!
Évi,
na akkor meg volt az első bujócska, de kis rosszcsont babád van!!
))
Annamari,
neked is boldog szülinapot!!
Tündi,
most teljesen leálltok a vizsgálatokkal, neked sem nézik a hormonokat tovább? Nálam kiderült a 20 napi vérvételből hogy a progim nagyon alacsony és ez nem igazán jó, most egy kicsit átszervezték a closty adagomat. Korábban kezdem el szedni és többet, bár ez majd csak a jövőhónap végén derül ki hogy mennyire használ.
Természetes úton erre nem lehet vhogy rásegíteni?
Stella,
most hogyan tovább? Nem lesz még egy vérvétel? Egy UH? Tegnap olvastam a nőklapjában hogy német?? orvosok felfedezték mivel lehet a lombik esélyét nővelni, hogy nem csak arra van szűkség hogy a megtermékenyített petesejtet visszaültessék hanem még plusz sperma folyadékot juttassanak a méhbe mert az olyan spec. reakciókat vált ki ami segít a megtapadásban. (bocsi ezt elég egyszerüen fogalmaztam, de holnap behozom az újságot és ott szépen bár röviden le van írva.)Úgy örültem ennek a hírnek, annyira szeretném ha Neked is sikerülne!!
jújjj ez nagyon hosszú lett, elnézést érte
Kivi