Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!
11 hetes terhes vagyok és sürgősen orvost szeretnék választani. Azt már biztosan tudom, hogy az István Kh.-ban szeretnék szülni, csak még azt nem, hogy kinél:
2 tippem van:Dr. Siklós Pál
Dr. Horváth mihály
Meg tudná nekem valaki adni privátban az elérhetőségüket, és a rendelő-árakat?
A címem: azmin@freemail.hu
Köszönettel: Azmin
azmin
 
 


Cicmerák!
Elolvastam a történeted a tavaszi topikban.Nagyon sajnálom,hogy ennyire rossz tapasztalatod volt a kórházban.KépÉn decemberben szültem,de velem nem történtek ilyenek.Igaz,nekem is volt egy csecsemős nővérrel negatív tapasztalatom,de ennyi.Ja és a szülésznővel volt,de az más tészta.Te melyik szülésfelkészítőre jártál?Mert ahová én jártam,ott mindig elmondták,hogy miket kell vinni a kórházba.De a téli topikba is megcsinálta valaki a listát anno.Dia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Azmin!

mail ment.

Maya
maya29
 
 

 
 

Cicmerák!

Már emlékszemKép

Ines
ini
 
 


Sziasztok!
A János kórházban van nőgyógyászom, azonban kiderült, hogy szüléseket pár éve már nem vállal a kora miatt, úgyhogy új orvos után vagyok kénytelen nézni. Mivel az István kórház elég közel van, továbbá úgy hírlik és írják, hogy bababarát, eldöntöttem - ha csak rajtam múlik - ott szülök, hiszen mindenképpen másik dokihoz kerülök muszájból is. 06.12-re vagyok kiírva a fiammal, tehát lehetőség szerint próbálok egy megbízható, odafigyelő és lehetőleg nem akkor, avagy május végén nyári szabadságot töltő orvost találni. Tudnátok segíteni telefonszámokkal az alábbi orvosokhoz? Természetesen e-mailben, hogy ne legyenek nagyon "kiszolgáltatva", továbbá lehet, hogy császáros leszek egészségügyi okoknál fogva... Köszönöm
Dr. Horváth Mihály
Dr. Ruttner Zoltán
Dr. Újvári Attila
timmba
 
 


Szia Timba!

Ez Dr. Ruttner privát rendelője:
www.examed.hu

nincs a profilodban e-mail címKép

Én nála szültem két gyereket császárral téraránytalanság miatt. Ő ált. júli közepe körül szokott menni nyaralni, legalábbis elmúlt két évben igen. Mindenki a sajátjára esküszik, de őt én nagyon kedvelem, mert kedves, humoros és persze szerintem nagyon-nagyon jó szakember. Sokaknak ajánlottam, de mindenki meg volt vele elégedve.
Magánrendlés tarifáiról szívesen írok privibe.

Ines
ini
 
 


Szia Ines!

Nagyon szépen köszönöm, kihúztál a csávából. Tényleg "titkosítottam" az e-mail címem, de nem direkt, hanem siettem, mikor regisztráltam magam, mi több, állandóan visszadobtak, hogy már van ilyen-olyan felhasználó név, tehát most ezen változtattam KépMegnéztem az albumodat, gratulálok! Nagyon szépek a gyermekeid, hiába, a doki is csak hozott anyagból dolgozhat nemde? Amúgy a császárra nagy esélyes vagyok és külön örülök, hogy az orvosod ennyire szuper és jól dolgozik. Bejelentkezek hozzá jövőhéten és megírom, mi volt. Köszi mégegyszer.
timmba
 
 


... most írtam neked e-mailt is...
timmba
 
 


Timmba!

Én is csakúgy, mint Ines, Dr. Ruttner Zoltánt ajánlom. Én most szültem nála, igaz nem voltam császáros. Tökéletesen meg voltam/vagyok elégedve vele.
Gratula a babádhoz Kép

Üdv. cic
cicmerák
 
 


Ini Kép nem Ines Kép
cicmerák
 
 


Köszönöm Kép! Sokat aggódok és mindez akkor kezdődött, amikor még teherbe sem esetem. Először, hogy lehet-e babám, utána el ne vetéljek, majd meg ne betegedjek - ez nem jött be - és vigyázzak rá nagyon nagyon, aztán nem rohangálni, nehogy megszüljek már a 7. hónapban és így tovább (még csak 23 hetes vagyok, úgyhogy sehol sincs a 7-8-9. hónap). Itthon megmutattam a páromnak a fiad képét (miután és mielőtt megszületett), teljesen odavolt, eddig csak a sima Uh-s képeket látta tőlem. Hiába, a párom azon apukák többségébe tartozik, akik majd csak a végeredménynél lesznek APUKÁK, addig semmiféle szenvedésemet nem tudom megosztani vele, mivel ő annyit volt kiskorában kórházban, hogy teljesen odavan és nem fogok merni szólni, hogy megyek szülni, amikor eljött az idő, mivel simán elájulna a folyosón Kép A dokikereséstől és teljesen ki van már készülve, úgyhogy örült a "cikkeiteknek".
timmba
 
 


Cicmerák!
Maradhat InesKép

Van albumod a piciről?

Timmba!
Írtam mailt. Üdvözlöm, ha mész hozzá...
És ne aggódj annyit,mert méga végén történik valami. Abból indulj ki, hogy minden szép és szuper. persze, ha tényleg minden ok.

Ines
ini
 
 


Átadom! Amúgy válaszoltam, remélem, hogy megkapod, mivel hülyéskedett a postafiókom és kétséges a küldés kimenetele... Kép
timmba
 
 


Ini! az albumot még csak most töltögetem, nincs még kész. De itt van az egyik kedvenc képem, ahol Gergő 1 hetes, amolyan "tejcsitőlbeájultamállapotban".

Kép

Üdv. cic
cicmerák
 
 


Cicmerák!

Nagyon édes!!!!!!!!!!!!!!!!



ines
ini
 
 


Sziasztok!

Én is Ruttnert ajánlom, merthogy nála szültem. A történtek ellenére a másodikat is nála szeretném szülni. Nem tudom egyébként, hogy miért érzem hogy nem ő volt a hibás, de valóban Beával beszéltem meg mindent és ő volt ott a döntő pillanatban. Egyet azért még leirok a tisztesség kedvéért, a fiamnak szélesebb volt a mellkasa mint a feje. Ez is okozhatta a szakadásomat szerintem. Talán ahogy kibújt a fej és megnyugodtak, jőtt a legszélesebb része a gyereknek és mindent vitt. (De ez csak az én teóriám)
lola954
 
 


Lola, remélem, azóta meggyógyultál és minden rendben! Amúgy, amíg nem jöttem a Babanetre úgy gondoltam, hogy van a szülészorvos és néhány nővérke, ennyi, kötelező szülésznőről gőzöm sem volt és hogy mennyi minden rajta múlik.
Van két ismerősöm, szülésnél nem repedtek, mégis hetekig szenvedtek a varratukkal, mindkettőnél vágtak rendesen.

Amúgy a Ruttner doktorhoz hétfőn már csak egy időpontra - ehét szerda kora du. - tudtam bejelentkezni, teljesen teltháza van egész héten! Jó lehet az ember, holnap meglátom én is Kép Jó éjt!
timmba
 
 


Timmba! Kíváncsi leszek a véleményedre, márha leírodKép

Én nemrég szültem, de nem volt fogadott szülésznőm. A Beát akartam én is felkérni, de pont akkor nyaralt, nekem meg megindult a szülés. Így az ügyeletes szülésznőnél szültem, aki így ismeretlenül is nagyon kedves volt, segítőkész. De amilyen bamba vagyok, nem emlékszem a nevére Kép

üdv. cic
cicmerák
 
 


Cicc és Ines és Lola!

Teljesen odavagyok a Ruttnerért! Nagyon örülök, hogy hallgattam Rátok. ODAFIGYELT RÁM! Mintha nem is lenne más a világon csak én, miközben a többi páciens kint várakozott. Érdekelte, hogy ki vagyok, mi vagyok, mi újság a bébivel stb. Amúgy a bent eltöltött időből következtetve az elöttem lévő másik három hölgy is ugyanennyit kapott belőle Kép Amúgy örömmel vette, hogy a Babaneten ajánlották, szerintem meg is lepődött, hogy ilyen formában is megy az információcsere és komoly. Üdvözöl benneteket, csak keresztneveket mondtam (nem azonosítót), amit tudtam.

Cicmerák!
Amúgy a babád 4D fotója mennyi idős korában készült? Folyamatosan halasztgatom, még azért nem voltam, mivel 23 hetesen nagyon kis vékonyka babám lehet, talán nem azt kapom, amit várok, hanem csak egy kis cingár prücsök igazán nem sok kivehető részlettel... bár csak úgy gondolom.

Szió, Timm
timmba
 
 


Szia Timi!

Örülök, hogy jó a véleményed róla Kép
Remélem az elvárásaidnak megfelelő volt minden.
Nevetni fogsz, de a 4D-s fotó 22 hetesen készült Kép

És keresztnév alapján be tudott azonosítani mindenkit??

Üdv. cic
cicmerák
 
 


Sziasztok!

Igen, úgy náz ki majdnem teljesen ok mindenKép
Timi, nem fogsz benne csalódni, a szülésnél is megnyugtató volt a jelenléte, ahogy rámnézett lenyugodtam!Van egy kép rólunk, szülés után közvetlenül, én bögök mint a záporestő, ölemben a fiam még zsinóron, és a doki simogatja a vállamatKép Szerintem menj 4 D-re nyugodtan, mi a 17. héten voltunk és nagyon jó kis kép készült, igaz az én babám nagyon nagy volt.
lola954
 
 


Timm!
Bocs , hogy belekotyogok!
Nekem a dokim a huszadik (1-3-) hét környékén ajánlotta a 4D-ét , mert ilyenkor még az egész baba belefér a képbe , később meg csak részletek.Megjegyzem az is nagyon érdekes!Kép
Kanga

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
[img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/e49f5b8951.png[/img:ba0f9b55a6][img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/dceb25d9d6.png[/img:ba0f9b55a6]
kanga0216
 
 


Hány páciense lehet egyszerre egy szülészorvosnak? Már nem úgy értem, mi a megengedett, hanem általában mire saccolnátok?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Kb. 500 paciens és gyarapszik???? Biztos, hogy a jó orvosok nem halnak éhenKép Mondjuk én valószínűleg nem tudnék nőgyógyász lenni...

Bejelentkezem a Praxisban! Azt mondják, hogy nagyon jó, mivel orvosok vannak a gépnél. Lehet, hogy másutt is, no mindegy, meglátjuk. Akkor leszek 25 hetes - tehát úgy másfél hét múlva -, azonban ma még nem sikerült időpontot szereznek, foly. üzenetrögzítő. Majd felrakom a képet (mármint részletekben, ha nem fér bele Kép Kép). Jó lenne, ha a neme már nemcsak 98%-os lenne, hanem 100. Az arcára, mosolyára meg abszolút kiváncsi vagyok és bízom benne, hogy nem fog végig szunyálni, tegnap nagyon eleven volt. Szerintem azért alszanak születés után, mert addig nem pihentek cseppet sem. Ha még erősebb lesz, szétrúgja a hasam az tuti!

Cicmerák!
Amúgy a keresztnevek alapján csak tippelt, azzal kezdte, hogy középhosszú haja van ugyeee? Erre most mit lehet mondani Kép
timmba
 
 


Timmba!
Rólam is ezt kérdezte, hogy milyen a hajam?
Örülök hogy szimpi Neked, biztos vagyok benne, hogy nem fogsz benne csalódni.

Ines
ini
 
 


Ini!

Csak beneztem a topikba es latom uj kepet tettel fel. Nagyon nonek a porontyok.:-) A kisfiad szulinapi tortajara koncentraltak ra ennyire?

Mas..Maskor is segitettel ugyhogy ismet teged nyaggatlak. A Ruttner dokit te hivtad mikor elindultal a korhazba anno? Sajnos en egyedul az examedes telefonszamot ismerem..Bar ugyis megyek hozza marc. 30-an, csak addig is kivancsi voltam, h. ez hogy mukszik nala.:-)
kapri
 
 


Sziasztok!

Májusban fogok szülni az István kórházban. Leírnátok nekem, hogy a kórházi időszakra milyen holmikat kell bevinni a babának?
Előre is köszönöm.
inez
 
 


Sziasztok!

Épp most szerzett információk Istvános szülésznőtől, hogy mit kell a babának bevinni: hosszú ujjú kombidressz, rugdalózó (ha nem lábfejes, akkor zokni is), vékony sapka, vékony takaró, tetra fürdőlepedő, pár eldobható pelus (ha a kórházi szállítás késik, de ezt elvileg adnak). Semmilyen ápolószer nem kell, még popsikenőcs sem, abból mindent adnak.
A ruhákból max. 2 garnitúra elég egy 3-4 napos "üdüléshez".
Toy
toy
 
 


Toy!

köszönöm! Nekünk császár lesz, érdemes szülésznőt fogadni?
inez
 
 


Inez!

Mikorra kellene jonni a babonak majusban? Nalam elvileg maj. 24-re..Lehet, hogy talalkozunk?
kapri
 
 


Kapri!
Nálunk mind a két alkalommal programozott csaszi volt, így már bent volt. Hannánál nem volt meg a mobil száma, de Olinál megadta és csodálkozott, hogy nem tudtam a számát. Kérdezd meg, hogy hogyan legyen. Talán egyszer én is rákérdeztem és akkor azt mondta, hogy a szülésznő fogja őt hívni.

Ez nem Oli tortája volt, hanem a vele egykorú játszópajtás tortája, de nagyon figyelteKép
Ines
ini
 
 


Kapri!

Május 22-re vagyok kiírva, előtte kb 1 héttel tervezi a csaszit, egyébként Bábinszky Ágota az orvosom.
Minden esélyünk megvan, hogy találkozunk!Jó lenne!
inez
 
 


Inez!
Bolsog névnapot útólagKép

Ines
ini
 
 


Inez!
Boldog névnapot útólagKép

Ines
ini
 
 


Inez!
Boldog névnapot utólagKép

Ines
ini
 
 


Ines!

Köszönöm szépen!

Van közöttetek aki Bábinszky drnőhöz jár?
inez
 
 


Ini!
Koszonom ismet a segitseget, akkor rakerdezek. Bar en meg konkretan azt sem kerdeztem meg, h. levezeti-e a szulest, mert te is azt irtad es szerintem is egyertelmu.:-)

Inez!
Akkor majusban kereslek a korhazban.;-)

Ja, es mindkettotoknek utolag is boldog nevnapot!
kapri
 
 


Kapri!

Feltétlenül megírom- ha nem rohanni kell- hogy mikor vonulok be.Kép
inez
 
 


Sziasztok!
Igen hálás lennék, ha vki tudna 1-2 dolgot mondani nekem a Sziklai doktorúrról. Nekem első blikkre nagyon szimpi volt, de vajon Ti is ezt tapsztaltátok?! Előre is köszi a válaszokat, visszajelzéseket: Maryke
skm
 
 


Kapri!
Szerintem egyértelmű meg ő si gondolom gy gondoljam ha hozzás jársz, akkor ő vezeti le a szülést.

Ines
ini
 
 


Sziasztok! Rég nem dumáltam bele a topicba, bár mindvégig figyelemmel kísértem, most azonban van mit mondanom a témához, mert az elmúlt hetet az Istvánban töltöttem. Múlt hétfőn ugyanis született egy Mihály nevű kicsi fiam, 5150 grammal és 63 centivel, persze császárral.
A kórházról csak a legjobbakat tudom mondani; tekintettel arra, hogy az előző két gyerekem is császárral született, két másik kórházban, van összehasonlításom.
Már megérkezéskor (hétfő kora reggel, csöndesen csordogáló magzatvíz) jó volt a benyomásunk: a nőgyógyászati szinten a nővérpultnál éppen egy onkológus adjunktus ült ott, és olyan természetes kedvességgel igazított útba, mintha a portaszolgálat is az ő dolga volna. A szülőszobához érve tényleg olyan, mintha valami kellemes lakás volna az egész; a felvételhez szükséges vizsgálat előtt a szülésznő is, meg az ügyeletes orvos is bemutatkozott (ez pl. a Szabolcs utcában nem szokás!), megállapították, hogy még minden csukva van, de a kisfiam befordult szépen koponyafekvésbe (teljesen hiába, mert tudtam, hogy császár lesz...), aztán minden olajozottan ment tovább, megérkezett a jó Kodaj dr, találtak (csináltak?...) a műtéti programban egy lyukat, ahol gyorsan meg is lehetett csinálni a műtétet, úgyhogy 9.55-kor már meg is volt Misi.
Az osztály maga messze nincs olyan állapotban, mint a szülőszobai fertály, viszont rendesen tisztán van tartva, a nővérek szolgálatkészek és ügyes kezűek , noha nem mindegyikük túl szívélyes, sőt, az egyik kimondottan undok.
A csecsemősök , egy kivételével, hihetetlenül ügyesek és szakszerűek, és tök kedvesen bánnak a babákkal! (Az egyik szobatársam kicsit nehezebben gyógyult, neki simán bevették a kislányát még egy éjszakára, meg az egyik délután is, hogy tudjon aludni, semmi szívózás vagy pofavágás nem volt.) A gyerekorvosokkal ugyanez a helyzet.
Hatalmas mázlival az egyik háromágyasba kerültem; minthogy különböző időben szültünk, és mert irtó jó fej két szobatársam volt, nagyon sokat tudtunk egymásnak segíteni, meg jókat röhögtünk együtt. Ha egy-kettőnél több látogatója volt valamelyikünknek, akkor azokat kitereltük a folyosóra, úgyhogy ezzel se volt gond. Tényleg nem fényezem a dolgokat, ilyen pozitív lett az egész, pedig én magam a három csaszim közül ezután regenerálódom a leglassabban, ez fájt a legjobban. Hát persze a kaja minősíthetetlen, a lefolyó el volt dugulva, mindenhol harminc fok volt, hogy majd megsültünk, de ezek túlélhető apróságok voltak. (Ja, és a folyosói vécéből időnként sűrű cigarettaszag jött, de ezt néhány "aranyos" kismamatárs produkálta!... )
A császárosoknak meglehetős ridegtartás jár: hat órával a műtét után, ha kiállt a lábakból az érzéstelenség, kikísérik az embert zuhanyozni (kísérik, nem viszik, nincs segítség, csak ha összerogynál!), aztán csókolom, a többi az ő dolga. Másnap reggeltől már a baba is az ágy végi ketrecben van, nincs idő elhagyni magad (no time for losers, we are the champions).
Annyit viszont tanácsolnék, hogy ha valaki tudja, hogy császárral fog szülni, vagy biztosan akar majd EDÁ-t szülés közben, kérje meg az orvosát, hogy hozza össze egy megbízható aneszteziológussal. Nekem sokkal megnyugtatóbb volt, hogy a műtét előtti héten már tudtam beszélni Koronka Gabriella főorvos asszonnyal, el is vállalt, és simán, zökkenőmentesen ment az egész. És teljesen jó fej volt műtét közben!
Na, nem voltam valami rövid, de ha valamit kihagytam volna, csak kérdezzetek bátran.
Sziasztok!
Kr.
krtek
 
 


Kr!

Gratulálok! Ezek a méretek nem semmi....
Mekkora volt poci? Majd, ha tudsz, akkot tegyél fel képet.
Én jónak találom, hogy ilyen hamar lábra kell állni. Nekem a szülésznő mondta az első csaszi előtt, hogy sokat menni-menni, úgy gyógyul a legjobban, meg a fájdalom is tűrhetőbb.

Én azárt még reménykedem, ha lesz egy harmadik gyerekünk, hogy két csaszi után simán fog megszületni. De valószínűleg ez kivitelezhetetlen, de reménykedni, vágyakozni mindig lehetKép

Ines
ini
 
 


Kr!
Gratulálok!!! Szép nagy fiad van Kép
Gyors sebgyógyulást és jó sok tejecskét kívánok.
Mon
monny
 
 


Krtek!

Csak gratulálni tudok. Az előző manók is ilyen méretesek voltak???
Számítottatok ekkora babára??? Mivel hízlaltad odabent? Kép
Gondolom, a tesók örülnek. Mégegyszer gratula!!!
Julie
julie
 
 


Krtek!

Gratula a kész fiatalemberhez! Kép Sok tejcsit,és gyors gyógyulást neked!

Én is az Istvánban készülök szülni és örülök, hogy ilyen jók voltak a benyomásaid. Hagy kérdezek már rá, hogy van valami látogatási rend? mert mindenhonnan mást hallok és nem igazán tudom, hogy hogy is működik. Mikor lehet jönni a látogatóknak? a szobákba be lehet jönniük, vagy csak a folyosóra, vagy vmi látogató helység, vagy hogy működik ez az egész?

Másik kérdésem: mit kellett bevinned?

köszi

Zsuzsi
zsisske
 
 


Krtek!
Gratulálok "kis" Misihez, szép teljesítmény! Kép Legyetek nagyon boldogok!

Inez!
Korábban kérdezted, hogy érdemes-e szülésznőt fogadni császárhoz is. őszintén szólva nem tudom, mert első babás vagyok. Ellenben engem is érdekelne.
Krtek (mint gyakorlott császáros), ha lesz némi időd a bébi mellett, majd írj egy rövid választ, lécci-lécci.
Toy
toy
 
 


Sziasztok!

Krtek
Gratulálok a "kicsi" fiadhoz! Kép
Ezek szerint egyszerre voltunk a kórházban, ugyanis nekem kedden született Vilmos fiam 3840 gramm 55 centivel.

Zsisske
Bár nem engem kérdeztél, azért én is leírom a tapasztalataimat.
Én ötágyas szobában voltam, szerintem egyáltalán nem volt vészes. Nálunk is jó társaság jött össze, bár nálunk pont ellenkezőleg volt a dolog. Mindenkihez sok látogató jött és senki nem bánta, hogy bejöttek a szobába. Mondjuk nálam ez is egy szempont volt kórház választásnál, így rossz lett volna, ha ebből vita lett volna bármelyik szobatárssal. Házirend szerint valóban 2 fő látogathat egyszerre, de ezt nem szokás betartani. Én nem szívesen mentem volna ki a folyosóra és hagytam volna benn a kicsit (kivinni meg ugye nem akartam), viszont nekem fontos volt, hogy találkozzak a szűk családdal (szüleink, testvéreink és a gyerekeik), ami sajnos így is 15 fő.
Ehhez elég nagy mázli kell, hogy olyan emberekkel kerülj egy szobába, akik hasonlóan gondolkodnak, de van remény, látod kettőnknek is sikerült Kép.
Egész nap lehet jönni, a párom rendszerint fürdetés után ment haza, ami olyan fél kilencet jelent.

Én vittem egy csomó felesleges dolgot. Pelenka, popsitörlő nekem bőven elég volt, amit a reklámcsomagban kaptunk, még haza is hoztam belőle. A babának ruha kellett, én rövid ujjú bodyt és hosszú ujjú rugit adtam rá. Sapka fürdetés után kell, mert a folyosón hideg van.
Kisfiam bőre nagyon száraz volt, ezért kellett bevinni napraforgóolajat. Három textil pelust vittem, egy tetra kifogót, egy vékony takarót. Asszem ennyi a babának, magadnak pedig az általános cuccok, amit úgyis vinnél egy kórházi tartózkodáshoz. Tena bugyi nekem nagyon bevált, betétet adnak, amennyi kell.
Készülj fel, a szobákban nagyon meleg, viszont a zuhanyzóban nagyon hideg van. Egyébként tényleg takarítanak rendesen, a wc-t is mindig megközelíthetőnek találtam Kép, pedig attól nagyon féltem.

Az osztályos nővérekkel nem volt gondom, egyszer kértem lepedőcserét, szó nélkül megkaptam.
A csecsemős nővérekkel nekem sajnos nem volt ennyire egyértelműen pozitív a tapasztalatom.
Bár kétségtelen, hogy segítőkészek - néha jönnek maguktól is, de inkább szólni kell - de én nem mindig találtam szakszerűnek a segítséget (vagy ha szakszerű is, szerintem nem túl bababarát, hogy úgy segítenek mellretenni, hogy kétoldalról szétfeszítik a baba száját és belenyomják a cicit KépKépKép).
Van közöttük két fiatal lány, ők nagyon türelmesek és lelkiismeretesek, szerintem őket érdemes megkérni, ha van rá lehetőség.

Nos, ennyi jutott eszembe így hirtelen, ha valami eszedbe jut, kérdezz nyugodtan.

Zsana
zsana75
 
 



Zsana,
Gratula Neked is a babához!! Valahol leírtad már a szüléstörténetedet is? Ha nem, az is nagyon érdekelne. Volt szülésznőd?
Toy
toy
 
 


Toy
Nem írtam még le, és erősen gondolkodom is a dolgon, ugyanis első hallásra nem biztos, hogy nagyon pozitív benyomást keltene. Így utólag már nincs bennem rossz érzés, de mondjuk úgy, "túl korán" mentem be, így volt egy éjszaka, amit szívesen kihagytam volna. Ha sikerül úgy leírnom, hogy ne legyen ijesztő, szólok Kép.

Szülésznőm nem volt, azt hiszem, nem is bánom. Lelkiismeret furdalásom lenne, ha "potyára" berántottam volna őt is.
Egyébként semmiben nem szenvedtem hiányt emiatt (szerintem). Amit kértem (labda, cseresznyemagos párna, kád), mindent megkaptam és majdnem sikerült a gátvédelem is. Kép
zsana75
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?