sziasztok!
Anyko! nagyon jó lett a levéltartókád is és a pzs. tartó is. Gratulálok...jártam a kisvakond oldalán is, nagyon aranyos jópogfa ötlet!
Mian! nagyon szépeket alkottál te is, a lámpácskától teljesen odavagyok meg vissza. Az is nagyon tetszik, hogy mindent dekupálsz te is amit csak lehet, nagyon jó ötleteid vannak! Egy párat ha nem bánod el is lestem és alkalmazni is fogom
Totne! nekem nagyon tetszik így is a kép sorozatod, mert olyan guszta. Nagyon szeretem én is ezt a szalit-nem hiába olivás
- és többen rendeltek is már ilyen képet tőlem. Csak így tovább! Nagyon ügyes vagy!
Nolo! Csak ismételni tudom saját magam...szép a borosdoboz! Nagyon izléásesen van megcsinálva neked is csak gratulálni tudok!
Na ostanra esett le nekem, hogy ez nem is Mian alkotmányai hanem a vali művei!...ezer bocs nagyon restellem a dolgot...de az a lényeg hogy észrevettem!
De akkor is nagyon jók lettek!
Stuci! Te pedig hoztad a formádat rendesen! Amit a társasághoz vágtál csillagos ötöst azt én most visszadobnám neked!
nagy nagy gratula!
Timtim! Édesek a macikás képek a konyhai is nagyon szépen mutat! Te is nagyon ügyes vagy!
Mian! most láttam a te művedet...hát állam megen leesett! Nagyon jó lett és igaza van Krimokának nagyon úgy néz ki mintha igazi lenne! Nagyon szép!
Sztigris! Az ötleteid! Nagyon irigy vagyok ám! Hogy jut ilyen eszedbe 1általán? Olyan egyediek lettek így! Le a kalappal előtted hallod! Tetszik mind!
No én meg nem csináltam semmit a 4 nap alatt mármint dekut nem...pedig úgy elterveztem, de hát ez van ha itthon a családolás megy!
Ideértek végre a mini gyöyörűséges dobozkái hála Jubi mesternek!
Mondjuk a lányaim úgy elkapkodták, hogy alig bírtam visszalopkodni tőlük!
Kodáék jöttek a cuccosért hozzánk és olyan gyönyörűségeket kaptam tőle amiről ti csak álmodozni fogto!
Olyan szép dobozt csinált, hogy úgy kellett összekaparnom magam az ájulástól! nagyon ügyi nekem nem fog sikerálni ilyen precizen összehozni az tuti. Jó nagy is sok kincset lehet bele rejtegetni! Aztán még képkeretet is kaptam és a két kis csajszim képét beletettük, nagyon bájos lett. sajna fotót majd csak később tudok mutizni az ajándékokról ha géphez jutunk...addig a fantáziátokra bízom a dolgot!
Most menek vár a vasalás....
abby