Sziasztok!
Végre előkerültem én is. Egyszerűen nem volt időm leülni a gép elé. Hiába, egy 10 hónapos kisördög mellett ez nem is olyan egyszerű.
Zsuzska,
Bocsi a belekotyogásért. A mi most 10 hónapos kisördögünk úgy jött össze - nem véletlenül
-, hogy 2 menszi után próbálkoztunk és rögtön sikerült. Máj. 30-án fejezték be a sajnos sikertelen terhességet (ugyanaz, mint nálad) és aug.4-én volt az a menszim ami után fogant a bébi. Minden orvos mást mond, de általában az az ajánlás (anno jól utánanéztünk, mert minket igencsak szorított az idő), hogy a 3. ciklusban lehet próbálkozni, azaz nem 3 hanem 2 menszit kell kivárni. Jösz te még ide a táblicskuba.
Ja, és egy tanács: Ne hagyd abba az Elevitet, akkor igazán hatásos, ha teherbeesés előtt 2-3 hónapig szedi az ember!
Kati,
Nekem is a Gréta teszik, szerintem magasan veri a többit, bár a Kamilla is nagyon szép.
Nálunk már az első fiam is Dorina (esetleg Norina) lett volna ha lánynak születik. Akkor ezt még alíg ismerték és most bizonytalan vagyok, mert minden 3. kislányt Dorinának hívnak és én sem szeretem a tucatneveket. Pedig olyan régi álmom volt egy Dorina nevű kislány. Majd meglátjuk. A 2. neve Julianna lesz a sajnos nagyon korány elhunyt apai nagymamája után. Fiú nevünk még nincs.
Nekem Ildikó a keresztnevem és az én korosztályomban rengeteg van belőle, akkor ez divatnév volt. Sem óvodában sem általánosban mégsem volt ilyen nevű ovis ill.osztálytársam, sőt évekig az egész suliban csak ketten voltunk Ildikók. Aztán középiskolában egy osztályban voltunk négyen, sőt párhuzamos osztályban volt egy lány akit épp ugyanúgy hívtak, mint engem, pedig nem tucatnév a vezetéknevem. Szóval nem biztos, hogy a gyakori keresztnév az oviban is gyakori lesz.
Szilvi,
Amit a melledben érzel az természetes velejárója a terhességnek, a hormonális változások következménye. Most nem érzem - valószínűleg azért, mert még szoptatok -,de Kristófnál én is ilyesmit éreztem.
Kedden voltam dokinál és megnéztük Uh-n PociBébit. Nagyon édesen mocorgott. Szépen behozta magát, pár nappal még nagyobbnak is mérték a koránál. Az egyetlen negatívum, hogy melső falon tapad a lepény.
Tanácstalan vagyok, segítsetek!
Elég érzékeny a bőröm és nem nagyon bírom a gyantázást, szőrtelenítő gépeket, stb; begyulladnak tőle a szőrtüszök. Ezért krémet használtam eddig. Terhesség alatt Kristófnál nem mertem használni, de ez annyira nem volt gáz, mert ápr. végig baba, így télen úgysem mutogattam a lábam. Na de most jön a tavasz és a nyár és amúgy is nagyon zavar. Szerintetek lehet szőrtelenítő krémet használni? Nem szívódik fel?
Humi (11+6)