Lányok!
Nem akarok okoskodni, de nekem annak idején azt tanácsolták, hogy 3D UH-t inkább csak a 30. hét után csináltassak, mert csak akkor látszanak már a baba arcvonásai, szóval akkor igazán nagy élmény. Bár ha valaki többször is meg tudja fizetni azt a kb. 10e ft-t, akkor végülis miért ne előtte is? Egy barátnőm a 20. hét környékén eléggé csalódott, mert még csak azt látta kb. amit a rendes UH-n, csak egy kicsit részletesebben, szebben körvonalazódva.
Pipocs!
Jó a sztori!
Egyébként naná, hogy az én mobilomban is a doki az első!
Szerintem még van ideje a manódnak, hogy visszaforduljon, ha helye van még bent, hogy forogjon. Sógornőmnek is csak vagy 1 hónappal a szülés előtt fordult vissza a babája. Az unokatestvéremnek meg egyáltalán nem fordult be, megcsászározták, de egy csomóan meg tudnak szülni faros babákat is. Ha az orvos rutinos, tapasztalt, ha a baba nem túlságosan nagy, és a mama erejénél van, akkor megy a dolog (valamikor az egyik utolsó Szülőszoba músorban is mutattak egy ilyen szülést az Istvánban, nem tudom, emlékszel-e.)Szóval csak fel a fejjel!
Ja, és köszi a gyógyító nyuszkót, hatott! Ma már csak enyhe hőemelkedése van Kamillának.
Titu!
Igen, anyakönyvi kivonatilag igen a válasz. Nekem a férjem intézte el nagyon gyorsan, amikor már biztosan az utolsó hónapban voltunk. A házasságkötésetek szerinti kerület anyakönvi irodájában bemondod a házasságkötés dátumát, és ott helyben pár perc alatt kiállítják. Legalábbis nekünk így volt.
Mellszívó kérdésre nehéz röviden válaszolni, de megpróbálok. Mindenkinek más jön be. Kezdőknek állítólag az elektromos a legjobb, egyben a legdrágább is. nekem egy sima, egyszerű és olcsó vákuumos volt, nagyon megtette, de bevallom őszintén, a legjobb módszer a kézi fejés volt és most is az. Már az első babámnál is rájöttem egy idő után, hogy így tudok a legtöbbet kifejni, de most is így csinálom.
Cumikérdésre, ha engem kérdezel,nem tanácsolom. Szerintem ne zavard meg a babádat cumival, főleg így az elején. A kórházban az első napokban úgyis minden bizonnyal csak aludni és szopizni fog, ez neki tökéletesen elég is. Ha felsír, nyugtalan, mellre veszed és szopizik, vagy esetleg csak csócsál egy kicsit, hogy megnyugodjon, és tovább alszik. Később, amikor már többet van fent, esetleg jól jöhet a cumi, de erről is megoszlanak a vélemények. Az én nagyobbik lányom egyáltalán nem volt cumis, se ujjszopizós, a kicsikém viszont szereti a cumizgatást, de nem cumifüggő. Majd meglátod te is a babád igényeit.
V.