Sziasztok
Franyónak és PIldinek boldog névnapot kívánok
További gratulákat köszönöm
. Képeket nézegetve én sem nagyon akarom elhinni, hogy így "meg tudtak csinálni"
. Férjem (
) büszke nagyon, tegnap nagy nehezen leszedte a szalagot az antennáról
Tüni
Zsombival nekem is volt kaka-para, kúp neki sem használt, hanem a narancs-evés (én ettem). Én is egy hét után kezdtem parázni, pedig ő nem fájlalta a hasát, én voltam oda, mert addig napi minimum 3 kaki volt, aztán hirtelen semmi.
Gombóc
Nem az energiával van bajom, hanem hogy kevés az időm. Annyi mindent csinálnék még!
Leszter
Sérv
, keresztanyám mindkét fiát műtötték pici korukban ( a nagyobbik tejfehérje-allergiával került ki a kórházból, ez volt a "mellékhatás")
Drukk, hogy ha muszáj műteni, minél egyszerűbb legyen és minél hamarabb mehessetek haza!
A baj sajnos nem jár egyedül...
Nelli
Orrnyalós puszi
Tényleg jobb, mint a harapás
Anyicska
Megy egy nagy rakás drukk, jó?
Manócs
Most csak Hannover???
Volt topiklista, csak kettő, a legeslegalján...
Elli
Fáj még a fejed?
Miért kölyökképű? Tényleg az?
Azt nem lehet tudni, ketteske milyen lesz, lehet ugyanolyan jó, mint Kevin, és lehet más
Nem fogsz megzizzenni, nyugi
Maci_2
Én sem tudtam, hogy mi az a harapásemelő, de állítólag kell. Szandi annyit csikorgatta/csikorgatja a fogát álmában, hogy majdnem simák a rágófogai és teljesen kikoptatta az állkapocs-ízületét. Törésnek nem örült a doki, szerencsére csak egy kis darab pattant ki belőle, de azért levette a nyomatot a következőhöz.
A tegnapi "modell":
Ez pedig a mai:
Sofka
Még nem is írtam, hogy gratula a legújabb családtaghoz!
Norka
Micsoda babajárgány
Szerintem a kérdéssel ne foglalkozz, majd kinövi Jázi. Nálunk csak az megy, hogy fél óráig egymás után megkérdezi Zsombi, hogy pl. "Anya, hova megyünk?", válaszolok, és újra megkérdezi. Tegnap meguntam, és visszakérdeztem, hogy szerinted hova? Válasz: "Istojába". Miért? "Szandiért". És még hova? "Mecihez" (fogorvos) És még? "Metjóval". És még? Erre Zsombi: "Met-jó-val". Nem kérdeztem tovább
Mókuska
Gratula pocilakóhoz
Beszéd ki fog alakulni, szobatisztaság is
. Zsombi is szólt egy időben, hogy jön a kaka, de egy ideje nem szól, hanem ha megérzem, hogy bement, még le is tagadja
Kaska
Buli??? Az mi?
Vilcsi duma nagyon tetszett
(a fenekes)
Miszike
Jajj, jobbulást!!!
Gratula a lehetséges kislányhoz
Kangi
Megy a drukk a csípőszűréshez!!! Mi volt?
Lenne egy kérdésem: van valakinek bármilyen tapasztalata/infója központi porszívóról? Előre is köszi
Neten keresgéltem, de fórumot nem találtam, a céges infók megvannak.
Zsombi keres valamit... de nem értem, mit!!! Megyek.
Puszi
Toffi