Új privát üzeneted érkezett!

HalihóKép

2 napig nem tudtam belépni, mert nem volt topiklista. Remélem most már marad ez a rend, és nem lesz elérhetetlen a net!

LeszterKép
Drukk a kismaszatnak, hamar túl lesztek rajta, gyorsan elfelejtitek!

TündérKép
Van egy eladó esernyős, dönthető, tetős, kis tárolós piros-kék babakocsim, ha érdekel. Használt, de semmi baja, csak ha elköltözünk nem akarom azt is cipelni. Ha érdekel, hvj fel, akár el is vihetem megmutatni, meg próbálok képet feltenni róla.

TofiKép
Sok boldogságotKép Alig ismertelek meg, nagyon szép menyasszony voltálKép

Holnap du ikea???? valaki????

NadineKép
sok boldogságot négyesben, sajnálom, h a kórház dolgozói miatt nem volt 100%os az első pár nap, igazad volt, h leléptél hamarabb!

na pusz, léptem vacsiztatni, ja és apa holnap hajnalban megint elutazik, de vasárnap már itthon lesz. Most "csak" Hannoverig br menniKép

Manócs
manócs
 
 


Leszter!
Mi a sebészeten voltunk, elég vegyes társaság volt a kukiműtétestől az elemet nyeltig mindenki. Ja és persze külön kis csoportunk volt nekünk "lépcsősöknek".
De ne aggódj, mert szerintem szakmailag jók az orvosok, nekünk igazából az volt a fő gondunk, hogy nem tartoztunk senkihez és úgy is bántak velünk. Volt ott például ez a kukiműtétes kisfiú, kb. 4 órát összesen, na ezalatt a dokija kb. tízszer tuti ránézett, simogatta, meg tök kedves volt vele. Persze a zsbében látszódott a boríték is. Én is adtam volna szívesen borítékot, ha foglalkoznak Danival, csak nekünk nem volt kinek adni.
De a nővérek azok nagyon rendesek, mindenben segítettek. És a kórtház maga barátságos volt, sok színes kép, rengeteg játék.

Én egyébként a Bethesdára esküszöm (van itt a Babaneten is egy topicja, amibe én is írogattam) és ott is mindenki jót mond róla, de én is úgy kerültem oda, hogy a háziorvosunk azt ajánlotta és én a háziorvosunkban bíztam meg. Ezért teljesen megértelek, ha a háziorvosod által ajánlott orvoshoz mentek, elvégre Őt már ismered.

Na remélem tudtam segíteni.

Réka
muki
 
 


Zsuzsi,
Koszi, mindjart nezem, csak epp itt dekol nalunk a mosogepszerelo. (Mert hogy ma meg az is elromlott. Pentek elott nem is lesz hasznalhato allapotban.Kép)

L.
leszter
 
 

 
 

Hali!

Zsuzsi, nem kellene neked természetgyógyásznak menni? Csak mert mindenben olyan otthon vagy.
Már csak üzenek? Kép
Eléggé nyügi vagyok a frász már kerülget, főleg teltházas szülőszoba esetén. Ha mégsem szülök most, több motoszkapartit nem engedek a dokinak, amúgy sem akartam. Kép
Arnica 200 helyett van vmi, ugyanis már kerestem, de nem kapott a gyógyszertár.


Ancsa

Kép

Kép
anyicska
 
 


Anyicska,
Mar gondoltam ra Kép. De most leginkabb szulesznonek mennek. Csak egy gond van, nappali kepzes, 3 ev. Nem tudom megoldani, es ha pl. hazakoltoznenk kitorolhetnem vele, merthogy korhazi szulesznonek nem mennek, az tuti!
Ha megindul telefonalj be a korhazba van e hely, ha nincs, jo lesz otthon is! Kép
Arnicat utana barmikor beveheted, a babanak is csak jot tesz- tejen keresztul is!
Amugy otthon nem vagyok mindenben, csak erdekel, es egyfolytaban ilyen konyveket bujok!
Na akkor a legjobbakat! Aztan majd uzenj! Kép

Leszter,
Sok lesz a jobol mara! Muteten meg gyorsan essetek tul (legjobb lett volna mar ma elvegezni a szukseges vizsgalatokat, es holnap reggel mutet, mert igy csak spannolod magad), es tessek elfelejteni! Sok boritek, hatarozott fellepes, es ne felejts el dr. Leszterkent bemutatkozni! Kép

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


TündérKép
Ez a babakocsi, amiről beszéltem:

Kép

Manócs
manócs
 
 


Sziasztok,
délután írtam tökjókat mindenkinek, és nem tudtam elküldeni, persze nem mentettem elKép

Na, amire emléxem:

Zsuzsi
gratula a 4 napos léböjthöz. Én 4 órát bírnám kb.

Toffi
én még nem is gratuláltam, milyen csodaszép voltál!!Kép Persze a kölyökképű férjed is nagyon csiniKép

Leszter
jaj, a műtétKép Igen, még a gondolata is szörnyű, hogy elaltatják, megvágjákKépKépKépKép
Remélem, hamar túllesztek rajta!!!

Gombóc,
a "testvérgördeszkáról" én csak rosszat hallottam olyantól, aki használta. Folyamatosan beverte a lábát az anyuka. Aztán ha úttest van, le kell szállnia a tesónak, mert se le-se fel nem tudta tolni vele. Amúgy meg a gyerek sem maradt meg rajtaKép
Én egyelőre (Beura hallgatva) megvárom míg megszületik, aztán majd veszek valamit, ha még kell.

A minap az állatkertben láttam egy külföldi családot 2 kisebb gyerekkel, és nagyon bámultam, mert a nagytesó valahogy úgy ült, hogy az alsó pakolókosár helyén volt kinyújtva a lába egy kosárszerű valamiben, amiben ült, a fenete alatt görgők voltak, és az apuka simán tolta a babakocsit, kb ahol a bevásárlóháló szokott nekünk lógni, ott volt a tesó háta, támlával, úgy ült benne, szinte a földön, de tök kényelmesen.
Szuper szerkezet volt, de hol lehet ilyet kapni...Zsuzsi, nálatok sem?

Na, még egy csomó mindent írtam, de most nem jut eszembe. Mostanában tök sz*r ez a babanet, közli, hogy karbantart, de ha visszamegyek a hozzászólásomhoz, persze már eltűnik.

Ja, még azt leírtam, asszem Maci dacos lánya kapcsán, hogy én mostanában azon gondolkozom, hogy mi lesz ha itt lesz ketteske. Ugyanis még egy ilyen kafa kölök úgyse jön össze (csak annyi a bibije, hogy nem alszik éjjel, de amúgy szófogadó, kezelhető, jó természetű, jól és bármit eszik, nem beteges). Ha kikapom az ellentétét (alszik, de hisztis, égedelem kölök, nem eszik és beteges...) akkor tuti megzizzenek.
Tudom, korai a para így a 11. héten, de sokat gondolkozom ezen, én könnyen bevállaltam K. mellé, mert ő nagyon könnyű gyerek, de mi lesz, ha a második bepótol mindent...?!

Na, megyek, mert azért jófiú K is elfárad már estéreKép
pusza
e
ellimami
 
 


Ezt még délelőtt írtam:

Franyó,
Boldog névnapot! Kép

Zsuzsi,
Jobbulást!

Elli,
Láztalan KevinKép

Kangi,
De szép virág! Nem hallottam még rólaKép

Toffi,
Harapásemelő??? Már megint tudatlan vagyok...
Mit szólt a fogorvos?Kép
Hol az a kép Zsombiról?

Maci_2
maci_2
 
 


Leszter, próbáld az amerikai elvet követni, konzultálj legalább két dokival. Szerintem. És Veled, Veletek vagyok. Hátha segít. Ja, és az anyaoroszlánt ásd elő feltétlen, meg vigyél árnikát!!! (c200 Marcinak a vérzését nyáron reggelre úgy elállította, hogyb sebésznéni nem hitt a szemének, és hazaengedett).

Kutyánk kezd aklimatizálódni, helyi állatorvos a teraszra engedte ki, de a hóban úgysem találnánk meg. Most kétóránként levegőzik, már cxsak a szobatisztaságra kéne ránevelni.

Zulu, hol árulnak domestost ipari mennyiségben?

Foltos Bernát egyébiránt január 20-án született . Értelmileg kb. MArci színvonala. Azaz azt, hogy mit akar, már tudja. Az, hogy mi mit akarunk nem érdekli. Kép

Na menek aludni, mert szivárványos a szemem alja. Inkább afféle vihar előtti színekkel.
sofka
 
 


Sziasztok!

Elli
Azert tenyleg vicces,hogy ilyeneken aggodsz Kép (Hogy milyen lesz a teso). Sztem addig Kevin is valtozik a korral, hisztis-akaratos lesz Kép Na jo nem akarlak itt biztatni,tenyleg nem hiszem ,h konnyu lenne az eleje de azert ilyeneken ne filozz! Kép

Toffi
Nagy gratula! Kép

Leszter
Mutet Kép Jaaaajjjj, olyan furi en ugy vagyok vele,hogy Jazinal egy csomo mindent megusztunk , aztan megszuletik majd tesoka es ujbol lehet kezdeni az egesz aggodast...
Kitartas!


Bar amienk nem olyan mint amilyen jarganyrol Elli irt, a minap vettunk egy allati jo tesobabakocsit. Tok dobbenet, egy kezzel nyithato, csukhato, nagyon stabil.Mutatom Kép
Kép
Kép
Nekem nagyon tecc....

Kerdes!!!!!
Kiscsajszim mar nagyon ugyesen beszel DE valahonnan kitalalta,hogy a mi ez? c. kerdest ugy kell eloadni,hogy "EZ mi ez?" es en ettol falra maszom. Parszor javitottam, de nem akarom hogy gorcsoljon emiatt....szerintetek eresszem el a fulem mellett? Nem direkt csinalja, nem dac ahogy nekem lejott...Hatha valaki tud erre valami okosat?

Norka
(30)
norkini
 
 


Tüni,
Jobbulást nektek!
Kakigond remélem már megoldódott magától. Én egyszer adtam Roninak glicerines kúpot (esetleg felezd meg). Máskor hatott az aszalt szilva, gyümölcshúsos Hohes C, pocakmaszírozás...

Anyicska,
Drukk!

Leszter,
Nem csodálom, hogy elkeseredtél. Drukkolok a jobb hírért!

Elli,
Roni is tündéri jó gyerek volt. Korral jár. De lehet hogy Kevin kihagyjaKép

Norka,
Szupi kocsiKép Még nem is láttam ilyet.
Engem a 2 másodpercenkénti 'Mi ez?' is kiakasztKép

Maci_2
maci_2
 
 


Norka,
En is lattam ennek a kocsinak a hirdeteset. De le lehet fektetni a tesot benne??

L.
leszter
 
 


Nem teljesen fektetheto, kb. annyira dontheto mint a hordozoban ahogy fexik. De kitalaltuk,hogy hogy eleinte a hordozot rakjuk ra, be lehet kotni Kép Sztem szupi jo.
norkini
 
 


LeszterKép
Ha a Madarász nem válik be. A Bókay u-i kórház, amiről Zsuzsi írt = SOTE I. gyerekambulancia (Bókay J. u. 53. sz. alatt), de bocsi, ha már útközben megtudtad vhonnan. Mi ismerjük Dr. Kálmán Attilát is. Igaz még a műtéti gyakorlatához nem volt szerencsénk, reméljük nem is lesz. Eszternek köldöksérve van, így azt nézte meg és nyilatkozott, hogy kell-e műteni. Nagyon kedvesnek és hozzáértőnek tűnt.
Legyetek túl hamar rajta. Szorítok!

Bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár
 
 


Sziasztok!

Hát már idejét sem tudom mikor írtam utoljára!!! Viszont olvasgattam és nyomon követtem kivel mi történt-történik.
Olvastam a "legujabb" babákról, láttam a képeket, hát mindegyik gyönyörü és igy utólag is mindenkinek nagy gratula és sok kitartást!Kép
Persze gratulálok azoknak is akik az "ujrapocis" táborba tartoznakKépKépKép -hozzájuk én is csatlakozom!Kép Most vagyok 15 hetes és 3 napos.
Lili egyenlőre nagyon jól fogadta, hogy kistesója lesz, minden nap beköszön neki és puszit ad a pocimra. Két hónapja szokott le a szopiról /nem teljesen önként...sőt/, de nem is a tesó miatt szoktattam le. Mondjuk majd a szivem szakadt meg az első napon, de aztán nagyon ügyesen ment és igy utólag nem is bánom, hogy hónapokkal a tesó megszületése előtt tul estünk ezen.
Hamarosan két éves lesz, egyre okosabb és sajnos ő is próbálkozik a hisztivel-nem sok sikerrel.
Elég sokat beszél, de idegeneknek tolmácsolnom kell, sőt még néha apa sem tudja mit is akar./pedig mindig normásisan mondtunk neki mindent, nem gügyögtünk meg hasonlók/ Remélem azért szépen helyreáll a beszéde és nem fog olyan rosszul beszélni mint az unokatesói.
Szobatisztaság téren még sehol nem tartunk, mostanában kezdte el, hogy szól mikor el kezd kakilni, de még későn, viszont ezt már haladásnak fogom fel mert eddig soha nem szólt még akkor sem, ha már teli volt a pelus.

Hát nagyvonalakban ennyi magunkról, próbálok többször jönni mert néha hiányzik ám az itteni társaság is, de sokszok még arra sincs időm, hogy bekapcsoljam a gépet.

Üdv. Mókuska

Kép
Kép
mókuska
 
 


NorkaKép
jó a járgányKép

BogárKép
pénteken megyünkKép

FranyóKép
Boldi névnapot!Kép

Holnap ikeába valaki????

Manócs
manócs
 
 


Sziasztok!

Koszonom az egyutterzest es a drukkokat mindenkinek!Kép Remelem, hasznalnak.

Marci nem hajlando abbahagyni a szopit ma este. Lehet, hogy fel...Kép na jo, tudom, hogy nem, de olyan kis edes. Most lefektettem, de szerintem lesz meg legalabb egy menetunk.

Anyicska,
Mizujs?Kép

Zsuzsi,
Furdetes elott jol attapogattam, es en most nem ereztem, hogy lennenek kinn belek. A lagyekgyuru viszont tenyleg baromi tag. Ha jol emlekszem, a doktorneni erzett belet is, bar eleg kodosek az emlekeim.
Szoval ez akkor a SOTE I-es gyerekklinika mas neven.Kép Mindjart elmelyedek benne, mert odaig meg persze nem jutottam el.
Amugy meg mindig nem volt eleg a jobol, a ferjem az elobb irt sms-t, hogy belefutott egy trafipaxba.Kép

Sofka,
Koszi, segit valamicsket, asszem. Ha szimpi lesz holnap a korhaz es a doki, akkor szerintem nemigen visszuk mashova. Ha immar a 2. orvos mondja, hogy lagyekserve van, akkor en elhiszem. Es akkor muszaj muteni, ezt tudom.
Arnicat mikor kell adni? Mutet elott, utan? Mennyivel? Megprobalom beszerezni addig.

Reka,
Koszonom szepen a sok infot! Igy most kicsit optimistabb vagyok a korhazzal kapcsolatban. Boritek lesz termeszetesen. Nem emlekszel veletlenul egy dr. Sült nevu foorvosra?

Norka,
Tok jo otlet.Kép Gratula ehhez is es a kocsihoz is!Kép Es ha jol emlekszem, nem is draga a kocsi, ugyik vagytok.Kép

Leszter
leszter
 
 


MókuskaKép
Gratula a pocilakóhozKép

NorkaKép
Mini meg mindig azt mondja, h aLili, igy egyben, de, h miért névelővel???? Az ez mi ez valami hasonló okból lehetKép

Manócs
manócs
 
 


Apukám kórházban, kiderült, hogy nem agyvérzés, hanem elzáródott valami ér a nyakában. Nemtom, hogy melyik a jobbik verzióKép

Beu túl van a műtéten, már otthon, jól vanKép

TüniKép én is úgy tudom, hogy anyatejes babánál lehet napi pár kaki is, meg hetente-10 naponta kaki is. Ha nem fáj a pocakja, nem erőlködik stb., akkor hagyd békén Kincsőt, max. próbáld meg a hőmérős módszert, hátha egy kis dugó van. Ha mégis kúp, akkor felezd meg. Most néztem utána, rajta van a doki néni által születéskor adott gyógyszerlistán.

LeszterKép együttérzésem. Zsuzsit 8 évesen műtötték köldöksérvvel a nyáron, még akkor is agyonizgultam magam. Főleg, mert 10 perc helyett 30-at volt bent, hosszabb volt az előző műtét. Ő még a műtő folyosóján dekkolt, én meg kint rágtam az összes körmömet.
Drukk!!!

SofkaKép csak nem akarjátok szobakutyussá tenni a Bernátot???? Csak mert a szobatisztaságról sóhajtozolKép

NorkaKép ne javítsd, bírd kiKép Majd elmúlikKép kocsi szupernek néz ki.

ElliKép majd lesz valahogyKép Én már a harmadik akaratos, hisztis gyerekemet nevelemKép Igaz, hogy a második óta festem a hajamKép

AncsaKép drukk! Motoszkapartin nagyot Kép

Urszila
urszila
 
 


Norka,
nagyon tipikus. A 'mi ez'-t egy egységként kezeli (az a kérdőszó) és az EZ-zel pedig rámutat arra, amit akar. Kb. mintha te azt mondanád, hogy 'Ez mi?' Egyébként a mai franciában is a 'mi ez' nyelvtörténetileg kb. olyan, mintha azt mondanád, hogy 'ez mi ez'.
zs
zsuzso
 
 


Bogar,
Most lattam csak, hogy te is irtad a SOTE I-et.Kép Koszi neked is az infokat!Kép

L.
leszter
 
 


SziasztokKép

Köszönöm mindenkinek a kakis tanácsokat! Végülis úgy döntöttem, hogy beadom neki a kúpot, mert már megint szenvedett, meg sírdogált. Háááát, lehet, hogy én bénáztam el vmit, de semmi hatása nem volt, leszámítva, hogy 10 percen keresztül még jobban sírt, nyöszörgött és tekergőzöttKép A lázmérőzést olyan kínzósnak érzem (én sem örülnék, ha hosszú perceken át dugdosnának egy lázmérőt a fenekembeKép) Most éppen aszalt szilvát eszem, hátha...

Más: a lenőtt nyelv felvágásával (ja, RékaKép köszi az infot!) és a kukibőrletapadás megszüntetését is sebész végzi? Mert akkor nem kéne kétszer rohangálnunk.

LeszterKép
Nagyon szorítok nektek, hogy gyorsan túl legyetek ezen a műtéten (már ha kell egyáltalán...)Kép

Jajjjj, most jut eszembe, hogy nekem még tegnap is hasmenésem volt ettől a vírustól. Szóval lehet, hogy nem kéne aszaltszilváznom?Kép

Megyek, mert Kincső most nehezen alszik el.

Pussssz
Tüni
tüni
 
 


Elli,
A hatso resz elvileg fektetheto. Eletben meg nem lattam ilyet, igy a kep alapjan meg nem gyozott meg, csak mutatom, hogy ilyen is van:
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=23628&item=7305727102&rd=1

Ez kevesbe dontheto, tehat mar ket nagyobbacskaval:
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=23628&item=7305727089&rd=1

Amit lattal...hm, nem tudom egyre gondolunk e...amikor en kerestem 2 eve hasonlot, futott egy joggerra szerelheto kutyu, Husky markaneven, de most valahogy nem talalok sehol olyat. Formara mint egy asztalra teheto etetoszek kb., es a jogger hatso reszen volt, a gyerek igencsak alul ul benne.

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Elli
köszi a leírást a fogyóról. Asszem belevágok, mert muszály, bár nem vagyok egy kitartó fajta . (imádom a csokit)
Dorki
dorki
 
 


Sziasztok!

Toffi,
GRATULA Kép Kép Kép gyonyoru menyasszony voltal! Remelem, volt utana egy kis Kép is! Kép

Franyo,
boldog nevnapot! Kép

Leszter,
drukk, hogy gyorsan tulessetek rajta, tenyleg mindenki kedves legyen, es a mostani izgalom legyen a legrosszabb az egeszben!
Amugy igen, mar elesben gyurunk ketteskere Kép

Elli,
en total megertelek, en is a vilagon mindent vegig szoktam fantazialni magamban, szerencsere neha a jot is Kép
de akarmilyen lesz, a tied lesz es amint meglatod, felken a vajaskenyerere Kép
amugy Violan is eszlelem a dackorszak elso fuvallatat... annyi, h neha egyertelmuen direkt bosszant. Ki lehet birni, az emberem tud rosszabb lenni Kép

Norka,
latom, Jazinak is bejon a jargany Kép nagyon cuki a lany, a felso kepen mintha futyulne Kép

Mokuska,
nagy GRATULA pocilakohoz!!! Kép Kép Kép

Urszila,
szegeny edesapad, hat remelem, ez lesz a jobb verzio...

Tuni,
kuldok kakidrukkot! Kép jobbat nem tudok, ez nalunk ment.

Eleg vacak, h leraktak a topicot a lista aljaba, olyan jol mutatott eddig ott fent!

Csak jokat! Kép
Kaska
kaska
 
 


Sziasztok!

Leszter,
drukk, hogy simán túllegyetek a műtéten!
Traffipax Kép
(Amúgy azért szoktam ilyenkor írni, mert elalszom Bekivel 9 fele és ilyenkor felébredek és jó ideig nem tudok visszaaludni...)

Norka,
jól néz ki a tesókocsitok! Kép
Azt olvastam, hogy nem jó állandóan javítgatni a gyerek hibás beszédét, ha te következetesen helyesen beszélsz, előbb-utóbb ő is követi. És örülj, hogy legalább nem franciául mondja Kép.

Toffi,
szépek vagytok a képeken, gratula az esküvőhöz! Kép

Urszila,
szegény apukád, remélem hamar meggyógyul!

Tüni,
pocimasszázst próbáltad? Bekinél az mindig bevált + két szőlőszem leve, amit kipréselve a szájába adtam.

Franyo,
boldog névnapot! Kép

Elli,
én Tidrenczelhez járok, lehet hogy együtt nyitottak magánt a Kisfalvival? Mert ő is a Margit hídnál rendel!

Mi is elkaptuk a hányós-hasmenős vírust, én nagyon megszenvedtem vele, két kilót fogytam. Iszonyatosan fájt a gyomrom, már eléggé kivoltam tőle, hogy ültem a WC-n és Beki bilijébe hánytam... Kép Beki azóta is mondogatja, hogy Anya kapott "akcijót", ami injekciót jelent Kép. Olyan édi volt, puszilgatta a homlokomat, annyira sajnált Kép. Tegnap éjjel rajta is kijött, de hála Istennek neki nem fáj, az étvágya is jó, tömi a főtt répát. Minden elismerésem Apucié, aki felváltva látott el minket, többször cserélt éjjel Beki alatt ágyneműt+ruhát, főzött és takarított.

A jó hír: hétfőn voltunk uh-n, baba teljesen egészséges, valszeg kislány Kép.

Pusz
Miszike
miszike
 
 


Norka Kép
Julis is így mondja. De jó, hogy Zsuzsó leírta, miért! Kép Majd kinövik, gondolom.

Elli Kép
Ne aggódj! Én is halálra paráztam magam, aztán egy tök nyugis kisfiacskám lett. Meg Julcsi se produkált eddig elviselhetetlen dolgokat. Ha Kevin alaptermészetre nyugis, kiegyensúlyozott, akkor ki fogod bírni a tesóreakciókat. Hogy a kicsi milyen lesz, azt csak az ég tudja, de akármilyen is lesz, kibírod zizzenés nélkül, nem vagy te puding!!! KépKépKép Meg különben is, itt vagyunk mi, akiknek kidühöngheted magad, ha úgy adódik.

Miszike Kép
Még egy ilyen gyönyörűségetek lesz? De szuper!!!
Szorgos Apuci KépKépKép Nem is dicsekedtél eddig, hogy főzni is tud!
Ti szegények, ezzel a vírussal. Én is úgy parázom, hogy elkapjuk Kép

Urszila Kép
Továbbra is gyors felépülést Apukádnak, megműtik?

Tüni Kép
Kakitlanság Kép Hasmasszázst próbáltad már? A weben biztos van róla info, majd ha lesz időm, én is megnézem. Julcsinak bejött anno, bár ő görcsölős volt, nem szorulásos. De a belek átmasszírozása biztos azon is segít.

Leszter Kép
Műtét KépKépKép
Remélem, gond nélkül túllesztek rajta!

Mókuska Kép
Gratula a kis pocimanóhoz! Kép

Sofka Kép
Agyahagyott Bernát Kép Kitartást hozzá!

Maci_2 Kép
Dacos Ronid érdekes lehet, el sem tudom képzelni azzal az angyalpofival! Kép
Te kérdezted, hogy kellett-e szénszobrászkodnom? Ha nem, akkor bocs attól is, aki kérdezte, de nem merek visszaolvasni, mert félek, hogy elszáll a cuccos. De nem kellett, csak a vaníliás cukrot hagytam ki a töltelékből, a tésztába viszont dupla adag cukrot tettem Kép De ehető. Én legalábbis jóízűen eszem, bár akkora vagyok, mint egy fotel Kép

Ancsa Kép
Drukkdrukk! Kép

Ma viszem Andrist csípőszűrésre ... drukkoljatok plíz!

Pussz
Kangi
kangi
 
 


KangiKép
Köszi, ne fáradj a kereséssel, ismerem, és szoktam is masszírozni, de sajna azzal is max. a levegő távozik. (mondjuk arra viszont nagyon jó, ha ezért fáj a hasa!)

MiszikeKép
Hát ezt az alul-felül egyszerre dolgot én is átéltemKép Jobban vagy most már? UHKép

Pusssz
Tüni
tüni
 
 


SziasztokKép

Franyónak és PIldinek boldog névnapot kívánokKép

További gratulákat köszönömKép. Képeket nézegetve én sem nagyon akarom elhinni, hogy így "meg tudtak csinálni" Kép. Férjem (Kép) büszke nagyon, tegnap nagy nehezen leszedte a szalagot az antennáról Kép

Tüni
Zsombival nekem is volt kaka-para, kúp neki sem használt, hanem a narancs-evés (én ettem). Én is egy hét után kezdtem parázni, pedig ő nem fájlalta a hasát, én voltam oda, mert addig napi minimum 3 kaki volt, aztán hirtelen semmi.

Gombóc
Nem az energiával van bajom, hanem hogy kevés az időm. Annyi mindent csinálnék még!

Leszter
SérvKép, keresztanyám mindkét fiát műtötték pici korukban ( a nagyobbik tejfehérje-allergiával került ki a kórházból, ez volt a "mellékhatás")
Drukk, hogy ha muszáj műteni, minél egyszerűbb legyen és minél hamarabb mehessetek haza!
A baj sajnos nem jár egyedül...

Nelli
Orrnyalós pusziKép Tényleg jobb, mint a harapás

Anyicska
Megy egy nagy rakás drukk, jó?

Manócs
Most csak Hannover???
Volt topiklista, csak kettő, a legeslegalján...

Elli
Fáj még a fejed?
Miért kölyökképű? Tényleg az?
Azt nem lehet tudni, ketteske milyen lesz, lehet ugyanolyan jó, mint Kevin, és lehet más Kép Nem fogsz megzizzenni, nyugiKép

Maci_2
Én sem tudtam, hogy mi az a harapásemelő, de állítólag kell. Szandi annyit csikorgatta/csikorgatja a fogát álmában, hogy majdnem simák a rágófogai és teljesen kikoptatta az állkapocs-ízületét. Törésnek nem örült a doki, szerencsére csak egy kis darab pattant ki belőle, de azért levette a nyomatot a következőhöz.
A tegnapi "modell":
Kép

Ez pedig a mai:
Kép

Sofka
Még nem is írtam, hogy gratula a legújabb családtaghoz!Kép

Norka
Micsoda babajárgányKép
Szerintem a kérdéssel ne foglalkozz, majd kinövi Jázi. Nálunk csak az megy, hogy fél óráig egymás után megkérdezi Zsombi, hogy pl. "Anya, hova megyünk?", válaszolok, és újra megkérdezi. Tegnap meguntam, és visszakérdeztem, hogy szerinted hova? Válasz: "Istojába". Miért? "Szandiért". És még hova? "Mecihez" (fogorvos) És még? "Metjóval". És még? Erre Zsombi: "Met-jó-val". Nem kérdeztem továbbKép

Mókuska
Gratula pocilakóhozKép
Beszéd ki fog alakulni, szobatisztaság isKép. Zsombi is szólt egy időben, hogy jön a kaka, de egy ideje nem szól, hanem ha megérzem, hogy bement, még le is tagadjaKép

Kaska
Buli??? Az mi?Kép
Vilcsi duma nagyon tetszettKép(a fenekes)

Miszike
Jajj, jobbulást!!!
Gratula a lehetséges kislányhozKép

Kangi
Megy a drukk a csípőszűréshez!!! Mi volt?

Lenne egy kérdésem: van valakinek bármilyen tapasztalata/infója központi porszívóról? Előre is kösziKép Neten keresgéltem, de fórumot nem találtam, a céges infók megvannak.

Zsombi keres valamit... de nem értem, mit!!! Megyek.
PusziKép
Toffi
toffifee
 
 


Kangi, már csípőszűrés? Nekünk még beutalónk sincs. ondjuk Tamást alaposan megvizsgálgatták anno...

Urszila, NEEEEEEM szobakutya. Csak még tíz nap szobafogság. A harmadik oltásig. Már nem is tíz csak nyolc!!
sofka
 
 


MiszikeKép
Gratula a valószínű kislányhozKép
Jobbulást!

Ildinek nagyon boldog névnapot! A legjobb barátnőm is IldiKép

Mókuska!
Gratula a pocilakóhoz!
Szobatisztaság: sztem nyáron fog azzá válni.

NorkaKép
Dorka is így kérdezett, aztán leszokott róla. Most meg örökké m-mel végzi az igéket, amikor nem kéne. De kijavítani tényleg nem kell, esetleg egy másik mondattal megismételni jól, de nem tanítás jelleggel.

KangiKép
Csípőszűréshez gratula! Mit mondtak?

ToffiKép
Kép haláli!

Fáj a fejem. Megyek lepihenek, mert Domcsi most hamar elaludt, 3/4 6-kor kelt.

Puszi:
Nelli
hnelli
 
 


MiszikeKép
Gratula a valószínű kislányhozKép
Jobbulást!

Ildinek nagyon boldog névnapot! A legjobb barátnőm is IldiKép

Mókuska!
Gratula a pocilakóhoz!
Szobatisztaság: sztem nyáron fog azzá válni.

NorkaKép
Dorka is így kérdezett, aztán leszokott róla. Most meg örökké m-mel végzi az igéket, amikor nem kéne. De kijavítani tényleg nem kell, esetleg egy másik mondattal megismételni jól, de nem tanítás jelleggel.

KangiKép
Csípőszűréshez drukk! Mit mondtak?

ToffiKép
Kép haláli!

Fáj a fejem. Megyek lepihenek, mert Domcsi most hamar elaludt, 3/4 6-kor kelt.

Puszi:
Nelli
hnelli
 
 


Zulu,
SOS. Meg tudnád adni az FHB-s ügyintézőtök kontaktját? (Persze priviben.)
Köszi,
Zsuzsó
zsuzso
 
 


Sziasztok
Most csak gyors: Koszonom nagyon az "Ez mi ez"-es infokat! Kép Megnyugodtam. Nem nagyon javitgattam csak nagyon zavart, igy is zavar, csak meg jobban Kép

Jatszora akartam vinni a csajt, olyan gyonyoru ido van,de lusta volt oltozni, igy itthon dekkolunk :0/

Norka
norkini
 
 


Hahó, köszi a drukkot. Bal oldali lovaglóizom feszes, masszírozni fürcsi után (most már kénytelen leszek naponta fürdetni Kép). Mivel Apacuka csípőrtg-jét is magammal vittem szerencsére, kiderült, hogy van egy kicsi diszpláziája szintén bal oldalon, így a doki javasolta a terpeszes bugyit. Két-három hónap múlva kontroll.

Ami viszont rosszabb, hogy az én csigolyaelcsúszásom az 5 évvel ezelőtti 4 mm-ről kb 8 mm-re nőtt, emelni irtó tilos (haha), rtg kell, ha elmúlt ez a járványos időszak. Vuhuhuuuu ... Kép

Bocsi, de üvöltözik a kis pincebogár, hogy nem akar levegőzni a fényes napsütésben.

Kangi
kangi
 
 


Sziasztok!

Gyorsan rakok fel képeket, utána olvasok majd...

Ez a születése után kb 6 órával:

Kép

Itt a hétfő esti szopi után beájulva, már itthon:

Kép

Ezek meg már tegnap este készültek:

Kép

Kép

És hogy lássátok van szeme is és néha ki is nyitja...Kép

Kép

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine
 
 


KangiKép
Sajnálom, hogy terpesz pelust kell használnotok. Domcsin is volt 4 hónapon keresztül. De megnyugtatás végett: nem zavarta.

CsigolyaelcsúszásKép Nem egyszerű betartani, hogy ne emelj.

Puszi:
Nelli
hnelli
 
 


Nelli Kép
Én csak azt sajnálom, hogy a május-júniusi melegekben is kell majd hordania, olyan kis izzadós Kép De a jövőért megéri, úgyhogy nem panaszkodom. Emelés: hát persze, Julcsi ugyan könnyű kislány, de akkor is tíz és fél kiló ...

Nadine Kép
Szépségesek a kis hölgyek! Kép Még egyszer gratulálok!

Kangi
kangi
 
 


Kangi,
Julcsi is 10,5 kg??? Nem hiszem el, hogy csak Dana van 9,5 alattKép
zs
zsuzso
 
 


Helló Lányok!

Ellike!
Köszi a kocsi infót, berobogtam tegnap a tesco-ba és beújítottam egyet, ugyanis a régi már nagyon gázos voltKép Ne parázz mán, hogy milyen lesz a második kölkec. Szegény még alig van, de te már ezen aggódszKép Hidd el bármilyen is lesz, imádni fogod és meg fogod oldani az adott problémákat. Kép Fel a fejjel!Kép

Nadine!
Tündériek a lányok! Mégegyszer gratulálok!Kép

Toffi!
Sztem összejön a márciusi találkozó, ha semmi nem jön közbe.Kép Zsombi nagyon édes a napszemüvegben. De az szinte biztos, hogy Szandié volt, nem?Kép

Zsuszó!
Ne aggódj Dana súlya miatt. Ti sem vagytok a pároddal 2 mázsásak nem? ilyen alkat. Ilang sztem már 11 kiló felett van és még csak másfél éves, de azért nálunk nem sok vékony van a családban. (jó nem is kövérek) Hidd el nincs semmi gond ezzel, teljesen egészségesnek fest ahogy pakolássza a rucikatKép

Kangi!
TerpeszpelusKép CsigolyádKép Milyen lett a sütid, nem írtad.

Manócs!
Tök szupi ez a kocsiKép Mennyit gondoltál amúgy érte? Ha gondolod jöhet priviben, mert bár vettem egyet azért megér egy misétKép

Norka!
Jó a babakocsi!Kép Babaszobáról újítottad? Vagy innen a babanetröl?
Jövöhét?

Miszike!
Jobbulást! Ugyenzt átéltem 2 hete, szörnyü volt! SZép és egészséges pocilakó, hurrá!Kép

Urszila!
Édesapádnak mielöbbi gyógyulást kívánok!

Mókuska!
Gratula a pocilakóhoz, vigyázz magatokra!

Leszter!
Kívánok gyors felépülést a mütét utánra. Sajna nincs ebben tapasztalatom, csak minden jót tudok kivánni!!Kép

Ancsa!
Neked mennek a drukkok, a könnyü és gyors szüléshez!Kép Infót várjuk, ha megvagytok!Kép

Réka-drusza!
Szegény Ti! Hogy mindig sz@rik vmit a kutyaKép Azért mostmár jó lenne, ha nem történne semmi veletek, mert azért ez már sok(k).Kép Puszi nektek és vigyázzatok magatokra!

Nagy hirtelenjében ennyi.
Képzeljétek én a naiv jólelkü adózó, bementem az önkormányzathoz, hogy nem küldtek papírt az iparüzési adóelölegröl (márc. 15. hi.). Erre a nö mondja, hogy nincs félfogadás. Kisírtam, hogy hallgasson meg. Oké. Közli velem, hogy nem is küldtem be tavaly adóbevallást. Mondom király, pedig a könyvelönek mindent átadtam, állítólag intézte. Azt mondta a nö, hogy ez öt nem érdekli én vagyok a felelös. Mondtam legalább szóltak volna, hogy ejnye, nem küldtél bevallást te szerencsétlen! De nem! Mondtam szeretnék fizetni, Ö meg mondta, hoyg nem érdekli, mert különben sem az Ö feladata, arról nem is beszélve, hoyg nincs is félfogadás, jöjjek vissza jövöhét szerdán!Kép
Majd fel robbantam. Könyvelö sehol, az ideg szétvisz. Hát ennyit erröl....

Most megyek kicsit teregetni, az terápiának jó lesz!Kép

Pussz,
Tündér
tündér
 
 


Tündér Kép
Süti végül jó lett, de könyvelőd grrrrr ... Kép

Kangi
kangi
 
 


Zsuzsó Kép
Igen, legalábbis ruhában már van annyi Kép A tíznapos betegség alatt (amiből 6 lázas volt) viszont fogyott is ...

Kangi
kangi
 
 


PIldi,
Boldog névnapot!Kép

Mókuska,
Végre jelentkeztélKép
Örülök, hogy veletek minden rendben van, sőtKép Gratulálok a pocilakóhozKép

Urszila,
Jobbulást és drukk apukádnak!
Köszi az infót BeurólKép

Beu,
Hogy vagy? Mielőbbi felépülést!Kép

Tüni,
Jobbulást! Használt a szilva Kincsőnek?

Miszike,
Vannak infóid a doki magánrendeléséről? Megosztanád velem is?Kép Köszi.
Dicséret apucidnak. Nektek mielőbbi gyógyulást!
De jó, hogy babócával minden rendben! Gratulálok a valszeg kislányhozKép

Kangi,
Nem a legjobb hírekKép Drukk a mielőbbi javuláshoz!
CsigolyaelcsúszásKép

Toffi,
Szóval a fogorvos javasolta a harapásemelőtKép És ezt éjjel nappal hordania kell Szandinak, mint egy fogszabályzót?
Modelled nagyon fotogén és édesKép
Nálunk a másik kulcskérdés a 'Milyen szinű?'. A sokadik után már én is visszakérdezekKép

Nadine,
Nagyon-nagyon édes! És a tesós képek zabálnivalóak!KépKépKép

Tündér,
ÖnkormányzatKép

Ma voltunk gyerekdokinál, a drágám lelkesen várta hogy bemehessen. Aztán a várakozás végén hoztak egy pici babát, aki nagyon sírt. Szerintem Roni is ezért sírt bent. Egyúttal megejtettük a 2 éves státuszvizsgálatot. Nem is tudom, hogy le merjem-e írni, nehogy kiutáljatok. Csak halkan jelentem Roni 90 cm és 13,5 kg.

Maci_2
maci_2
 
 


NadineKép
Nagyon édik a lurkók!

TündérKép
Mennyit adsz érte?KépKépKép
Nem akarok okoskodni, de én pl a suliban!!! is "tanultam", h a könyvelőkben nem lehet bizni (közgazdász-vállalkozás fejlesztés szak, már több tanár bizonygatta, ha eddig még nem döbbentünk volna rá magunktól), tisztelet a kivételnek! Sajnos ez mindig utólag derül ki, de igy van. Az APEHnál meg keresd meg, kihez tartozik az ügyed, és sirdd el, hogy mi az ábra, hátha megkönyörülnek! A legszebb az egészben, h azért bizol meg egy könyvelőt, mert nem értesz hozzá, fizetsz neki havonta, ő meg tesz az egészre, félelmetes, h miket meg nem engednek maguknak emberek!
Drukkolok szerdára!Kép

MiszikeKép
Gratula a csajszihozKép

KangiKép
Nem irigyellek, ezt az emelgetős dolgot mégis hogy gondolták kivitelezni?

Mentem tapétázni, Mini meg csicsizni:

Manócs
manócs
 
 


Sziasztok!

Kangi, Borinak volt nem gumibugyis terpesztoje, kantaros, vaszonbol keszult. Baratnom vette valahol a Margit koruton. Boriet ha kered elovarazsolom a gadrobbol, hetvegen ha megyunk Pestre be is dobhatjuk hozzatok.

Leszter, drukk a kislegenynek!

Mi is tul vagyunk a hanyos hasmeneses viruson Bori 2 napig lazas is volt. Egyre tobbet beszel, neha meglepo dolgokat is.

Bocsi ennyire futja, rengeteg a dolgom Kép

Ari
ari
 
 


Kangi
Baratnomek a www.bambino.hu (babaegészség címszó alatt) arulnak terpesz pelust helyettesito bodíkat. Kerdezz ra,azt mondja sokkal praktikusabb mint a pelus es doki altal bevizsgalt! Nemreg szabadalmaztatott magyar termek.

Tunder
Babaszoba.. Kép
Jovo7, nem merek elore tervezni de most meg okesnak tunik!

Toffi
Csak nem Ti is Linninger Mercihez jartok?????

Felebredt...
N
norkini
 
 


Toffi, HNelli, Maci: köszönöm!
Maci, nem semmi méretek Roninál! (remélem kb hasonló lesz Ancsi is, augban volt utoljára mázsálva, határozottan jó súlyban van, meg a szomszéd kisfiúra, aki mindig nagyobb volt nála, rávert már vagy egy fél arasztKép )

Ildi

Ildi
pildi
 
 


Norka Kép
Köszi, megnézem! Bár már megrendeltem a terpeszpelust, de akkor legfeljebb váltogatom.

Ari Kép
Köszönöm a tippet! És Borié gumis, mekkora? Kölcsönbe elkunyiznám, bizti ami bizti, de mi Mátyásföldön lakunk ...
Anyu is mondta, hogy varrjak rá kantárt, ő is varrt az enyémre anno Kép

Szegény hányós-hasmarsos Boriska Kép Annyira sajnálom mindig, mikor írjátok ezt, rémes lehet nekik Kép Julis abban a magas lázas két napban egyetlen egyszer hányt, és hasmenése nem volt. Nem tudom, ez az volt-e, mert a rákövetkező alacsonyabb lázas periódusban már csak az ocsmány tüdőhangját emlegette a dokinő. De én nagyon félek, hogy nem az volt, és akkor még az hátravan nekünk ... nem merünk sehová menni, de Apacuka akkor is behurcolhatja Kép

Maci_2 Kép
Nem utálunk, de vajon tényleg igaz, hogy a felnőttkori magasság jól becsülhető a 2 éves kori magasság kétszeresével? Mert ha igen, szép sudár lesz a lányod! Kép

Elli, és a többi hurkás gyermek anyukája Kép Na meg Zsuzsi, a főbőrszakértő Kép
Hogyan tartottátok szárazon, kipállásmentesen a hurkákat és hajlatokat? Andrisnak gyakorlatilag nincs nyaka, annyira ráncos Kép és az egyik ránc olyan mély és zárt, hogy folyamatosan ki van pirulva és pállva. Hónalja dettó, de piros a térdhajlata is gyakran (!). Hiába törlöm szárazra fürcsi után, azonnal beizzad. Ja, és azt tapasztaltam, az olaj sem tesz jót neki, mert nem engedi szellőzni a bőrét, ami mellesleg zsíros is ...
Na, elég komplex probléma? Kép Pls help!

Köszpussz
Kangi
kangi
 
 


Sziasztok
Pildi boldog nevnapot!

Kangi, tepozaras. Matyasfold utba esik Godollorol. Kép

Ari
ari
 
 


PIldi Kép
Nagyon boldog névnapot kívánok!!! Kép
Kép

Kangi
kangi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?