Sziasztok!
Solya! Mi az, hogy sok szar gyógyszert kapott Sára? nem megfelelőt? Vagy csak sok antibiotikumot? A Broncho waxom-ot ismeritek? Az immunerősítő. Ne légy elkenődve a gyerekorvos barátnőm azt mondta, hogy egy szezonban Vagy évben?) 10 betegség simán átlagos egy kisgyereknél.
Akinorev: Hűű ez nem jó hír, én is drukkolok ! Menj el a Lászlóba feltétlenül!
Vojőr, hol vagy? Mondhatnál erre valamit !!!
Nedinabp: igen azt mi is néztük, csak picikét drága 18,5 a maximum, de akkor kulcsrakészen, lehetőség szerint konyhabútorral is (álmodik a nyomor...)
A spinális császárról, (a klinikán az van nem epidurál) - asszem -
Semmi gáz nem volt, csak nagyon féltem, remegtem mint a kocsonya. A legrosszabb az volt, amikor a tűt beszúrták. Nem fájt, meg semmi, csak az, hogy nem húzódhattam el, hanem ellent kellett tartani a tűnek, és csak azt az egy pontot kellett visszafelé tolnom, amit az ujjával megmutatott a doki. Na ebben elég béna voltam, toltam az egész hátamat. NA amire sikerül, átázott alattam a lepedő az izzadságtól. Nem fájt, meg semmi, csak a tudat, hogy esetleg miattam nem sikerül beadni. A következő rossz az volt, hogy kérdezgették, érzem e ha szúrkálnak. Nem tudtam, mit kell éreznem, mennyire, ha bökdösnek azt is? Hát vagy 3x-os adagot kaptam, mert nem voltam biztos magamban, hogy nem -e rosszul érzem, és majd a műtőasztalon fog fájni..(ezek csak az én hülyeségeim, amúgy ez még egy fogászati érzéstelenítésnél is sokkal könnyebb)
aztán betoltak, és jó sokan voltak, zúgtak a gépek, kattogtak, és az a nagyon aranyos aneszteziológus beszélgetett velem. El voltam olvadva, hogy milyen aranyos, aztán csak figyelte magamnál vagyok -e.
Aztán nagyon kedves volt, mert végig közvetített, meg már előtte szólt, hogy még kb 1-1,5 perc, és kiveszik Annát. És akkor mondta: na, kinn a buksija, most a válla, aa pocakja, KISLÁNY!!!, és kinn a tappancsa is!!! Most nézzen gyorsan balra, ott viszik!!!
Aztán odahozták, megnéztem, elvitték apának. Az anesztes tök rendes volt, elment, hogy megkérdezze az adatokat. MAjd ött viszsa, és mondta, mekkora, és nyugtatgatott, hogy 10/10 apgar, és már nem is sír, csak bámészkodik.
Majd kitoltak az örzőbe, akkor kicist szédültem, olyan volt mint ha el akarnék ájulni, de ez pár perc volt csak.
Aztán behozták Annát, szopizhatott volna, csak nem tudták leszívni az orráát. MAjd elvitték. De már este volt. Én másnap reggel kikönyörögtem, hogy felöltözhessek, megmosakodhassak, mert nagyon nagyon viszkedtem. Azt hittem attól, hogy ömlött rólam a víz. De kiderült valamelyik szuri hatása. Aztán lelógtam a csecsemőosztályra dzopizni próbálni, fél hatkor. Ki is kaptam utánna a dokimtól
De talán ennek köszönhető, hogy ANna még mindig szopik. Petit a műtét másnapján hozták fel "csak barátkozzanak anyuka" felkiálltással, majd következő nap is egy nem babás szobába tettek, és én mentem hozzá, de hülye voltam, mert közölték, ne is szoptassak, úgysincs még tejem. Aztán ha nem járok a nővérek nyakára abban a szobában maradok, de estére kikönyörögtem a babás szobát, de szintéán nem kaptam meg ,"pihenjen még ma éjjel anyuka". Így a műtét utánni 3. napon szopott (volna) először, de belövelt a tej, és el se bírtam a cicijeimet...szóval majd ha ott tartasz ellátlak (ha kéred tanácsokkal) de kérdésedre visszatérve: tök jó a spinális császár. (már a körülményekhez képest, hogy műtenek meg minden)
Ruhák: hát, én elég hamar vásároltam Petinek. De hurrogott a család, hogy babona így, úgy...56-os baromi nagy lesz. Két hétig. Aztán rá se tudod adni többet
Na mennem kell nyafog apa a gépérrt.
Masazr
így hintáznak: