Sziasztok!
Nem jövök 1-2 napig, aztán annyit írtok, hogy alig győzöm olvasni.
Képzeljétek, szerdán volt itt a védőnő, aztán megint piszkált egy kicsit a szopizással. Az a mániája, hogy két ciciből adjak a gyereknek. Nem akarja elhinni, hogy egyszerre elég egy, sőt még abban is marad (na nem túl sok). Ti két ciciből etettek? Nem tudjátok, hogy az miért jó? Én felváltva szoktam, és még soha nem panaszkodott.
Növöget rendesen, az igaz, hogy az átlagot hízza (20-25 dkg), de én nem is akarom, hogy többet hízzon, szerintem ez elég hetente. Így is gyönyörű kis vasgyúró már.
Ja, meg mondta, hogy ha szomjas akkor tegyem cicire. Őszintén fogalmam sincs, hogy szomjas, vagy nem. Mert, ha sír, akkor eddig mindig csak fáradság miatt sírt, vagy a poci miatt. Így gondolom, hogy nem szomjas. Akkor, amikor többet sírt, adtunk neki egy-két korty teát. Nem igazán akarom ciciztetni, mert tuti ő sem csak az előtejet inná, hanem neki állna hamizni is.
Olyan édi, bármi közelít a szája felé, arra már le is csap (pl. K vitamin, görcsoldó, stb.)
Én meg nem szeretném rászoktatni az igény szerinti szopira, pontosabban már ráállt a 3-4 órás evésekre, így már ez az igénye.
Ruha
Mi decemberben egy body-ban, egy rugdalózóban + sapi, és egy meleg (téliesített) zsákban hoztuk haza, plusz még rá volt terítve egy pléd. Szerintem nyugodtan lehet melegen öltöztetni, mert ilyenkor még nagyon nincsenek hozzászokva a kinti időhöz. A kocsiban meg levettem róla a plédet, meg az egyik sapit, és kigomboltam a zsákot rajta. Szerintem inkább melegen, mint alulöltöztetve. Aztán ez később változhat, de én még mindig jól fölöltöztetem. Igaz a kezén soha nincs semmi, még a legnagyobb hidegben sem, mert az nem szereti...de jól bírja.
Lányok, egy kérdés.
A ti babáitok kapott már 3 hónapos oltást (biztosan)? Milyen volt utána? Engem úgy beparáztatott a védőnő, hogy ne is várjam meg, hogy láza legyen, hanem már előre adjak neki lázcsillapítót, mert a láztól begörcsölhet. Meg, hogy borogassam a lábát is, ahova kapja a szurit, mert az is bekeményedhet. Szóval már nagyon félek. Ez tényleg ennyire borzalmas, mert én már látom, hogy nem is merek majd éjjel aludni, pedig közvetlenül mellettünk van az ágya. Írjatok légyszi.
Myra
Én még nem láttam ilyen fülbevalót, de a kórháztól nem tudod megkérdezni, vagy esetleg ékszer boltot. Biztos a gyerekeké nem olyan bökős, mint amit mi hordunk. Me le lehet abból vágatni is, hogy ne legyen olyan hosszú.
Zsófi