Sziasztok
Én szeretnék szavazni a kép címére
7-en vagytok a képen
Hármatokon kívül ott a kis Ati, és Tündinek 1, Stellának 2 törpét előlegeztem meg
Mea
Remélem nem értetted félre a kutyás dolgot, én konkrétan egy ilyen kutyára és a gazdájára haragszom, de nagyon, aki már több, mint 10 éve itt lakik a lakótelepen, póráz és szájkosár nélkül rohangál, (mivel szuka, ellenben a neve Zeusz(ami ugye fiúnév, de mindegy), a gazdája még tenyészti is, itt a lakótelepi 2 szobás lakásban, az egyik kölykét szintén ide a lakótelepre adta el, az is egyszer már majdnem Dolfinak rontott, de megakadályoztam, megfogtam a nyakörvénél fogva azt az állatot, nem kis veszélynek kitéve magamat. De szerencsére ez a kutya pár hónap múlva elment innen)
Zeusz az én kutyámon kívül rengeteg másik kutyát megtépett már, volt amelyik meg is halt, és az egyik kutya gazdáját is megharapta. Fel is jelentettük többen, de egy akkorra gengszter egy gazdája van, hogy mindent el tud intézni, a kutya azóta is nála van. Egyet tudunk tenni, 10 éve nem megyek Dolfival a házuk felé.
A kutyám azóta ilyen kis beszari
, a nagyobb kutyáktól nyüszítve menekül, a kicsiket ő akarja megkergetni, az emberekkel barátságtalan, pedig előtte nem volt ilyen.
A mellkasát tépte Dolfikának az az állat, a gazdája meg csak annyit mondott, hogy ő nem tud mit csinálni. Az volt a szerencsénk, hogy a barátnőm 120kg-os apukája arra járt és leszedte róla, mi pedig rohantunk Dolfikával az állatorvoshoz. Egy hajszálon múlt az élete.
És azóta se heverte ki, és én se.
Más:
Kristófom este 220gr-ot evett
Ez a rekordja
De nem ájult ám be tőle, ott kellett még vígasztalni vagy fél óráig
Na de utána?! Hajnali negyed 5-ig aludt
Akkorra pedig annyi tejcsit termeltem, hogy 180gr-ot tudott szopizni(persze 2 ciciből, de ez is rekord, mert eddig 160gr volt a csúcsom
)
Szóval szuper éjszakánk volt, este 10-től reggel 8-ig aludtam, megszakítva egy fél órás szopival
És most is alszik
Nem tudom, létezhet-e, hogy egy 1 hónapos baba makacsul ragaszkodik a párnájához, de tény, hogy minden ezt igazolja. A hétvégén kimostam a párnácskáját, addig egy textilpelus volt a buksija alatt. Hát pokoli egy napunk volt, üvöltött egész nap, összegyűrte a textilpelusát, sehogy se volt jó neki, csak kézben. Este apuci kivette a feje alól, úgy aludt max. 1 órát. Késő estére visszakapta a párnácskáját, és aludt, mint a bunda
Nem is volt semmi gond,napokon keresztül, mígnem tegnap ismét kimostam a párnikóját, de most átvertem, és míg nagyon aludt, becsempésztem a feje alá egy textilpelust. Csakhogy alig 1 óra múlva felébredt és éktelenül visított, nem volt maradása az ágyikójában, pedig akkortájt mindig alukálni szokott. Ekkor már sejtettem, hogy a párna a fő bűnös, ezért rátettem a radiátorra, hogy gyorsan megszáradjon. Szopizás után visszakapta és úgy aludt, mint a kismaci
Csak az az érdekes, hogy az első 2 hétben a járókájában is textilpeluson feküdt és akkor nem zavarta. Most meg el nem tudja viselni.
Mindenesetre hétfőn amikor majd megyünk Pestre a dokimhoz kontrollra, bemegyünk a Mini-Manóba és veszek vagy 3 olyan párnát. Az ára nem vészes, 600Ft körül van, éshát ha ez kell a boldogságához, hát legyen
Meg én is nyugodtabb vagyok ezzel a párnikóval, mert a pelust állandóan odagyűrte a nózijához, mindig attól féltem, hogy megfullad, a párnát viszont nem tudja és talán nem is akarja gyűrni
Babus+Kristóf, aki ma 6 hetes