Sziasztok!
Nos, én is előkerültem. Elég húzós hetem volt, ugyebár ezen a héten már nem dolgozott a kolléganőm és ahogy Murphy mondaná: "Ami elromolhat, el is romlik" bejött. Az összes riport, amit csinálni kellett egy adatbázisból, az összes nem működött jól! Így minden napra jutott valami szüttyögés, ráadásul hónapzárás volt, ami még ha működnének a dolgok is plusz poén. Közben intézhettem a főnököm letelepedését, gáz szerződését, elromlott mosógépét... felemelő
Kriszti, jól gondold meg, hogy mikor akarsz dolgozni jönni
A jó dolog a héten annyi volt, hogy csüt este voltam céges vacsorán. A régi projektet visszakaptam és azzal kapcsolatban ma tárgyalás, csüt este vacsi volt. Jó fejek nagyon az új kollégák - még akkor is, ha többsége cseh és szlovák (ez nálam nagy szó, hogy mondom, mert nagyon sokuk nálunk el van szállva magától. Hát ők nem). A projektvezető egy humor Herold, annyit nevettem rajta
Marcus kezd beleszokni a bölcsibe (kopp-kopp), hétfőn, kedden éktelen sírás volt, már mikor meglátta a kaput. Hétfőn, kedden még én is bőgtem, mikor eljöttem. Szerdán már az öltözésnél le lehetett kötni és nem sírt, sőt, a gondozóhoz is átkéredzkedett. Ma meg már a gatyáját sem tudtam begombolni jól, mert nyomult befelé
Hét közepe óta ebéd után bent alszik és úgy ment anyu és Ádám érte (mikor ki). Persze kevesebbet alszanak bent (másfél óra), így itthon legkésőbb fél 8-kor már aludt (ma pl. 7-kor már - vacsi nélkül, nem akarta megenni).
Viszont ma megint folyni kezdett az orra, meg köhigcsél. Nem normál köhögés, szerintem az orra miatt van, meg hörög (úgy érzem). Lehet, hogy orvoslátogatás lesz belőle, ha holnapra nem lesz jobb.
Ildi,
Este 7 után már tuti, hogy itthon vagyunk bármikor. Ma Hajnival is beszéltem, ő is hívott.
Nem gond, hogy Tomi még nem jár egyedül stabilan, főleg, hogy kicsit rá kellett segíteni. Meg ő egyébként is megfontolt ember
Hibiszkuszt nyáron megint szívesen vállalom, ha kell
Te meg gyógyulgassál, inkább maradj egy-két napot séta nélkül (Tomi a fürdőben
) és kúráld magad!
Nálunk - ha emlékszel - dróthálószerűen van bekerítve a játszótér, azt hiszem, ott nem jut át zsebkutya. De azért durva, hogy nem figyel a gazda a kutyájára és beengedi.
Marycus,
Sajnálom a cukrot, de az tény, hogy diétával kordában tartható. Az unokatesómnak sok magzatvize volt, meg cukros is annyira, hogy az utolsó 2 hónapot bent töltötte a Klinikán, mégsem siette el Gergő a kibújást
Jobbulást Vikónak! Érdekes, mert nekem amikor Marcus beteg volt azt javasolta, hogy ne vigyem ki, maradjon egy-két napot szobában bent. Mindegyik orvos más. A pöttyök meg tényleg lehetnek a köptetőtől is... nálunk annó antibiotikumtól volt (benzoáttal tartósított az is).
Én Marcus új tudományainak a lekésésétől nem félek, hisz amit megtanul, azt otthon is bemutatja majd
A főnökömnek van gyereke, de ő már 17 éves, tehát már inkább felnőtt, mint gyerek.
Kriszti,
Először is, gratula a járáshoz
A munkát ne siesd el, ha nem muszály ám! Ez a skarlát nem hangzik jól, de legalább Mátéval is túlleszel rajta (amennyiben ő is elkapja).
Szirom,
Kérdésekre már a többiek válaszoltak, így nem tudok mit hozzátenni
Így azt írom csak, hogy puszi Nektek
Manó,
Emma hogy van? Én ennyire még nem szoktam Marcusnak lázcsillapítót adni, csak 38 fok körül. Lehet, hogy rosszul csinálom? Még annó a Bethesdások mondták ezt.
Szuszoka és mindenki!
Köszi az együttérzést nagyimmal kapcsolatban. Mint Krisztinek, nem volt könnyű, de jobb így mamának. Bár a temetés eléggé megviselt engem is, anyukámat még inkább. Engem főleg, mikor a dédunokákat emlegették.... De minden nap itt van velem, a gondolataimban nagyi!
Vezetéssel is eléggé hadilábon álltam
Én vezettem visszafelé (300 km), de ha ez alapján kaptam volna a jogsim, biztos, hogy nem sikerült volna! Eltévesztettem Polgárnál az utat, egy előzésbe rosszul mentem bele (kamiont előztem, de végül neccesen sikerült). De utána nagyon figyeltem. Szerintem a lelkiállapotomnak és a fáradtságnak volt köszönhető (Marcus aznap is 5-kor kelt és 8-ra értünk haza). Én mindig becsatolom magam, ezt belémverték. Meg hát egy-két kollégámat az öv mentette meg...
Murr,
Üdv itt! Én nem itt szültem, csak simán Újpesten élek
De a többiek segítenek, mint látod
Megyek mosogatni.
H.