Sziasztok
Még nem látok rendesen, szombat óta Zsombi 5-6x kel éjszaka, "cumit", "kérek inni" és "vigyél át" szövegekkel
Köszönöm a dicséreteket és a gratulákat
Nem bordó lett a ruha, mert Apa nem olyat szeretett volna (pedig abból is lehetett volna nagyon szépet kölcsönözni, a másik ok, hogy anyósom bordó kosztümöt vett magának az esküvőre, de mégsem abban jött). Én meg fehéret nem akartam, így maradt ez.
Egyszerű volt az egész, 23-an voltunk (a szülők és a testvérek), mindenki jól érezte magát. Igaz, van 1-2 mellék- ill. utózönge, szerintem nem is kell mondanom, hogy anyósomtól jön...
Leszter
De, mi vagyunk Zsombival a Kismamában
Hogy hasonlít Nálatok is a két gyerkőc! (egyszer jöttem, de csak képeket nézni volt időm)
Zulu
Kispasinak jobbulást és drukk, hogy Macus ne kapja el a vírust, bár így már nehéz lesz elkerülni...
Nagynénire nem tudok mit írni, nálunk is van a rokonságban ilyen kaliberű...
Kangi
Barna haj divat
Nemsokára bizti kimozdulsz!
Jó alvó Andrisért én is kicsit irigy (most)
Zsuzsó
Azta, micsoda pakolózsenik
Na, és a szöveg sem semmi
Nelli
Én nem fáztam, csak amikor rámtették a bolerót, belül selyem volt, háááát... Szandi is azt mondta, hogy nem fázott
(de neki vittünk váltóruhát, nehogy megfagyjon, naná, hogy nem öltözött át - de hazafelé egy csupa sáros kocsit letörölt a bolerójával
Maci_2
Havas kép nincs, sárosat tudtunk volna
Szandi nagyon büszke volt magára és a ruhájára is. Mázlink volt a ruhájával, az ő méretében csak ez volt éppen
Zsombi egy ideje nem ad puszit, azt mondja: "Nincs puszi, elfogyott"
Tündér
Jobbulást Nektek! (egy kis náthától lehet, hogy nem félünk)
Nem tudom, milyen volt a rózsa, én csak rámutattam, nem kérdeztem a nevét + a macifüvet kértem a gyöngyökkel
Gratula a vizsgákhoz! Az áprilisiakig csak tudunk találkozni, nem?
Elli
Fejfájás-múlasztó homeobogyó? Vagy sima mezei praktikák?
Kevin issza a Hipp ORS-t? Zsombi nem itta, ha Nektek bejön, van egy itthon, szívesen odaadom.
Urszila
Jobbulást apukádnak!
Bombi
Zsombi nem dobálja le a kaját. Ha "kimegy" a tányérból, akkor szétkeni az asztalon
, de már nagyon gyors vagyok törlésben
Nadine
Gratulálok Grétihez!!!
Én sem értem, hogy lehetnek ilyenek az emberek ott, ahol a szülő is és a gyerek is teljesen kiszolgáltatott...
Zsuzsi
Nem mondod, hogy fogyózol! Nem is vagy kövér!
Gyors nátha-elmúlást!!!
Réka
Zsombi feje 50,5 cm. De 38-cal született.
Szerintem nincs nagy feje Daninak, egyébként a felnőttek között is van szórás.
Szandinak csináltattam harapásemelőt, mert már tönkretette az állkapocs-ízületét és a rágófogai majdnem simák. Tegnap lett kész az a vacak, elmentem angolra, hazajöttem és láttam, hogy nem ott van, ahova én raktam. Szandi felpróbálta és el is törte. Ma mehetek megint a fogorvoshoz, égethetem a képem. És megint fizethetek.
Egyébként most szakdolgozatot írok
Közben mosok, ruhákat hajtogattam, megnéztük a kukásautókat, mesekönyvet nézegettünk, lefényképeztem Zsombit napszemüvegben...
Megyek, Zsombi igényel, házat kell neki építeni az ülőgarnitúrából
Puszi
Toffi