Edina
Nekem olyan magától értetődő volt a férjem megszólítás, hoyg fel se tűnt hogy neked még furcsa lehet
Nem is értettem mi a gond a parkettázással
Mindenesetre jót nevettem rajta
A 33. héten tényleg korai lehet a jóslófájás, úgyhogy akkor szimplán jobbulást kívánok pocifájás ügyileg!
Babus
A kölcsöntejcsitől vannak a kiütések?
Szegényke
Hogy fog Kristófka szopizni hétfőn ha a mami elutazik?
Drukkolok hoyg minden rendben legyen és egyszer s mindenkorra (a kistesóig) leszámolj az apácaélettel
Lehet olyan lesz mint az első randi....
Annácska
Tényleg csináltok nekem egy narancsfás képet?
Jaaaaj de drágák vagytok! Írjátok ám majd rá a neveteket, Annamari is, oké?
Jól van már nem is vagyok rosszkedvű
Ha neked is meg Gyönyginek is ingadozik kicsit a hőd, akkor megnyugszom
Gyöngyi
Te valamiért olyan közel állsz hozzám. Nem tudom, megmagyarázhatatlan, csak úgy érzem, hogy nekem is olyan lesz az eleje mint neked. Persze biztos butaság ez, csak mindig olyan jó érzés amikor írod nekem hogy neked is így meg úgy volt
(ma éjjel felébredtem mert köhögtem és felkeltem hogy kimenjek a konyhába téát inni, és közben éreztem hoyg pisilnem is kell. Én sosem kelek fel éjjel pisilni, se inni
)
Wish
Nagyon örülök hoyg megjött a menzid és VÉGRE BEINDUL A SZEKÉR!!!!!
A görcsök holnapra biztosan elmúlnak, a meló sajnos ettől nem lesz kevesebb
Valahoyg jobb lenne neked most stresszmentesebben, de így nagyon nehéz lesz
Kívánom hogy megtaláld az egyensúlyt! Fontos a nyugi nagyon!!!!
Kivi
Igen, nekem talán 1-2 nap múlva nem kell megjönnie
Nagyon tuti jó a tüsződ meg a nyálkahártyád! Tényleg akciózzatok ezerrel, mindent bele, nagyon jó esélyetek van! És tessék végre elkezdeni azt a puzzle-t összerakni, ezen ne múljon
Drukkolok nagyon!
Mea
Remélem, hogy Rockyval nem lesz gondotok, de örülök neki, hogy így készülsz arra, ha megszületik a baba és a kutyus esetleg féltékeny lesz. Erre kell is készülni, mert sajnos benne van, de a baba tényleg fontosabb, akármennyire is imádom a kutyusokat, de ez így van rendjén. A simit átadtad neki?
Vikó
Szerintem nem lesz ott semmi gond Évivel, olyan nyugodt vagyok miatta
Te hogy viseled a heteket?
Lányok
Egy gondolat bánt engemet...
Tanácstalan vagyok és számítok a segítségetekre
Csütörtökön lesz hogy a párommal 4 éve vagyunk együtt
Szép ajándék lenne egy baba
Mit gondoltok, érdemes lenne tesztet csinálnom? Persze csak ha holnap is és csütörtökön is fent marad a hőm!!! Ha valóban a 10-11. napon volt a tüszőrepim és van törpém, akkor csütörtökre, a 26. napra már biztosan beágyazódik, nem? Nem lenne korai a teszt? Nem clearblue van otthon, hozzáteszem. Vagy jobb lenne ha várnék türelemmel amíg a természet jelez valamit?
Szóval help mí plíz
Csak őszintén, a realitásokat figyelembe véve, oksi?
Köszike!
Tündi