Új privát üzeneted érkezett!

Búzaszem!
Visszaolvastam. Annyira sok minden nincs ott, mint emlékeztemKép.
Nem is akarja a jobb melledet elfogadni? Méretben már eltérnek? Mindig van különbség?
Azért kérdezem, mert nekem Gerda pici koráben a balt szerette jobban, most meg a jobbot. Nagyon is el tudom képzelni, hogy nem ugyanannyit szopott/szopik belőlük, csak én nem mértem, nem fejtem, így nem tudtam. "...boldogok a tudatlanok..." Kép
Ha igény szerint szopik, fejni nem fontos. Viszont főleg kezdetben inkább szoptassál két mellből (négyből, hatból). Így sok inger fogja érni a jobbot is, ez pedig kell a tejtermeléshez.
Ha nem is akar szopizni a jobból, az egy más kérdés. Nem akar szopizni belőle?

Panka!
Szeretnék kapni Tőled levelet a hétfővel kapcsolatbanKép! Lécccííí!

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Búzaszem!
Nekem sem volt egyforma a két mellem, az egyik mindég teltebb volt mint a másik.Olyan szerencsés voltam, hogy csak abból az egybQl is el tudtam volna látni a picimet, a másik már csak a ráadás volt.Szóval, ne izgasd magad fölöslegesen.Egyébként-biztos tudod-, attól termelQdik leginkább a tej, ha szoptatsz.Igazából bármikor szoptathatod, ha rám hallgatsz, nem foglalkozol a három, vagy négyórás etetéssel, majd beáll az.
Hirtelen ennyi jutott az eszembe, remélem valamicskét segített.

Melinda
adnilem

Elfogadja a jobbot is, csak miután rájön, hogy meg kell minden cseppért küzdenie, inkább elalszik. 15 percig azért harcol, még jókat is nyög, ha nem tudja bekapni és addig tátog óriási nagyra nyitott szájjal amig rendesen be nem kapja.
Utána átteszem a másikra és még szopik . Itt hallani ahogy jó nagyokat nyel.
MA reggel bal cici 40g és utána jobból még 60g. Éhes nem marad. Már 4140g. 1 hét alatt 290got hizott.

Kép

KépKép
búzaszem

Búzaszem!
Még valami...Hurrogjatok le érte, aki nem ért egyet velem!
Szóval , személyes tapasztalat...hamar kiderült, hogy van tejem....volt egy béna mérlegünk...én hamar kihajintottam, ha van tejed hülyeség a mérleggel idegesíteni magad.Olivérnél már nem is volt mérlegem, jól szopott, utánna még fejni is tudtam belQlle, ha megéhezett ismét mellre raktam.
Tudom, nem vagyunk egyformák, van akinél másképp mqködik a dolog.

Pussz:Melinda
adnilem

Melinda!
Rám ne számítsKép! Szerintem a mérleg többet árt, mint használ. Na jó, hetente egyszer belefér!

Búzaszem!
Teljesen egyetértek Melindával. Szoptasd csak, ahogy Neki jó!

B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Nagyon régen voltam már itt, de vagy a mi netünk volt rossz, vagy a BN. (Jó kifogás sose rossz.Kép)

Mi is jól vagyunk. Lóránt 6 kg és 62 cm. Ezek a 11 hetes paraméterek. Mi még nem vagyunk olyan ügyesek, mint Bianka, nem forgolódunk. Dehát fiú a lelkem.Kép Viszont sokat nevet, gagyog, kiabál. A 2 hós oltást is jól viselte, nem volt lázas sem. Majd teszek fel újabb képeket is, ha sikerül.

Andi és Búzaszem! Szívből gratulálok a babákhoz! Sok boldogságot és jó egészséget! Majd dobjatok képeket is!

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

SziasztokKép

PankaKép
Megkaptad a mélemet a kiöntőkkel kapcsolatban és Beni képeivel? nagyon csendben vagy..remélem minden renbenKép

DodusKép
Hiányoltalak a taliról! Nagyon várom az új képeket. kíváncsi vagyok mennyit nőtt ez a nagyfiúKép

BúzaszemKép
Én az elején nagy mérleges voltam, de aztán lassan sikerült elhagynom. De bizony sokszor kikölcsönözetm mégKép Már a védőnő is mondta, hogy nem kell annyit méregetni ezt a fiút..

DittaKép
Atiról is van egy cuki képen, de nem tudom mikor tudom felrakni.....
Amúgy Gábor nagyon szerette volna hazahozni AtitKépKép Mikor hazajöttünk, azt nézte a képeken, hogy mennyit nőtt a múltkori tali ótaKép

BettiKép
Hogy vagytok? Betegség múlóban?

Hívtam Emesét telefonon. Emese is beteg, lázas, szegény otthon ül Ádival, otthon kínlódnak. Semmi segítsége sincs, minket meg enged fel magukhoz, nehogy mi is elkapjuk....

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Valamelyik nap írtam, és képet is próbáltam feltenni, de nem sikerült! Nem volt kedvem Tovább próbálkozni!
Mi jól vagyunk! Olvastam Búzaszem beszámolóját, hogy milyen jól szopik a kicsi és hogy az egyik melle nem olyan jól üzemel. mint a másik. Nekem is a bal mellemben sokkal több tej van, mint a jobban! A balt könnyebb fejni is. Zalán még mindig nem szopik, szerintem már nem is fog! Azért még próbálkozunk, de 30 gnál többet még sosem sikerült kiszívnia. Így továbbra is fejem neki a tejet, de így nem elég neki a napi adag, amit le sikerül fejnem. Van már egy tejtesónk. Szerencsére itt lakik a közelben. Én 300at tudok lefejni, ő ad 250et, ha több kell a babának, akkor tápszert kap. Szépen hízik, jól van. Nekem egy kicsit fárasztó ez az állandó fejés, de majd csak vége lesz egyszer! Ezt leszámítva nagyon élvezem a babázást! Nagyon jó dolgom van, anyu főz ránk, a fiúk pedig megcsinálnak mindent, ami a háztartásban kell, így nekem csak a babázás marad! Csak azt sajnálom, hogy ilyen rossz az idő! Úgy kimozdulnék már egy kicsit, de ebben a hidegben nem lehet, meg nincs is kedvem!
Olvastam, hogy a tali jól sikerült! Remélem rendeztek még máskor is ilyet, és akkor már mi is el tudunk menni ! Jó volna megismerni titeket személyesen is! Mennem kell!
sziasztok:Andrea
ania62

Sziasztok!

Talán sikerült egy pár képet beraknom a Máté és Ádám 1-be.

Anita
kacajka

SziasztokKép
talán nekem is sikerültek a képek:
Innentől:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=4299&page=2&image=115686
Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Úgy látom, működik az album!
Akkor mindjárt dobom én is!

D.

Kép

Kép
ditta76

Kép

Kép
ditta76

Nagyon aranyosak a babák igy együtt.
Ma reggel a "rossz " ciciből 80at szopizott Hanna. Éjjel 2X a balt adtam neki, hadd pihenjen a másik. Egy nap 3dl tejet tudok eltenni a hűtőbe, és kb 580got eszik a drága egy nap. Szerintetek később, ha lesz tejem leadjam? MEnnyi a minimális adag amit elvisznek? ÉS mennyit tegyek el a hűtőbe? Gondoltam hogy még egy pár hétig gyűjtögetem , utána viszont kár lenne kiönteni a csapba, hátha valakinek szüksége lesz rá.

Kép

KépKép
búzaszem

Búzaszem!
Napi 1.5 dlért kijönnek az anyatejgyqjtQbQl, de csak kétnaponta járnak(így emlékszem)Talán 1800 ft-ot adnak literéért.Ha bQven van tejed, raksz a fagyóba is, biztos lesz késQbb is(miért ne lenne?), add el nyugodtan, valakin segítessz vele és a pénznek is bizti lesz helye.

Melinda
adnilem

Sziasztok,

Jöttem Hozzátok, írok egy kicsit. Kép

Keresem vissza utolsó írásom, de nincs meg! Kép Tali előtti délelőtt ugyanis írtam Nektek, hogy nem tudunk sajnos menni, mert apának sajnos olyan dolga akadt, amit nem tudott elhalasztani. De ezek szerint nem ment át. Igaz így, hogy visszaemlékszem, az előzetes megjelenítés után csak klikkeltem, és nem vártam meg az eredményt. Ez okozhatta. Kép
Sajnálom, és nagyon nagyon elnézést, utálom magam emiatt, nem szeretek ilyet csinálni.
És már annyira szerettem volna Veletek találkozni - így erről is lecsúsztam...

Pedig látom nagyon jól sikerült, és nagyon jól éreztétek Magatokat. Kép Gratula a szervezőknek.

Zsuzsa
Hogy bírod ezt : munka, suli, izületi gyuszi Kép ???
Beni jobban van?
Rebeka Hál' Istennek eddig nem kapott el esemmit, ez valszínűleg annak is köszönhető, hogy nem hodjuk emberek közé. Főleg ebben a járványos időben. Meg én se járok ki, így a bacit nem is hozom haza.
Paraffinolajjal kell tisztitani a fülét? Én is a biztonsági bigyót használom. Akkor a haygományossal kell?

Betti
Jobban vagytok?

Ditta
Csak ügyesen, bizti hamar belejössz a vezetésbe. Én 16 voltam, amikor először vezettem, e utána nem lehetett lerázni, olyannyira, hogy miután a 17-et betültöttem, rá 2 hónapra már meg is volt a jogsi, az elméleti cuccokat már előtte megcsináltam.
Szóval kitartás, és számolj be! Kép

Búzaszem
Hát bizony nekem sem egyforma a két cici, Rebekánál a jobb a favorit Kép. Nálunk még az is rájátszik, hogy melgyulladásom is volt, és nehezen állt vissza, hogy a balból is szopizzon. De most már simán elfogadja.
Én gyűjtögettem a fagyóban, és bizony nagy hasznát vettem/veszem, amikor kevesebb. De én nem tudtam soha napi 3dl-t elrakni...

Lányok én még mindig fejek, mint állat. Reggel pl. 2 óra hosszat. Ennyi idő alatt már csak 130 vagy kevesebb van.. De tápszerhez még mindig nem nyúltunk.
Kézeljétek Rebeka iszony székrekedéses lett :-(((((((((( Iszonyúan szenved, nem bírja kinyomni, amit ki kellene.. Pedig már szirupot is kap, dokinéni Laevolac-ot írt Neki. Pedig kapja a teát, gyümilevet, és csak egyszer fözeléket, amúgy anyatej..

Melinda
Ezzel a mérlegkidobós dologgal 1000%ig egyetértek! Nekem is hamarbb végezni kellett volna vele. És akkor nem kezdtem volna el pótolgatni a cumiból a gyereknek, amikor úgy gondoltam keveset evett… És akkor lehet, hoyg a mai napig elegendő lenne úgy is a tejecske, hogy nem fejek, mint egy félállat… Késő bánat.

Most ennyi volnék,
sziasztok!

Ági

delice

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk. Balkáni állapotok uralkodnak itthon. Folytatódik a konyha felújítás, söt a héten elkezdödik a nappalié is.
Köztetek olyan sok ügyes és kreatív ember van, ezért lenne hozzátok egy kérdésem.
A konyhában a tüzhely mellett van az a ronda gáz csö. Mit lehetne ezzel kezdeni? Burkolás ma lett kész. Festésen kívül más öteletem nincs. Pedig ez engem nagyon zavar.
megmuti:
http://babanet.hu/album/main.php?album=27&page=4&image=116013
Ha van valakinek ötlete megköszönném ha megosztaná velem.
Köszönöm
neva

Sziasztok!

Bocsi hogy megint én pofátlankodok ide! Csak kérdezném...

Ditta
Írtál e-mailt? Mert sajnos nem érkezett meg, pedig nagyon várom. El tudnád küldeni újra?

Kriszta
A te leveled folytatását is nagyon várom!
LÁnyok, szánjatok rám pár percet hoyg segíthessünk!

Köszönöm szépen!

Üdv

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Neva!
Nekem ötletem nincs, de a képet megnéztem, mert kíváncsi voltamKép! Ez a szín (burkolat) nekem is tetszik, csak egyelőre sajnos Gábornak egészen más az elképzelése. Majd mutogatom Neki is, ha nem baj, hátha meg tudom győzni. A szekrényed milyen színű?

Ági!
Matyi olyan, de olyan székrekedéses volt csecsemőkorában a banántól. Pedig a nagykönyvek szerint attól nem lenne szabad. Minden ételnél úgy kellett kitapasztalni. Sajnos a babák nem olvasnak a csecsemőtáplálásról.
Úgy emlékszem Kata írta a beáztatott aszalt szilvát egy pár hónapja. Próbáltad már? (Ha más volt, akkor bocs!) Meg úgy rémlik a nyers alma fog, a párolt nem. De gondolom ez se 100%.

Koda, Ági!
Köszönöm, lehet hogy már nem betegek!? Azért írom így, mert pl. hétvégén Matyinak pár órát fájt az egyik füle és piros volt. Aztán hipp-hopp elmúlt. Ma reggel meg köhögött. Aztán Gerdának időnként folyik az orra. Hol ilyen, hol olyan. Igazán már nem is tudom mi van.

Kitört a háború, mennem kell.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Betti!

Cseresznye. Lefotóztam és átküldöm neked.
neva

Sziasztok!

Neva!
KösziKép! Tényleg jól néz ki! Gábor hasonló bútort szeretne és a fejébe vette, hogy világos burkolat kell hozzá. Majd most meglátja, hogy nem feltétlenül. Alig várom, hogy hazaérjen.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!
Végre itt vagyok!!! Egy netcafe-ban ülök, és költöm a pénzem, de már nagyon hiányoztatok, elvonási tünetek, meg minden! Kép
Már jobban vagyunk, Ádi meggyógyult, Anya ma viszi MM-re. Én túl vagyok az influenzán, csak egy kis bronhitis (vagy mifene) maradt utána, de azért a gyerekeke közé még 2-3 napig nem megyek.

Betti!
Sajnos a mailt már nem kaptam meg. Az új címemre küld el légyszíves, és majd megpróbálom elolvasni. mse173@citromail.hu

Búzaszem!
Szopi előtt a rossz melledet meleg vizes nagynyomású zuhannyal próbáld átmaszírozni.

Zsuzsa!
Szegény Beni! Gyógyulást kívánok neki! Mi a GYEK-ben voltunk annak idején, és ott is nagyon rendes volt a dokinéni, csak várni kellett.

Emese

Üdv: Emese
mse173

Neva!
Szerintem fa lecekből lehetne elé pl. törlőrongy tartót készíteni. Ez minden bérház ocsmány pontja, nálunk is ilyen van.

Na, most megyek, majd a jövő héten is megpróbálok bekukkantani.
Talis képek nagyon édesek! Irigykedem! Ja, és ha lesz közös sétás tali, légyszíves hívjatok fel telcsin, vagy dobjatok egy SMS-t.

Köszi: Emese

mse173

Neva
Ne haragudj hogy beleszólók! Megnéztem én is a képet. Én készíttetnék egy szekrényt, amibe bele lehet építeni a csövet (nálunk is úgy van megoldva, hogy a gázcső be van építve a pultba, a vége pedig -merthogy 10.-en lakunk - a pult fölötti szekrénybe, így csak kb. 40 centi látszik belőle egy függőleges cső formájában, a gázelzáró karra pedig edényfogót akasztok, így alig látszik). Úgy képzelem el, hogy lenne egy dobozszerű borkolat ami teljesen eltakarja a csövet, elé pedig sarokpolcot lehetne csináltatni (a kettő persze összecsavarozva a stabilitás miatt). Vagy akár zárt szekrényt, attól függ melyikre lenne nagyobb szükséged. Ha zárt szekrényre akkor nem is kell külön burkolat, hiszen a zárt szekrénybe simán be lehet építeni a csöveket. Persze mindezt a konyhabútorod anyagából. Ja, és kellene egy hőálló lap is a bútor és a tűzhely közé. AZt hiszem valami azbeszt lap vagy mi, nem értek hozzá. Szóval valami 0,5-1 centi vastag lap ami felfogja a hőt és így nem tűzveszélyes a dolog. Meg kevésbé csúnya és zavaró mint most a cső.

Mégegyszer bocsi!

Tündi
Vendég

Köszi mindenkinek! Kép
Megvitatjuk a férjemmel. Sajna csempéböl már nincs annyi, hogy leburkolnánk, viszont a szekrény esetleg polc megoldható.
Cseresznye szinü butorlap esetleg. Másik oldalon van lambéria, esetleg olyan fát is lehetne.
Valamit tuti kitalálunk.
Mégegszer köszi
Betti!
Én is világos burkolót akartam Kép Férjem beszélt le. Már nem bánom.
Éva
neva

NevaKép

Egyforma a gáztűzhelyünk! Igaz, nekem sötét színű, de uez! Nem olyan ronda az!Kép Dobd fel valamivel! Nekem is a szekrényben fut a cső!

TündiKép
Írtam!

ÁgiKép
Köszi a biztatást! Remélem egyszer meglesz a jogsim!

Marika, Panka, Kata??

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Most jövök, mert sajna máskor nem nagyon jutok el.

Búzaszem
Nagyon szuper, hogy ennyi tejed van. De jó lett volna, ha együtt szültünk volna, én biztos megvettem volna Tőled a tejcsit Beninek. Tényleg add le tejgyűjtőnek, de még ezzel kapcsolatban hívlak, mert lehet, hogy mellettetek lesz egy ismerős kismama, akinek nincs elég teje és ha nem gond, szólók neki.

Ági
Már túl vagyunk a betegségen, a fülének sem lett semmi baj, hál' Istennek, inkább úgy érzem a doki néni nagyon megijesztett minket. Nálunk is volt gey időszak, amikor Beninek székrekedése volt, a lányok nagyon sokat segítettek nekünk. Nekünk a Levolac nem jött be, a kamillatea volt nálunk a segítség. A mai napig ha befogja valami, egy 125 ml-es kamillateát megiszik és van széklete. Mi is megkínlódtunk......Ez inkább a kajára való átálláskor volt. Most már mindent eszik, főzelékek, babapiskóta, kifli, zsemle, kalács, banán, narancs, mandarin, sőt sír, ha a mi kajánkat nem kótólhatja meg, így mindig odaérintem a szájához, megnyalja és vagy ízlik vagy nem. Természetesen zsír nélkül.

Neva
Nagyon szép a konyhátok. Én is sarokpolcot akartam javasolni, a konyhabútorral megegyező színben.Gyönyörű a lányotok! Mindig megnézem.

Ditta,Koda
A gyerekek nagyon édesek a talin, remélem legközelebb már TÉNYLEG ÖSSZEJÖN nekünk is!

Emese
Jobbulást mégegyszer és én is írok, szólok neked, ha van tali.

Panka, Kata, Marika
Hol vagytok?

Rólunk: Hát nem könnyű dolgozni, gyerekkel lenni, háztartás, főzés, bevásárlás, hivatalos ügyek, as uli és még angol is. Ált.-ban hatkor kelek, Beninek reggelit csinálok, lezuhanyzok, felöltözök, ébrezstem apát, ő is elkészülni, neki-nekem reggelit csinálunk, 1/2 7-re jön Anyukám, 7-re megyünk dolgozni. 6 órában dolgozom (7-13), de fél három előtt sosem érek haza. Rengeteg munka van, túlórapénz nincs. Egykor eszem és játék, séta Benivel és Benivel vagyok, alszok másnap reggelig. Nem panaszként írtam, én választottam .

Remélem hamarosan tudok jönni.

Remélemszép napunk lesz ma.

Puszi Mindenkinek

Zsuzsa
nzsuzsa

Zsuzsa!
Én még mindég nem tudom, hogy mit is dolgozol.

Ditta!
Nem tudom, hogy tudod-e én is szeptemberben szerezetem meg a jogsit, október közepén kaptam meg a Susukit és november elejétQl nap mint nap kocsizok, hozom viszem a gyerekeket.Én az elsQ idQben találtam egy "bátorítót", aki nem sokkal elQttem kezdte a vezetést, nekem nagyon sokat segített az ö támogatása, bíztatása.A férjem, akinek már vagy 20 éve van jogsija kevésbé értett meg.Szóval, ha ilyen szóban bátorítóra lenne szükséged állok rendelkezésedre.

Panka, és a többi "régi"lány!
Jutott eszembe, tudtok valamit azokról a régiekrQl akik kiléptek?Tartjátok valakivel a kapcsolatot?

Melinda
adnilem

SziasztokKép

ZsuzsaKép
Ezt még olvasni is nehéz volt....én nem tudnék egyszerre ennyi mindent csinálni. irigyellek az energiádértKép
És örülök, hogy Beni füle jól van!

NevaKép
Nekem sem jutott jobb eszembe a csővel kapcsolatban. Pedig én itthon mindent átalakítok. Szerintem is az a legjobb, ha befeditek.

BettiKép
Remélem azóta még jobban vannak a gyerekekKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Hi!

4-es lett a matek vizsgám Kép
Bocsika de olyan boldog vagyok, mert ez a legjobb eredmény a csoportban...Kép
neva

Sziasztok!

MelindaKép
Aranyos vagy, hogy biztatsz! Már attól jobban érzem magam, hogy látom a te példádat, hogy neked is friss jogsid van, és elég hamar belejöttél!

ZsuzsaKép
Nagyon bátor vagy! Én biztos, hogy nem tudnám ezt a megfeszített tempót csinálni! Vagy legalábbis mindig lelkiismeretfurdalásom lenne a gyerek miatt. Hisz még olyan kicsi!Kép
De igazad van, ez a te döntésed!

NevaKép
Gratula a matekhoz!! Emlékszem én is hogy fellélegeztem, amikor ez meglett! (Mert akkor még nem tudtam, hogy a statisztika sem lesz piskóta!KépKép)
Kinél vizsgáztál? Tóth Zoltán? Ő tök jó fej, tiszta Galla Miklós!

Sziasztok!
Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Megvagyok, jól vagyok, csak mikor lenne időm írni mindig vacakol a Babanet. Remélem most azért sikerül elküldenem.Kép

AnitaKép
Ádinak nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!
Kép

Most mennem kell, holnap megyek uh-ra, utána megpróbálok jönni.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Ditta!
Kupás Péternél.
Statisztika...igen szoktak vele ijesztgetni, de majd csak jövöre lesz. Majd tanulok ezerrel
neva

.

Koda

Kép

Kép
koda

AnitaKép

Nagyon sok boldogságot a fiacskádnak!! Volt szülinap? Szép torta?Kép Képeket kérünkKép
Kép

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Egy gyors bejelentkezés.
Még élünk, bár a legkedvesebb szomszédunk, aki olyan volt mint a nővérem/anyukám, Dorka fogadott nagyija meghalt. Még nem volt 50 éves. Eljött dolgozni és munka közbenKép
Most meg Viktor nagyija is kórházban van.

Nos ezek után a lényeg:

Ádám:
Kép

És még valakinekKép

Kedves Vőmnek isKép (a többiek kedvéért BeninekKép)

Kép
Kép

Puszika, M.

marika

próba

Koda

Kép

Kép
koda

Panka!
Jesszus! Pedig átnéztem a táblázatot! Ekkora baklövést..nagyon sok boldogságot kívánok Nektek is, és finom torát, sok ajándékot BeninekKép
Kép

Koda

Kép

Kép
koda

csak gyors bekukk. mi is jól vagyunk csajszi mászik meg dumál.

Ditta: ezt nem szabad mondani Tóthnak, mert tuti meghúz. Galla a gyenge pontja.

Képzeljétek, tegnap találkoztunk Gyöngyöskével, és kiderült, hogy már ezer éve ismerjük egymást.
pamacs

Sziasztok!

Csak gyorsan (nincs időm):
Az ünnepelteknek boldog szülinapot kívánokKép!

Beninek!
Kép

Ádinak!
Kép

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

A 2 szülinapos nagyfiúnak, Beninek és Ádámnak:

Kép

PamacsKép
Gondolod, hogy mondtam neki: "Tanár Úr, maga tök Galla!" Kép
Engem különben sem érint, már rég végeztem.

MarikaKép
Nagyon rosszul érintett ez a haláleset, pedig nem is ismerem! Ilyen fiatalon! Anyukám is 50!
Gondolom, már Dorka is megkedvelte a "nagyit".
Jobbulást a dédinek!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Anita!
Ádámnak nagyon boldog 2. születésnapot!Kép
Az illatokat Gyöngy is megszaglászta, és némelyiknél felsóhajtott "mennyei".

Panka!
Beninek nagyon boldog 2. születésnapot! Kép
Molli hogy van? Olyan hamar itt lesz a május eleje. Kép

Pamacs!
KépMélt nem felejtettem ám el...

Gyöngyöske
gyöngyöske

hahó, csak egy villám köszöntés a szülinaposoknakKép :

Kép

Ági

delice

Boldog szülinapot mindenkinek. Kép

Gyöngyöske: tetszett a póló a nőcinek?

Ditta: volt 1 csaj, aki mondta neki. nem vicc.
pamacs

ÁDÁM!
Kép

BENI!
Kép

Boldog születésnapot!

Melinda
adnilem

Panka Benijének és Anta Ádámjának!
Nagyon boldog 2. születésnapot kívánok!
Itt vagyok Kodánál, a gyerekek eljátszanak egymással, úgyhogy gyorsan beleolvasgattam az írásokba. Kép

Zsuzsa!
Jó húzós napjaid vannak! Előre is köszi, ha szólsz talikor.

Emese

mse173

Beni, Ádi!

NAgyon-nagyon boldog szülinpaot!

k
kriszta13

Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a köszöntéseket! Bulit vasárnap tartjuk, majd készítek képeket.Kép

Megvolt ma az uh, szerencsére minden ok és most fejjel lefele feküdt a leányzó, remélem már nem nagyon akar forgolódni. Súlya már 1900g körül van. És képzeljétek kísérleti nyúl voltam, barátnőmék most tanulják kezelni a 4D-s gépet, így engem is azon uh-ozott meg, igaz még 4D nincs rajta.

BettiKép
Nekem is cseresznye a konyhabútor és nem világos csempe van hozzá. Ezen a képen látszik.

NevaKép
Gratu a vizsgához.Kép

MelindaKép
Én 1-2 emberrel szoktam itt a neten beszélgetni néha, de ennyi. Aki "kilépett" az ált-ban a nethiány miatt tette.

Megyek takarítani a szülinapi buli miatt.Kép

Puszi mindenkinek, Panka (31+5)

panka

Sziasztok,

Képzeljétek Rebekának kibújt az újabb fogacska Kép
és sztem jön nyomban a mellette levő is.. Kép

Kép

Ági

delice

Sziasztok!

Köszönjük szépen a köszöntéseket!

Benikének,most már megkésve,de annál Boldogabb szülinapot kívánunk!
Kép

Lenne egy S.O.S kérésem,kérdésem!
Az egyik ismerősömnek hétvégére kellene egy kölcsön babahordozó,amit autóba lehet rögzíteni.Ha lenne valamelyikőtöknek,légyszi szóljatok rám!Előre is köszi!

Holnap tartjuk Ádi szülinapját,úgyhogy nagy készülődésbe,takarításba vagyok.Mindjárt megyünk tortát rendelni,most Spongya Bob-os torta az óhaj!Rakok föl majd képeket,mert olyan édesek az ovis szülinapi képek!

Gyöngyöske!
Az én fiaim is előszeretettel szaglásznak,sőt,Ádi kérdezi,hogy melyik a férfias,és be kell illatozni,aztán persze Mátét is!KépKorán kezdik!

Most rohanok!
Anita
kacajka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?