Sziasztok,
Jöttem Hozzátok, írok egy kicsit.
Keresem vissza utolsó írásom, de nincs meg!
Tali előtti délelőtt ugyanis írtam Nektek, hogy nem tudunk sajnos menni, mert apának sajnos olyan dolga akadt, amit nem tudott elhalasztani. De ezek szerint nem ment át. Igaz így, hogy visszaemlékszem, az előzetes megjelenítés után csak klikkeltem, és nem vártam meg az eredményt. Ez okozhatta.
Sajnálom, és nagyon nagyon elnézést, utálom magam emiatt, nem szeretek ilyet csinálni.
És már annyira szerettem volna Veletek találkozni - így erről is lecsúsztam...
Pedig látom nagyon jól sikerült, és nagyon jól éreztétek Magatokat.
Gratula a szervezőknek.
Zsuzsa
Hogy bírod ezt : munka, suli, izületi gyuszi
???
Beni jobban van?
Rebeka Hál' Istennek eddig nem kapott el esemmit, ez valszínűleg annak is köszönhető, hogy nem hodjuk emberek közé. Főleg ebben a járványos időben. Meg én se járok ki, így a bacit nem is hozom haza.
Paraffinolajjal kell tisztitani a fülét? Én is a biztonsági bigyót használom. Akkor a haygományossal kell?
Betti
Jobban vagytok?
Ditta
Csak ügyesen, bizti hamar belejössz a vezetésbe. Én 16 voltam, amikor először vezettem, e utána nem lehetett lerázni, olyannyira, hogy miután a 17-et betültöttem, rá 2 hónapra már meg is volt a jogsi, az elméleti cuccokat már előtte megcsináltam.
Szóval kitartás, és számolj be!
Búzaszem
Hát bizony nekem sem egyforma a két cici, Rebekánál a jobb a favorit
. Nálunk még az is rájátszik, hogy melgyulladásom is volt, és nehezen állt vissza, hogy a balból is szopizzon. De most már simán elfogadja.
Én gyűjtögettem a fagyóban, és bizony nagy hasznát vettem/veszem, amikor kevesebb. De én nem tudtam soha napi 3dl-t elrakni...
Lányok én még mindig fejek, mint állat. Reggel pl. 2 óra hosszat. Ennyi idő alatt már csak 130 vagy kevesebb van.. De tápszerhez még mindig nem nyúltunk.
Kézeljétek Rebeka iszony székrekedéses lett :-(((((((((( Iszonyúan szenved, nem bírja kinyomni, amit ki kellene.. Pedig már szirupot is kap, dokinéni Laevolac-ot írt Neki. Pedig kapja a teát, gyümilevet, és csak egyszer fözeléket, amúgy anyatej..
Melinda
Ezzel a mérlegkidobós dologgal 1000%ig egyetértek! Nekem is hamarbb végezni kellett volna vele. És akkor nem kezdtem volna el pótolgatni a cumiból a gyereknek, amikor úgy gondoltam keveset evett… És akkor lehet, hoyg a mai napig elegendő lenne úgy is a tejecske, hogy nem fejek, mint egy félállat… Késő bánat.
Most ennyi volnék,
sziasztok!
Ági