Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Szerkesztő!

Ismét archiválást szeretnék kérni:
1. szülészet - Margit kórház babái: januárit egybe
2. szülészet - Margit kórház szülészet: Archiv 2005 januárba be az összes januárit.

Köszönjük szépen!

Üdvözlettel: Nikcsi
nikcsi

A 2004/2005 téli babákhoz kérünk szépen egy archiválást.

Ezer köszönet,
Eszter
eszter2004

Gabi Kép!

Kérnénk egy archiválást a 2005. tavaszi babáknál.

Előre is köszi,

Beatrix
beatrix28

Kedves Szerkesztő!

Ismét archiválást szeretnék kérni az ikres topiknál.

Köszönjük Kép
Eri
simones

Kedves Gabi,
a Szent Imrés topic nagyon pörög, ráférne egy archiválás 2004 nyár óta. Kérlek alkalomadtán tedd meg.
Köszönöm,Bretyosz
Bretyosz

Kedves Gabi!

Én is archiválást szeretnék kérni a Lakóhely szerint-Cegléd és környéki anyukák,kismamák topikban.
Jó lenne ha 2003, és 2004 archiv lenneKép.
köszönöm!

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Köszönjük!

KépKép
KépKép
szabobetti

Gabi!
Köszi a tömörítést.
Bretyosz
Bretyosz

Kedves Gabi!
Tömörítést szeretnék kérni: magzatok kor szerint/ 2005 nyári babák/január. Nagy-nagy köszönet!
Cs.Márti
csmarti

Gabi!
A tömörítésen az archiválást értettem. Bocs, nem vagyok tisztában a fogalmakkal!!!
Cs.Márti
csmarti

Gabi!

Nagyon régen jártam erre utoljára, de meglepve tapasztaltam, hogy a hozzászólásaim száma 65-re csökkent az ezer fölöttiről, és régi felhasználó helyett most új felhasználót ír ki a nevem mellett. Nem lehetne visszaállítani?
Köszi,
Liesel
liesel

Kedves szerkesztő!
A könnyebb tájokozódás kedvéért nem lehet azokat a topicokat eltávolítani, amikbe pl. 2003 óta egy lélek sem írt???
Köszi!
Tictac

Kedves Liesel, örülök, hogy újra itt vagy. Régebben történt egy változtatás,amely egy logikátlan helyzetet szüntetett meg. Korábban a hozzászólásokat teljes név szerint tartotta nyilván, ami sok kavarodást okozott, lévén a teljes név nem egyedi. Ez változott úgy, hogy a felhasználói név szerint tartsa nyilván a hozzászólásokat(szerintem logikusan), de ekkor meg abból lett a galiba, hogy sok régi felhasználó kezdő felhasználóvá vált. Ezt én megváltoztatni nem tudom, de talán magyarázatot tudtam adni.

Tictac, én azzal értenék egyet, hogy a 2004 előtti hozzászólásokból legyen egy archivum, ami elkülönül a társalgótól. De ezt én nem tudom megcsinálni, és törölni sajnálnék jónéhány korábbi hozzászólást ill. topikot.
Gabi
Admin

szia Admin!

Mi van a babanettel tegnap óta? Olyan lassú, mint a csiga. A hiba nem az én gépemben lehet, mert minden más netoldal gyors, mint volt, itt meg még egyszerű hsz-t se tudok/alig elküldeni.

andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea

Nem tudom. Nagyon szomorúan tapasztalom én is, hogy elég sok a technikai probléma, de ezekről ugyanannyit tudok, mint bármelyikőtök.
Admin

ÁÁÁÁÁ! A megoldás a szerverátállítás!! Akkor megnyugodhatunk. Kép

Andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea

Szia Admin Gabi!
Szeretnék archiválást kérni a "ma megint megjött...", A Babaprojekt előtt állók... és a II-es női klinikás mamámk élményei topikon, úgy, hogy az összes 2004-es hozzászólások egyben legyenek, s az idén januári hozzászólások is legyenek együtt.

Köszönöm

Kriszta

mohácska

Melyik napra várható, hogy végeztek a szerver átállítással?

Kép

Kép
pkagi

Kedves Admin!
A szerver miatt nem tudok üzit küldeni a Megasztár-valóságsó topicba? Visszadobja az üzit, hogy nem találja a fájlt, valami ilyesmi szöveg ha jól emléxem.
Cseri
cseribogi

Igen,ugyanez történik az öttletek-tippek összes topikjában is sajnos.
orsi21

Csak tájékoztatás végett, egy csomóan elmennek máshova társalgózni mert ad 1 nem működik rendesen a társalgó, ad 2 nem lehet zárt topikot csinálni. Nem lehetne kicsit fejleszteni ezen?

Üdv.
Andi, aki szeret itt lenni.
andi68

Sajnos semmivel sem tudok többet, mint ti. Azt gondolom, 1-2 napon belül befejeződik.
Talán jobb lett volna előre, rendes helyre kiírni, hogy szervercsere lesz és két napra teljesen leállítani a társalgót, de ez csak az én véleményem és az nem számít.
Andi, teljesen igazad van, sajnos. A fejlesztéshez kell: ...
A zárt topik lehetősége egyébként ebben a rendszerben is benne van. A babanet ma már nem az, ami valamikor volt. A régi babanet koncepciójától eléggé idegen volt a zárt topik, soha nem is vetődött fel.
Gabi
Admin

Gabi, köszönöm, akkor belenyugszok a dologba. Akkor most elkezdem gyűjtögetni a hozzászólásokat előről. Kép
liesel

Kedves Admin, kedves Lányok!

Szeretném kisegíteni a szerverproblémákkal küzdö Babanet Társalgót. Nyitottam egy fórumot
http://forum.supergamez.hu/forum.php3?azonosito=babanet
ahol bárki (bejelentkezés után) bármilyen témát megnyithat és persze hozzászólhat.

Cunci
cuncimokus

Kedves Gabi!

Remélem nem godnolod, hogy hibáztatlak. Kép

Változnak az igények, változik a technika!

Az én gépem is még csak 3 éves, de már teljesn elavult. Kép

Nem lehetne megoldani, hogy a felhasználónév mellé képet lehessen illeszteni?

Vannak ám jó ötleteim! Kép

A zárt topikról én sem gondoltam volna, hogy ilyen jó! Tényleg fontos.

Üdv.
Andi
andi68

Andi, röviden csak ugyanazt tudnám megismételni, mint néhány hozzászólással előbb. Hosszabban meg nyilvánosan nem biztos, hogy most jó lenne.
Gabi
Admin

Kedves Admin!

Én most úgy láttam, hogy már működnek a dolgok, de a fogyókúrás topikba az istennek se sikerül üzit küldenem. Segítenél? Szerintem a többieknek sem megy, mert ez egy eléggé élő topik volt.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Kedves Admin!

A 2005 nyári babás topikba sehogy sem sikerül bejutnom. Gondolom, a hiba nem az én készülékemben van. Szóval hajrá, várjuk a szervercsere végét.

Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Pontosan én is erröl a topikról akartam kérdezni, ahogy látom,lassan mindegyikben helyreáll az élet, de a 2005. nyári babákba még mindig nem lehet belépni.
A pár napos szervercsere mikor jár le????Mert már jóóóó pár nap óta vacakolt itt minden.
Tudom, türelem-türelem, de fogytán vanKép

Barbi

Kép
Kép
barbi

igen-igen! Én is a 2005.nyári babák topikba szeretnék már véééégre írni!!!!
Nagyon hiányzik!!!!!
Segítsééég!
Köszi!!!!!!!!!!

Viki
vikó

Kedves szerkesztő

Szeretnék egy archiválást kérni Gyermekek-magzatok kor szerint/ 2004 őszi kisbabák topicba.
Köszi Nikk

Kép
Kép
nikk0830

Szia Admin,
szeretnék archiválást kérni
2005. január és
2005. február külön-külön a
Lakóhely szerint / szegedi... topicban.

Köszke Kép,
Eszteranyu

Kép

Kép
eszteranyu

Kedves Admin!
Nagy-nagy köszönet, h. újra megy a topickunk!!! Szeretnék archiválást kérni: jan., feb. magzatok kor szerint/2005 nyári babák.
Köszi:

Márti
csmarti

Kedves Admin!
Szeretném kérni ÚJRA az archiválást! Magzatok kor szerint/2005 nyári babák (jan., feb.). Köszönjük!
Márti
csmarti

Admin,
szeretném kérni én is ÚJRA az archiválást:
Lakóhely szerint/szegedi anyukák, babák és kismamák topicban januárt és külön februárt.

Köszi,
Eszteranyu

Kép

Kép
eszteranyu

Kedves Gabi!

Kérnénk egy archiválást a 2005. tavaszi babáknál.

Köszi Kép

Beatrix
beatrix28

CsMárti, semmi szerepem abban, hogy újra működik a társalgó, úgyhogy nem jár köszönet érte.
Gabi
Admin

Kedves szerkesztő

Szeretnék egy archiválást kérni Gyermekek-magzatok kor szerint/ 2004 őszi kisbabák topicba havi bontásba
Köszi Nikk

Kép
Kép
nikk0830

Kedves Szerkeszto, hogy lehet egy tarsalgotarssal emailkapcsolatba kerulni? Egyikunknek mindenkepp meg kell adnia az emailjet, mindenki szamara lathatoan a profilban vagy az uzenetben, vagy van erre valami mas modszer is?
petine

Kedves Szerkesztő,

Tömöritést szeretnék kérni, a Gyermekek-magzatok kor szerint/ 2005 őszi kisbabák topikban a januári és februári archivokat kéne összecsomagolni! Köszönjük!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Gabi Kép,
köszönöm.

Beatrix
beatrix28

Köszi a szegedi topic archiválást!

Eszteranyu

Kép

Kép
eszteranyu

Szia Admin Gabi!
Szeretnék archiválást kérni a "ma megint megjött...", A Babaprojekt előtt állók... és a II-es női klinikás mamámk élményei topikon, úgy, hogy az összes 2004-es hozzászólások egyben legyenek, s az idén januári és februári hozzászólások is legyenek külön-külön együtt.

Köszönöm

Kriszta

mohácska

Szia!

Az Anyaság/Humormanóknál kérnénk szépen egy archiválást!

Köszönjük, Hajni
Amatőr

Kedves Szerkesztő!

Megkérem, hogy társalgó - szülészet - Margit kórház szülészet februári hozzászólásait egybe febr. néven archiválja.
Köszönjük szépen!
Nikcsi
nikcsi

Kedves Gabi!

Köszi! Kép

Bóbita
bobita

T. Szerkesztö!

Hová lettek a Gyermekek/magzatok kor szerinti topikból a topikok????
Csak a friss babás-friss kismamás topikot látom, találom ott.Kép

?????

kérés: friss babás topicba kérnénk egy archiválást, hónapokra bontva, január, február.

Elöre is köszönöm,
Tündér
tündér

Kedves Szerkesztő!

Én is pont jelezni szerettem volna, hogy a Gyermekek/magzatok kor szerint-i topikban nem találom a topikokat!!!

Zsuzska
bzsuzska

Vissza: Szerkesztõ

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?