Ismét archiválást szeretnék kérni: 1. szülészet - Margit kórház babái: januárit egybe 2. szülészet - Margit kórház szülészet: Archiv 2005 januárba be az összes januárit.
Nagyon régen jártam erre utoljára, de meglepve tapasztaltam, hogy a hozzászólásaim száma 65-re csökkent az ezer fölöttiről, és régi felhasználó helyett most új felhasználót ír ki a nevem mellett. Nem lehetne visszaállítani? Köszi, Liesel
Kedves Liesel, örülök, hogy újra itt vagy. Régebben történt egy változtatás,amely egy logikátlan helyzetet szüntetett meg. Korábban a hozzászólásokat teljes név szerint tartotta nyilván, ami sok kavarodást okozott, lévén a teljes név nem egyedi. Ez változott úgy, hogy a felhasználói név szerint tartsa nyilván a hozzászólásokat(szerintem logikusan), de ekkor meg abból lett a galiba, hogy sok régi felhasználó kezdő felhasználóvá vált. Ezt én megváltoztatni nem tudom, de talán magyarázatot tudtam adni.
Tictac, én azzal értenék egyet, hogy a 2004 előtti hozzászólásokból legyen egy archivum, ami elkülönül a társalgótól. De ezt én nem tudom megcsinálni, és törölni sajnálnék jónéhány korábbi hozzászólást ill. topikot. Gabi
Mi van a babanettel tegnap óta? Olyan lassú, mint a csiga. A hiba nem az én gépemben lehet, mert minden más netoldal gyors, mint volt, itt meg még egyszerű hsz-t se tudok/alig elküldeni.
Szia Admin Gabi! Szeretnék archiválást kérni a "ma megint megjött...", A Babaprojekt előtt állók... és a II-es női klinikás mamámk élményei topikon, úgy, hogy az összes 2004-es hozzászólások egyben legyenek, s az idén januári hozzászólások is legyenek együtt.
Kedves Admin! A szerver miatt nem tudok üzit küldeni a Megasztár-valóságsó topicba? Visszadobja az üzit, hogy nem találja a fájlt, valami ilyesmi szöveg ha jól emléxem. Cseri
Csak tájékoztatás végett, egy csomóan elmennek máshova társalgózni mert ad 1 nem működik rendesen a társalgó, ad 2 nem lehet zárt topikot csinálni. Nem lehetne kicsit fejleszteni ezen?
Sajnos semmivel sem tudok többet, mint ti. Azt gondolom, 1-2 napon belül befejeződik. Talán jobb lett volna előre, rendes helyre kiírni, hogy szervercsere lesz és két napra teljesen leállítani a társalgót, de ez csak az én véleményem és az nem számít. Andi, teljesen igazad van, sajnos. A fejlesztéshez kell: ... A zárt topik lehetősége egyébként ebben a rendszerben is benne van. A babanet ma már nem az, ami valamikor volt. A régi babanet koncepciójától eléggé idegen volt a zárt topik, soha nem is vetődött fel. Gabi
Szeretném kisegíteni a szerverproblémákkal küzdö Babanet Társalgót. Nyitottam egy fórumot http://forum.supergamez.hu/forum.php3?azonosito=babanet ahol bárki (bejelentkezés után) bármilyen témát megnyithat és persze hozzászólhat.
Én most úgy láttam, hogy már működnek a dolgok, de a fogyókúrás topikba az istennek se sikerül üzit küldenem. Segítenél? Szerintem a többieknek sem megy, mert ez egy eléggé élő topik volt.
Pontosan én is erröl a topikról akartam kérdezni, ahogy látom,lassan mindegyikben helyreáll az élet, de a 2005. nyári babákba még mindig nem lehet belépni. A pár napos szervercsere mikor jár le????Mert már jóóóó pár nap óta vacakolt itt minden. Tudom, türelem-türelem, de fogytán van
Kedves Szerkeszto, hogy lehet egy tarsalgotarssal emailkapcsolatba kerulni? Egyikunknek mindenkepp meg kell adnia az emailjet, mindenki szamara lathatoan a profilban vagy az uzenetben, vagy van erre valami mas modszer is?
Tömöritést szeretnék kérni, a Gyermekek-magzatok kor szerint/ 2005 őszi kisbabák topikban a januári és februári archivokat kéne összecsomagolni! Köszönjük!
Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.
Szia Admin Gabi! Szeretnék archiválást kérni a "ma megint megjött...", A Babaprojekt előtt állók... és a II-es női klinikás mamámk élményei topikon, úgy, hogy az összes 2004-es hozzászólások egyben legyenek, s az idén januári és februári hozzászólások is legyenek külön-külön együtt.