Sziasztok!
Dani szerencsére jól aludt éjszaka, és szerencsére nem többet mint szokott, tehát nem aluszékony.
Az egész úgy volt, hogy csütörtökön reggel leesett két lépcsőfokot egy betonlépcsőn, de olyan rosszul, hogy homlokkal landolt és borzasztó hangja volt. Persze egyből sírt, de fél perc alatt megvígasztalódott. Utána mentünk az Állatkertbe, meg a játszóházba, ahol Elliék is tanusíthatják, hogy a fején lévő púpon kívül semmi nem utalt komolyabb bajra.
Csak alvás után volt a lepedőn szétkenve pár pici folt, ami akár hányás is lehetett, de nem voltam benne biztos, mert gondolom ha hányt volna, akkor azért csak elkezd sírni vagy szólni, de nem alszik nyugodtan tovább. Gondoltam azért megmutatom egy dokinak.
És elmentem a Madarászba, csak azt nem tudom miért oda, mert eddig mindig a Bethesdába jártunk, és a Bethesdában van a kartonunk, a lakástól gyalog 5 percre van és csak pozitív tapasztalataim voltak. Gondolom idegesebb voltam annál, mintsem hogy normálisan gondolkodjak.
Persze egyből mondták, hogy 24 órát bent kell tölteni és jól leszidtak, hogy miért délután 5-kor viszem be, ha reggel történt a dolog.
Mondtam, hogy ha minden esésnél behozom, akkor akár be is költözhetünk, mert Dani tényleg mindig kék-zöld folt és nekem csak a hányás volt gyanús, semmi olyan nem volt amit szoktak mondani, hogy nem lehet megvígasztalni, hogy nem sír fel egyből, hogy elájul vagy szédül, vagy aluszékony lesz...
A dokik végig nagyon undokok voltak, direkt latin szavakat mondtak (persze 4 év latin tanulás után a lényeget értettem) és teljesen úgy kezelték Danit, mint egy felnőtt embert, rászóltak, hogy feküdjön már rendesen az asztalon, mit kell itt a fesztivált csinálni, na erre persze Dani jól megijedt és lett nagy sírás. Akkor engem szidtak le, hogy miért nem fegyelmezem meg jobban a gyerekemet, ha már nem vigyáztam rá, a zárójelentésért is egy csomót kellett könyörögni, mert minden orvos csak azt mondta, hogy nem hozzá tartozunk. Az idegorvos is jött nekem, hogy nagy a baj, mert Dani nagyon félre húzza a száját. Mondom, hogy mindig ilyen volt. Azt mondja nem hiszi, ezt ki kell vizsgálni. Aztán mégis elhitte. De aztán jött, hogy mitől van ilyen nagy feje Daninak. Mondom, hogy ezt már mondták rá máskor is, biztos nem most lett ilyen nagy. Kérdezi, hogy van még más is akinek ekkora feje van a családban. Mondom, hogy nekem. Azt mondta, hogy fura, mert ritka az ekkora fej.
Szerintetek is ennyire gáz a helyzet? Mert persze nekem Ő a legszebb, de azért csak feltűnt volna ha abnormálisan nagy lenne a feje.
A nővérek viszont nagyon aranyosak voltak, még hajnali 4-kor is segítettek szórakoztatni Danit.
De szerencsére most már itthon vagyunk és most így nagyon jó. Figyelni kell még, mert a kartonján rajta van, hogy agyrázkódás, de azért itthon könnyebb.
Andi!
Szegény Ti
Miszike!
Jobbulást Neked!
Urszula!
Jobbulást Julkának!
NA lépnem kell, mert nem lett jó az ebéd és valami sütivel próbálok javítani a helyzetemen.
Réka