Sziasztok!
hajnii! gratulálok, nagyon jól összecsaptad azt a csodálatos könyvecskét! Ha én egyszer ilyen szépet tudnék!....ügyi vagy nagyon!
Stucikám! Hogy én hogy útálllak már megen!
A tavasziak nagyon jók-a mókuci is jól sikerült, de valahogy nekem nem az esetem ez a téma... bocsi, ez az én hibám
- Az olivásaktól teljesen kész vagyok! Mind gyönyörű...nem tudom kinek csinyáztad de nekem a konyhámba pontosan passzol a többihez!
És a levendulás is nagyon ott van!
A levelet megkaptam és köszi szépen,ment a válasz mail!
Minikém! Ugye tudod, hogy most u.arra a sorsra jutottál mint Stucink...téged is de nagyon útállllakkk
Nagyon jó lett minden már megen és még akkor Te dicsérgetsz itt engem...ezt tudom, hogy csak úgy mondod!
A tulipányos nagyon tuti a keretek sem semmik de a képpel 1ütt pesrze, nagyon jó szineket választottál már megint! A kancsókra meg már nem is találok szavakat! Eme gyönyörűségekért jutalmat is érdemelsz-csak annyit mondok tegnap voltam a tecsóban
tsók
Timtim!
Koda neked is köszi a dicséretet...emilke még nem jött tőled sajna...
Fifianyu! Én nem tudom miről van szó, de a képeket megnéztem! Nagyon kis izlésesek, csak gratulálni tudok hozzájuk!
Nagyon édesek a macikásak! Ügyi vagy nagyon!
drEri! sajna pont most vacakol a portal megen, így nem tudom megnézni a műveidet...de nem menekülsz később is résen leszek!
Vettem ma praktikát..tele van húsvéttal. Ha valaknek kell keresztszemes minta belőle szóljon mert akkor belövöm a gépbe
és küldöm. Van benne 20% kedvezményre kupon...Győrben...Van arra valaki? Elküldöm szívesen. van benne nagyon jó lakberendezős topicba való cucc azt majd fellövöm oda!
Tegnap voltam tecsóban és aki diszperzittel fest annak szólok, hogy a a tecsó féle diszpi 5l-es csak 1090 ft akcióban. Azt hiszem jó árat írtam...
No van még két köcsög amit nem mutattam itt vannak:
http://gportal.hu/picview.php?prt=22020&gid=296152&index=26 csak 3 kép.
Menek mert Lillus már felébredt...
sziasztok
abby
UI: ezt jólmegaszontam-a 4 evangelista a következő 3 volt: PÉter és Pál