Évi
Nagyon drukkolok
Bizti nem lesz semmi gond, csak bújócskázik a kis drága
Annácska
18 hónapig szoptattad Annamarit? Annyira irigyellek
Én biztos nem tudom majd olyan sokáig szopiztatni Kristófot, ha már ilyen korán tejcsogondjaink vannak
A szívem fog megszakadni, ha egyszer ez bekövetkezik. Annyira szeret cicizni, bárhol, bármikor, még félálomban is rávehető, kis kezeivel megfog közben, nehogy bárki is elvegye tőle, és úgy szívja, mint egy kis porszívó, közben pedig néha el-el mosolyodik, annyira tetszik neki
De mi lesz vele, ha egyszer kifogy a tejcsiraktár...
Amúgy feltétlen megkérdezem a dokimtól majd, hogy mit ajánl, csak az a baj, hogy én már eleve viszolygok mindenféle hormongyógyitól.
Ma éjszaka végre aludhattam volna, erre a kis drágám hajnali 3-tól egészen reggelig "kínlódott". Morgolódott, nyögött, nyomott, pukizott
, biztos fájt a pocija, de közben aludt, így nem volt szívem felébreszteni. Reggel fél 7-kor aztán felébredt, és rögtön megoldódtak a pocakgondok
, olyat kakilt, hogy a parketta látta kárát
Tegnap óta már harmadszor
Nem tudom, mit bénázok, de az utóbbi két napban folyton "baleset" ér
Tegnap 2-szer cseréltünk kisbody-t, pisigondok miatt
, engem is min. 2-3-szor lepisilt, 3-szor kakilt sugárban, én könyökig kakis lettem, meg a parketta is, Kristófka belelépett a saját pelusába, így zoknicsere is volt, és ráadásként délután még lehányta a vállamat is, na jó, inkább csak lebukta
Hát ennyit ér a munkahelyi tapasztalat...
Babus