Sziasztok!
Mea
Örülök hogy újra itt vagy! És hogy jól vagy, a baba pedig nagyon édi a képen
Vigyázz magadra!
Mokuci
Hát én is azt hittem múltkor hogy na majd most, de már nem hiszek semmit, csak telnek a napok... Sajnálom hogy neked sem sikerült, majd drukkolok az inszemhez! Azért csak próbálkozzatok!
Judyt
Köszi a drukkot
Wish
Akkor mennek a menzihozók, és bízzunk benne hogy a stressz nem tolja el a dolgot! Próbálj nem stresszelni, vagy minél kevesebbet, sokat árthat
Hidd el, nem bagoly mondja verébnek hogy nagyfejű...
Lamika
Sajnálom hogy megjött, és nem jutottál el az izgalmas tesztig! Szedd össze magad gyorsan, új célkitűzés kell erre a hónapra
Pl. hőmérőzől?
Bár én is csak a 3. sikertelen hónapnál tartanék...
Valinak még mindig nem jött meg a menzije, bár elkezdett barnázni tegnap. Hétfőn volt dokinál, tegnap vérvétel, jövő héten lesz eredmény. Elkezdi majd inni a cickafarkos teakeveréket. Jövő pénteken jön haza és szombaton tud majd netezni. Most hétfőn nem volt rá ideje mert sok a munkája, reméljük jövő hét végén tud majd egy kis időt szánni ránk!
Nem lesz kint netük mert havi 20 ezer lenne, nagyon rosszul érzi magát egész nap egyedül, és hiányzunk neki. Mindenkit puszil és drukkokat küld!
Évinek külön gratulál!
Móni
Mi újság? Hogy vagy?
Pilis
Olyan régen jelentkeztél! Te hogy vagy?
Jófi
Érted is megy a drukk ám!
Kinga
Nálam sem ment a babanet. Remélem haamrosan befejeződik a szerverátállás.
Annácska
Stelláról nincs újabb hír, de hát miért is lenne, fekszik, pihen és minden rendben!
Úgyis jelentkezik ha valami van, de inkább ne legyen, csak annyi, hogy még mindig minden oké, és ezt 14 nap múlva
Tündi